Ελπιδα στις κρισεις πανικου τα φαρμακα? help. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    xexexexexe :P

Junior Member
    Quote Originally Posted by nansyan89 View Post
    Γεια σας.. ειμαι 23 και εδω και 6 χρονια μετα απο ενα μετατραυματικο σοκ απεκτησα κρισεις πανικου. Υπαρχουν διαστηματα που ειμαι οκ και κανω πολλες δραστηριοτητες και αλλα διαστηματα τα οποια ειμαι πολυ περιορισμενη λογω των φοβιων. Οταν με πρωτοεπιασαν κρισεις πηρα zoloft για 2 μηνες περιπου για να μπορεσω να δωσω πανελληνιες τοτε... Απο τοτε δεν ξαναπηρα τιποτα ηθελα να το παλεψω μονη μου...Τον τελευταιο καιρο λιγο η οικονομικη κριση λιγο διαφορα προβληματα που προκαλει αυτη εχουν εντεινει τις κρισεις και η ζωη μου εχει δυσκολεψει. Εχω διαρκως ταση για εμετο οταν αγχωνομαι κι αυτη η εμετοφοβια οτι θα γινω ρεζιλι αμα κανω εμετο μπροστα σε αλλους με αγχωνει πολυ.Ετσι δεν παω ουτε για ενα καφε ουτε σε κλαμπ ουτε γενικοτερα σε μερη με πολυ κοσμο. Αλλα δεν μου αρεσει αυτο..θελω τη ζωη μου πισω..Να μπορω να παω για ενα καφε χωρις ν ανακατευεται το στομαχι μου... πφφ.. Οι εντονες κρισεις ξαν αρχισαν το φλεβαρη με αφορμη ενα μαθημα που εδινα στο πανεπιστημιο. Ειχα αγχωθει πολυ και ο καθηγητης ηταν κι αυτος πολυ αγχωτικος. Η αιθουσα που διναμε ηταν φουλ σε κοσμο κι εγω αρχισα ν ανακατευομαι τραγικα. Φοβηθηκα οτι θα κανω εμετο και θα ρεζιλευτω κι ετσι εφυγα αρων αρων.. Επειδη παρακολουθω ψυχολογο μου ειπε οτι η φυγη μου αυτη μετατραπηκε απο εμενα σαν ηττα κι αυτο και με πηρε η κατρακυλα. το αποτελεσμα ειναι να μου χει δημιουργηθε φοβια για το πανεπιστημιο γι αυτο και δεν ξαναπατησα το επομενο εξαμηνο. Ομως τ αγαπαω αυτο που σπουδαζω και δεν μπορω να βλεπω τη ζωη μου να πηγαινει πισω. γι αυτους τους λογους λοιπον επειδη κουραστηκα αποφασισα να παρω μια φαρμακευτικη αγωγη για κανενα τριμηνο.Αυριο εχω ραντεβου μ εναν ψυχιατρο που με παρεπεμψε η ψυχολογος για να μου δωσει φαρμακα. Ηθελα ομως να σας ρωτησω, εσας σας βοηθησαν τα φαρμακα? Αν ναι σε τι βαθμο.. και για ποσο καιρο τα πηρατε? Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη...Και τη ζηταω γιατι με τα φαρμακα δεν τα παω καλα κι ειμαι ακομα διστακτικη. ευχαριστω προκαταβολικα.
    nansyan89 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ..ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ..ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..ΟΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ 6 ΜΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 5 ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ..ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ..ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΕΙ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ..ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Νανσυ γεια σου και απο μενα.
    Οτι πει ο νρόκτορ, αυτό είναι σίγουρο (αν τον εμπιστευεσαι πάντα).
    Η δικη μου εμπειρία λέει οτι τα φάρμακα ναι μεν βοηθουν οταν δεν την παλευεις (παιρνω φαρμακα) αλλά επι της ουσιας καλύπτουν το προβλημα με αποτελεσμα να μην ειναι ορατο για να το πολεμησεις.
    Απο την άλλη καλυπτουν μεν τα συμπτωματα του προβληματος αλλα οχι πάντα και οχι για πάντα.
    Εγω παιρνω 14 χρονια φάρμακα για τις κρισεις πανικου, τωρα βρίσκομαι στην μικροτερη δοσολογία που εχω παρει ποτε αλλά συνεχίζω να εχω πανικους οταν ζοριζομαι.
    Απλα ειμαι για περισσοτερο καιρο καλα.
    Οσο για την εμετοφοβία, δεν προκειται να κανεις εμετο... αλλά και να κανεις, so f*ing what?
    Ξέρω οτι είναι πολυ δυσκολο αλλά κι εγω που εχω λιποθυμικες τασεις πχ το μονο που κανω είναι να εκτίθεμαι σε αυτό που με φοβίζει ή μου προκαλεί κρίση πανικού.
    Ακόμα και να μην την παλευω καθόλου, επιμένω. Οκ αν δω τα πολύ σκουρα κανω πισω αλλα συνηθως μολις φτασω στο ζενιθ της κρισης πανικου μετα ηρεμω.
    Ελα μωρε... κρισουλες ειναι!Αν τις κανεις εχθρους την πατησες. Καντες φιλαρακια και όλα καλα θα πανε
    καλημερα blue,ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. βλεπω παιρνεις πολλα χρονια φαρμακα..αληθεια γιατι δεν τα σταματησες μετα το περας της αγωγης? ενας χρονος εξι μηνες?? Εθιστηκες σ αυτα και τα παιρνεις 14 χρονια? Εγω ειμαι αντιθετη στα χαπια, γιατι γενικοτερα στην ζωη μου δεν μου αρεσει ν αντιμετωπιζω τα πραγματα με δεκανικια... Ομως επειδη εχω καποιες υποχρεωσεις κυριως τη σχολη, που πρεπει να τελειωσω κι επειδη θελω να πιασω και μια δουλιτσα και οι κρισεις δε μ αφηνουν ι αυτο αποφασισα να παρω τα χαπια..Αλλα θα τα παρω αυστηρα απο 6 μηνες μεχρι το πολυ 1 χρονο.μετα τελος...κολυμπαω μονη μου και ο,τι γινει!! οσο για τις κρισεις πλεον προσπαθω να μην μου χαλανε ολη τη ζωη. κανω πραγματα για να βγαινω απ το σπιτι κλπ να περναω καλα οσο μπορω...απλως οπως λεει και ο αοιδος ο μεγιστος ο τερζης ''ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΙΚΡΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΩ '' χαχα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    Α Νανσυ,για να μην σε αγχωνω τζαμπα χωρις να το θελω..Εγω οσες φορες εκανα εμετο οποτε ειχα αυτη την ταση στην ουσια ηθελα κ εκανα γιατι νομιζα οτι ετσι θα μου φυγει αυτο το βαρος κ θα νιωσω καλυτερα..οχι οτι ενιωθα καλυτερα μετα αλλα τελοσπαντων..Γι'αυτο προφανως κ δεν εκανα ποτε μπροστα σε κοσμο.
    Ουτε εγω εχω κανει ποτε μπροστα σε κοσμο.περα απ τους γονεις μου δηλαδη μονο στο αγορι μου εχω κανει μπροστα μια φορα εμετο κι αυτο επειδη ημουν αρρωστη οχι λογω αγχους..Νταξει ντραπηκα πολυ αλλα κι αυτος φροντισε να μου το ανταποδωσει λιγο καιρο μετα αφου εκανε κι αυτος εμετο μπροστα μου! οποτε ετσι πατσισαμε..χαχα!! Αλλα πραγματικα δεν ξερω γιατι μου εχει κολλησει αυτο το πραγμα.Η ψυχολογος μου αυτη την εμμονη με τον εμμετο την συγχεει με κατι στη ζωη μου που μ αηδιαζει, με κατι που για κανενα λογο δεν μπορω να δεχτω... Βεβαια αυτο το κατι συγκεκριμενα δεν ξερω τι ειναι.εχω καποια κατι κατα νου αλλα θα δειξει...:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    nansy μου καλα εκανες και εκλεισες ραντεβου με ψυχιατρο.
    τα χαπια οσο κι αν δεν τα θελουμε πολλες φορες αποδεικνυονται σωτήρια.
    την δικη μου περιπτωση δεν στην αναλυω για να μην σε απογοητευσω(σε μενα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα :P) ομως μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι υπαρχουν μοιριαδες ατομα που με την βοηθεια της ψυχοθεραπειας ή και των φαρμακων θεραπευτηκαν και απολαμβανουν πλεον την ζωη τους κ πραγματα που ειχαν στερηθει τοσο καιρο λογω του προβληματος τους.
    ολα θα πανε καλα
    fragile μου αν ειναι να μου κανεις την καρδια περιβολλι καλυτερα μη μου αναλυσεις..χαχα!!γιατι δισταζω που δισταζω να παρω το φαρμακο αν αναλυσεις κιολας δε θα το παρω ποτε!!! :P :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by anthia View Post
    nansyan89 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ..ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ..ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΣΕΝΑ..ΟΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ 6 ΜΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 5 ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ..ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ..ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΕΙ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ..ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
    γεια σου ανθια..σ ευχαριστω για την απαντηση σου!!! ολα οσα ανεφερες παραπανω οταν εχεις κρισεις πανικου πανε πακετακι...κρισεις-αγοραφοβια-καταθλιψη...αληθεια ποιο φαρμακο παιρνεις και σε ποσο καιρο ενιωσες καλυτερα? Εγω δεν ειμαι κλεισμενη μες το σπιτι αλλα περιοριζονται πολλες δραστηριοτητες μου οπως για παραδειγμα να παρω τα μεσα να παω καπου η να παω σ ενα μπαρακι σ ενα κλαμπ, δυσκολευομαι να παω στο πανεπιστημιο κλπ... εγω πιστευω στον εαυτο μου γι αυτο κι αποφασισα να τον βοηθησω..ελπιζω να με βοηθησει κι αυτος... ξερω οτι αν σε πιασει μια φορα κριση σ ολη σου τη ζωη θα σε πιασει παλι. αλλα πρεπει να μαθουμε να ζουμε μ αυτο. ωστοσο το ζητημα ειναι να καλυτερευσουμε λιγο την ποιοτητα ζωης μας με οποιονδηποτε τροπο κι ας εχουμε τις κρισεις..

Senior Member
    Λοιπον μιας και απαντησα σε ολους σας να σας πω τι εκανα τελικα... Πηγα χθες στον γιατρο για να συζητησουμε και να δουμε ποιο φαρμακο θα μπορουσε να μου ταιριαζει και μου εδωσε το zoloft των 50mg.Τον ρωτησα για παρενεργειες μου πε μερικες αλλα θελα να ρωτησω και εσας..το παιρνει καποιος? βασικη ερωτηση : στην οδηγηση σας επηρεαζει? Γιατι με το αμαξι εχω μια μεγαλη λατρεια κι αν ειναι να μαι φυτο με τα φαρμακα και να παω να σκοτωθω να μου λειπουν.τα πεταω απο τωρα.κι επισης θα ηθελα να ρωτησω σε ποσο καιρο ειδατε βελτιωση? Τωρα μολις ετοιμαζομαι να παρω το πρωτο χαπακι..... ο θεος βοηθος!!!!

Senior Member
    Αντε καλή αρχή! Δεν σου έδωσε μαζί και κανένα ηρεμιστικό για τον πρώτο διάστημα μέχρι να δράσει το zoloft?Γιατί συνήθως έτσι κάνουν,γι'αυτό ρωτάω.
    Μην το ψάχνεις τώρα για το τι παρενέργειες είχε σε άλλους και σε πόσο καιρό έδρασε.Στον κάθε άνθρωπο μπορεί να δρα διαφορετικά.Αλλος μπορεί να είχε κάποιες παρενέργειες,εσύ μπορεί να μην έχεις τίποτα.Και σίγουρα σκοπός δεν είναι να γίνεις φυτό και να μην μπορείς να οδηγήσεις.Επομένως αν συμβεί κάτι τέτοιο και κρατήσει πάνω από το διάστημα προσαρμογής του οργανισμού στο φάρμακο μάλλον θα σημαίνει ότι δεν σου ταιριάζει το φάρμακο και λογικά θα σου το αλλάξει ο γιατρός.Τουλάχιστον εγώ έτσι είχα κάνει μέχρι να βρω το κατάλληλο φάρμακο.

Senior Member
    Ευχαριστω κορινακι!! Ναι ηθελε να μου δωσει και ηρεμιστικα ζαναξ η κατι αλλο αλλα δε μπλεκω εγω με τετοια.... αμα ταραχτω ταραχτηκα,,θα μου περασει....!!! Εδω τοσες ταραχες εχουμε φαει στο κουταλι με τις κρισεις και στην ταραχη απ το ζολοφτ θα κωλοσουμε???!!! Δε μασαμε.

Senior Member
    Λοιπον μιας και απαντησα σε ολους σας να σας πω τι εκανα τελικα... Πηγα χθες στον γιατρο για να συζητησουμε και να δουμε ποιο φαρμακο θα μπορουσε να μου ταιριαζει και μου εδωσε το zoloft των 50mg.Τον ρωτησα για παρενεργειες μου πε μερικες αλλα θελα να ρωτησω και εσας..το παιρνει καποιος? βασικη ερωτηση : στην οδηγηση σας επηρεαζει? Γιατι με το αμαξι εχω μια μεγαλη λατρεια κι αν ειναι να μαι φυτο με τα φαρμακα και να παω να σκοτωθω να μου λειπουν.τα πεταω απο τωρα.κι επισης θα ηθελα να ρωτησω σε ποσο καιρο ειδατε βελτιωση? Τωρα μολις ετοιμαζομαι να παρω το πρωτο χαπακι..... ο θεος βοηθος!!!!
    Το zoloft είναι αντικαταθλιπτικό, δεν επηρεάζει στην οδήγηση. Τα ηρεμιστικά είναι που μπορεί να επιδράσουν στα αντανακλαστικά.

Senior Member
    Μακαρι να μην εχει παρενεργεις γτ δεν θα τ αντεξω....

Senior Member
    νανσυ μου το ζολοφτ ξεκινησα να το παιρνω και γω πριν κατι μηνες.
    ειναι πολυ καλο φαρμακο.
    το μονο κακο ειναι οτι τις πρωτες μερες φερνει αναγουλες αλλα μην μασας!
    μετα απο λιγες μερες περνανε!
    στο υπογραφω!
    στην οδηγηση δεν νομιζω πως επηρεαζει.
    η βελτιωση ερχεται συνηθως μετα απο καποιες βδομαδες.
    εγω ειδα βελτιωση αισθητη στην καταθλιψη μετα απο 2-3 βδομαδες.
    για το αγχος παιρνω ουτως η αλλως αλλα φαρμακα.

Junior Member
    nansya89 μου εγω παιρνω δυο αντικαταθλιπτικα ladose και valdoxan και παιρνω και ηρεμιστικο-αγχολυτικο το centrac..Ειδα βελτιωση μετα απο 4 βδομαδες..Απο οσο ξερω ομως αυτα τα φαρμακα αργουν να δρασουν...Επισης με τα φαρμακα εκοψα και το τσιγαρο δεν ξερω πως αλλα απο τη μερα που τα ξεκινησα δεν ειχα διαθεση να καπνισω και να φανταστεις οτι καπνιζα πανω απο 10ετια μανιωδως...να και ενα καλο!!!!

Senior Member
    σημερα που πηρα το πρωτο μισο χαπακι ειμαι κομπλε.προς το παρον δεν εχω κανενα συμπτωμα...ελπιζω να συνεχισει ετσι!!

Junior Member
    σημερα που πηρα το πρωτο μισο χαπακι ειμαι κομπλε.προς το παρον δεν εχω κανενα συμπτωμα...ελπιζω να συνεχισει ετσι!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Κι ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast