'Τα ξαναβρηκα με την πρωην μου' - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Απλα εδω και 2 χρονια προσπαθω να επανελθω απο τον ανθρωπο που αγαπουσα και θελω να προχωρησω αλλα συνεχεια πεφτω σε πολυ λαθος καταστασεις....ή όπως είπε παραπάνω καποιος μπορει τα λαθη να τα κανω εγω,να μη ξερω να φερομαι,ή να μην είμαι αρκετα ωραία,ή να μην ανταποκρίνομαι στα θελω και τα κριτηρια τους.....
    βλεπεις ποσο σε υποτιμας??καταλαβαινεις γιατι κανεις λαθος επιλογες?για διαβασε τι εγραψες..

Senior Member
    Μα μηπως αυτη ειναι η αληθεια εν τελει?

Senior Member
    Απλα εδω και 2 χρονια προσπαθω να επανελθω απο τον ανθρωπο που αγαπουσα και θελω να προχωρησω αλλα συνεχεια πεφτω σε πολυ λαθος καταστασεις....ή όπως είπε παραπάνω καποιος μπορει τα λαθη να τα κανω εγω,να μη ξερω να φερομαι,ή να μην είμαι αρκετα ωραία,ή να μην ανταποκρίνομαι στα θελω και τα κριτηρια τους.....
    Ίσως απλά ακόμη να μην είσαι έτοιμη για νέα σχέση. Θα σου έλεγα να πάψεις να προβληματίζεσαι για τα υπόλοιπα. Όταν είναι να έρθει θα έρθει. Όλα θέλουν τα χρόνο τους, είναι λάθος να πιέζουμε καταστάσεις.

Senior Member
    ομορφη εισαι σιγουρα αλλιωσ δε θα πηγαινατε για καφε μπορει να εισαι ησυχη προσπαθησε να κανεισ περισσοτερο θορυβο γυρω απο τον εαυτο σου οι αντρεσ κοιτανε το περιτυλιγμα οσο πιο λαμπερο ειναι τοσο καλυτερα οι γυναικεσ κοιταν την ουσια

Banned
    οχι..!η αληθεια ειναι οτι εχεις αναγκη μια σχεση τοσο πολυ που σου εχει δημιουργησει καταρρακτες στα ματια και πεφτεις απο την μια απογοητευση στην αλλη επειδη δεν σκεφτεσαι καθαρα!σε κυβερναει η επιθυμια..για χαλαρωσε το και θα δεις!

δεν σε κρινω..αυτες τις καταστασεις ολοι λιγο πολυ τις εχουμε περασει!

Banned
    λαθος!!το περιτυλιγμα διαρκει μεχρι το ξετυλιγμα..δηλαδη φουσκα!!αν με πιανεις....

στην elis πηγαινε αυτο!!

Senior Member
    Πάντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, που αυτός ήταν κολλημένος με άλλη, ό,τι και να έκανες εσύ θα ήταν άσκοπο. Αν πιστεύεις ότι αν ήσουνα πιο ωραία, φερόσουν αλλιώς θα είχε ξεχάσει την άλλη και θα έμενε μαζί σου, αυταπατάσαι.
    Αν δεν τελειώσει κάτι μέσα μας, είναι αδύνατον να προχωρήσουμε παραπέρα. Απλά, τρώμε τα μούτρα μας και παίρνουμε και άλλον στο λαιμό μας.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πάντως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, που αυτός ήταν κολλημένος με άλλη, ό,τι και να έκανες εσύ θα ήταν άσκοπο. Αν πιστεύεις ότι αν ήσουνα πιο ωραία, φερόσουν αλλιώς θα είχε ξεχάσει την άλλη και θα έμενε μαζί σου, αυταπατάσαι.
    Αν δεν τελειώσει κάτι μέσα μας, είναι αδύνατον να προχωρήσουμε παραπέρα. Απλά, τρώμε τα μούτρα μας και παίρνουμε και άλλον στο λαιμό μας.
    με καλυψες..!

Senior Member
    ΑΧ,μονο να ξερες αγαπητε μου....μονο να ξερες....και τι δεν κανω,,,μονο να ξερες....ολα τα εχω δοκιμασει....και το εντυπωσιακη τελικα καμια φορα μπουμερανγκ μου ερχεται....γιατι καλως ή κακως εχουν και τετοια κομπλεξ μερικοι μερικοι....μην εισαι πιο πετυχημενη,μην εισαι πιο εμφανισιμη,μην εχεις περισσοτερα χρηματα....ολα τους πειραζουν....και εγω η καημενη ποσο προσπαθω μονο να ξερατε....να τα εχω ολα καλα....και τις επαγγελματικες μου υποχρεωσεις και τουσ φιλους μου και την εμφανιση μου και προσπαθω να ειμαι ανθρωπος θελκτικος,επειδη μου αρεσει γενικα και η προσοχη οπως και σε ολες τις γυναικες φανταζομαι...τον τελευταιο καιρο βγαινω ραντεβου με την προοπτικη του να περναω καλα γτ ειχα μπει στο τρυπακι να μη κανω σχεση,ξεροντας οτι δεν ειμαι ετοιμη ακομη κ εχοντας πληγωθει αρκετα την τελευταια φορα,ειπα στον εαυτο μου περνα απλα καλα...ελα ομως που αυτα δεν ελεγχονται παντα και σαν κατι να συνεβη με αυτον και να το ειδα καπως αλλιως....και αυτο γτ ο ιδιος εδειχνε να μη θελει μονο την καλοπεραση..ναι καλα.....και μετα ξυπνησα....ποσο αφελης μπορει να ειμαι τελικα....και λενε οτι οι γυναικεσ ειναι κακες......γινονται κακες....μετα απο τετοια σκηνικα.

...όταν συναντήσεις αυτόν που είναι για σένα και εσύ γι αυτόν όλα θα έρθουν μόνα τους και κανείς ή καμιά πρώην δε θα σταθεί εμπόδιο.
    Πίστευε στον εαυτό σου και μη σκαλώνεις σε άκυρες απογοητεύσεις βασανίζοντας τον εαυτό σου ότι φταις εσυ.
    Κάπου παρακάτω θα το βρεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    λαθος!!το περιτυλιγμα διαρκει μεχρι το ξετυλιγμα..δηλαδη φουσκα!!αν με πιανεις....

στην elis πηγαινε αυτο!!
    επειδη ειμαι ο ελισ σου λεω οτι πιο πολυ μετραει το περιτυλιγμα

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    επειδη ειμαι ο ελισ σου λεω οτι πιο πολυ μετραει το περιτυλιγμα
    α με συγχωρεις για την αλλαγη φυλου!! :P κοιταξε τωρα ανοιγεις μεγαλο κεφαλαιο!!στα 19,20,25 ισως ψαχνεις την κλοντια σιφερ και μια γυναικα τον μπραντ πιτ!

στις μετεπειτα ηλικιες θελεις και ουσια!!η ομορφια μπορει να ανοιξει ποδια πιο ευκολα,οχι ομως και τα εγκεφαλικα κυτταρα του αντρα ή και της γυναικας!η επιφανεια λοιπον αφορα μικρες ηλικιες..προσωπικη αποψη!

Senior Member
    ΑΧ,μονο να ξερες αγαπητε μου....μονο να ξερες....και τι δεν κανω,,,μονο να ξερες....ολα τα εχω δοκιμασει....και το εντυπωσιακη τελικα καμια φορα μπουμερανγκ μου ερχεται....γιατι καλως ή κακως εχουν και τετοια κομπλεξ μερικοι μερικοι....μην εισαι πιο πετυχημενη,μην εισαι πιο εμφανισιμη,μην εχεις περισσοτερα χρηματα....ολα τους πειραζουν....και εγω η καημενη ποσο προσπαθω μονο να ξερατε....να τα εχω ολα καλα....και τις επαγγελματικες μου υποχρεωσεις και τουσ φιλους μου και την εμφανιση μου και προσπαθω να ειμαι ανθρωπος θελκτικος,επειδη μου αρεσει γενικα και η προσοχη οπως και σε ολες τις γυναικες φανταζομαι...τον τελευταιο καιρο βγαινω ραντεβου με την προοπτικη του να περναω καλα γτ ειχα μπει στο τρυπακι να μη κανω σχεση,ξεροντας οτι δεν ειμαι ετοιμη ακομη κ εχοντας πληγωθει αρκετα την τελευταια φορα,ειπα στον εαυτο μου περνα απλα καλα...ελα ομως που αυτα δεν ελεγχονται παντα και σαν κατι να συνεβη με αυτον και να το ειδα καπως αλλιως....και αυτο γτ ο ιδιος εδειχνε να μη θελει μονο την καλοπεραση..ναι καλα.....και μετα ξυπνησα....ποσο αφελης μπορει να ειμαι τελικα....και λενε οτι οι γυναικεσ ειναι κακες......γινονται κακες....μετα απο τετοια σκηνικα.
    ε αφου τα χεισ δοκιμασει ολα αυτα καλη μου να εισαι ο εαυτοσ σου κ να τουσ γραφεισ στα τετοια σου κ θα κολλανε κι αν δεν κολλανε δε σε νοιαζει γτ τουσ γραφεισ

Senior Member
    Σόρυ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς τόσο πολύ να αρέσεις στους άλλους. Πρώτα θα πρέπει να αρέσεις στον εαυτό σου και όλους τους άλλους να τους γράφεις κανονικά. Αλλιώς, φαίνεται η απελπισμένη σου προσπάθεια να αρέσεις.

Αυτό νομίζω. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην πιέζεσαι σε τίποτα.

Senior Member
    Απελπισμενη προσπαθεια....?Μαλιστα...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast