Results 16 to 27 of 27
-
27-03-2007, 13:22 #16
Αυτό με τη σακούλα μου το είχαν πει κι εμένα,για να μην παίρνω πολύ οξυγόνο.Ή αν δεν έχω σακούλα εκείνη τη στιγμή,να κρατήσω για λίγα δευτερόλεπτα την αναπνοή μου και μετά να συνεχίσω να αναπνέω κανονικά.
Επίσης,κάτι που είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο για τον πανικό και το κάνω μερικές φορές,είναι να βάζω ένα λαστιχάκι στο χέρι μου και όποτε με πιάνει ο πανικός το τραβάω για να πονέσω και έτσι ξεχνιέμαι λίγο γιατί επικεντρώνομαι στον πόνο από το λαστιχάκι.
- 01-04-2007, 03:39 #17
παιδια εγω τωρα τελευταια με το που παει να με πιασει κατι κλεινω τα ματια και φανταζομαι ομορφες εικονες η μουσικες αν αυτο σας φαινεται δυσκολο γειρετε το βλεμμα σας καπου αλλου και επεξεργαστειτε κατι και παντα να εχετε νερακι και σιγουρα η αναπνοη βοηθα και να ξερετε οτι χιλιαδες ανθρωποι εξω νιωθουν τα ιδια απλα αλλοι το ριχνουν στα ναρκωτικα αλλοι στο αλκοολ και παει λεγοντας παντως να ειμαστε περηφανοι που το αναγνωριζουμε και προσπαθουμε νηφαλιοι.Αν ανακαλυψω τιποτε αλλο θα σας γραψω..
01-04-2007, 13:54 #18
Καλησπερα παιδια,η Ζωη ειμαι. Εχω γραψει και αλλες φορες. Εντελει ειναι κανεις απο εσας που εχει μονιμα ατονια,ενα ειδος εσωτερικης τρεμουλας και αστθεια-ζαλαδα ειδηκαοταν καθεται ορθιος σε στασεις η σε ουρες??? Εχω απογοητευτει γιατι αυτα τα συμπτωματα τα εχω μια δεκαετια και δεν μπορω να βρω μια λυσει παρα τις εξετεσεις που εχω κανει!
01-04-2007, 19:13 #19
καλησπερα Ζωη μου σε διαβεβαιωνω οτι και εγω τα εχω αυτα που εχεις.Καλα εκανες τοσες εξετασεις κανενας μα κανενας γιατρος δεν σου ειπε οτι αυτο ειναι ψυχολογικο και κλασικο συμπτωμα αγχους και πανικου?μου κανει τρομερη εντυπωση.Σε παρακαλω διαβασε και τα ποστ μου και τα ποστ τοσων παιδιων και θα καταλαβεις οτι το αγχος μπορει να προκαλεσει οτι μπορεις να φανταστεις.Εαν θελεις επικοινωνησε μαζι μου μεσω μεσετζερ για να το συζητησουμε μεχρι να φτιαχτει το τσατ..
02-04-2007, 14:51 #20
Παιδια ανακαλυψα προσφατα και τα ανθοιαματα του μπαχ.Πιστευω ειναι αμεσο βοηθημα στις κρισεις πανικου μαζι βεβαια με την ψυχραιμια οση ψυχραιμια μπορει τελος παντων να υπαρξει εν ωρα κρισης.Φιλια....
02-04-2007, 17:57 #21
Ανθοιαματα, οχι να τραγουδαει μπαχ!!! λολ καλο ειναι πολλές φορές να το ψάχνουμε πριν απαντησουμε ε?
20-04-2007, 04:12 #22
Originally posted by liberchild
υπεφερα κ γω απο κρισεις πανικου κ οποιος δεν ξερει δεν μπορει να καταλαβει.δυστυχώς εγω ελυσα αυτο το προβλημα με χαπια.κ πραγματι λυνεται.απο μονος του κανεις ειναι δυσκολο να το λυσει.το θεμα ειναι τι γινεται μετα.θα ξερω οταν θα τα κοψω.
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος πόσο χρονόν είσαι, πόσο καιρό είχες συπτώματα κ πόσο καιρό ακολουθείς φαρμακευτική αγωγή;
14-06-2007, 14:35 #23
Γεια σας παιδια. Εδω ειμαι και παλι!
Τα δικα μου προβληματα παραμενουν.
Οπως σας εχω ξαναπει,εχω και την ασταθεια μαζι με ολα τα αλλα.
Το θεμα ειναι οτι παντρευται ο αδερφος μου σε λιγες μερες και εγω ανυσηχω για το πως θα αντεξω να στεκομαι ορθια τοση ωρα με την αστθεια που εχω.
Σας παρακαλω βοηθηστε με! Προτεινετε μου κατι!
Ευχαριστω...
26-06-2007, 08:24 #24
Πριν δυο χρόνια ακριβώς αυτή την εποχή, άρχισαν οι μεγάλες κρίσεις πανικού. Τότε, πήγα σε ψυχίατρο όπου μου δόθηκε φαρμακευτική αγωγή παράλληλα δε έκανα και ψυχανάλυση. Τα μόνα που με βοηθούσαν, μέχρι ν\' αρχίσουν να ενεργούν αυτά, ήταν τα εξής:
- προσπαθούσα να μη σκέφτομαι μια πιθανή κρίση πανικού απασχολώντας το μυαλό μου με άλλα πράγματα π.χ. λύνοντας μανιωδώς σταυρόλεξα και sudoku
- είχα ενημερώσει δυό φίλους μου, κι όταν ερχόταν μεγάλη κρίση τους έπαιρνα τηλέφωνο και δεν μίλαγα εγώ, τους είχα πει να μου μιλάνε αργά, χαμηλόφωνα για ένα σωρό άχρηστα πράγματα
- πάντα είχα μαζί μου μια πλαστική σακούλα κι έπαιρνα εκεί αναπνοές (όχι γρήγορες) καθώς κι ένα μπουκαλάκι νερό και τα χάπια μου (για να νιώθω ασφάλεια)
- έχω διαχωρίσει τις κρίσεις πανικού όπως τις σεισμικές δονήσεις... ναι μη γελάτε... όταν με πιάνει μια μεγάλη κρίση (σπάνια πια) ξέρω ότι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν μετασεισμοί και δεν ανησυχώ... κι όπως συμβουλεύουν οι σεισμολόγοι, μαθαίνω να ζω με τους δικούς μου σεισμούς πανικού
- γεγονότα που μπορώ να τα αποφύγω, τα αποφεύγω π.χ. μ\' έπιασε κρίση όταν ήμουν σε πολυκατάστημα σε μεγάλη ουρά στο ταμείο... δεν ήθελα να ξαναπάω εκεί, πήγα όμως, σε ώρα και μέρα που δεν είχε κίνηση και πολυκοσμία
- δεν ντρέπομαι γι αυτό που μου συμβαίνει, κι έχω ενημερώσει τους συναδέλφους, την οικογένεια και τους φίλους μου
26-06-2007, 11:56 #25
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,,
ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ.
ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ, ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ..... ΚΟΒΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ..
ΑΛΛΑΖΩ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΠΑΙΡΝΩ ΑΕΡΑ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΘΕΤΙΚΑ .... ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ....
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ Η ΚΡΙΣΗ, ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΑΤΙΜΗ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΩ.........
28-06-2007, 07:44 #26
pedia xilia signomi ...pou grafo edw alla eimai kenourgia kai den brisko pos grafo sta forum....xriasomai epigondos boithia kai den kxero ti na kanw poy na apefthintho ....egw emena stin soyidia kai 17 xronia ...kai exo krisis panikou ...stin soyidia ekamna therapia me xapia kai psixologo...tora pou girisa stin ellada den exo ta xapia pou xriasomai kai ton psixologo kai den kxero ti na kano pou mporo na paro til....eimai polli xalia den kxero ti na kanw....an to di kanis afto to minima ...as me boithisi ....xilia signomi kai pali! filakia se olous kai kouragio
28-06-2007, 10:51 #27
΄Καταρχήν καλωσήρθες. Για να ανοίξεις καινούργιο θέμα πάνε στο new topic . Αν μας πεις που μένεις κάποιος θα σου συστήσει έναν γιατρό για να πας. Μην αγχώνεσαι.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....