Results 46 to 60 of 95
Thread: ΧΩΡΙΣΜΟΣ
-
17-07-2012, 01:25 #46
- In this old house where every door is open
Για αυτο μην ασχολεισαι καθολου με οληηη αυτη την παρεα.
- 17-07-2012, 10:10 #47
συμφωνω με την λιλι-ουμ
μην ασχολεισαι με τετοιες κατινοπαρεες.
ειτε στην πεφτει η φιλη της ειτε σε ψαρευει, αν πεφτεις στο επιπεδο τετοιων χειρισμων, τετοιου επιπεδου θα ειναι και οι σχεσεις που θα κανεις.
ασε τις φιλες η τις "φιλες" κι αν νομιζεις οτι εχετε κατι να πειτε, πες το απευθειας με την πρωην σου.
17-07-2012, 11:41 #48
γεια σου!καθως εχω κι εγω εντονη και με διαρκεια παρομοια ισως και χειροτερη εμπειρια θα προσπαθησω να σε ''βοηθησω''.Κατ'αρχας ανεξαρτητα με το τι και πως εγινε αυτη τη στιγμη-περιοδο βιωνεις εναν χωρισμο,σταματα να μετρας τα ποτα και τα τσιγαρα που καταναλωνεις και το φαι που δεν καταναλωνεις.Βρισκεσαι σε ενα ''πενθος'' κατα καποιον τροπο-καθως πολλοι λενε οτι ο χωρισμος μοιαζει με εναν μικρο-φυσικα ασυγκριτα μικρο-θανατο.Ειναι λογικο να εχεις απειρα γιατι και οταν τα σκεφτεσαι χωρις να το καταλαβαινεις να ερχονται δακρυα στα ματια σου,να νιωθεις σφιξιμο και απιστευτη πικρια.Εχω υπαρξει στην θεση αυτη και σε καταλαβαινω.Πρωτο λαθος σου ειναι οτι στηριχτηκες τοσο πολυ σε λογια-δεν μπορω να πιστεψω οτι ενας αντρας 27 ετων στηριζεται τοσο πολυ σε λογια και εχει αποριες στυλ ''μα αφου μου ελεγε ετσι πως εγινε να εκανε αλλιως?''.Οσο πιο μικροι μαθουμε οτι τα λογια ειναι απλα λεξεις που βγαινουν απο το στομα,ειναι εμπορευματα -τοσο καλυτερα.Κοιταξε να δεις..δεν απαγορευεται να ερ ωτευτει καποιον αλλον,ειναι αδικο ναι σε πληγωνει ναι,ομως δεν απαγορευεται.Συμβαινει-δυστυχως εννοειται-παντου,και σε οικογενειες και σε ζευγαρια χρονια παντρεμενα με παιδια.Αν δεν συνεβαινε δεν θα υπηρχαν χωρισμοι ή θα υπηρχαν ελαχιστοι.Ο,τι γινεται να ξερεις γινεται για καποιον λογο,σε λιγο καιρο-ισως μηνες ισως 1 χρονο-θα λες ευτυχως ,θα με θυμηθεις.Μην βγαζουμε ξαφνικα οποιον δεν μασ φερεται οπως προσδοκουμε οτι ειναι παλιανθρωπος,παλιοχαρακτη� �ας κλπ.Προφανως ειναι απλα ανωριμη που δεν ηξερε πως να φερθει,δεν ειναι φονιας.Μια κοπελιτσα απ΄'οτι ειδα 23 ετων ειναι που εχει μια πολυ αναμενομενη συμπεριφορα απο την σ τιγμη που γνωρισε αλλον.Δηλαδη τι περιμενες,να στα πει ευθεως?Μπερδευτηκε,αγχωθηκ ε,συγχυστηκε δεν ηταν ουτε η ιδια σιγουρη τι να κανει.Οσο για τις φιλες της,ακουσε με μεινε μακρια απο τετοιες ιστοριες.Θα αρχισεις να σκαλιζεισ τα λογια τους και να αναρωτιεσαι καθε φορα τι κρυβεται απο πισω.Ζησε τον χωρισμο σου οπως εσυ θελεις,κλαψε,καπνισε μην φας,αν δεν θες να βγεις μην βγεις με το ζορι,αν θες να πας μια βολτα μονος σου πηγαινε μονος σου,αν θες να μεθυσεις μεθυσε.Βγαλ το απο μεσα σου και μονος σου θα το ξεπερασεις.Ετσι ειναι αυτα,δυστυχως δεν υπαρχουν κουμπια.Θα πονεσεις,θα κλαψεις,θα δυσκολευτεις εννοειται.Κοψε οποιαδηποτε επαφη με το περιβαλλον της,αφοσιωσου στην δουλεια σου η και σε κανενα αλλο ''χομπυ''αν και μονο αν εχεις την διαθεση,και ο χρονος θα σε βοηθησει πιστεψε με.Μην βιαζεις καταστασεις-ζησε ακομα και αηυτες τις στιγμες γιατι θα εκπλαγεις οταν δεις το ποσα θα μαθεις και απο αυτην την ιστορια.Ευχομαι ο,τι καλυτερο :-)καλημερα!
17-07-2012, 16:57 #49
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ.
Λυπμαι πολυ για αυτο που σε βρηκε , δεν ξερω αν ειναι πολυς καιρος απο τοτες που τα χαλασατε, εμενα μου συνσυνεβικε εχθες! μπορει να μην τα χαλασαμε για τν ιδιο λογο- βεβαια πωτες δεν μπορω να ξερω! μπορει κι εμενα να με απατησε κι να μην το ξερω! , ειναι πολυ ατιμες μερικες γυναικες- .
Δεν θα αναφερθω στο τι κακο σου εκανε , αυτο ειναι δεδομενο! ντροπη της κι ξεφτυλα της μην απορεις Γιωργο με το πως μπορεσε να το κανει, πως ελεγε τοσα ψεματα, βλεπεις καποιες γυναικες δεν εχουν τιμη, δεν εχουν λογο ,αφου ειναι γυναικες που να δωσουν ορκο ? στην ανδρικη τους τιμη?
Θα σε ρωτησω πως νιωθεις κι αν το εχεις ξεπερασει καπως, εχεις αρχισει να βγαινεις με φιλους - φιλες? κανεις νεες γνωριμιες? ζτας να βρεις κοπελα? ξερεις πολλοι λενε οτι ενας ερωτας ξεπερνιετε με εναν νεο ερωτα, οτι ξεχνιεσαι λιγακι οταν φλερταρεις μια κοπελα.
Προσοπικα ειμαι σκατα!! εχω πικρα μεγαλη! βλεπεις ειναι μακρια μυ, ειναι σε ενα νησι- απο εκει ειναι - και λογο της αποστασης ειναι δυσκολο να τα ξανα βρουμε , πριν οταν τσακονομασταν βρισκομασταν αγκαλιαζομασταν κι ολα καλα! ωρα ομως? θα λυπει 2 μηνες!!της ςιπα να ξανα προσπαθησουμε, περιμενω απαντηση , ειναι η πρωτη φορα που ριχνω τοσο πολυ τα μουτρα μου κι παρακαλω μια γυναικα!! ενα κοριτσακι δλδη ,γτ. της ριχνω 11 χρονια!!!
Εσυ τι θα εκανες στην θεση μου? θα την ξεχναγες για παντα? η θα περιμενες να ερθει Αθηνα σε 2 μηνες οπως μου λεει κι να ξανα μαστε μαζι? τι λες?
17-07-2012, 17:08 #50
17-07-2012, 17:21 #51
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΛΕΣ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ 5 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΟΡΩ.ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΣΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΓΤ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ. ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ 2 ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΔΗ. ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ , ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ ΕΚΕΙ.ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ, ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΤ'ΕΜΕ. ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ . ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
18-07-2012, 11:49 #52
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ
Ευχαριστω για τις ενδιαφερον κι πολυ σωστες συμβουλες σου, εθδη καποιες απο αυτες τις εκανα, δλδη την εβγαλα κι την απεκλισα απο φεισμπουκ κι σκαιπ/ Στο χοτμειλ την μπλοκαρα , την περασα στα ανεπιθημιτα μειλσ.
Μακαρι να ειχα ελπιδα να ξανα γυρισει αλλα δεν παιζει! εδω κι 10 μερες που ειναι μακριαμου στο κολονησι της ,εχει νευρα πολλα , ολα τσακονομασταν , ολο μου την ελεγε, ειναι φρικαρισμενη κι ολο παραπωνα! φυσικα μπορει να εχει δικιο σε καποια απο αυτα, αλλα σε μια σχεση κανουν και οι δυο πισο , προσπαθουν να βρουν μια μεση κατασταση για να ειναι ολα καλα! . Πραγμα που δεν εκανε πωτες βεβαια παιζει ρολο κι η ηλικια της ειναι 11 χρονια μικροτερη , ειναι 21!
Μεγαλο ρολο στον χωρισμο μας εχει η μανα της! πωτες δεν με συμπαθησε, βεβαια την δικαιολογο γτ. πια μανα θα ηθελε εναν προιν χρηστη ηρωινης! ? ακομα κι αν δεν φενετε κατι τετοιο πανω μου.
Δυστυχως λογο δουλειας κι καποιον αλλον δεν μπορω να κανω κατι να ξεσπασω, ειμουν κι εγω 5 χρονια αθλητης πυγμαχιας και κικμποξ! και ξερω οτι θα με βοηθησει αν μπορουσα εστω να βαραω τον σακο!!!
Εχεις δικιο για αυτα που λες, δεν ειναι ευκολο να ξεπερασεις εναν ερωτα ,καθε ενας μας εχει τον τροπο του! προσωπικα καποιες φορες με βοηθαει να βρω μια "γκομενα" κι οχι σχεση , θα μου κανει καλο να βρω μια καινουργια αγκαλια!! ξερω οτι δεν θα ειναι παρα μονο σεξουαλικη! αλλα? ας μου πει καποιος πωσες γυναικες εχουν την αξια να της τα δωσεις ολα κι να τις ερωτευτεις? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕς ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑ 17 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΑΥΤΟ!! βεβαια δεν ειμαι και κανενας πολυεμπειρος εχω κανει γυρο στις 6-7 σοβαρες σχεσεις! και ολες - εκτως μιας! μου ειπαν τα ιδια ψεματα!!
Δεν μπορεις να πιστεωεις μια γυναικα φιλε γιωργο! κι οσο πιο ομορφη ειναι τοσο πιο αωυχη ειναι!!
18-07-2012, 16:08 #53
[QUOTE=giorgos panou;368233]ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ
Ευχαριστω για τις ενδιαφερον κι πολυ σωστες συμβουλες σου, εθδη καποιες απο αυτες τις εκανα, δλδη την εβγαλα κι την απεκλισα απο φεισμπουκ κι σκαιπ/ Στο χοτμειλ την μπλοκαρα , την περασα στα ανεπιθημιτα μειλσ.
Μακαρι να ειχα ελπιδα να ξανα γυρισει αλλα δεν παιζει! εδω κι 10 μερες που ειναι μακριαμου στο κολονησι της ,εχει νευρα πολλα , ολα τσακονομασταν , ολο μου την ελεγε, ειναι φρικαρισμενη κι ολο παραπωνα! φυσικα μπορει να εχει δικιο σε καποια απο αυτα, αλλα σε μια σχεση κανουν και οι δυο πισο , προσπαθουν να βρουν μια μεση κατασταση για να ειναι ολα καλα! . Πραγμα που δεν εκανε πωτες βεβαια παιζει ρολο κι η ηλικια της ειναι 11 χρονια μικροτερη , ειναι 21!
Μεγαλο ρολο στον χωρισμο μας εχει η μανα της! πωτες δεν με συμπαθησε, βεβαια την δικαιολογο γτ. πια μανα θα ηθελε εναν προιν χρηστη ηρωινης! ? ακομα κι αν δεν φενετε κατι τετοιο πανω μου.
Δυστυχως λογο δουλειας κι καποιον αλλον δεν μπορω να κανω κατι να ξεσπασω, ειμουν κι εγω 5 χρονια αθλητης πυγμαχιας και κικμποξ! και ξερω οτι θα με βοηθησει αν μπορουσα εστω να βαραω τον σακο!!!
Εχεις δικιο για αυτα που λες, δεν ειναι ευκολο να ξεπερασεις εναν ερωτα ,καθε ενας μας εχει τον τροπο του! προσωπικα καποιες φορες με βοηθαει να βρω μια "γκομενα" κι οχι σχεση , θα μου κανει καλο να βρω μια καινουργια αγκαλια!! ξερω οτι δεν θα ειναι παρα μονο σεξουαλικη! αλλα? ας μου πει καποιος πωσες γυναικες εχουν την αξια να της τα δωσεις ολα κι να τις ερωτευτεις? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕς ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑ 17 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΑΥΤΟ!! βεβαια δεν ειμαι και κανενας πολυεμπειρος εχω κανει γυρο στις 6-7 σοβαρες σχεσεις! και ολες - εκτως μιας! μου ειπαν τα ιδια ψεματα! Δεν μπορεις να πιστεωεις μια γυναικα φιλε γιωργο! κι οσο πιο ομορφη ειναι τοσο πιο αωυχη ειναι!![/QUOTE
ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΞΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΑΥΤΟ? ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΤΩ . ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΛΑ. ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ.ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
18-07-2012, 22:17 #54
γιωργο πανου, δεν ξερω την κοπελα σου, αλλα η ηλικια της μου λεει οτι ειναι πολυ πιτσιρικα, εσυ εισαι αρκετα μεγαλυτερος και εχεις καποιες εμπειριες και βιωματα στην πλατη σου, ειναι δυσκολο δυο ανθρωποι να ταιριαξουν και να μεινουν μαζι οταν τους χωριζει ενα χασμα.. Ειδικα αυτη την εποχη που οικογενειες διαλυονται για ψυλλου πηδημα, ποσο μαλλον σχεσεις.. Εχει πιστη και ελπιδα, και θα παρουν ολα το δρομο τους αμα εισαι καλα μεσα σου..
19-07-2012, 11:58 #55
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΤΕΠΟΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΟ..:(((((((((
19-07-2012, 17:25 #56
Κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει, παρά μόνο ο χρόνος. Ο χρόνος θα τα γιάνει όλα. Να ζεις μία μέρα τη φορά και όλα θα ξεχαστούν. Να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω.
Όλοι μας σχεδόν έχουμε βρεθεί στην ίδια φάση. Δεν υπάρχει κάτι που να σου πω, που να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, μόνο η υπόσχεση ότι όλα θα περάσουν εν καιρώ.
22-07-2012, 17:25 #57
ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ. ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Κ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ , ΡΩΤΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ'' ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥ@@@@ΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥ@@@@ΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ (ΣΤΑΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΟΛΛ@@@@ΚΙ ΣΟΥ ΛΕΩ''. Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ , ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΛΕΜΜΑ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ'' ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙ Α ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ.'' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΙΩΣΑ.ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ??? ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠ@@@@ΛΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΜΑΚΡΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ. ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ?ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ....:(
22-07-2012, 17:39 #58
Αγορι μου γλυκο....θα σου ελεγα καταρχην να μην δινεις βαση σε οσα λενε διαφοροι καλοθελητες...ευκολα ολοι μιλανε για ολους απο πισω....και πολλες φορες το τοσο γινεται τοοοοσο.....
οπως και να χει...σημασια δεν εχει τι εκανε η κοπελα στο παρελθον της....αλλα τι εκανε οσο ηταν μαζι σου....και αυτο μονο πρεπει να σε απασχολει....
δεν βλεπω γιατι πρεπει να ντρεπεσε....ακομα κι αν εχεις καταληξει εσυ στο συμπερασμα οτι δεν αξιζε σαν ανθρωπος.....ο ερωτας ειναι τυφλος και αυτο δινει πολλα ελαφρυντικα...αλλωστε αν εσυ ησουν ενταξει...πρεπει να εισαι περηφανος για τον εαυτο σου..και οχι να ντρεπεσε....γιατι σωστοι ανθρωποι σπανιζουν....
αν εχεις αποφασισει ...οτι δεν θες να δωσεις αλλη ευκαιρια ...στην κοπελιτσα....το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη...και να εισαι δυνατος....θα δεις οτι με τον καιρο θα νιωσεις καλυτερα....
αν παλι νομιζεις πως αξιζει αλλη μια ευκαιρια καντο......αλλα μονο αλλη μια.......
να εισαι σιγουρος παντως οτι κανενας δεν κατηγορει εσενα για ολα εφοσον ησουν ενταξει....ισα ισα....αρα και λογος ντροπης δεν υπαρχει.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
22-07-2012, 18:03 #59
[QUOTE=nflu;369778]Αγορι μου γλυκο....θα σου ελεγα καταρχην να μην δινεις βαση σε οσα λενε διαφοροι καλοθελητες...ευκολα ολοι μιλανε για ολους απο πισω....και πολλες φορες το τοσο γινεται τοοοοσο.....
οπως και να χει...σημασια δεν εχει τι εκανε η κοπελα στο παρελθον της....αλλα τι εκανε οσο ηταν μαζι σου....και αυτο μονο πρεπει να σε απασχολει....
δεν βλεπω γιατι πρεπει να ντρεπεσε....ακομα κι αν εχεις καταληξει εσυ στο συμπερασμα οτι δεν αξιζε σαν ανθρωπος.....ο ερωτας ειναι τυφλος και αυτο δινει πολλα ελαφρυντικα...αλλωστε αν εσυ ησουν ενταξει...πρεπει να εισαι περηφανος για τον εαυτο σου..και οχι να ντρεπεσε....γιατι σωστοι ανθρωποι σπανιζουν....
αν εχεις αποφασισει ...οτι δεν θες να δωσεις αλλη ευκαιρια ...στην κοπελιτσα....το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη...και να εισαι δυνατος....θα δεις οτι με τον καιρο θα νιωσεις καλυτερα....
αν παλι νομιζεις πως αξιζει αλλη μια ευκαιρια καντο......αλλα μονο αλλη μια.......
να εισαι σιγουρος παντως οτι κανενας δεν κατηγορει εσενα για ολα εφοσον ησουν ενταξει....ισα ισα....αρα και λογος ντροπης δεν υπαρχει.....
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΘΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΑΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝΟΙΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΒΛΑΚΑ Η ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ.ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣΤΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΛΛΗ.ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΟΜΙΖΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΓΩ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΖΑΝΕ) ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΩ Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ...ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΚΑΤΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝΖΩΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕ.???ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.? ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝΕ...ΗΤΑΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ....¨(
22-07-2012, 18:09 #60
Xεστο παρελθον κοιτα σε εσενα πως φερθηκε. Εγω εχω ακουσει αντρες μαλακες, πληγωμενους και παρατημενους να λενε ΤΑ τερατα για κοπελες που ξερω την ηθικη τους εκ των εσω, ακομα και για μενα, ψεματα και ανακριβειες τεραστιες, πολλοι το εχουν για σπορ αυτο και επιδιδονται και σε πρωταθλητισμο. Ειστε μεγαλυτεροι κουτσομποληδες οτι και να λεγεται. Μην τα πιστευεις ολα και κρατα μικρο καλαθι αν θες να ασχολεισαι με το παρελθον. Μια παροιμι λεει απο αυτα που βλεπεισ να πιστευεις τα μισα, και απο αυτα που ακους να μην πιστευεις τπτ.