αντιμετωπιση φρικης απο απορριψη - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 190
    Junior Member
    Παιδια προσπαθω να την ξεχασω. Αλλα χτες εκανα κατι σκεψεις που με γ....... Γυρισα σπιτι κατα τις 5 και σκεφτομουν οτι αυτη μπορει να ειναι με τον πρωην και να κανουν...διαφορα....Τρελαινο� �αι με αυτες τις σκεψεις. θα σαλταρω, ειναι το χειροτερο συναισθημα απο ολα. Το να γουσταρεις καποια που ησασταν μαζι και μετα απο μια μερα να ξερεις οτι την π....αλλος. Φρικηηηηηηηη! Ειδικα οταν αυτος ειναι ο πρωην για τον οποιο σου εχει μιλησει με τα χειροτερα λογια. Φοβαμαι οτι αν τον πετυχω πουθενα θα γινει πολυ χοντρο σκηνικο.., δεν ειμαι τετοιος, αλλα η μικρη μεταμορφωνεται σε απωθημενο απο κεκτημενο και ειναι η καταστροφη μου. Φοβαμαι για τις αντιδρασεις μου.

Banned
    Originally posted by fotis
    Παιδια προσπαθω να την ξεχασω.

Δεν σε καταλαβαινω ειλικρινα.....
    Λες προσπαθεις να την ξεχασεις,
    οκ.

Πες οτι δεν την ξεχνας λοιπον, τι θα βγει με αυτο???
    Οπως σου εγραψα πιο πανω ειναι μηδαμινης σημασιας το αν εχεις ξεχασει η οχι - σε εχει ΗΔΗ ξεχασει αυτη.

Φυσικα μπορεις να συνεχισεις να χανεις το χρονο σου με ασκοπες σκεψεις. Ολη η ζωη ειναι μπροστα σου και αν το κρινεις σκοπιμο μπορεις να αφιερωθεις μεχρι τα βαθεια γεραματα σου για την συγκεκριμενη κοπελα.
    Κανεις δεν θα σε εμποδισει σε αυτο....

Τελος χαρακτηριζεις τον αλλο τυπο αρνητικα,
    γιατι αυτο? επειδη επελεξε αυτον αντι εσενα??
    Θα ηθελες να ησουν στην θεση του και να σε βριζει ο αλλος???
    Αν ναι θα το αξιζες???
    Σκεψου παραπερα και οχι οτι βλεπεις σε ακτινα ενος μετρου.

Senior Member
    Παιδια προσπαθω να την ξεχασω. Αλλα χτες εκανα κατι σκεψεις που με γ....... Γυρισα σπιτι κατα τις 5 και σκεφτομουν οτι αυτη μπορει να ειναι με τον πρωην και να κανουν...διαφορα....Τρελαινο� �αι με αυτες τις σκεψεις. θα σαλταρω, ειναι το χειροτερο συναισθημα απο ολα. Το να γουσταρεις καποια που ησασταν μαζι και μετα απο μια μερα να ξερεις οτι την π....αλλος. Φρικηηηηηηηη! Ειδικα οταν αυτος ειναι ο πρωην για τον οποιο σου εχει μιλησει με τα χειροτερα λογια. Φοβαμαι οτι αν τον πετυχω πουθενα θα γινει πολυ χοντρο σκηνικο.., δεν ειμαι τετοιος, αλλα η μικρη μεταμορφωνεται σε απωθημενο απο κεκτημενο και ειναι η καταστροφη μου. Φοβαμαι για τις αντιδρασεις μου.

ΞΕΚΟΛΛΑ!!!εχεις κολλησει μαλλον απο την απορριψη..κ αυτο πρεπει να το καταπολεμησεις.η μικρη ειναι μια εφηβη κ πρεπει να την αντιμετωπισεις ετσι!αντι να χαλιεσαι κατσε κ βρες τα με τον εαυτο σου κι εμεις εδω ειμαστε
    κι εγω για αυτο εβαλα αυτο το τοπικ αλλα ξερεις κατι?ειναι μεγαλη @@@ια να εξιδανικευεις οσους σε απορριπτουν!
    παρε τα πανω σου κ γραψ΄την εσυ!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Τον αλλον τον βριζω γιατι ξερω ποιος ειναι και τι ειναι. Κλασσικος τυπας \"αλητης\", μπλεγμενος και νταης. Τον οποιο μια βδομαδα πριν μου τον εβριζε, μου το ελεγε οποτε πηγαινε να την βρει, της σηκωσε χερι επειδη ειδε τα μηνυματα μου στο κινητο της, η ιδια πριν δυο βδομαδες με αποκαλουσε καρδουλα, με ρωταγε κατα ποσο εχει πλησιασει στο να την εμπιστευομαι, καθομασταν μαζι σπιτι της αγκαλια και βλεπαμε σειριαλ, φιλιομασταν, με ρωτουσε αν υπαρχει καποια αλλαη, πως ηθελε να της δωσω για να μου δωσει, τι εχω σκοπο να δωσω και σε ολα αυτα εγω της ελεγα πως ολες μου οι σκεψεις γυριζουν γυρω απο αυτην, πως ειμαι διατεθημενος να τα κανω ολα και τι δεν της ειπα, και τι δεν εκανα, ολα...και τωρα αυτο. Απλα δεν καταλαβαινω, δεν βγαζω νοημα, καποια ακρη, τι εκανα λαθος? Τιποτα, αυτη ειχε το προβλημα αλλα δεν μου το αποκαλυψε, δεν μπορω να μην την βλεπω, να μην την ακουω , οτιδηποτε μακρια της απλα δεν το μπορω. Εχετε δικιο, παντως ειμαι σκατα. Ελπιζω να μου περασει. Η\' να γινει ενα μικρο θαυμα και να διορθωθουν ολα. Δεν ειναι δυσκολο να γινει αυτο το θαυμα. Το μονο που πρεπει ειναι να κατσει και να σκεφτει λιγο σοβαρα η μικρη.

Senior Member
    Αυτό που θέλεις να γίνει δεν γίνεται !!!

Δεν είναι σε φάση να σκεφτεί σοβαρά ! Είναι μόλις 17 !

Όσο για τις γλύκες και τις αγκαλιές........... δεν είναι απαραίτητο να σημαίνουν για εκείνη οτι σημαίνουν για εσένα !

Και να γυρίσει πίσω, δεν θα σου κάνει καλό ! Και ο λόγος ? Δεν θέλει σοβαρή σχέση και είναι φυσικό στην ηλικία της !

Απλά θα την πατήσεις χειρότερα ! Και στο τέλος θα πληγωθείς χειρότερα !

Αυτή είναι η εκτίμηση μου ! Αλλα ακόμα και να κάνω λάθος, σε τίποτα δεν ωφελεί το κόλλημα που έχεις φάει ! Μόνο κακό σου κάνει ! Δέξου την απόρριψη και κοίτα μπροστά !

Υ.Γ. Εχω γράψει και ένα σχόλιο στο θέμα που άνοιξες. :)

Banned
    Τον αλλον τον βριζω γιατι ξερω ποιος ειναι και τι ειναι. Κλασσικος τυπας \"αλητης\", μπλεγμενος και νταης. Τον οποιο μια βδομαδα πριν μου τον εβριζε, μου το ελεγε οποτε πηγαινε να την βρει, της σηκωσε χερι επειδη ειδε τα μηνυματα μου στο κινητο της, η ιδια πριν δυο βδομαδες με αποκαλουσε καρδουλα, με ρωταγε κατα ποσο εχει πλησιασει στο να την εμπιστευομαι, καθομασταν μαζι σπιτι της αγκαλια και βλεπαμε σειριαλ, φιλιομασταν, με ρωτουσε αν υπαρχει καποια αλλαη, πως ηθελε να της δωσω για να μου δωσει, τι εχω σκοπο να δωσω και σε ολα αυτα εγω της ελεγα πως ολες μου οι σκεψεις γυριζουν γυρω απο αυτην, πως ειμαι διατεθημενος να τα κανω ολα και τι δεν της ειπα, και τι δεν εκανα, ολα...και τωρα αυτο.

Νομιζω βριζεις λαθος ανθρωπο.....
    Τα οσα γραφεις το επιβεβαιωνουν.

Επι του παροντος οσο και να τον βριζεις αυτος φανηκε καλυτερος απο οτι εσυ, τα υπολοιπα ειναι ψιλες ελιες.

Το προβλημα δεν ειναι, αν ειναι \"αλητης\" ο τυπος και κακως σχολιαζεις ετσι ενα τυπο που απλα επαιξε καλυτερη μπαλα απο εσενα.
    Προφανως θα επρεπε για να την κερδισεις να την αρχισεις σε τιποτα χαστουκια για να ισιωσει....
    Αντι αυτου την αρχισες στην ρομαντζαδα και για το αν το φεγγαρι λαμπει για σας.....
    Η ερωτηση ειναι μπορεις να της δωσει τα \"χαστουκια\" που χρειαζεται??? απο οτι φαινεται οχι.
    Ειναι λοιπον ηλιου φαεινοτερο, οτι ασχολησε με λαθος ατομο και τα \"καρδουλα μου\" που σκορπας πανε τσαμπα.

Απο τουδε και στο εξης φροντισε να το εχεις κατα νου οτι κυκλοφορουν πολλες βερσιον γυναικων, καποιες που τα καρδουλα μου τους λενε κατι και αλλες που τα ακουνε και τα θεωρουν χαζομαρες.

Απλα δεν καταλαβαινω, δεν βγαζω νοημα, καποια ακρη, τι εκανα λαθος? Τιποτα, αυτη ειχε το προβλημα αλλα δεν μου το αποκαλυψε, δεν μπορω να μην την βλεπω, να μην την ακουω , οτιδηποτε μακρια της απλα δεν το μπορω. Εχετε δικιο, παντως ειμαι σκατα. Ελπιζω να μου περασει. Η\' να γινει ενα μικρο θαυμα και να διορθωθουν ολα. Δεν ειναι δυσκολο να γινει αυτο το θαυμα. Το μονο που πρεπει ειναι να κατσει και να σκεφτει λιγο σοβαρα η μικρη.

Το μονο λαθος που εκανες ηταν το προσωπο που επελεξες.
    Αλλα δεν ειναι κατι κακο, θα κανεις και στο μελλον τετοιες λαθος επιλογες.
    Κηδεψε την αμα το θες ετσι, ολοι το εχουμε κανει.
    Στασου μακρια απο αυτην ομως (και θεωρητικα και πρακτικα) και στρεψε την προσοχη σου καπου αλλου που θα εκτιμιεται ο χαρακτηρας σου.

Junior Member
    Ο φωτης ειμαι αλλα κατι εχει γινει με τον κωδικο μου και δεν μπορω να μπω με το profile μου. Οποτε δημιουργησα νεο profile για να σας γραψω.

Παιδια προχτες συμπερηφερθηκα πολυ ανωριμα και ψιλοαρπαχτηκα μαζι της τηλεφωνικα. Ομως το ίδιο βραδυ την πηρα τηλεφωνο και ζητησα συγνωμη για τον παραλογισμο μου+οτι όλα συνβαίνουν επειδή την θέλω πάρα πολυ, σε αυτο το τηλεφωνο λοιπον και αφου μου εξηγησε πως την πειραξε η συμπεριφορα μου και πως δεν της αρεσει να χαλαει τις σχεσεις της με κανενα της ειπα \"ωραια λοιπον φιλαρακια?\" με την εννοια οτι εγινε οτι εγινε ας μην χαλαστουμε μεταξυ μας, και αυτη καταλαβε οτι της προτεινω να γινουμε φιλοι, ή να μεινουμε φιλοι ή κατι τετοιο και μου απανταει: (***Θα σας γραψω ακριβως τον διαλογο που καναμε για να μου πειτε τι συμπερενετε)

εγω: φιλαρακια λοιπον?
    αυτη: βιαζεσαι
    εγω: γιατι βιαζομαι?
    αυτη: βιαζεσαι
    εγω: τι εννοεις οταν λες πως βιαζομαι?
    αυτη: δεν γινεται να ειμαστε φιλοι και να βγουμε και να μου λες για τις γκομενιτσες σου, εμπλεξα μαζι σου γιατι με ενδιεφερες
    εγω: τι σημαινει αυτο δηλαδη?
    αυτη: ασε να περασει ο καιρος, δοκιμασαμε μια σχεση που δεν μας βγηκε, δεν γινεται ετσι γρηγορα να γινουμε και φιλοι, ασε να περασει κανενας μηνας+αν μας βγει φιλικα, βγηκε.
    εγω: δηλαδη θα εδινες μια δευτερη ευκαιρια σε εμας?
    αυτη: κοιτα ειμαι μπερδεμενη γενικα,ειναι και ο Γιωργος (ο πρωην), +επειδη εχω ξενερωσει με τον τροπο που γιναναι ολα μεταξυ μας ας μην το πιεζουμε, καλυτερα ας το αφησουμε και οτι βγει με τον καιρο.

Δεν μπορω να καταλαβω! Τιποτα ομως! Τι σημαινει αυτο? Τι σταση να εχω απεναντι της? Φιλική? Ερωτική? Τι???? Παιδια πρωτη φορά με έχει πειραξει τόσο πολύ απόριψη, και δεν ειναι η πρώτη μου αποριψη. Διάβασα τα σημάδια της κατάθλιψης, τα έχω όλα. Δεν λέω οτι έγινα καταθληπτικός, αλλά μήπως να ανησυχώ μην γίνω? Τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω χάσει 6-7 κιλά. Απλα την θέλω απεγνωσμένα...

Ξερω μονο οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να την εχω ξανα στην αγκαλια μου μονο αν χτυπησω τον εγωϊσμο της. Αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο να το παιξω αδιαφορος ενω παραλληλα καιγομαι να της φωναξω ποσο ερωτευμενος ειμαι μαζι της. Εχω 3 μερες να της μιλησω και τρελαινομαι. Θα με αναζητησει αραγε??? Οσο υπαρχει ελπιδα μου δινει δυναμη να κανω υπομονη και να συνεχιζω να το παιζω αδιαφορος. Αλλα αν καταλαβω οτι το πουλακι πεταξε.., τοτε δεν ξερω τι θα κανω..,πως θα αντιδρασω..

Banned
    ανακυκλωνεσαι εστω και αν αλλαξες νικ....
    στην τελικη η μοναδικη ελπιδα που εχεις ειναι μονο αμα την αφησεις ησυχη να δει τι θελει να κανει.
    Οσο την κυνηγας τοσο πιο πολυ φευγει.

Αστην λοιπον και δωσε της χωρο τον οποιο και ζηταει βασει με αυτα που γραφεις.
    Στο μεταξυ συνεχισε και εσυ την δικη σου ζωη.

Senior Member
    Φωτη ριξε κ με μια ματια στην μεταιχμιακη διαταραχη
    !
    αν δεις οτι σου ταιριαζει παλεψε με αυτο
    αν οχι παρτα πανω σου κ ξεκολλα απο την τυπισσα κ δειξε αδιαφορια
    εεεεεεε αν δεν εισαι οριακος κ λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Μου προτεινανε να της κανω ενα καλο δωρο και να την αφησω μετα στην ησυχια της. Οταν λεω ενα καλο δωρο εννοω ενα κολίε ή κατι τετοιο σαν ενα ευχαριστω για τα συναισθηματα που ενοιωσα, μια συγνωμη για οσα εκανα και δεν εκανα και για να εχει κατι να με θυμιζει. Το βρισκετε υπερβολικο? Θέλω απλα να της δείξω οτι διαφέρω από όλους τους αλλους και πως οταν μ\'αρεσει καποια δεν κρύβομαι. Είμαι Αυτός και κάνω αυτό που Με εκφράζει. Η γνώμη σας?

Senior Member
    Αν αυτό σου αρκεί, οκ. Αλλά μην περιμένεις πολλά πολλά. Τα συναισθήματα δεν είναι επιταγές, τα πλήρωσες, ξεπλήρωσες. Επανέρχονται και σε παρασύρουν. Κάνε υπομονή και άσε το χρόνο να σε γιατρέψει. Και στην πρώτην ευκαιρία, κάνε μιαν άλλη σχέση.
    \"Πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται\". Ή επί το νεοελληνικότερον: \"Κάν\' την αντικατάσταση και πάλι μάγκας θα \'σαι\".
    (Δάσκαλε που δίδασκες και λόγον δεν εκράτεις!...)

Banned
    Originally posted by fotaras
    Μου προτεινανε να της κανω ενα καλο δωρο και να την αφησω μετα στην ησυχια της.

οποιος στο προτεινε δεν ξερει τι του γινεται.
    Το καλυτερο δωρο που θα ειχες να της κανεις ειναι ο εαυτος σου και αυτο απεριφθει.

Κλεινωντας ενα κυκλο συζητησεων γυρω απο αυτο το θεμα, θα πρεπει να εμπεδωσεις οτι το να σε απορριψει μια γυναικα ειναι κατι που μπορει να σου συμβει πολυ ευκολα.

Η γυναικα που θα σε λατρεψει η θα σε ποθησει θα το κανει για καποια πραγματα που θα δει πανω σου και θα της κανουν κλικ.
    Ειναι σαφες οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση εσυ αυτα ΔΕΝ τα ειχες και τελος.

Θα σου προτεινα ομως το εξης:
    Αντι να σπαταλας το χρονο σου για αυτη την τελειωμενη υποθεση, αρχινα να σκεπτεσαι τι μπορεις να βελτιωσεις πανω σου. Τι ελλατωματα μπορεις να χαλιναγωγησεις για παραδειγμα.
    Να εισαι σιγουρος οτι η επομενη θα ξερει το λογο που θα σε λατρεψει.... και επισης θα σου το κανει γνωστο.

Αυτη ειναι η ευτυχια που πρεπει να επιζητας πανω σε στερεες βασεις τις οποιες ομως πρεπει να δουλεψεις για να τις φτιαξεις.

Senior Member
    φωτη ασε το κοριτσακι κ κοιτα τον εαυτο σου
    πιστευω να καταλαβες οτι εχεις προβλημα με την απορριψη
    κ πιστεψε με αν δουλεψεις με τον εαυτο σου πανε σε αυτο
    8α νιωσεις πολυ καλυτερα απο οτι αν την ξανακερδισες
    ουσιαστικα με το ναμην ασχολησαι με τον εαυτο σου εσυ σε απορριπτεις πρωτα κ οχι οι αλλοι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Απο αντίδραση κάποιος που τρώει τέτοια σφαλιάρα μπορεί να παει να πηδηχτεί με καμιά ***** και ίσως έτσι να νιώσει καλύτερα. Όταν πρωτοέπαθα ψύχωση είχα φάει μεγάλη σφαλιάρα και απο την πρώην που με χώριζε και απο μια άσχετη που βρέθηκε να με παίξει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχα φάει και πίεση απο το επαγγελματικό μου ξεκίνημα, μόλις είχα τελειώσει και το φανταριλίκι και μάλον ο οποιοσδήποτε θα έπεφτε στην παράνοια.

Όμως φίλε μου Φώτη εδώ είμαι ακόμα, ξαναέχω ερωτική σχέση και ξαναεργάζομαι.

Senior Member
    so keep on living

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast