Results 136 to 150 of 190
Thread: αντιμετωπιση φρικης απο απορριψη
-
01-03-2008, 01:35 #136
Επίσης να πω πως δεν μπορεί να εκφράζεις το ευάλωτο κομμάτι του εαυτού σου- σε ένα σύνολο όπου υποτίθεται έχει κάποια α γνώση-που δεν σου είναι καθόλου εύκολο και δεν το κάνεις σχεδόν ποτέ και αντί έστω να σεβαστούν την ομιλία του άγνωστου διπλανού τους να του λένε πως αυτό που δεν του είναι καθόλου ευχάριστο είναι και βάρος για την ομάδα....
- 01-03-2008, 11:38 #137
ξαναξεκινα την ατομικη ψυχοθεραπεια χωρις πολλα-πολλα...παντα δεν καταλαβαινα τι σκοπο εχει να βαζεις ανομοιους χαρακτηρες να συνυπαρξουν για 1 ωρα
τα συμπερασματα στανταρτ ειναι αυθαιρεταwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-03-2008, 11:44 #138
κ για να επεκταθω
εστω εσυ με οριακα στοιχεια αυτο που χρειαζεσαι ειναι να μαθεις κ να αντιμετωπιζεις τα συμπωματα για να τα πας καλυτερα με το εγω σου κ κατα επεκυαση κ με τους αλλους
χρειαζεσαι αποκαλυπτικη κ υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια
ε πως θα γινουν αυτα αν μοιραζεσαι τον χρονο σου με αλλα ατομα??
ασε που ειναι απαραδεκτη να σε εντασσει σε ομαδα ξερωντας οτι εχεις μεταιχμιακα στοιχεια
την τυφλα τησ δεν ξερει
πανε αλλου κοπελα μου να στρωσειςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
01-03-2008, 13:49 #139
Κασσι αυτό το καιρό κάνεις μόνο ομαδική ψυχοθεραπεία ή συνεχίζεις και την ατομική?
01-03-2008, 13:54 #140
Originally posted by interappted
παντα δεν καταλαβαινα τι σκοπο εχει να βαζεις ανομοιους χαρακτηρες να συνυπαρξουν για 1 ωρα
τα συμπερασματα στανταρτ ειναι αυθαιρετα
Είχα την εντύπωση ότι σε μια ομάδα θα έπρεπε να έχουν όλοι λίγο πολύ παρόμοια προβλήματα.Και επιπλέον μου φαίνονται πολλά 10 άτομα.Τι να προλάβεις να πεις μέσα σε μία ώρα αν πρέπει να περιμένεις να μιλήσουν τόσοι άλλοι πριν από σένα?
01-03-2008, 19:06 #141
κ πως επισης να ακουσεις τι εχει να πει ο δρ για σενα????
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
03-03-2008, 15:32 #142
Αφού συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Οδυσσέα (κατόπιν των εξηγήσεών σου σε άλλο πόστ) να σταθώ και λίγο εδώ
Originally posted by Kassi
Originally posted by Dalia
Καλά Κασσι νευριάζω μόνο που το διαβάζω.Οχι να είχε συμβεί και σε μένα.
Νομίζω πιο πολύ θα νευρίαζα με την ψυχίατρο που δεν αντέδρασε εκείνη τη στιγμή,να πει κάτι να την βάλει στη θέση της,παρά μ\'αυτήν που το είπε.Θα έλεγα άντε αυτή η ηλίθια δεν με πάει,δεν έχει τρόπους,οκ.Αλλά η ψυχίατρος να μην πει τίποτα?Αυτή που υποτίθεται θέλει να βοηθήσει.
Αφού γίνεσαι χειρότερα με το group therapy γιατί το συνεχίζεις?Σκοπός είναι να βοηθηθείς.Αν δεν σε βοηθάει τότε ποιο είναι το νόημα να πηγαίνεις?
Προσπαθεί να σου πεί ότι υπάρχουν και ηλίθιοι σε αυτόν τον κόσμο και τη γνώμη τους πρέπει να την δέχεσαι ως τέτοια. Γνώμη ηλιθίων. Αντί να την δέχεσαι ώς κρίση από κάποιον που θα άξιζε να ακούσεις (και να πληγωθείς κατ\'επέκταση)
Κάποιος σαν την ψυχίατρό σου σίγουρα δεν θα της έλεγε ευχαριστώ. Αλλά δεν θα \"επέτρεπε\" στον ευατό της να πληγωθεί από μία τέτοια (δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί και γιαυτό και μόνο θα θα βάλω επίθετο) γνώμη. Είτε θα το προσπερνούσε ως μή αξιο καν απάντησης είτε θα απαντούσε αλλά πάντως σίγουρα χωρίς να νιώθει πληγωμένη ή (πως να το γράψω τώρα αυτό?????) απορριπτωμένη τεσπα.been good, been bad. WILL GO ON
03-03-2008, 17:55 #143
γεια σας!εγω εχω μια απορια:πωςγινεται ενας ανθρωπος στα 22 να μην εχει ονειρα?και αναφερομαι στον εαυτο μου.δεν ξερω τι γινεται μεσα μου αλλα νιωθω παντα κενη.απο παντα ενιωθα αδιαφορη για ο,τι συμβαινει γυρω μου και δε ξερω το γιατι.υπαρχουν αλλοι που αισθανονται το ιδιο?δεν εχω βρει ακομα κατι οτιδηποτε που να με κανει να νιωθω 100% ευτυχισμενη.μπορει καποιος να με βοηθησει?
04-03-2008, 09:32 #144
100 % ευτυχια δεν ειναι ονειρο καλη μου
ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας κ βαλε η διαφημηση του βιταμ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-03-2008, 13:46 #145
Έτσι αισθάνομαι κι εγώ THESSALONIKH.Νιώθω συνεχώς αυτό το κενό.Και έχω πολύ καιρό να κάνω όνειρα.
Οπως λέει και η Ιντερ είναι δύσκολο έως αδύνατον να είσαι 100% ευτυχισμένη.Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένη και με μικρότερο ποσοστό,αρκεί να ξεκολλήσω από αυτό το 0 που έχω κολλήσει τελευταία.
04-03-2008, 14:05 #146
μεταξύ του 0 και του 100 που ειναι τα απολυτα υπάρχουν κάποια νουμερακια ακομα...αν νιωθουμε μονο τα απολυτα χάνουμε πολλα επεισοδια νομίζω.
για μενα το χειροτερο ειναι να νιωθει κανεις το 0 οταν διπλα του συμβαινουν ομορφα πραγματα κ αδυνατει να τα δει...ειναι τοσο κριμα!
04-03-2008, 14:07 #147
φυσικά κ δεν θεωρώ οτι οταν νιωθει κανεις μονο τα απολυτα ή οταν δεν βλέπει κανεις κάτι καλο που υπάρχει -οσο αντικειμενικα γινεται - στη ζωη του το κανει επιτηδες. απλα λυπάμαι...
04-03-2008, 17:37 #148
ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-03-2008, 17:51 #149
μπορει -αλλα τοτε ειναι ακομα πιο λυπηρο αυτο για τα ιδια τα ατομα
04-03-2008, 19:16 #150
μα φυσικα και πιστευω πως ειναι αδυνατον να νιωσει καποιος ευτυχισμενος η ικανοποιημενος σε τοσο μεγαλα ποσοστα,μα το προβλημα ειναι οτι δεν νιωθω ουτε το ελαχιστο ποσοστο.ενταξει υπαρχουν στιγμες που γελαω,μα παλι μεσα μου δεν με ικανοποιει τιποτα.δεν ειναι κατι που το κανω επειτηδες απλα αυτο μου βγαινει.δεν μου αρεσει και θελω να τ αλλαξω αλλα πως?βαρεθηκα να τα βλεπω ολα μαυρα και σιγουρα εγω μονο φταιω γι\' αυτο αλλα τι να κανω?δεν νομιζω πως η θποστηριξη ενος ειδικου θα με βοηθουσε γιατι πανω κατω ξερω τι θα μου πει.μα ομως εγω πιστευω πως ειμαι ανικανη να τ\'αντιμετωπισω.
Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
28-06-2025, 17:29 in Σχέσεις και Επικοινωνία