αντιμετωπιση φρικης απο απορριψη - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 190
    Senior Member
    λολ.....
    εγω θα ημουν του στυλ¨\"δεν μπορω ,δεν με αφηνει ο γιατρος μου\"
    ή
    \"αχ περιμενε να ρωτησω το γιατρο μου..\"

οποτε τι να λεμε?
    αυτη την περιοδο θελω την μοναξια μου που συνεπαγεται αυτοματα την ηρεμια μου

αφου 30 εγινα κ δεν μου παει το γαντι...
    14 χρονια το παλευω
    τωρα που εχω κ το γιοκαρινι μου θα μου κολλησει το υφασμα?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Κοίτα για να βρω γκόμενο περνούσε ξεψάχνισμα το παιδί....για σίγουρα αποτελέσματα...Χαχα..Γελάω όταν σκέφτομαι πόσες φορές ρωτούσα τον γιατρό \"μου είπε αυτό.Τι εννοεί;Είναι εντάξει;Να προχωρήσω;\"Μου έλεγε να μάθω να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου αλλά και ένα πιο έμπειρο μάτι δεν βλάπτει....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ή θυμάμαι όταν πετούσα στον εκάστοτε κάτι ατάκες ψυχογραφήματος που δεν περίμενε να ακούσει ούτε απ\'τη γιαγιά του..Λολ....
    Θα καταλήξω απ\'την πολύ ψυχοθεραπεία τύπισσα με ατάκες \"Πρέπει να μάθουμε να επικοινωνούμε σωστά\"
    \"Πρέπει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες μας\"
    \"Η ρέουσα μου λίμπιντο με καλεί\"
    \"Το σεξ δεν είναι απλά μια διοχέτευση της σεξουαλικής λίμπιντο,ούτε μια λιμπιντική επένδυση του ερωμένου και εγκατάλειψη του εγώ μας αλλά μια βαθύτερη επικοινωνία με το Θείο\"

Θα μου απαντήσει \"τι σου δώσανε;\" ή κάτι πιο λυρικό \"πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις;\"

Senior Member
    η ρε αι σιχτηρ κ συ κ οι γιατροι σας και οι αρρωστειες σας
    ο μη μαζοχας γκομενος αυτο θα πει
    ο μαζοχας θα τη βρει κι ολας
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Λολ ρε...Ε,να σου πω και θα έχει δίκιο εν μέρει..Χαχαχαχαχαχα....
    Ο μαζόχας ε;Κοίτα μπορεί να πει ψαγμένο το γκομενάκι....Λολ ρε.....Πάνω στα καλύτερά σας κι εσύ να πετάς τέτοιες ατάκες....Μου θυμίζει κάτι σε Δύο ξένοι...ΠΟυ ο καθηγητής Μαρκοράς δίδασκε στάσεις και όχι μόνο στην Μαρίνα...

Senior Member
    παντως οσο σκεφτομαι την αυτοψυχαναλυση μου τοσο πιο που καταλαβαινω οτι εχω δικιο..
    δεν ειμα κακια αλλα στις σχεσεις μου γινομαι κακιστη
    κ μετα τους λυπαμε για ολα τα ψυχολογικα σοκ που τους δημιουργησα μεχρι να φτασουν στο σημειο να μου πουν οτι δεν αντεχουν αλλο κ δεν θελουν να με ξαναδουν στα ματια τους κι εκει αυτο λειτουργει σαν ξυπνητηρι να καταλαβω το οτι παρασυρθηκα απο ενα σαδομαζοχισμο ανελεητο κ προσπαθω να δειξω την μετανοια μου σερνομενη απο πισω τους,να τους πεισω για μια δευτερη ευκαιρια που αν την παρω δυστυχως τα πραγματα χειροτερευουν αφου αυτο λειτουργει σαν ξυπνητηρι β, ως προς το ποσο εριξα την αξιοπρεπεια μου
    ενας φαυλος κυκλος τον οποιο μιας κ δεν ειμαι καλα πρεπει να απιοφυγω την οποιαδηποτε σχεση
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ναι όμως...ο πουρατος συστήνει γκόμενο-γκόμενα για καλύτερα αποτελέσματα!

Senior Member
    E,xexe..Το είδα το τελευταίο μήνυμα και μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω..
    Πλέον είναι και επιστημονικά αποδεκτό το σλόγκαν μου....Φέρει βούλα ψυχιάτρου...
    Ξέρεις.Μαζί με το φάρμακο και την ψυχοθεραπεία σε βάζει σε ειδικό room και σου λέει επέλεξε γκόμενο/γκόμενα-έναν/μία από τα αντιπροσωπευτικά μας δείγματα προς ιδιωτική χρήση....Και ανάλογα τα γούστα.Γουστάρεις μαστίγιο;Γουστάρεις ρομάντζα και κερί;Γουστάρεις μεξικανοβραζιλιάνικο και wild wild west;ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by LOSTRE
    Bαγγελη τωρα να πω τι για τον πουρατο?????ειναι υπερ του sex ο ανθρωπος
    sexoθεραπεια...
    πουρα,πιπες ...

ειναι της αποψης πανε γα...ησου για να συνελθεις κ το φωναζει ο τυπος στην ουσια δεν εννουσε γκομενο αλλα αυτο που κουβαλαει...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Αχαχαχαχχααχαχα Ιωάννα.....Καιρό είχαμε να πιάσουμε αυτό το θέμα....Μπορεί να συσχετιστεί η πίπα του Φιντέλ Κάστρο με την πίπα του πουράτου;Ιδού η απορία.....Άλλος καπνός κατά πρώτον......
    Ο πουράτος ήταν αυτός με την περί καμπινέ άποψη;Σκατό,καμπινές και πίπα;;;Ρε Ιωάννα μήπως κάπνιζε κανά ελαφρύ καλή ώρα όπως ο Φρόυντ;;

Senior Member
    βρε ολοι τα ιδια προβληματα εχουμε?φοβομαστε την αποριψη θελουμε να μασ αποδεχοντε κ γω τα ιδια προβληματα εχω εφαγα μια αποροψη κ τωρα κολλησε το μυαλο μου

Senior Member
    πριν αρρωστησω θεωρουσα την σχιζιφρενεια κατι πολυ κακο ημουν ρατσιστρια τωρα που το επαθα λεω ποτε μην λεσ ποτε

Senior Member
    lina πολυ καλα τα λες ολοι ξερουν να τραγουδανε κ να χορευουν εξω απο το χορο κι ευκολα κρινουν αυτον που ειναι μεσα στο χορο...αλλα τελικα οταν μπαινει κανεις μεσα στο χορο..οπως κ ν αχορευει ειναι μονο κ μονο για να ανταπεξελθει...οι κριτικες ειναι ανωφελες, αδικες αλλα τοσο ευκολες...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Member
    Έτσι είναι lina. Όταν δεν έχεις κάτι ξέρεις εύκολα να κρίνεις και να κατακρίνεις όσους το έχουν. Όταν το πάθεις και δεις τι περνάνε τότε σου κόβεται ο βήχας. Γενικά για τις ψυχικές ασθένειες υπάρχει μια σιωπή. Λες και είναι ταμπού τα θέματα ψυχικής υγείας και λες και όσοι έχουν κάποια ψυχική ασθένεια πρέπει όπως σε κάποιες άλλες εποχές να τους αποκλείουν σε μέρη μακριά από τις πόλεις. Είναι θέμα κακής ενημέρωσης του κόσμου. Είναι και ότι νομίζουν ότι δε θα συμβεί στους ίδιους. Όμως όπως λες \"ποτέ μη λες ποτέ\". Αυτοί δεν το λένε και νομίζουν ότι ποτέ δεν πρόκειται να πάθουν κάτι με την ψυχική τους υγεία και έτσι κάθονται και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους χωρίς να σκέφτονται ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλλονται.

Senior Member
    Originally posted by interappted
    παντως οσο σκεφτομαι την αυτοψυχαναλυση μου τοσο πιο που καταλαβαινω οτι εχω δικιο..
    δεν ειμα κακια αλλα στις σχεσεις μου γινομαι κακιστη
    κ μετα τους λυπαμε για ολα τα ψυχολογικα σοκ που τους δημιουργησα μεχρι να φτασουν στο σημειο να μου πουν οτι δεν αντεχουν αλλο κ δεν θελουν να με ξαναδουν στα ματια τους κι εκει αυτο λειτουργει σαν ξυπνητηρι να καταλαβω το οτι παρασυρθηκα απο ενα σαδομαζοχισμο ανελεητο κ προσπαθω να δειξω την μετανοια μου σερνομενη απο πισω τους,να τους πεισω για μια δευτερη ευκαιρια που αν την παρω δυστυχως τα πραγματα χειροτερευουν αφου αυτο λειτουργει σαν ξυπνητηρι β, ως προς το ποσο εριξα την αξιοπρεπεια μου
    ενας φαυλος κυκλος τον οποιο μιας κ δεν ειμαι καλα πρεπει να απιοφυγω την οποιαδηποτε σχεση
    Το ξέρεις ότι έχω γίνει φοβική με τις σχέσεις;;;Σκέφτομαι θα πάω με αυτόν και στάνταρ θα τον σουτάρω στην βδομάδα.....Οπότε λέω δεν το έχω για σχέση ας στρώσω άλλα που έχουν ανάγκη...Δουλειά και τα λοιπά...........μέχρι να ηρεμήσω λίγο γιατί όπως κατάλαβα ο μόνος μου τρόπος να ζω είναι πληγώνοντας..........δεν φταίω εγώ...Τα λέγαμε και ον φόουν..Όταν οι γονείς μας λένε ότι είμαστε άχρηστες και ότι όποιος μας πάρει θα δυστυχήσει και δε θα μας ανεχτεί λέμε γιατί να είμαστε καλές αφού ούτως ή άλλως δεν φτουράμε;;;;;Και σκροφάρουμε περισσότερο...Είμαι αυτοκαταστροφική στις σχέσεις μου αλλά δεν έμαθα και αλλιώς η *******-τσουλάρα-*******..............-χαχα-Και από το να αυτοκαταστραφώ άλλη μία φορά ας μείνω χωρίς σχέση...Όπως έλεγα Εμένα η σχέση με έχει χέσει....

Πάμε άλλη μία φράσεις από γκόμενους βασικό μας συχτίρι σαν ψωμοτύρι...

ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΛΙΓΟΥΡΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!!!Μετά άντε να δείξεις καλή...χεχε

Senior Member
    Originally posted by interappted
    Originally posted by LOSTRE
    Bαγγελη τωρα να πω τι για τον πουρατο?????ειναι υπερ του sex ο ανθρωπος
    sexoθεραπεια...
    πουρα,πιπες ...

ειναι της αποψης πανε γα...ησου για να συνελθεις κ το φωναζει ο τυπος στην ουσια δεν εννουσε γκομενο αλλα αυτο που κουβαλαει...
    Μαλάκα Ιωάννα το σκεφτόμουνα στις κακές μου και γελούσα.........Πάνε γαμήσου και παράτα μας......Δεν θες ψυχοθεραπεία γ....σι θες....να λύσεις το νευρωσικό σου......Βρες γκόμενο και σώσου.....

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast