Results 1 to 6 of 6
Thread: αγχος με την υγεια μου
-
20-07-2012, 10:26 #1
αγχος με την υγεια μου
Kαλημερα σας διαβαζω πολυ καιρο και ενω ξερω πως δεν ειναι σωστο παρηγορουμε που ξερω
οτι υπαρχουν ανθρωποι που ισως νιωθουν οπως εγω.εμενα ξεκινησαν ολα πριν 10 μηνες περιπου αρχησα να εχω κατι ενοχλησεις στη πλατη και μου μπηκε η ιδεα οτι εχω προβλημα με τη καρδια μου να μην τα πολυλογω σημερα εχω φτασει σε σημειο να εχω παει 3 φορες σε καρδιολογο εχω κανει. υπερηχο τεστ κωποσεως αιματολογικες και μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα με τη καρδια.πηγα και σε ψυχολογο και μου εδωσε κατι φυτικα χαπια κατι σαν βαλεριανα.εμενα φυσικα η ιδεα δεν μου εχει φυγει. η ζωη μου μου φαινεται οτι ειναι ανυποφορη καθε μερα με ποναει το αριστερο χερι η πλατη διαφορα πονακια στο στηθος που ερχονται και φευγουν ισα ισα να μου χαλασουν τη διαθεση.ειμαι 23 χρονων και αισθανομαι και κανω σαν γρια ολη την ωρα με ενα πιεσομετρο στο χερι θελω να γινει η ζωη μου οπως ηταν πριν αλλα ολη την ωρα το μυαλο ειναι κολλημενο οτι ποναω και οτι θα πεθανω..αληθεια δεν αντεχω αλλο
- 20-07-2012, 10:53 #2
20-07-2012, 11:02 #3
Καλημέρα!
Παιδιά απευθύνομαι σε όλους μας αλλά κυρίως στα παιδία που διαβαζω οτι ανησυχουν για την καρδια τους κλπ.
Εαν συνεχίζουμε να αγχωνομαστε με αυτους τους ρυθμους, ειναι σαν να το κυνηγαμε το καρδιακο νοσημα!
Εγραφε ενα παιδι το χαρακτηριστικο "παθαινω ταχυκαρδια επειδη φοβαμαι μηπως παθω ταχυκαρδια".
Φωτεινη αν ειχε κατι η καρδουλα σου θα σε ενημερωναν οι καρδιολογοι. Να εισαι σιγουρη.
Επισης μην διαβαζεις συμπτωματα!
Καλο ειναι να ξερουμε τις ενδειξεις του εμφραγματος και του εγκεφαλικου πχ για να μπορουμε να το διαγνωσουμε και στον εαυτο μας και στους αλλους αλλα υπαρχει ο κινδυνος του "παθαινω οτι διαβαζω".
Χαλαρα παιδια!
Εμπιστοσυνη στην επιστημη! Ειπε ο γιατρος οτι εισαι οκ; Ειναι οι εξετασεις σου οκ;
Αρα εισαι οκ
20-07-2012, 11:29 #4
Ειναι στο μυαλο σου κουκλιτσα!!!! αυτο πρεπει να συνειδητοποιησεις.... Αληθεια εχει γινει κατι στο κοντινο σου περιβαλλον καποιος να χει καρδια η να πεθανε απο καρδια και σ εχει τρομαξει??? Απ τη στιγμη που το εψαξες και ειδες οτι δεν εχεις τιποτα μην επιμενεις να καταστρεφεις τον εαυτουλη σου!!! καθε φορα που σου ρχονται αυτα τα συμπτωματα να λες οτι το περισσοτερο που μπορω να παθω ειναι να φοβηθω...Γιατι μονο αυτο μπορεις να παθεις..ουτε εγκεφαλικα ουτε εμφραγματα ουτε τιποτα...κουλαρησε κι ολα θα πανε καλα!!!
20-07-2012, 11:41 #5
Ναι εχει παιθανει η αδερφη της μαμας μου 40 χρονων απο ανευρισμα αλλα εχει 7 χρονια και τωρα επαθα ετσι.ειναι πολυ δυσκολο να το βγαλω απο το μυαλο μου ειναι σαν εμμονη ιδεα
20-07-2012, 11:44 #6
να σου εξηγησω κατι..κι εμενα η μαμα μου προσβληθηκε απο καρκινο του μαστου.. και εχω κι αλλα κροασματα στην οικογενεια..κι οπως θα γνωριζεις ο καρκινος ειναι και κληρονομικος ετσι???? Τι θα γινει???? καθε φορα που θα νιωθω ενα πονακι στο στηθος θα παθαινω τραμπακουλο???? και εγω εχω πιθανοτητες μελλοντικα να εμφανισω και να μου αφαιρεσουν το στηθος... στην ιδεα αυτη θα πρεπει να τρελαινομαι...αλλα δεν το κανω...ο,τι ειναι να γινει θα γινει.. Να σου πω κατι φοβουμενη οτι θα πεθανεις ξεχνας να ζησεις κουκλιτσα!!!! και τα χρονια περνανε και η ζωη περναει νερακι.... δεν αξιζει για φοβους να μην ζουμε...