Η επιβράβευση της αποχής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ποια σπαταλη ενεργειας βρε Φρινη στον αιωνα που μετραμε τις θερμιδες που τρωμε, ισα ισα που απελευθερωνεται η ενεργεια με το σεξ οταν το αγχως τις καθημερινοτητας σε εχει γονατισει
    βρε αxl και φυσικα το σεξ λειτουργεί σαν απελευθερωτικό από το άγχος και την πίεση. Απο την άλλη για έναν άντρα (κυρίως) ο οποίος έχει έντονη ή έστω ικανοποιητική ζωή, το να αφοσιωθεί κάπου που χρειαζεται σωματικές δυνάμεις και υπερπροσπάθεια του μυαλου, είναι σπατάλη ενέργειας. Βλέπε αθλητισμο ή κάποια πνευματική δραστηριοτητα. Για τέτοιες περιπτώσεις μιλάω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    βρε αxl και φυσικα το σεξ λειτουργεί σαν απελευθερωτικό από το άγχος και την πίεση. Απο την άλλη για έναν άντρα (κυρίως) ο οποίος έχει έντονη ή έστω ικανοποιητική ζωή, το να αφοσιωθεί κάπου που χρειαζεται σωματικές δυνάμεις και υπερπροσπάθεια του μυαλου, είναι σπατάλη ενέργειας. Βλέπε αθλητισμο ή κάποια πνευματική δραστηριοτητα. Για τέτοιες περιπτώσεις μιλάω.
    ακριβως το αντιθετο, αυτες ειναι αντιληψεις τις δεκαετιας των 60, εχει ανατραπει απο την αθλιτικη φυσικη εδω και δεκαετιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    Ποιό είναι το μεγαλύτεροι διάστημα που έχετε κάτσει "φρόνιμοι" σεξουαλικά; Δηλαδή χωρίς να κάνετε σεξ με άλλον άνθρωπο η ακόμα και μόνοι σας. Το ξέρατε πως ακόμα και να μην κάνουμε καθόλου σεξ η αυνανισμό το σώμα μας φροντίζει για μας όταν κοιμόμαστε; Συμφωνείτε πως στη σημερινή εποχή το σεξ είναι κάτι παραπάνω από μια τελετή γονιμοποίησης αφού "πουλάει" και συνάμα χαρίζει ηδονή;

Βέβαια στη γκρί μιζέρια της σύγχρονης εποχής οι ερωτικές σχέσεις είναι ένα "μαξιλάρι" για να κοιμόμαστε πιο εύκολα. Όχι απαραίτητα ένα σκέτο σεξ, σε πολλές περιπτώσεις, όπως αυτό που δημιουργήθηκε.

Στην διατροφή είναι γνωστά τα θετικά αποτελέσματα της δίαιτας όπως και στη θρησκευτική νηστεία η οποία δεν αφορά μόνο τη διατροφή. Σαν Έλληνες είμαστε γνωστοί και περήφανοι επειδή αρκούμαστε με τα λίγα. Από οικονομικής πλευράς και οικογενιακής, σεξουαλικής, διατροφικής... Αυτές οι περιοριστικές συνήθιες ήταν που μας χάριζαν τον τίτλο των υπεραιωνόβιων και το χαμηλό αριθμό αυτοκτονιών, την διάθεση για ζωή, και την δυνατότητα να ζούμε πολλά χρόνια και καλά, σύμφωνα και με σχετικό άρθρο. Τώρα; Γιατί πιστεύετε άλλαξαν τα πράγματα; Είναι αποκλειστικά ευθύνη των Ελλήνων η φταίνε και οι υπόλοιποι λαοί όπου μας διέφθειραν με τους δικούς τους "λουδοβίκιους" (βασιλικούς) τρόπους;
    Δεν έχω διαβάσει τα επόμενα μνμ αλλά θέλω να σου πω οτί μου αρέσει πολύ η σκέψη σου.. :)
    Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Σίγουρα στην εποχή που ζούμε που όλα είναι τόσο ελεύθερα ή μάλλον απελευθερωμένα, το σεξ έχει πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον. Οι άνθρωποι μεγάλοι ή μικροί έχουν προσκολληθεί στο σεξ και όλοι αυτοί χάνουν το πνέυμα. Θέλω να πω οτί ο σκοπός τους και η συγκεντρωσή τους είναι τόσο στο σεξ με αποτέλεσμα να μην κοιτάνε να αναπτύξουν και άλλα θέματα (όχι οτί τους ενδιαφέρει). Αυτοί οι άνθρωποι για μένα είναι κενοί εντελώς... Δεν θα συμφωνήσω με την αποχή, δλδ την αποχή σαν εσκεμμένη ενέργεια, είναι σαν να εμποδίζεις τις λειτουργίες που έχει το ανθρώπινο σώμα μας. Πιστεύω οτι το πιο σωστό είναι να ισορροπούμε την πραγματική ανάγκη από την μλκ.. Κάποιοι επιτρέπουν στον εαυτό τους να εθίζονται στο σεξ ενώ θα έπρεπε για μένα να υπάρχει έλεγχος και συνείδηση. Οτιδήποτε γίνεται στην υπερβολή του θεωρώ οτι είναι κακό και μπορεί να γίνει και επικίνδυνο γι αυτό παν μέτρον άριστον...

Δεν ξέρω αν θεωρείς οτι έχω ξεφύγει σαν θέμα ή έχω καταλάβει λάθος..
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    παραμενουμε ασεξουαλ για τρελο Zen! γιατι ως γνωστον το πολυ το Prajñāpāramitā δε κανει το παιδι μαλακα, οχι (γκουγκλαρε αν σου φαινονται κινεζικα).

Page 2 of 2 FirstFirst 12