Results 16 to 30 of 34
-
18-07-2012, 20:56 #16
xexexexexe :P
- 19-07-2012, 19:37 #17
nansyan89 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ..ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ..ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..ΟΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ 6 ΜΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 5 ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ..ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ..ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΕΙ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ..ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
20-07-2012, 09:08 #18
καλημερα blue,ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. βλεπω παιρνεις πολλα χρονια φαρμακα..αληθεια γιατι δεν τα σταματησες μετα το περας της αγωγης? ενας χρονος εξι μηνες?? Εθιστηκες σ αυτα και τα παιρνεις 14 χρονια? Εγω ειμαι αντιθετη στα χαπια, γιατι γενικοτερα στην ζωη μου δεν μου αρεσει ν αντιμετωπιζω τα πραγματα με δεκανικια... Ομως επειδη εχω καποιες υποχρεωσεις κυριως τη σχολη, που πρεπει να τελειωσω κι επειδη θελω να πιασω και μια δουλιτσα και οι κρισεις δε μ αφηνουν ι αυτο αποφασισα να παρω τα χαπια..Αλλα θα τα παρω αυστηρα απο 6 μηνες μεχρι το πολυ 1 χρονο.μετα τελος...κολυμπαω μονη μου και ο,τι γινει!!
οσο για τις κρισεις πλεον προσπαθω να μην μου χαλανε ολη τη ζωη. κανω πραγματα για να βγαινω απ το σπιτι κλπ να περναω καλα οσο μπορω...απλως οπως λεει και ο αοιδος ο μεγιστος ο τερζης ''ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΙΚΡΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΩ '' χαχα!!!
20-07-2012, 09:12 #19
Ουτε εγω εχω κανει ποτε μπροστα σε κοσμο.περα απ τους γονεις μου δηλαδη μονο στο αγορι μου εχω κανει μπροστα μια φορα εμετο κι αυτο επειδη ημουν αρρωστη οχι λογω αγχους..Νταξει ντραπηκα πολυ αλλα κι αυτος φροντισε να μου το ανταποδωσει λιγο καιρο μετα αφου εκανε κι αυτος εμετο μπροστα μου! οποτε ετσι πατσισαμε..χαχα!! Αλλα πραγματικα δεν ξερω γιατι μου εχει κολλησει αυτο το πραγμα.Η ψυχολογος μου αυτη την εμμονη με τον εμμετο την συγχεει με κατι στη ζωη μου που μ αηδιαζει, με κατι που για κανενα λογο δεν μπορω να δεχτω... Βεβαια αυτο το κατι συγκεκριμενα δεν ξερω τι ειναι.εχω καποια κατι κατα νου αλλα θα δειξει...:P
20-07-2012, 09:14 #20
20-07-2012, 09:19 #21
γεια σου ανθια..σ ευχαριστω για την απαντηση σου!!! ολα οσα ανεφερες παραπανω οταν εχεις κρισεις πανικου πανε πακετακι...κρισεις-αγοραφοβια-καταθλιψη...αληθεια ποιο φαρμακο παιρνεις και σε ποσο καιρο ενιωσες καλυτερα? Εγω δεν ειμαι κλεισμενη μες το σπιτι αλλα περιοριζονται πολλες δραστηριοτητες μου οπως για παραδειγμα να παρω τα μεσα να παω καπου η να παω σ ενα μπαρακι σ ενα κλαμπ, δυσκολευομαι να παω στο πανεπιστημιο κλπ... εγω πιστευω στον εαυτο μου γι αυτο κι αποφασισα να τον βοηθησω..ελπιζω να με βοηθησει κι αυτος... ξερω οτι αν σε πιασει μια φορα κριση σ ολη σου τη ζωη θα σε πιασει παλι. αλλα πρεπει να μαθουμε να ζουμε μ αυτο. ωστοσο το ζητημα ειναι να καλυτερευσουμε λιγο την ποιοτητα ζωης μας με οποιονδηποτε τροπο κι ας εχουμε τις κρισεις..
20-07-2012, 09:23 #22
Λοιπον μιας και απαντησα σε ολους σας να σας πω τι εκανα τελικα... Πηγα χθες στον γιατρο για να συζητησουμε και να δουμε ποιο φαρμακο θα μπορουσε να μου ταιριαζει και μου εδωσε το zoloft των 50mg.Τον ρωτησα για παρενεργειες μου πε μερικες αλλα θελα να ρωτησω και εσας..το παιρνει καποιος? βασικη ερωτηση : στην οδηγηση σας επηρεαζει? Γιατι με το αμαξι εχω μια μεγαλη λατρεια κι αν ειναι να μαι φυτο με τα φαρμακα και να παω να σκοτωθω να μου λειπουν.τα πεταω απο τωρα.κι επισης θα ηθελα να ρωτησω σε ποσο καιρο ειδατε βελτιωση? Τωρα μολις ετοιμαζομαι να παρω το πρωτο χαπακι..... ο θεος βοηθος!!!!
20-07-2012, 12:26 #23
Αντε καλή αρχή!
Δεν σου έδωσε μαζί και κανένα ηρεμιστικό για τον πρώτο διάστημα μέχρι να δράσει το zoloft?Γιατί συνήθως έτσι κάνουν,γι'αυτό ρωτάω.
Μην το ψάχνεις τώρα για το τι παρενέργειες είχε σε άλλους και σε πόσο καιρό έδρασε.Στον κάθε άνθρωπο μπορεί να δρα διαφορετικά.Αλλος μπορεί να είχε κάποιες παρενέργειες,εσύ μπορεί να μην έχεις τίποτα.Και σίγουρα σκοπός δεν είναι να γίνεις φυτό και να μην μπορείς να οδηγήσεις.Επομένως αν συμβεί κάτι τέτοιο και κρατήσει πάνω από το διάστημα προσαρμογής του οργανισμού στο φάρμακο μάλλον θα σημαίνει ότι δεν σου ταιριάζει το φάρμακο και λογικά θα σου το αλλάξει ο γιατρός.Τουλάχιστον εγώ έτσι είχα κάνει μέχρι να βρω το κατάλληλο φάρμακο.
20-07-2012, 12:30 #24
Ευχαριστω κορινακι!! Ναι ηθελε να μου δωσει και ηρεμιστικα ζαναξ η κατι αλλο αλλα δε μπλεκω εγω με τετοια.... αμα ταραχτω ταραχτηκα,,θα μου περασει....!!! Εδω τοσες ταραχες εχουμε φαει στο κουταλι με τις κρισεις και στην ταραχη απ το ζολοφτ θα κωλοσουμε???!!! Δε μασαμε.
20-07-2012, 12:44 #25
20-07-2012, 12:46 #26
Μακαρι να μην εχει παρενεργεις γτ δεν θα τ αντεξω....
20-07-2012, 13:29 #27
νανσυ μου το ζολοφτ ξεκινησα να το παιρνω και γω πριν κατι μηνες.
ειναι πολυ καλο φαρμακο.
το μονο κακο ειναι οτι τις πρωτες μερες φερνει αναγουλες αλλα μην μασας!
μετα απο λιγες μερες περνανε!
στο υπογραφω!
στην οδηγηση δεν νομιζω πως επηρεαζει.
η βελτιωση ερχεται συνηθως μετα απο καποιες βδομαδες.
εγω ειδα βελτιωση αισθητη στην καταθλιψη μετα απο 2-3 βδομαδες.
για το αγχος παιρνω ουτως η αλλως αλλα φαρμακα.
20-07-2012, 15:15 #28
nansya89 μου εγω παιρνω δυο αντικαταθλιπτικα ladose και valdoxan και παιρνω και ηρεμιστικο-αγχολυτικο το centrac..Ειδα βελτιωση μετα απο 4 βδομαδες..Απο οσο ξερω ομως αυτα τα φαρμακα αργουν να δρασουν...Επισης με τα φαρμακα εκοψα και το τσιγαρο δεν ξερω πως αλλα απο τη μερα που τα ξεκινησα δεν ειχα διαθεση να καπνισω και να φανταστεις οτι καπνιζα πανω απο 10ετια μανιωδως...να και ενα καλο!!!!
20-07-2012, 15:30 #29
σημερα που πηρα το πρωτο μισο χαπακι ειμαι κομπλε.προς το παρον δεν εχω κανενα συμπτωμα...ελπιζω να συνεχισει ετσι!!
20-07-2012, 15:41 #30