Δεν μπορω να παρω ανασα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά...
    τι να σου πω κοριτσάκι μου, πολύ κακώς που κάθεσαι και κλαις και δεν συνεχίζεις να τους στέλνεις όλους στον αγύριστο όταν τολμούν να έχουν άποψη για την κούραση και την ταλαιπωρία σου.
    Εδώ άτομα χωρίς πρόβλημα και κλαίγονται όλη μέρα πως δεν μπορούν να δουλέψουν και συ με φαρμακευτική αγωγή που προσπαθείς να την κόψεις, (το τονίζω γιατί καταλαβαίνω πως θα είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο), έχεις και το σοι να σου τη λέει.
    γραψτους και σταμάτα να στεναχωριέσαι.
    νιωθω ανακουφιση που με καταλαβαινεις πραγματικα...απλα να σου πω πως εγω την δουλεια μου θα την συνεχισω αλλα οποιος ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ (οπως η θεια μου που δουλευει στο σπιτι ) ΤΟΛΜΗΣΕΙ και μου ξανα μιλισει με τετοιο τροπο η μου φωναξει η με κανει να νιωσω αχρηστη και σκουπιδι θα τον στελνω στο ΔΙΑΟΛΟ απο εδω και περα!!!! Ξερω πολυ καλα πως υπαρχουν χειροτερα προβληματα σε αυτη τη ζωη , προβληματα που δεν αντιμετωπιζονται με ευκολια η και καθολου, ομως και τα ψυχικα προβληματα ειναι εξισου χειροτερα..και επειδη ο χρονος πισω δεν γυρναει (οποτε δεν μπορω να παρω τις λανθασμενες μου πραξεις πισω) θα συνεχισω συμφωνα με αυτο που εγινα τωρα και δεν θα επιτρεψω σε κανενα να μου ξανα πει ..''ΠΩΣ ΑΦΙΣΕς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ''

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tzina mikrikl View Post
    παραγματικα συμφωνω απολυτα με τη Θεοφανια.. κανεις μα κανεις δεν ειναι δικος σου δερβεναγας ουτε και εισαι υποχρεωμενη να ακους τις κριτικες των γυρω σου...μαλλον, μπορεις να τις ακους και μετα να τις αποβαλλεις...γιατι μενεις στο τι θελουν οι αλλοι απο σενα και δεν επικεντρωνεσαι στο τι θες εσυ για να εισαι καλα? αν το βρεις αυτο ολα θα παρουν το δρομο τους και στη δουλεια σου και μεσα σου..
    ξερεις γιατι μου ειναι δυσκολο να κανω αυτα που θελω τζινα μου? γιατι τα ειχα ολα ετοιμα στην ζωη μου...Ποτε δεν κοπιασα ιδιαιτερα για κατι, Οποτε τωρα, χωρις λεφτα , με ολο τον πονο και την φτωχεια που μας περιβαλει μου ειναι 10 φορες πιο δυσκολο να πασχισω να καταφερω αυτο που πραγματικα θελω...Αλλα και παλι το προσπαθω ακομα και να παραπονιεμαι το προσπαθω , να βγαλω λεφτα να παω να σπουδασω...δεν το παραταω και θα συνεχισω να προσπαθω αρκει να μην εχω τριτα ατομα να με κατακρινουν και να με κανουν να νιωθω ενα τιποτα και πως εχς καταστρεψει την ζωη μου απο τα 22 μου!!!!

Quote Originally Posted by Karol View Post
    νιωθω ανακουφιση που με καταλαβαινεις πραγματικα...απλα να σου πω πως εγω την δουλεια μου θα την συνεχισω αλλα οποιος ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ (οπως η θεια μου που δουλευει στο σπιτι ) ΤΟΛΜΗΣΕΙ και μου ξανα μιλισει με τετοιο τροπο η μου φωναξει η με κανει να νιωσω αχρηστη και σκουπιδι θα τον στελνω στο ΔΙΑΟΛΟ απο εδω και περα!!!! Ξερω πολυ καλα πως υπαρχουν χειροτερα προβληματα σε αυτη τη ζωη , προβληματα που δεν αντιμετωπιζονται με ευκολια η και καθολου, ομως και τα ψυχικα προβληματα ειναι εξισου χειροτερα..και επειδη ο χρονος πισω δεν γυρναει (οποτε δεν μπορω να παρω τις λανθασμενες μου πραξεις πισω) θα συνεχισω συμφωνα με αυτο που εγινα τωρα και δεν θα επιτρεψω σε κανενα να μου ξανα πει ..''ΠΩΣ ΑΦΙΣΕς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ''
    Μπράβο κοριτσάκι μου..
    Έτσι θέλω να σε "ακούω" και όχι να γράφεις πως κλαις και στεναχωριέσαι για τον κάθε άσχετο που μπαίνει σπίτι σου και κάνει τον έξυπνο χωρίς να ξέρει πόσο επίπονο και πόσο αγώνα θέλει να περνάς ότι περνάς και από πάνω να δουλεύεις σα το σκύλο χωρίς ρεπό, αντί να βάλεις τα ψυχολογικά σου μπροστά και να κάθεσαι όλη μέρα να ξύνεσαι σπίτι.
    Προχώρα δυναμικά και όλα θα πάνε καλά...

Senior Member
    Θα προσπαθισω να τα καταφερω!!! σε ευχαριστω πολυ καλη μου για ολα

Senior Member
    Αυτο με το πως άφησες τον εαυτό σου έτσι .. πως με νευριάζει!!!!!
    If I could start again A million miles away
    I would keep myself - I would find a way....

Page 2 of 2 FirstFirst 12