ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 95 of 95
    Quote Originally Posted by giorgoszik View Post
    e

εσενα τι χαρακτηρα σου φαινεται οτι εχει? για μενα ενιωσε τιποτα ποτε?
    Μόνη ασφαλή απάντηση που μπορώ να πω από όσα διάβασα είναι ότι σίγουρα ένιωσε

Quote Originally Posted by Elena Episkeptis View Post
    Μόνη ασφαλή απάντηση που μπορώ να πω από όσα διάβασα είναι ότι σίγουρα ένιωσε

εγω πιστευω οτι δεν ενιωσε τιποτα. αντε πολυ λιγο.μετα περναγε καλα, κυκλοφορουσε ωραιο γκομενακι(οπως με αποκαλουσε) και ολα μια χαρα.

Senior Member
    Καλησπέρα,
    Αρχικα σου εκφραζω τη συμπονοια μου, ξεροντας πολυ καλα πως ειναι ο ανθρωπος που εχεις επενδυσει συναισθηματικα να σε αφηνει για καποιον αλλον. Αρχικα αισθανεσαι λιγος και ανασφαλής...ότι κάτι σου λείπει, κάτι δεν έκανες σωστά....γιατι ενω εσυ ησουν ενταξει αυτη να σε αντιμετωπισε ετσι? Η απαντηση σε αυτα τα θεματα ειναι πολυ απλη, απλα δυστυχως χρειαζεται πολυ υπομονη και χρονο για να τη δεις καθαρα και να την καταλαβεις. Η περιπτωση σου μου θυμιζει τοσο πολυ εμενα πριν ενα μισο χρονο. Πιστευα οτι κρατωντας επαφες με τους φιλους του , βγαινοντας στα ιδια γνώριμα μερη και συζητωντας και επεξεργαζοντας καθε λεπτομερεια με τους φιλους μου θα στρωσουν τα πραγματα....αλλα δεν ειναι ετσι. Ξερω οτι τωρα αδυνατεις να το πιστεψεις, γιατι κι εμενα τα ιδια μου ελεγαν και κουνουσα το κεφαλι αδιαφορα. Θα ερθει ομως μια μερα που θα καταλαβεις οτι she wasn't the one for you. Γιατι αν ηταν δε θα σε αφηνε ποτε, ουτε στα δυσκολα, ουτε στα ευκολα. όλη αυτη η φαση με τα τηλεφωνα και θελω να σε ψαρεψω και το εχω ψιλομετανοιωσει για μενα ειναι ψιλα γραμματα. Απο καθαρη αξιοπρεπεια αλλα και εγωισμο δε θα εμπαινα σε αυτο το τρυπακι να ασχοληθω και να κανω σεναρια τί μπορει να θελει, να σκεφτεται, πως νιωθει, οχι. Σιγουρα κατι έχασε.ΕΣΕΝΑ. Και μενα εν τελει το μετανοιωσε και μετα απο κανενα μηνα με ζητησε πισω...και πιστεψε με ηταν το μονο ευκολο να πω ναι και να λυγισω. Σκέψου οτι περνουσα τις νυχτες σπιτι με ενα μπουκαλι αλκοολ για κανενα μηνα. Με κατεστρεψε ψυχολογικα τελειως για εκεινο το διαστημα. Αλλα δε δεχτηκα καμια επιστροφη. Λυπαμαι. Είμαι πολυ καλη για εναν τοσο λίγο. Καπως ετσι θα σκεφτεσαι κι εσυ σε λιγο καιρο ,θα το δεις. Αν επιστρεψεις....θα ειναι κατ'εμε μεγαλη αδυναμια....αν το θελεις βεβαια ποια ειμαι εγω να κρινω...μονο κατσε και σκεψου τι θελεις τελικα απο τη ζωη σου. Καμια φορα η ανατροπη των σχεδιων δεν ειναι κακη. Είναι προστασία .

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Καλησπέρα,
    Αρχικα σου εκφραζω τη συμπονοια μου, ξεροντας πολυ καλα πως ειναι ο ανθρωπος που εχεις επενδυσει συναισθηματικα να σε αφηνει για καποιον αλλον. Αρχικα αισθανεσαι λιγος και ανασφαλής...ότι κάτι σου λείπει, κάτι δεν έκανες σωστά....γιατι ενω εσυ ησουν ενταξει αυτη να σε αντιμετωπισε ετσι? Η απαντηση σε αυτα τα θεματα ειναι πολυ απλη, απλα δυστυχως χρειαζεται πολυ υπομονη και χρονο για να τη δεις καθαρα και να την καταλαβεις. Η περιπτωση σου μου θυμιζει τοσο πολυ εμενα πριν ενα μισο χρονο. Πιστευα οτι κρατωντας επαφες με τους φιλους του , βγαινοντας στα ιδια γνώριμα μερη και συζητωντας και επεξεργαζοντας καθε λεπτομερεια με τους φιλους μου θα στρωσουν τα πραγματα....αλλα δεν ειναι ετσι. Ξερω οτι τωρα αδυνατεις να το πιστεψεις, γιατι κι εμενα τα ιδια μου ελεγαν και κουνουσα το κεφαλι αδιαφορα. Θα ερθει ομως μια μερα που θα καταλαβεις οτι she wasn't the one for you. Γιατι αν ηταν δε θα σε αφηνε ποτε, ουτε στα δυσκολα, ουτε στα ευκολα. όλη αυτη η φαση με τα τηλεφωνα και θελω να σε ψαρεψω και το εχω ψιλομετανοιωσει για μενα ειναι ψιλα γραμματα. Απο καθαρη αξιοπρεπεια αλλα και εγωισμο δε θα εμπαινα σε αυτο το τρυπακι να ασχοληθω και να κανω σεναρια τί μπορει να θελει, να σκεφτεται, πως νιωθει, οχι. Σιγουρα κατι έχασε.ΕΣΕΝΑ. Και μενα εν τελει το μετανοιωσε και μετα απο κανενα μηνα με ζητησε πισω...και πιστεψε με ηταν το μονο ευκολο να πω ναι και να λυγισω. Σκέψου οτι περνουσα τις νυχτες σπιτι με ενα μπουκαλι αλκοολ για κανενα μηνα. Με κατεστρεψε ψυχολογικα τελειως για εκεινο το διαστημα. Αλλα δε δεχτηκα καμια επιστροφη. Λυπαμαι. Είμαι πολυ καλη για εναν τοσο λίγο. Καπως ετσι θα σκεφτεσαι κι εσυ σε λιγο καιρο ,θα το δεις. Αν επιστρεψεις....θα ειναι κατ'εμε μεγαλη αδυναμια....αν το θελεις βεβαια ποια ειμαι εγω να κρινω...μονο κατσε και σκεψου τι θελεις τελικα απο τη ζωη σου. Καμια φορα η ανατροπη των σχεδιων δεν ειναι κακη. Είναι προστασία .

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΤΡΕΛΟ ΛΟΥΚΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΕΠΑΦΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ, ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ Κ.Ο.Κ. ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ(ΛΙΓΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΩ ΚΟΙΤΑΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΠΑΤΗΜΑ. ΟΣΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ.ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΠΑΛΙ.ΜΑΚΚΡΙΑΑΑΑΑΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕ 8 ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ, ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΓΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ. ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ Κ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΔΕΙΞΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΩ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ 2 ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ. ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΑΩ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ.ΟΧΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΧΑΖΟ ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Senior Member
    γιώργο μου καταρχήν τι κάνεις????νιώθεις καλύτερα??????θέλω να σου πω μπράβο συγχαριτήρια.....είναι πολύ τίμιο αυτό που κάνεις....οι καρδιές δεν είναι παιχνίδια για να παίζουμε....!!!!!!!!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567