Results 16 to 19 of 19
Thread: Η επιβράβευση της αποχής
-
17-07-2012, 16:49 #16
βρε αxl και φυσικα το σεξ λειτουργεί σαν απελευθερωτικό από το άγχος και την πίεση. Απο την άλλη για έναν άντρα (κυρίως) ο οποίος έχει έντονη ή έστω ικανοποιητική ζωή, το να αφοσιωθεί κάπου που χρειαζεται σωματικές δυνάμεις και υπερπροσπάθεια του μυαλου, είναι σπατάλη ενέργειας. Βλέπε αθλητισμο ή κάποια πνευματική δραστηριοτητα. Για τέτοιες περιπτώσεις μιλάω.
- 17-07-2012, 16:57 #17
17-07-2012, 23:16 #18
Δεν έχω διαβάσει τα επόμενα μνμ αλλά θέλω να σου πω οτί μου αρέσει πολύ η σκέψη σου.. :)
Να σου πω εγώ τι πιστεύω. Σίγουρα στην εποχή που ζούμε που όλα είναι τόσο ελεύθερα ή μάλλον απελευθερωμένα, το σεξ έχει πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέον. Οι άνθρωποι μεγάλοι ή μικροί έχουν προσκολληθεί στο σεξ και όλοι αυτοί χάνουν το πνέυμα. Θέλω να πω οτί ο σκοπός τους και η συγκεντρωσή τους είναι τόσο στο σεξ με αποτέλεσμα να μην κοιτάνε να αναπτύξουν και άλλα θέματα (όχι οτί τους ενδιαφέρει). Αυτοί οι άνθρωποι για μένα είναι κενοί εντελώς... Δεν θα συμφωνήσω με την αποχή, δλδ την αποχή σαν εσκεμμένη ενέργεια, είναι σαν να εμποδίζεις τις λειτουργίες που έχει το ανθρώπινο σώμα μας. Πιστεύω οτι το πιο σωστό είναι να ισορροπούμε την πραγματική ανάγκη από την μλκ.. Κάποιοι επιτρέπουν στον εαυτό τους να εθίζονται στο σεξ ενώ θα έπρεπε για μένα να υπάρχει έλεγχος και συνείδηση. Οτιδήποτε γίνεται στην υπερβολή του θεωρώ οτι είναι κακό και μπορεί να γίνει και επικίνδυνο γι αυτό παν μέτρον άριστον...
Δεν ξέρω αν θεωρείς οτι έχω ξεφύγει σαν θέμα ή έχω καταλάβει λάθος..Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά
18-07-2012, 11:54 #19
παραμενουμε ασεξουαλ για τρελο Zen! γιατι ως γνωστον το πολυ το Prajñāpāramitā δε κανει το παιδι μαλακα, οχι (γκουγκλαρε αν σου φαινονται κινεζικα).