Results 16 to 30 of 43
-
19-07-2012, 11:04 #16
- 19-07-2012, 11:20 #17
Γιάννη, γειά στο στόμα σου χρυσόστομε, τι τα θελουμε τα φαρμακα.
Μίλαγα έτσι ακριβώς αλλα με βαρέθηκαν. Και βαρεθηκα κι εγω, δεν εχει νοημα.τα ίδια και τα ίδια χανεις κάθε αξιοπρεπεια εχω φαει κολλημα με τους θειους και τους βριζω (όχι μπροστά τους εννοείται έχουμε ξεκοψει) συνεχεια 8 χρονια τωρα, δεν είναι λογικο το καταλαβαινω, η αδερφη μου συμφωνει πως σε όλα εχω δικιο (για τις ασχημες συμπεριφορές τους) αλλα φτανει να μην ασχολουμε άλλο, αλλα δεν μπορω ερχονται στο μυαλο μου ειχαν μια συμπεριφορα ενοχικη που σε εκανε να νιωθεις ενοχος, λεγανε στη μανα μου γιατι δεν μιλαγες, με καταθλιψη και ψυχωση η μανα, σα να της λεγανε εφταιγες που αρρωστησες ή μου λεγανε γιατι δεν εψαξες για δουλεια εκει ή δεν εκανες αυτό δηλαδη λεγανε εσυ φταςι που εισαι ανεργη ή μετα που χωρισα μου ελεγε η θεια μου εσυ δεν ηθελες την πεθερα σου σαν να ελεγε φταςι που χωρισες…πω πω και δεν το καταλαβαινα …τωρα το συνειδητοποιησα κι αλλα πολλα που κατηγορουσαν τους γονεις κι εγω σα χανος τα εχαφτα κι ημουν εναντια στους γονεις μετα δηλαδη σαν να με βαζανε να τους κατηγορω,, πολύ περιπλοκο ….αλλα τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν το καταλαβα τοτε και ανεχομουν να κατηγορουν τους δικους μου, και τν μερα της κηδεις ο μαλακας ο θειος ειπε συγχωρεστε του τα λαθη που εκανε….αν είναι δυνατον..ποιος εισια εσυ που θα κρινεις τον πατερα μου και μαλιστα στις κορες του μποροστα και την μερα της κηδεις και το χειροτερο δεν αντεδρασα το δεχτηκα αυτοι ηταν οι ανωτεροι και εμεις οι κατωτεροι……, τωρα είναι αργα…πεθανε.
Για την ψυχοθεραπεια χρησιμοποιησες την σωστη λεξη «ξεθωριασε»!
δεν με βοηθησε η ψυχολογος τοτε όταν πεθανε ο πατερας μου, ειμασταν στις τελευταιες συνεδριες ηθελε λεει να με αποσυνδεσει από εκείνη, και ηταν φυσιολογικη η αντιδρασή μου για τον χαρακτηρα μου με τις σκεψεις αυτές και αν δεν ειχα κανει ψυχοθεραπεια θα ημουν χειροτερα. εκεινη με εστειλε σε γιατρο για φαρμακα, μου ειχε στοιχισει και αυτό.
19-07-2012, 11:56 #18
Τα ψυχολογικά εχουν ριζώσει μεσα μας γι αυτο η ψυχοθεραπεία με τον καιρό "ξεθωριάζει", κι αν ξεκινησουμε φαρμακα, όπως ειπες πιο πριν θα ναι εφ' όρου ζωης.
Το μόνο αισιόδοξο ειναι ότι η ψυχολογια λέει πως το υποσυνείδητο επαναπρογραμματίζεται, παρα το ότι δεν ειναι καθολου ευκολο αυτο.γιάννης
19-07-2012, 12:00 #19
κατερίνα, καταρχήν συγχαρητήρια για τον αγώνα που κάνεις να σταθείς στα πόδια σου χωρίς φάρμακα, κάνοντας γυμναστική και παίρνοντας βιταμίνες.
Αυτή είναι η αισιόδοξη και δυναμική πλευρά του εαυτού σου.
Από αυτό που γράφεις μου δίνεις την αίσθηση του γεφυριού της Αρτας. Όλη μέρα το χτίζεις με πάλη και ιδρώτα και το γκρεμίζεις σε ένα λεπτό με τις σκέψεις τις ενοχές και τα απωθημένα που βγάζεις.
Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου ώστε να το δεις αλλιώς. Από την ανάποδη.
Εκεί που ξεκινάς να σκέφτεσαι τα ατελείωτα γιατι του χαμού του πατέρα σου, το πόσο άδικα φέρθηκαν οι συγγενείς και τα λάθη τα δκά σου, δοκίμασε να σκεφτείς πως μέσα από τα τόσα προβλήματα που περάσες/περάσατε το παλευετε και προσπαθείτε να γίνουν καλύτερα μέσα από τόσες αντίξοες συνθήκες.
Άρχισε να βλέπεις δηλαδή το "άσπρο" στο ζωή σου και όχι το "μαυρο" όπως κάνεις τώρα και καταστρέφεις μεθοδικά εσένα και τους γύρω σου.
Σκέψου πως ότι μα ότι και αν κάνεις, όσο και αν κατηγορήσεις τον εαυτό σου, όσο και αν λες και σκέφτεσαι το παρελθόν δεν υπάρχει καμία πε΄ριπτωση να αλλάξει ουτε στο ένα χιλιοστό, μπορεί όμως να υποσκάπτει το μέλλον σου και ολα αυτά που θεωρεις δεδομένα να αλλάξουν προς το χειρότερο....
19-07-2012, 13:00 #20
Θεοφανία μου, πολύ βοηθητικά αυτά που μου γραφεις κουκλίτσα μου!
Το γεφυρι της αρτας λοιπον…για να σκεφτω κατι αισιοδοξο…. με το γεφυρι της αρτας ολημερις το χτιζανε το βραδι γκρεμιζοταν…. Και η λυση ήταν η θυσια της γυναικας του πρωτομαστορα….αν λοιπον ειμαι ο πρωτομαστορας ποια είναι η γυναίκα μου?..... χα…το βρηκα..το άλλο μου μισό…το έτερον ήμισυ... η ******* η καταθλιψη, (συγνωμη παιδια που βριζω ηρεμω), η άλλη κατερινα η αδυναμη…. καπως ετσι νιωθω η αληθεια είναι δυο κατερινες η μια σπρωχνει την άλλη ποια θα νικήσει ….η δυνατή είναι από την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου και η ασθενικιά από την δεξιά (είμαι αριστερόχειρας) από την αριστερή πλευρά είναι η δύναμή μου ο υγιής εγκέφαλος έτσι νιώθω
Πρεπει να δυναμώσω την αριστερή και υιγή πλευρά να νικήσει και να πλημμυρήσει την δεξιά αδύναμη πλευρά που έρχονται ολες οι σκεψεις σαν να εχει ανοιξει μια τρυπα και να εισρεουν σκεψεις από εκει πουτανες σκεψεις και καθομαι σαν μαλακας και τα αναλυω, αρε πουτνα γμμενη δεν με αφηνεις να χαρω και να ηρεμησω και τοσα παιδια εδώ μεσα ποσο υποφερονυ θεε δωσε δυναμη θεε κανονισε βοηθα γιατι θα τα ακουσεις από ολους μας για τα καλα
Βαστάστε γερα παιδια!!! ορματε της με δύναμη…. θελει να μας φαει…κι άλλο… είναι αχορταγη
σκιστε την παιξτε μποξ μαζι της…
.φατε καλα όπως θα τρωγατε πριν από έναν αγωνα
υπνος καλος
χαλαρωση..
ευχαριστα πραγματα μικρά πχ αστεια βιντεακια στο youtobe
και βουρρρρρρ
19-07-2012, 17:07 #21
Καλά έκανα και τα σταμάτησα τα χάπια και εγώ όσο καιρό τα παιρνα το μυαλό μου το είχα στο φαί και να μην ήθελα να φάω μου άνοιγαν την όρεξη ασε που δεν σε απαλάσουν τελείως απο το πρόβλημα στο μειώνουν τι βάζουν μέσα ήθελα να ξερα η σπιρουλίνα δεν έχει μία περίεργη γεύση σαν να βρωμάει ? μια φορά πηγα να πάρω και το έφτυσα το χάπι δοκίμασες βαλεριάνα είναι φυτικό συστατικό μπορεις από το φαρμακείο να το αγοράσεις χωρίς συνταγη γιατρού παντως χρειαζεται από νωρίς να μην το αφήσεις να ΄γινει χρόνιο .
19-07-2012, 20:49 #22
ποσο καιρο εχεις που τα σταματησες? εισαι καλά τώρα?
ναι για την σπιρουλινα αλλα τα καταπινω γρηγορα γρηγορα. βαλεριανα εχω παρει κια πινω καποιεςσταγονιτσες οταν δεν ειμαι καλα
19-07-2012, 21:54 #23
Το σκάτα είναι το λιγότερο να σου πω τον Οκτώμβριο κλείνω δύο χρόνια ακριβώς δεν είμαι καθόλου καλά και σε αυτό πάλι φταίω δεν το πάλεψα αρκετά κράτησα αποστασιοποιηση σαν χαρακτήρας θεωρώ τον ευατό μου δυναμικό τους στόχους μου τους πραγματοποιώ εδώ τα είδα όλα η αλήθεια είναι ξεκίνησα τώρα να προσπαθώ τα χάπια έχει έναν χρόνο που τα σταμάτησα τελείως ούτε σε γιατρό ξαναπήγα να φορτώνω τον οργανισμό μου με χημικα
20-07-2012, 09:43 #24
Δυναμική μου «ακούγεσαι». Πολύ καλό αυτό.
Βοηθάει πολύ η γυμναστική σε όλα! Στα πάντα. Ένα μήνα πάω και είδα διαφορά, όχι ότι έγινα καλά αλλά είδα διαφορά.κάπου διάβασα πως τα αποτελέσματά της είναι από την 12η εβδομάδα και μετά. Εγώ πηγαίνω τώρα 5 εβδομάδες περίπου και είδα διαφορά, πόσο μάλλον να πας συνέχεια, 3 φορές την εβδομάδα.
Συμφωνώ για τα φάρμακα κα τα χημικά μετά τα 50 ναι, αλλά τώρα μου φαίνεται πολύ νωρίς να παίρνουμε τέτοια, θέλει προσοχή βέβαια, αν κάποιος είναι πολύ χάλια καλό είναι για κανένα χρόνο να τα πάρει και με το γιατρό του σιγά σιγά να ελαττωθούν και να κοπούν.
20-07-2012, 09:51 #25
Σήμερα είμαι ήρεμη, εκλαιγα το πρωί, χάλια μαύρα απελπισία ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!Χωρίς φλασιές από το παρελθόν!!!και σπάνια κλαίω, άρα αυτό είναι καλό έτσι δεν είναι? Για καλό μου φαίνεται, δηλαδή πιο ελαφρύ να κλαις παρά να ξαναζείς το παρελθόν στο τώρα ενώ δουλεύεις, ενώ οδηγάς, ενώ μαγειρεύεις…τι μαρτύριο κι αυτό…
Μήπως ενέργησαν τα ω3? Αχ παναγία μου βάλε το χεράκι σου, δεν θέλω και να παίρνω πολύ θάρρος αλλά ελπίζω πολύ.
21-07-2012, 08:59 #26
παιδια, πηρα εχθες σπορους chia γιατι λεει με δυο κουταλακια γλυκου καλυπτω τα ω3 που χρειαζομαι ενω με το ιχθυελαιο ηθελα 10-15 καψουλες που δεν συμφερει. αντε να δουμε, τέταρτη μέρα σήμερα με ω3 να δουμε στις 15 μερες θα έχω αποτέλεσμα? α επισης διαβασα πως για σεροτονινη θελουμε τρυπτοφανη αλλα οχι συμπληρωμα, μονο διατροφικα. τρυπτοφανη δημιουργειται απο τυος υδατανθρακες.Ισως γιαυτο τοσο καιρο ηθελα πατατες ψωμι ρυζι μιλαμε σκετα νεροβραστα χωρις λαδι μου αρεσουν πολυ! ο οργανισμος μας ειναι πολυ σοφος πρεπει να τον ακουμε. προσοχη ομως συνθετους υδατανθρακες οχι απλους γιατι θα εχουμε λιπος μετα. αντε να δουμε ρε παιδια.
25-07-2012, 11:18 #27
Να ρωτησω κατι, μηπως εχετε καμμια ιδεα τι μαγαζι θα μπορουσε να ανοιξει καποιος μεσα στην κριση? Εχω ένα μικρο κεφαλαιο, στην εταιρεια που δουλευω πνιγομαι, οποτε σκεφτομουν αν εκανα κατι δικο μου θα μου εδινε τεραστια ζωη, αλλα τι όμως? Καμμιά ιδέα? Θελω κατι που να δινει λιγα λεφτα δεν θελω να πλουτισω,λιγα και σιγουρα, να εχω ηρεμια. Κάτι με μικρό ρίσκο γιατι θα πρέπει να αφησω σιγουρη δουλειά (αλλά έντονα αγχώδης και ψυχοφθόρα).
25-07-2012, 17:02 #28
Σε καταλαβαίνω Κατερίνα και όσο κι αν ακούγεται κάπως, να ξέρεις το ότι τα γράφεις αυτά, εμένα τουλάχιστον με βοηθάει, γιατί ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που τα περνάει αυτά και νιώθω κάπως καλύτερα.
αληθεια οταν τρωμε χειροτερευουμε 'η μονο σε μενα συμβαινει?
Και μένα μου συμβαίνει και ειδικά όταν είμαι μαζί με άλλους και δε μιλάμε. Νιώθω πολύ άσχημα όταν δεν έχω να συζητήσω κάτι μαζί τους.
25-07-2012, 22:30 #29
μακάρι να βοηθιέσαι στέφανε. πάντως είναι μεγάλο μαρτύριο. να μην είχα πει έτσι να είχα κάνει έτσι, να είχα γυρίσει στο χωριό μετά τις σπουδές (μου δόθηκαν ευκαιρίες κια τις πέταξα και το χειρότερο μπορεί να είχα διοριστεί στο δημόσιο αν είχα κάνει τα χαρτιά εκεί και το έχω σκυλομετανιώσει τώρα που είμαι στην εταίρεία μες το άγχος και το παιδί να τα φέρνω βόλτα δύσκολα και πολύ αγχωτικά η χαζή θα ήμουν διορισμένη τώρα κια κοντά στους γονείς μου να τους βοηθούσα, και θα είχα ήρεμη ζωή. κι΄άλλα πολλά πολλά να μην είχα αρραβωνιαστεί τον συγκεκριμένο τότε, να μην είχακ άνει αυ΄το εκείνο κ.τλ. μαρτύριο απελπισία και μαυρίλα. δνε φεύγουν οι σκέψεις.
Αλλά τα σχέδια του θεού είναι άλλα για εμάς.αυτό με βοηθάει Στέφανε. έτσι ήθελε ο θεός να αποφασίσω, αυτο το σχέδιο είχε για μένα, αυτή την "φώτιση" μου έδωσε τότε. οπότε τώρα θα πορευτώ από εδώ και πέρα. είμαι αθήνα σε ιδιωτική εταιρεία ευτυχώς πάει αρκετά καλά, δεν είμια άνεργη, έχω καλό σύζυγο και παιδί.
26-07-2012, 10:49 #30
Φόβο έχω σήμερα έντονο φόβο, μήπως έχουμε τελειομανία στέφανε και κοιτώντας πίσω τα θέλουμε τέλεια δεν τα βλέπουμε όλα σωστά και μας πιάνει κατάθλιψη ή η κατάθλιψη τα φέρνει αυτά? Τι να πώ? έντονος φόβος για το παρελθόν και για τους ανθρώπους, με φοβίζουν οι άνθρωποι δεν ξέρεις θα κάνουν κα τι θα πουν και θα σε ταράξουν. φοβάμαι.λίγη ηρεμία δώσε μας παναγία μου. ήμουν καλά πριν το θάνατο του μπαμπά οχτώ χρονια έχου περάσει κι ακόμα έτσι. Ήμουν χειρότερα δεν λέω αλλά τώρα με πιάνει φόβος εδώ μέσα στην εταιρεία από τις συμπεριφορές συναδέλφων.