TI ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    δυσκολος κι ο στοχος γιατι εχεις δικιο οτι φοβαμαι κι ολας να νιωσω καλυτερα

δηλαδη, Ιωαννα;

Senior Member
    δηλαδη Χρηστο αν εχεις μαθει να εισαι down με χιλιες αρνητικες σκεψεις με ενα κακο backup η ευτιχια σου μοιαζει αγνωστη και παντα υπαρχει ο φοβος για το αγνωστο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    δηλαδη Χρηστο αν εχεις μαθει να εισαι down με χιλιες αρνητικες σκεψεις με ενα κακο backup η ευτιχια σου μοιαζει αγνωστη και παντα υπαρχει ο φοβος για το αγνωστο
    μαλλον δυσκολο να μην εχει γνωρισει καποιος την ευτυχια. κατι πολυ συχνο ειναι να μην ενθαρρυνεται αυτη. φαινεται πως βασικα ευτυχια σημαινει αποδοχη και αγαπη. ποσες φορες μαλωνουμε τα παιδια που γκρινιαζουν ή μαλωνουν; και ποσες φορες τους λεμε μπραβο και \"τί καλά!\" όταν χαίρονται και περνουν ομορφα;

Senior Member
    και να την ενιωσα καποτε την εχω ξεχασει.πιστεψε με!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Και εγώ πιστεύω πως ένας παιδοψυχολόγος θα είχε την καλύτερη απάντηση αυτή τη στιγμή για το παιδάκι.
    Δυστυχώς ο χωρισμός έγινε σε μια πολύ δύσκολη ηλικία για το παιδί, και μόνο ένας ειδικός θα σου έδειχνε τον καλύτερο τρόπο για να εξηγήσετε την κατάσταση στο παιδί και να του δώσετε να καταλάβει πως εσείς θα το αγαπάτε, ότι και να έχει συμβεί. Επίσης προφανώς χρειάζεται τον χρόνο του για να αποδεχτεί την καινούργια κατάσταση, και νομίζω πως σε αυτή την ηλικία τα παιδιά πολύ δύσκολα δέχονται αλλαγές στην ζωή τους και στην καθημερινότητα τους, πόσο μάλιστα μια αλλαγή τόσο ριζοσπαστική όσο ένας χωρισμός.
    Ο παιδοψυχολόγος νομίζω πως θα σας συμβουλέψει πως να χειριστέιτε καλύτερα την κατάσταση.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234