Μαγκωματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Μαγκωματα

Χθες το βραδυ με επιασε ενα πραγμα σαν σφιξιμο στο σωμα.Αυτο το λετε μαγκωματα?Απο τα φαρμακα ειναι ή απο την ψυχωση?Παιρνω zyprexa.Ας με βοηθησει καποιος.Πραγματικα πολυ ασχημο συναισθημα.

φιλε απο τα φαρμακα ειναι.εγω το περασα αυτο νυχτα μερα για 5 μηνες με το κωλοαλλοπεριντιν.φαινεται ομως οοτι και το zyprexa δεν ειναι αγιο.παιρνεις και 20μγκρ.σε καμια περιπτωση δεν ειναι απο την αρρωστεια.τα τυπικα προκαλουν εξωπυριδιμικα συμπτωματα(μαγκωματα) αλλα και τα ατυπα σπανια.λιγο καλο αντιψυχωσικο...αμα εισαι καπνιστης οταν σε πιασει λιγη ωρα μην καπνιζεις το επειδυνωνει

εγω οταν σκεφτομαι τα μαγκωματα λεω δεν εχει γλυτωμο ουτε ηθακι πουθενα ειμαστε καταδικασμενοι.παυει καθε αισιοδοξια...

Junior Member
    τι νιώθετε δηλαδη? σφιξιμο σε όλο το σώμα?

τωρα με το αμπιλιφαυ εγω δεν το νιωθω.αλλα αν αυριο μεθαυριο βρεθει κανας γιατρος και μου δωσει ρισπερνταλ απλο?(που ειναι και καπως υποφερτο).νιωθουμε σφιξιμο δυσκολια στις κινησεις θα ελεγα ακριβως στα ορια του πονου.σου ευχομαι δεσποινα ποτε να μην το νοιωσεις

Banned
    Μιχαλη εισε και εσι με το ζυπρεξα σαν ζαλισμενο κοτοπουλο οπως ειμε εγς που το παιρνω?

Senior Member
    labwmenos κι εγω απο το zyprexa ειμαι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο.Αστα να πανε.Ποσα mg παιρνεις τη μερα?Εγω 20mg

Banned
    13 mlg την ημερα παιρνω