Results 16 to 30 of 30
Thread: Τι ψαχνετε?
-
23-07-2012, 22:32 #16
Έναν καλό τρόπο να βγάζω λεφτά χωρίς να ζηλεύουν όλοι οι υπόλοιποι και μια φυσιολογική σχέση χωρίς να διεκδικώ μετάλλειο λαγού.
- 23-07-2012, 22:51 #17
24-07-2012, 00:19 #18
λθ
Επειδη μου 'ξεθαψατε' κ το θεμα,επειδη το ειχα παρει λιγο πιο χαλαρα,:D.Ναι οντως κ να κοιταξει 1-2-3-4φορες, με ποιανουν οι ντροπες κ δεν παω, θα μου πειτε, 'καλα,μαλακας εισαι?' οχι δεν ειμαι μαλακας, αλλα,να παω μονος μ κ να φαω κ τα μουτρα μου, δεν παιζει. διαβασα καπου κατι αναρτησεις σου ΚΕΝΟ, πολυ πιθανον εαν παω μονος μου, 'που παει ο λιγουρης,ο κακομοιρης κλπ κλπ'θα πουν κ επειδη ειμαι κ ντροπαλος (παρα πολυ, θα ελεγα) δεν παω. εμφανησιακα να τονισω δεν εχω κατι. (αν ειναι να τονισω κ χαρακτηριστικα, ισως με βγαζατε κ κομπλε) αλλα ναι, παιζει ρολο το ποσο ειναι ντροπαλος καποιος, αυτο προσπαθω να κοιταξω, κ να κανω κ καινουργιες παρεες, να γινω λιγο πιο 'κοινωνικος' που λενε.
Ευχαριστω σε οσους απαντησαν, συνεχιστε εαν θελετε μηπως κ βγαλει καπου ολο αυτο.Last edited by Alucard; 24-07-2012 at 00:20. Reason: λαθος
24-07-2012, 11:03 #19
Αυτό πρέπει να γίνει sticky !!
...χαχαχα!!
Πέρ'από την πλάκα, έτσι είναι συνήθως. Χρειαζόμαστε ΠΟΛΥ σαφείς ενδείξεις γιά να "πάρουμε μπρός".
Βλέπετε, εσείς τα κοριτσάκια μπαίνεται στο τρυπάκι να μάθετε πράγματα γιά τις ανθρώπινες σχέσεις από πολύ νωρίς, ενώ τα αγοράκια αναλλώνονται και πολύυυυυ μετά από τα 20 σε κάθε μεγέθους τραινάκια, αυτοκινητάκια , γερμανοπολύγωνα, ματσακόνια ect ect.
...χαχαχά!
Σόρρυ γιά το OffTopicδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
24-07-2012, 11:31 #20
Οι 18χρονες- 20χρονες και ανώριμες να είναι και σχεσεις χαβαλε και τυπου συνοδος να ψαχνουν και να τρεχουν μακρια άμα μυριστούν καποιο που θελει σοβαρες σχέσεις, να ξέρεις πάντα γοητεύονται από κάποιον που ειναι σοβαρός, προσγειωμένος, συγκροτημένη προσωπικότητα, ωριμος στη ζωη, τολμηρός και έχει αυτοπεποίθηση, αυτο το διαφορετικο σε σχεση με τους συνομιληκους του, κι ας ειναι εμφανησιακα μετριος. Αμα δεν τα διαθετεις αυτα όσο ωραίος και να σαι θα σε πλησιαζουν στην αρχη και μετα αμα διαπιστωσουν ότι δεν τα εχεις θα φευγουν.
Στο σταδιο που εισαι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε απασχολει ειναι αν πλησιαζοντας γυναικες θα φας τα μουτρα σου. Μπαινοντας στη διαδικασια αυτη μαθαινεις από τα λαθη σου και ετσι τις απορριψεις αυτες θα τις διαδεχτούν γνωριμίες, και τις γνωριμίες σχέσεις. Μονο με αυτο τον τροπο αποκτας εμπειρίες. Όλα αυτα χρειαζονται για να σου ειναι καποτε πιο ευκολα τα πραγαματα όταν θα βρεις την καταλληλη. Η ντροπαλότητα φευγει με το να εκτίθεσαι σε ότι σου την προκαλεί.
Σε πιο πανω σχόλιο, αυτος που παει μονος αμα εχει τα πιο πανω χαρακτηριστικα και τη σωστη προσεγγιση κανει γνωριμίες, φτανει να μην ειναι λιγουρης και κακόμοιρος. Αμα εχεις τα δυο αυτα και με παρεα να εισαι και την γκομενα μπροστα σου να σου φερουν θα αποτυχεις.γιάννης
24-07-2012, 11:33 #21
ναι γιατι δεν υπαρχουν οι αντιστοιχες Μπαρμπι ή το Μικρο μου Πονυ. αλλα ξεχασα αυτα τις προετοιμαζουν για την μετεπειτα πορεια, τα αυτοκινητακια και τα τρενα οχι. και χωρις να θελω να γενικευσω, πιστευω πως στο ελλαδισταν οι γυναικες ειναι καλομαθημενες. αντι να πανε να φλερταρουν να διεκδικησουν αυτες που εχουν την ομορφια και δε χρειαζονται και πολλα πολλα, περιμενουν ποιος θα "παρει μπρος" και θα κανει τη πρωτη κινηση και θα τους την πεσει για να επιλεξουν απλα οποιον φανει καλυτερος. ετσι καταληγουν σχεδον παντα δυσαρεστημενες, και τελικα εχουνε φτασει να ζουν συνεχως τη μερα της μαρμοτας, με αποτελεσμα να γινουν πιο απαιτητικες, δυσκολες κι αδιαφορες, ανικανες να κρατησουν σχεση.
24-07-2012, 11:48 #22
Aυτό το τελευταίο το βιώνω ζόρικα ειδικά τον τελευταίο χρόνο που τα αντράκια μεγαλώνουν και σκέπτονται περισσότερο!!!..
Και αυτό που μου έχει δείξει η εμπειρία είναι το εξής:
α) Κάνω την κίνηση, γίνεται κατάσταση, με θεωρεί καταβάθος ελαφρών ηθών, η συμπεριφορά γίνεται κομπλεξική ή αλλάζει. Δεν γίνεται σχέση.
β) Δεν κάνω κίνηση αλλά δίνω σημάδια σε αυτόν που θέλω, αυτός δεν παίρνει χαμπάρι, αναμονή, αναμονή, γινόμαστε φίλοι. Δεν γίνεται σχέση.
γ) Κάνει την κίνηση ο άλλος ο πιο μαγκιόρος ή που δεν έχει κάτι να χάσει, γιατί, δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου, απλά λέει καλή περίπτωση οκ. Και αν υπάρχει έλξη καλά είναι, μπορεί να γίνει κάτι με τη μορφή φάσης, αλλά σπάνια να τύχει ένας σαν τους άντρες που με συγκλονίζουν και...δεν γίνεται σχέση.
Αυτή είναι η δική μου κατάσταση αγαπητοί και αγαπητές άγνωστοι....
24-07-2012, 13:09 #23
ουαου τους εβαλες και σε κατηγοριες εσυ...
α) που το ξερεις οτι σε θεωρουν ετσι, μηπως ειναι δικος σου φοβος ? δε ξερω γιατι συμβαινει αυτο αν οντως συμβαινει, μαλλον εισαι πολυ σεξυ ή παθιαρα ? αλλα οκ συμφωνω υπαρχουν κλειστομυαλοι ανθρωποι, και λογο της εκκλησιας που το βλεπει σαν αμαρτια το ολο θεμα, και μας εχει επηρεασει πολυ στο ελλαδισταν τοσα χρονια. αφου θελουν η θεση της γυναικας να ειναι διακοσμητικο στοιχειο, οχι να επιλεγει αυτη και να κανει τη πρωτη κινηση.
β) ε κι αφου γινεται φιλοι δε μπορεις να τον δεις ερωτικα ? ή δε μπορει εκεινος ? τεσπα αφου εντοπισεις καποιον ο οποιος δεν παιρνει χαμπαρι, πεστο του οσο πιο ξεκαθαρα μπορεις οτι τον θελεις, και προχωρηστε μη σε χαρακτηρισει cock teaser κι εξαφανιστει. γινε κι εσυ μονο για αυτον, κι οπως θελει. αν παλι θεωρηθεις ελαφρων ηθων, τοτε επεσες σε κλειστομυαλο, οποτε καλυτερα που δεν το παιρνε και χαμπαρι, μη χαραμιζεις αλλο χρονο.
γ) εδω νομιζω οτι παρατηρω καποιο λαθακι, κατα τη γνωμη μου παντα. ερωτευεσαι με τη πρωτη ματια χωρις να ξερεις τον αλλον ? ή θα πρεπει σιγα σιγα να "χτισεις" τον ερωτα ? σαφεστατα μπορει να τον εγκρινεις αρχικα και να σου αρεσει η εμφανιση του, η συμπεριφορα κλπ, αλλα αμα δεν τον εχεις ζησει, πως μπορεις να ξερεις οτι εισαι ερωτευμενη κι εσυ ? και για να λεει καλη περιπτωση σημαινει σε εγκρινει, τι περιμενεις παραπανω ? οταν καποιος σε επιλεγει σημαινει σε θελει, μπορει αρχικα να ειναι για σεξ να σε δοκιμασει, ε κι αν ταιριαζεται μετα εχετε και το κατι περισσοτερο. διαφορετικα δε θα νοιαζοταν καν για τα υπολοιπα. μην εισαι απολυτη λοιπον να σου φερει τον ουρανο με τ'αστρα με το καλημερα σας, χωρις να ξερετε καν αν ταιριαζεται.
τελος το καλυτερο που εχω να προτεινω, ειναι να μην περιμενετε να σας συγκλονισει ενας ανθρωπος για να γνωριστειτε, ειδικα με τετοια κριση πλεον. οι στιγμες εξαλλου απ'την απογοητευση στον εντυπωσιασμο αλλαζουν πολυ ευκολα, ειναι κατι το ευπλαστο και μεταβλητο οπως ολη μας η ζωη. αυτος που σημερα δεν σε συγκλονισε, μπορει να το κανει αυριο, μπορει να ανακαλυψεις εσυ καποιο ταλεντο του, και να τον δεις με αλλη ματια. δωστε ευκαιριες και ζηστε, μη καθεστε και περιμενετε μονες. γενικα για ολες αυτο. :)
24-07-2012, 14:09 #24
Alucard, εσύ τι θέλεις από μια κοπέλα?
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-07-2012, 14:35 #25
24-07-2012, 14:49 #26
Aκριβώς έτσι φίλε ΚΕΝΟ. Δεν ξέρω αν είναι μόνο δικός μου φόβος αλλά έχει τύχει να το παρατηρήσω και να το ακούσω κι όλας. Είναι έτσι η κοινωνία εδώ. Και άμα το παίξει η γυναίκα κυνηγός δεν ξέρεις πως το παίρνει ο άλλος. Ξέρω ότι πολλοί το αποζητάνε, αλλά άμα το πάρουνε, τους πιάνει ύστερα το κατηχητικό τους. Κι έτσι κάνω πίσω. Πια ποτέ δεν κάνω πρώτη την κίνηση. Και όσο για τα άλλα όντως έχω αυτό το πρόβλημα αντίληψης, σπάνια ερωτεύομαι κάποιον που δεν ερωτεύτηκα μέσα στην πρώτη εβδομάδα και δεν με απασχολεί, γιατί δεν ψάχνω μια σχέση απλά για συνοδό ή για συντροφικότητα αλλά πάθος στο μάξιμουμ. Πάντως οι περισσότερες κοπέλες θέλουνε σχέση συντροφικότητας επομένως τα κριτήρια τους έχουν να κάνουν και με αυτά που είπε ο Ιωάννης παραπάνω υποθέτω... Απορώ απόρω πότε θα διασταυρωθούν οι δρόμοι μας με το σωστό έτερον ήμιση και τι έχουμε να περάσουμε μέχρι τότε θεε μου? :P
24-07-2012, 15:30 #27
24-07-2012, 15:39 #28
Λιγουρης και κακομοιρος? μπα, ντροπαλος/ πολυ κλειστος χαρακτηρας κ ανοιγομαι με τον καιρο(ετσι μου ειχαν πει βεβαια) απλα εχω πεσει κ σε κατι περιπτωσεις,κ εχω 'ξενερωσει' με αποτελεσμα να εχω κλειστει σε σχεση με παλιοτερα.απλα θα συμφωνησω σε αυτα που λες,το μονο που διαφωνω οταν καποιος ειναι ντροπαλος,δεν παει μονος του,ακομα κ να διαθετει αυτα τα χαρακτηριστικα που αναφερεις, εκτος εαν δεν τον πειραζουν τα 'ακυρα' κ ειναι λιγο-πολυ στα παπαρια του,γιατι δν ξερεις,τι μπορει να σου πει ο αλλος κ μπορει να πειραχτεις.
25-07-2012, 07:48 #29
Σπάνια το παίζει η γυναίκα κυνηγός, άμα γουσταρει προκαλεί με το υφος, εμμεσα με τα λογια, τη συμπεριφορα της κλπ τον αντρα να κανει την κινηση. Τυχερος ο άντρας που γουσταρει την γυναικα που τον κυνηγα, κόβει πολλή δρόμο που λενε. Όμως αν οχι θα πρέπει να της κόψει γρηγορα τον αερα για να μην εχει περιπετειες αφου σχεσεις με το ζορι δεν γινονται.
Αυτο το δευτερο, ότι σπανια ερωτευεσαι καποιον που δεν ερωτευτηκες μεσα στην πρωτη βδομαδα θα θελα να μου το εξηγησεις. Τι θα σε έκανε να τον ερωτευτεις πχ στο μηνα?
Ως προς το τελευταιο με μπολτ τα σχόλια περισσεουν....εκει ειναι η σχεση με προοπτικη στο χρονο και ευτυχια.γιάννης
25-07-2012, 08:14 #30
Το "κλειστός" να το κάνεις "επιλέγω τα άτομα στα οποία ξανοίγομαι", κι αν έπεσες σε μαλακες μην το γενικεύεις, δεν ειναι όλος ο κόσμος το ίδιο. Εκανες ήδη το λαθος και το γενικευσες και κλείστηκες σε σχεση με παλαιότερα και ετσι στερησες τον εαυτο σου από επικοινωνια και φιλίες.
Όταν καποιος ειναι ντροπαλος, στις αρχες, μεχρι να του φυγει λιγο η ντροπαλότητα, κατα προτιμηση παει με άλλους και εννοείται επιλέγεις με ποιον θα πας. Ελλοχευει εντουτοις ο κινδυνος ο άλλος ως πιο εμπειρος και με λιγες αναστολες να κανει αυτος την κινηση και να χασεις καποια που θα θελες να γνωρισεις.
Καποιος που ειναι σε αρχικα σταδια όπως εσύ τα ακυρα απο κοπέλες δεν τον ενοχλουν. Αυτο που θα πρεπει να τον απασχολεί και συναμα να τον ευχαριστει είναι ότι βρηκε το κουραγιο και εκανε υπερβαση, δλδ την κινηση. Το αποτελεσμα δεν τον ενδιαφερει επειδή αυτο που εχει σημασία στις αρχες ειναι το να υπερβεις τις αναστολες και τις φοβιες σου, να τους πας κόντρα δλδ, κανοντας αυτο που δεν τολμουσες να κανεις δλδ την προσεγγιση και δευτερον αποκτας μεσα από την κινηση αυτη εμπειρια μαθαινοντας μεσα από τα λαθη και τις παραλείψεις σου καθως και μεσα απο τις αντιδρασεις της αλλης πλευρας.
Εν κατακλειδι, καλλιεργησε το χαρακτηρα σου όπως ξαναπαμε και ξεκινα να "εξασκήσε" στις κινησεις. Και που ξερεις... μεσα στις κινησεις μπορει να σου προκυψει κατι.
Εξασκησε επίση ςτον εαυτο σου στο να "γραφει" για να μην πειραζεσαι, αλλά ακόμα καλύτερα μάθε να εισαι ετοιμόλογος, να τους πετας κατι από αντιδραση, οτιδήποτε, αμέσως, να παιρνουν το νοημα και την επομενη φορα να το καλοσκεφτουν.γιάννης