βαρος και αντικαταθλιπτικα-αντιψυχωσικα-αγχολυτικα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

βαρος και αντικαταθλιπτικα-αντιψυχωσικα-αγχολυτικα

Καλησπερα κοριτσια και αγορια! Αυτο που εχω παθει δεν εχει σχεση με ιδεοψυχαναγκασμο αλλα επειδη ανηκω στην κατηγορια ΙΨΔ, γραφω εδω! Τα πιο χαμηλα μου κιλα ηταν τα 56 (προανορεξια σταδιο-δεν ειχα περιοδο για 1 μιση χρονο και τα λοιπα.Μετα λογω βουλιμικων επεισοδιων πηρα 26 κιλα δηλαδη εφτασα αισιως τα 82 στα οποια χειρουργηθηκα (κακως) για δακτυλιο τον οποιο εχω μεχρι σημερα που μιλαμε (19 εκανα το χειρουργειο, 24,5 ειμαι τωρα) αλλα δεν λειτουργει γιατι απο την αρχη η τοποθετηση ηταν λαθος πραγμα το οποιο εμαθα μετα απο αφορητους πονους, αναγουλες και γενικοτερη ταλαιπωρια!. Απο τα 22-24 ειχα σταθεροποιηθει στα 70 κιλα (το υψος μου ειναι 1.70). Επειδη ειμαι βαρυκοκκαλη τα 70 αντιστοιχουσαν σε 65 καποιου αλλου οργανισμου. Κοινως φαινομουν κανονικη με πολυ ομορφες αναλογιες. Απο τοτε ομως που ξεκινησα στην θεραπεια με τα αντικαταθλιπτικα, αντιψυχωσικα εχω παρει 30 κιλα ρε παιδια.. εχω φτασει (αισιως παλι) τα 98. Ειναι βαρια η αγωγη μου! παιρνω leponex, sofelin, anafranil, seroquel. Η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο διοτι ποτε δεν υπηρξα τοσα πολλα κιλα! (αν μετρησουμε απο τα 56, ουσιαστικα εχω παρει 42 κιλα). Το ηξερα οτι αυτα τα φαρμακα παχαινουν δηλαδη ανοιγουν την ορεξη αλλα δεν περιμενα να παρω τοσα κιλα. Εν τω μεταξυ η αγωγη δεν παει και γενικα πολυ καλα. Πολλα φαρμακα μεσα στην μερα και καμια βελτιωση! Τα εχω ολα , εχω και τα τοσα κιλα να με βαραινουν ψυχικα και σωματικα (στον υπνο μου αναπνεω με το ζορι). Αλλα ρε παιδια ειμαι 12,5 χρονια μεσα στην ταλαιπωρια. Ιδεοψυναγκασμοι απο τα 12 με ενδιαμεσα διαλειμματα ανορεξιας και βουλιμιας και μετα τα 20 παλι ιδεοψυχαναγκαστικη. Η ζωη μου διαδραματιζεται σαν ταινια, θεατρικο εργο, παρωδια (δεν ξερω τι αλλο να πω) και εγω ανημπορη να κανω κατι απλα παρακολουθω τις εξελιξεις αμετοχη. Αν εγραφα βιβλιο πιστεψτε με θα λεγατε :"κριμα νεα κοπελα να μην μπορει να χαρει αυτο που της δοθηκε απλοχερα, την ιδια της την ζωη". ειμαι ενα ρακος!

Senior Member
    Καλησπερα edim! εχεις συζητησει με το γιατρο σου το προβλημα που σου δημιουργουν τα κιλα σου; λες οτι στον υπνο σου αναπνεεις με το ζορι, αυτο ειναι σοβαρο...για τα διατροφικα σε καταλαβαινω γιατι κι εγω αντιμετωπιζω εναλλαγες βουλιμιας-ανορεξιας..αν αρχισω τα βουλιμικα δεν τελειωνω ποτε. απλα πρεπει να συζητησετε το ενδεχομενο να αλλαξετε την αγωγα ενδεχομενως, απτη στιγμη που λες κιολας οτι δεν βλεπεις καμια βελτιωση..
    μην το βαζεις κατω, δειξε θεληση και πιστη, σιγουρα δεν μπορω να καταλαβω τι περνας και ποσο δυσκολο ειναι αλλα ολοι μας περναμε δυσκολιες και σημασια εχει να σηκωνομαστε..φιλικα :)
    Will I ever be free?

Senior Member
    Και βρες και εναν αλλον γιατρο . Αν γινεται πηγαινε σε καποιον με καλη φημη . Τα φαρμακα που παιρνεις ειναι πολλα.
    Εδω υπρχουν ψυχωτικοι που δεν παιρνουν δυο αντιψυχωτικα.
    Εμενα στην βαρια φαση που περασα μου ειχαν γραψει αναφρανιλ και σεροκελ . Πρωτα φορα ακουω για τοσο πολλα.