αντιμετωπιση φρικης απο απορριψη - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 190
    Senior Member
    Originally posted by Eagle
    Έτσι είναι lina. Όταν δεν έχεις κάτι ξέρεις εύκολα να κρίνεις και να κατακρίνεις όσους το έχουν. Όταν το πάθεις και δεις τι περνάνε τότε σου κόβεται ο βήχας. Γενικά για τις ψυχικές ασθένειες υπάρχει μια σιωπή. Λες και είναι ταμπού τα θέματα ψυχικής υγείας και λες και όσοι έχουν κάποια ψυχική ασθένεια πρέπει όπως σε κάποιες άλλες εποχές να τους αποκλείουν σε μέρη μακριά από τις πόλεις. Είναι θέμα κακής ενημέρωσης του κόσμου. Είναι και ότι νομίζουν ότι δε θα συμβεί στους ίδιους. Όμως όπως λες \"ποτέ μη λες ποτέ\". Αυτοί δεν το λένε και νομίζουν ότι ποτέ δεν πρόκειται να πάθουν κάτι με την ψυχική τους υγεία και έτσι κάθονται και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους χωρίς να σκέφτονται ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλλονται.
    Όπως είπε και η γιατρούλα μου όλοι μας έχουμε τα απωθημένα μας...απλά οι πιο υγιείς τα ξεπερνάνε...ενώ εμείς τα κάνουμε φοβίες νευρώσεις ψυχώσεις....

Senior Member
    Ζω μια μόνιμη απόρριψη από την μάνα μου...Μια απόρριψη από γκόμενο στην προκειμένη θα με ρίξει και δεν έχω όρεξη να χάσω και άλλη δουλειά..........από το κυκλοθυμικό μου...Γι΄αυτό προσωρινά οι γκόμενοι είναι εκτός σχεδίου.........Οπότε σαν συμπέρασμα στο πόστ Δεν αντιμετωπίζω φρίκη απόρριψης....Δεν αφήνω να με απορρίψουν ή αν το κάνω δεν αφήνω να απορρίψουν τον πραγματικό μου εαυτό γιατί τότε θα μαζεύω τα κομμάτια μου.......Έτσι προτιμώ το ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΚΡΟΦΑ παρά το σκατοευαίσθητη ανασφαλής συναισθηματική που απορρίφθης........Δεν πουλάει το ρομαντικό σε αυτή την εποχή..........και δεν θα αφήσω να μου το πατήσουν......

Junior Member
    θα προσπαθησω να ειμαι συντομος και περιεκτικος. Πριν 1 μηνα και κατι γνωρισα ενα κοριτσακι 17 χρονων (παρα πολυ ομορφο, απο αυτες που απο οπου και αν περασουν προκαλουν πανικο,χωρις υπερβολες) η οποια ειναι κολλητη της κοπελας του αδερφου μου, εγω ειμαι 23. Στην αρχη λοιπον την απεφευγα και οσο εγω δεν εδινα ιδιαιτερη σημασια περα απο τα τυπικα αυτη με επαιρνε συνεχεια τηλεφωνα, μηνυματα, βγαιναμε για καφε (εγω τυπικος παντα) με δικη της πρωτοβουλια, γενικοτερα με κυνηγουσε. Με τα πολλα ενεδωσα στον πειρασμο και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. Ξεκινησαμε μαζι και συμφωνησαμε σε κατι \"ελευθερο\" προκειμενου να μην πιεστουν καταστασεις. Εστι λοιπον τις πρωτες 2 βδομαδες ολα πηγαιναν καλα και μου εδειχνε οτι το σκεφτοτανε για σχεση με μηνυματα και με κουβεντες που καναμε. Ομως τις τελευταιες 2 βδομαδες ξεκινησε ενα τροπαριο αδιαφοριας, κοπηκανε τα πολλα μηνυματα, οι συχνες συναντησεις, τα πολλα τηλεφωνα μεχρι που φτασαμε στο σημειο πολλες φορες να μην απανταει και καθολου σε μηνυματα και τηλεφωνα μου. Χωρις καποια αιτια. Την Τριτη που περασε λοιπον την επιασα και της μιλησα και της ειπα οτι θελω σχεση μαζι της και οχι κατι ελευθερο. Και μου ειπε οτι δεν της εκανα το κλικ.(αλλα με τα μηνυματα και τις κουβεντες αλλα μου ελεγε). Τοτε της ειπα οτι δεν εχει νοημα να συνεχισουμε να βρισκομαστε και μου ειπε οτι δεν ηθελε να σταματησουμε και πως της αρεσω. Σχετικα καλα ως εδω. Αλλα απο τοτε παλι τα ιδια, δεν την ειδα καθολου περα απο χτες τυχαια σε καφετερεια που ξερω οτι συχναζει. Εμαθα λοιπον χτες απο την κολλητη της (την οποια εγω ρωτησα) οτι η μικρη δεν εχει σκοπο να ξαναβρεθουμε. Περιττω να πω οτι εγινα κομματια.., εστειλα λοιπον χτες βραδυ μηνυμα στην μικρη ζητωντας μια ξεκαθαρη απαντηση, αν θελει να συνεχισουμε ή οχι. Και ακομα δεν εχει απαντησει!!! Αλλα εγω δεν θελω να σταματησει, για κανενα λογο, τη θελω απιστευτα, ειμαι 23 χρονων με πολλες εμπειριες απο μικρες και μεγαλες ηλικιες και την πατησα με το 17ρικο??? Δεν με χωραει ο τοπος, δεν κοιμαμαι, δεν διαβαζω για την σχολη μου, παω δουλεια με στην καταθλιψη, γενικα ολα χωρις κανενα νοημα πια. Θελω ενα τροπο να ξανακερδισω το χαμενο ενδιαφερον της, σας παρακαλω βοηθηστε με, το εχω αναγκη να αραξω.. και εγω επιτελους σε κατι που θελω παρα πολυ. Το φτυσιμο.. θα φερει αποτελεσμα? Φοβαμαι να το κανω γιατι ειναι τοσο εντυπωσιακη που ανα πασα στιγμη μπορει να βρεθει κατι πολυ καλυτερο απο μενα και να με σβησει εντελως η μικρη απο το μυαλο της.Της την πεφτουν οπια ωρα και στιγμη. Απευθυνομαι περισοτερο στις γυναικες, θελω να μου πουν αν το φτυσιμο θα πιασει....ή αν εχουν καποιον σιγουρο τρόπο να την φερω πισω σε εμενα. Θελω να την κανω ευτυχισμενη, να της χαρισω οτι μπορω, κακο ειναι? Θελω να ειμαι ο ανθρωπος της. Το παρελθον της ειναι με ψευτομαγκες και μαλακες, το περιβαλλον της γενικοτερα ειναι προβληματικο. Το προβλημα ειναι οτι την διεκδικει και ενας πρωην της (λαλακας) απο τα παλια. Σας ευχαρστω εκ των προταιρων..μην μου πειτε να την ξεπερασω,και δεν θελω και δεν μπορω!

Senior Member
    κ τι θες απο ενα 17 χρονων παιδι???θα σου ελεγα σταματα να ασχολεισαι με το πως να την φερεις πισω κ δες οτι κολλησες με ενα ανηλικο πλασμα
    μου φαινεται πιο μεγαλο προβλημα!

κ για ποιο παρελθον της μιλας απο τα 12 πχ???βαρια πο τα 15 αυτο δεν ειναι παρελθον!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ακομα κ να το κανεις μαζι της παρανομο ειναι θεσμοθετικα τουλαχιστον
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Δεν φαινεται για 17, φαινεται για 22-25 οσο απιστευτο και αν φαινεται , ειναι σχετικα ωριμη, εχει ζησει δυσκολες στιγμες στην ζωη της τα οποια την εψησαν...σαν χαρακτηρα. Αφου δεν εχετε καποια λυση, λυπαμαι..ευχαριστω παντως.

Senior Member
    Την ευγένεια σου φίλε μου θα την εκτιμήσει μια πιό ώριμη γυναίκα.

Και βασικά τον χαρακτήρα σου καμία δεν θα τον εκτιμήσει εάν δεν ενδιαφερθεί η ίδια να σε γνωρίσει και αυτό μετά απο αρκετό καιρό.

Senior Member
    τι λυση ν ασου βρουμε??αμα βρισκαμε λυσεις ετσι ευκολα δεν θα ημασταν σε αυτο το φορουμ θα μασταν στο site της Τενια Μακρη
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by fotis
    Αφου δεν εχετε καποια λυση, λυπαμαι..
    σαν τη λύση θα μπορουσε να προσφέρει κάποιος?

Banned
    φωτη,
    θα πρεπει να μαθεις να δεχεσαι τα ευχαριστα (και να περνας καλα οσο κρατουν) και τα δυσαρεστα να τα κοβεις με την μια.
    Το να σου πει καποιος, Φωτη πρεπει να την ξεπερασεις, ειναι μια μπαρουφα.
    Θα σε λυπησω αλλα δεν θα σου πω να την ξεπερεσεις, σε ξεπερασε ηδη αυτη οποτε καθε αλλο σχολιο ειναι περιττο.

Εισαι σε μια ηλικια (και με βαση αυτη σου απαντω) η οποια ειναι απο τις καλυτερες που μπορεις να ζησεις.
    Μολις εχεις αρχισει να μαζευεις εμπειριες......
    Λοιπον???
    Ποιο το νοημα να συζητας για κατι που ειναι παρελθον???
    Ακομα και αν αυτη για πλακα γυρισει πισω, εσυ μην κοιταξεις πισω, το μονο που θα βρεις ειναι το μπελα σου.
    Ψαξε για την επομενη λοιπον και αυτη μεχρι οσο κρατησει.

Γλεντα την ζωη σου οσο καλυτερα μπορεις, στην ενταση που αντεχεις.
    Γυναικες που θα αγαπησεις παραφορα θα ερθουν και αλλες οπως θα φυγουν ακομα περισσοτερες.
    Σε εικοσι χρονια θα την θυμασαι και θα γελας με την ιστορια που γραφεις πιο πανω....
    Στο μεταξυ, μπροστα σου σε περιμενουν νεες καινουριες περιπετειες.....
    Βιασου να της ζησεις λοιπον!

Καλη σου τυχη.

Senior Member
    Α ρε η πειρα πως μιλαει....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Παιδια Thanks για το ενδιαφερον. Εμαθα οτι χτες το μικρο βρεθηκε με τον πρωην μαλακα της. Δεν ξερω τι μπορει να εγινε, παντως το γεγονος \"μου τα \'σκασε αναποδα\" και αδειασε απο μεσα μου. Γιατι επεσα εξω οσον αφορα την δυναμικοτητα του χαρακτηρα της. Αφου θελει να γυρισει, ας γυρισει στα σκατα. Παιζει να παμε ολοι μαζι για καφε τωρα (χωρις τον μαλακα βεβαια, ειπαμε, ελεος)!!! Θα το τρελανο το μικρο, αλλα της ελεγα το μεσημερι και αλλα θα δει...!!! Θα τα παιξει και θα τσατιστει....είμαι σιγουρος. Πειραζει να εκδικηθω λίγο? Θελει λεει παρολο που \"τα σπασαμε\" να μιλαμε κανονικα. Αυτο θα κανω, να δουμε αν θα αντεξει!Φιλοι θελει? Φιλοι λοιπον, και ας της ελεγα πριν 4 ωρες οτι δεν προκειται και οτι δεν μπορω κ.λ.π.Φιλια...

Senior Member
    τωρα μιλας σωστα αν κ τωρα ειναι η ωρα για ενα πραγμα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Banned
    Originally posted by interappted
    Α ρε η πειρα πως μιλαει....

εγω και αλλοι 29 κατασκευαστες πλυντηριων.....
    :P

Senior Member
    Originally posted by fotis
    Παιδια Thanks για το ενδιαφερον. Εμαθα οτι χτες το μικρο βρεθηκε με τον πρωην μαλακα της. Δεν ξερω τι μπορει να εγινε, παντως το γεγονος \"μου τα \'σκασε αναποδα\" και αδειασε απο μεσα μου. Γιατι επεσα εξω οσον αφορα την δυναμικοτητα του χαρακτηρα της. Αφου θελει να γυρισει, ας γυρισει στα σκατα. Παιζει να παμε ολοι μαζι για καφε τωρα (χωρις τον μαλακα βεβαια, ειπαμε, ελεος)!!! Θα το τρελανο το μικρο, αλλα της ελεγα το μεσημερι και αλλα θα δει...!!! Θα τα παιξει και θα τσατιστει....είμαι σιγουρος. Πειραζει να εκδικηθω λίγο? Θελει λεει παρολο που \"τα σπασαμε\" να μιλαμε κανονικα. Αυτο θα κανω, να δουμε αν θα αντεξει!Φιλοι θελει? Φιλοι λοιπον, και ας της ελεγα πριν 4 ωρες οτι δεν προκειται και οτι δεν μπορω κ.λ.π.Φιλια...
    ειδες πως μεταμορφωθηκε το \"ψημενο\"πλασμα σε μικρο??
    χρειαζονται πολλα για να χαρακτηρισεις καποιον κ πανω απο ολα να το δεις οσο μπορεις χωρις συναισθημα αλλα ψυχρα!
    ξανεπιμενω μιας κι εγω εχω σαν το krino πειρα αναλογη των 29 κατεσκευαστων πληντυριων συνιστω ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast