Results 16 to 29 of 29
-
19-07-2012, 18:11 #16
το δυσκολο ειναι να πεισουμε τον εαυτο μας οτι δεν ισχυουν ολα αυτα που εχουμε στο μυαλο μας,οπως τον πεισαμε οτι ολες αυτες οι ενοχλησεις που εχει ο καθενας μας καθημερινα,προμηνυουν κατι κατατροφικο.Δεν ξερω αν εκανα καλ που ξεκινησα θεραπεια φαρμακευτικη ομως οταν μετα απο τοσα χρονια μονο με 1,5 χρονο ψυχαναλυσης παλευω μονη μου ολα αυτα ,το φορτιο ειναι ασηκωτο και ο οργανισμος μου εχει εξαντληθει πια για να συνεχισω τον αγωνα εναντιων ολων αυτων των ψυχοσωματικων.Ξερω οτι ολοι εδω μεσα καταλαβαινετε και ολοι πανω κατω εχουμε τα ιδια.Ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις οτι αυτα τα συμπτωματα που εσυ νομιζεις οτι θα σε σκοτωσουν καποια στιγμη,υπαρχουν τοσοι αλλοι ανθρωποι εκει εξω που τα βιωνουν και ομως ειναι ακομα ζωντανοι..
- 19-07-2012, 18:31 #17
Ναι anika,μεσα σ ολο αυτο το βασανιστηριο που ζουμε,το να ξερεις οτι ολα αυτα που μεχρι καποτε πιστευες οτι τα χεις ΜΟΝΟ εσυ & θα σε στειλουν στον αλλο κοσμο,τα χουν κι αλλοι,αν μη τι αλλο ειναι παρηγορο....καπως!
19-07-2012, 18:56 #18
τελευταια εχω ακουσει τοσα πολλα ατομα να παθαινουν εμφραγματα και αλλα τοσα να πεθαινουν απο ανακοπει.Τα περισσοτερα ειχαν μεγαλοκαρδια πιεση φραγμενες αρτηριες και ολοι ομως ηταν αντρες...Εχουμε ελαφρυντικα εμεις οι γυναικες η μου φαινεται;
20-07-2012, 08:18 #19
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
Θα μιλησω ως "ειδημων"
καθοτι ο πατερας μου εκανε μπαι πας τελευταια λογω εμφραγματος. Οταν ψαχνωμουν με το γαστρεντερικο μου ο γιατρος διεγνωσε τη λεγομενη "νευρωση". Και εξεφρασε και την απορια του "πως γινεται ρε πουστη μου 9 στους 10 που εχουν νευρωση στομαχου να ειναι αντρες". Του λεω ειναι πολυ απλο ρε ντοκτορ. Οι αντρες το παιζουμε σκληροι οτι μας συμβαινει το κραταμε μεσα μας και καποια στιγμη...παρτον κατω. Ενω οι γυναικες οτιδηποτε συμβαινει θα κοιταξουν να το ξεφορτωσουν αλλου (στις φιλες η στον αντρα τους).
Χαρακτηριστικα θα σας δωσω ενα παραδειγμα. Τις προαλλες ο σκυλος μου κατι εφαγε και δεν ηταν καλα εκανε εμετο. Τον ειδα που δεν ηταν καλα του εδωσα γαλα μηπως και δηλητηριαστηκε και τον αφησα να ηρεμισει. Αραζα στο δωματιο οταν ξαφνικα εμφανιζεται η μανα μου με υφος τρομαγμενο και επιθετικο... "ο σκυλος δεν ειναι καλα το ξερεις?" μου λεει. Το ξερω της λεω εκανε εμετο σε λιγο θα ησυχασει. "Γρηγορα να τον πας στον γιατρο " μου λεει. "Φυγε μωρε απο δω της λεω το σκυλι ειναι καλα". Πραγματι ο σκυλος μετα απο λιγο στανιαρε.
Εθεσα το θεμα στην ψυχολογο μου. Και τι μου ειπε? Κλασικη περιπτωση, ηρθε η μανα σου ξεφορτωσε το προβλημα και τις ευθυνες σε σενα και ...αντε γεια. Πιστευω απο τα παραπανω να καταλαβατε γιατι εσεις οι γυναικες εχετε ελαφρυντικαΔυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
20-07-2012, 11:23 #20
Έχεις δικιο πουλακι μου... Παρα την υποτιθεμενη εξισοροπηση μεταξυ των φυλων, το ανδρικο προτυπο ακομα ειναι αυτο του ισχυρου, του παροχεα, του στηριγματος, του ψυχραιμου και λογικο ειναι καποια στιγμη να καταρρευσει ολη αυτη η εικονα και να μεταφραστει σε ψυχοσωματικα.
Οι γυναικες εχουμε αλλο ενα ατου. Οσο βρισκομαστε σε αναπαραγωγικη ηλικια, οι ιδιες οι ορμονες προστατευουν απο εμφραγματα, εγκεφαλικα κλπ, οχι ομως απο νευρωσεις (γαμωτο!!!!).
Γι'αυτο και οι γυναικες ειναι ακομα πιο ευαλωτες και οργανικα και ψυχολογικα μετα την εμμηνοπαυση.
20-07-2012, 15:14 #21
Τσιου τσιου τσιου...(χεραιτισμος πουλακιου προς την blue). Γαμησε τα blue πηγα τον πατερα στο πρωι κατα τις 10 στον καρδιολογο. Εκει που καθομασταν στην αναμονη αισθανομαι το χερι του να με αγκαλιαζει. Στιγμιαια χαρηκα λεω ,ωπα ο γερος εκδηλωσεις στις οποιες δεν μας ειχε συνηθισει. Γυριζω προς το μερος του και τι να δω Ο γερος μου λυποθυμουσε τα ματια του ειχαν γυρισει, αρχισα να ουρλιαζω μπαμπα μπαμπα τρεχω στον γιατρο βγαινει εξω πιανει το χερι του μου λεει δεν εχει παλμο τον ξαπλωνουμε του σηκωνω τα ποδια ο γερος ξαφνικα ανοιξε τα ματια του. Τον ανασηκωσαμε του λεει ο γιατρος θες να κανεις εμετο λεει ναι . Μολις εκανε εμετο στανιαρε κατευθειαν , ειχαμε καλεσει ασθενοφορο , τωρα τον εχουμε στο νοσοκομειο προληπτικα .Ευτυχως ειναι καλα.Τηλεφωνησα και στον αδερφο μου ηρθε. Στο νοσοκομειο επιασα κουβεντα στον γερο του λεω τι εκανες το πρωι να μη κουραστηκες. Και μου σκαει το παραμυθι...Να μωρε μου λεει το πρωι βαλθηκε η μανα σου να τεμαχισουμε το αρνι που σφαξαμε χθες για τον αλλο αδερφο σου. Και πηγα και το εκοψα. Πας καλα ρε γερο του λεω χιλιες φορες τα ειπαμε πως για δυο μηνες δεν θα κανεις τιποτα κι εσυ 15 μερες εγχειρισμενος στην καρδια κανεις μαλακιες. Να μωρε μου λεει με επρηξε η μανα σου. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.Τελος παντων γυρισα σπιτι να παρω πιτζαμες πετσετες και τα φαρμακα του γερου, πιανω την γρια μου της λεω ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. Το ακουει ο αδερφος μου μου λεει τι εγινε του λεω εβαλε τον μπαμπα να κομματιασει το αρνι, την κυταει της λεει καλα δεν σου ειπα οτι θα το τεμαχισω εγω. Ε να μωρε ειπαμε να μη σε κουρασουμε η απαντηση της γριας. Ωραια της λεει με τις μαλακιες σου θα τον πεθανουμε τον μπαμπα. Και σας ερωτω κυριες και κυριοι τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση. Η γρια μου χρονια με τις μαλακιες της και τα ψυχολογικα εχει περασει τα ζορια της και στα παιδια της κι εχει βαλθει να ξεπαστρεψει και τον γερο. Κι εγω εκει που παω να μπω σε ρυθμο με τα αντικαταθλιπτικα αντε παλι απο την αρχη. Γαμοτο....
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
20-07-2012, 18:50 #22
Κοιτα το κακο με τους ανθρωπους ειναι οτι απο καποια στιγμη και μετα δεν εχουν συναισθηση της ηλικιας και των δυναμεων τους με αποτελεσμα να μην υπολογιζουν σωστα και να τα αποτελεσματα.
Το κακο με τις γυναικες ειναι οτι μαλλον δεν ειμαστε απο τον πλανητη τουτο. Ηρθαμε πριν απο εκατομμυρια χρονια με αποστολη να ξεπαστρεψουμε να αρσενικα για καποιον αγνωστο λογο.
Παρε παραδειγμα τα νεκροταφεια. Σπανια βρισκεις χηρο μεσα. Τιγκα στις χηρες ειναι.
Τριξτε λιγο τα δοντια της μαμας γιατι δεν τον βλεπω καλα τον μπαμπα...
Ειδικα μετα απο τετοιο χειρουργειο θελει ξεκουραση και ως ασκηση μονο περπατημα.
20-07-2012, 22:38 #23
Γαμω την τρελα μου γαμω ρε Blue. Σε ευχαριστω για το γραπτο σου. Μες στην πικρα και στο ζορι εχεις μια ...εξωγιηνη ικανοτητα να με κανεις να γελαω. Ακου "Παρε παραδειγμα τα νεκροταφεια. Σπανια βρισκεις χηρο μεσα. Τιγκα στις χηρες ειναι." Μαυρο χιουμορ αλλα γαματο... σε ευχαριστω ξανα. Καλα να εισαι
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
23-07-2012, 13:24 #24
Παιδια,χρειαζομαι τη βοηθεια σας....εδω & λιγες μερες εχω ενα πονο,ενοχληση θα ταιριαζε περισσοτερο,στη δεξια μερια,διπλα στο στερνο.Στην αρχη σκεφτηκα τον πνευμονα αλλα απ οτι διαβασα ειναι αλλα τα συμπωματα(αν ηταν το κακο εννοω),η καρδιολογος που πηρα τηλεφωνο μου ειπε οτι ειναι μυικοι πονοι,η φαρμακοποιος που ρωτησα μου ειπε μηπως ειναι απο ερκοντισιον....δεν ξερω,παω να τρελαθω απ το φοβο μηπως εχω κατι σοβαρο αφου εξακολουθει & υπαρχει....μηπως καποιος απο εσας ειχε κατι παρομοιο????
23-07-2012, 13:58 #25
23-07-2012, 14:29 #26
Καλα κανεις hobinos!Ετσι πρεπει,να μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω....δυσκολο ομως!Κι εγω προσπαθω ΠΟΛΥ,αλλα υπαρχουν αυτα τα ριμαδια καθε μερα που δεν μ αφηνουν ησυχη...αναγκαστικα αφου υπαρχουν οι ενοχλησεις,αυτοματα υπαρχει & ο καταραμενος ο φοβος.......
07-10-2012, 15:37 #27
07-10-2012, 17:19 #28
Ρε Καπασκέλη τι θα γίνει με την περίπτωσή σου; Μπαίνεις σε όποιο forum βρεις (δες εδώ κι άλλο http://www.disabled.gr/forum/showthr...τιδα/page4 ) με accounts που έχουν μόνο ένα post και αυτοδιαφημίζεσαι ότι έχεις την γιατρειά για κάθε νόσο και κάθε μαλακία! Έλεος δηλαδή! Τι σόι άνθρωπος και γιατρός είσαι; Είσαι;
08-10-2012, 00:17 #29
Χαχαχαχα ε ρε κατι νουμερα που υπαρχουν τελικα! κακως δεν το προσεξαν αυτο οι διαχειριστες, αν ειναι δυνατον να μπαινει γιατρος (!!) ο οποιος για να γινει γιατρος υποτιθεται οτι εχει δωσει τον ορκο του Ιπποκρατη (!!) κ να αυτοδιαφημιζεται κιολα !!
Εγω παντως δεν εχω 100 ευρω! Εχωμεν κρισην, τι να καμωμεν!!
Επισης κ κατι αλλο, ρε παιδια μην γραφετε τη λεξη "*******" απο τον τιτλο του θεματος ! Αμαν κ εσεις!
Κ για να ειμαι κ οντοπικ, κι εμενα τις τελευταιες 2 βδομαδες με πιανουν αρρυθμιες κ τις νιωθω ρε πουστη μου! Θελω να παω στον καρδιολογο να μου βαλει holter, αλλα θελει λεφτα κ δεν εχω..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."