Results 46 to 60 of 70
Thread: Ομαδικό Σεξ. Εμπειρία ή πάθος?
-
24-07-2012, 16:06 #46
skeftomai na thn xwrisw oristika
- 24-07-2012, 16:15 #47
ή κρατησε την μονο για σεξ. σαν ελευθερη σχεση. καλεσε και 3-4 φιλους και δωστε της αυτο που θελει.
24-07-2012, 16:15 #48
24-07-2012, 16:23 #49
nai ontws apla h8ela kai alles gnwmes den mou ksanatuxe auto, pleon 8ewrw oti den stamatane pote
24-07-2012, 16:42 #50
να κανεις αυτο που σου λεει το ενστικτο και η καρδια σου....εσυ ξερεις καλυτερα τι σου ταιριαζει....και με ποιον ανθρωπο θελεις να ζεις...:)
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
24-07-2012, 16:45 #51
όχι αυτό που θέλει κενό.
Αυτό που νομίζετε εδώ μέσα ότι μπορεί να θέλει αφού βέβαια καταφέρατε ως έμπειροι ψυχολόγοι να κατανοήσετε πλήρως και να βγάλετε και τη σχετική διάγνωση.
Ούτε καν τη γνωρίζετε τη γυναίκα αυτή ούτε τον θεματοθέτη ούτως ώστε να έχετε τόσο αποκρυσταλλωμένη άποψη για το άτομό της και να δίνετε και "σοφές" συμβουλές για το πως θα πρέπει να το χειριστεί ο strj.
Εσύ θεματοθέτη, απλώς επιβεβαίωση της προειλημμένης απόφασής σου ήθελες.
Είναι προφανές ότι ξενέρωσες με την τύπισσα.
Δεν το χωράει η "ηθική" σου.
Εάν θέλεις να βρεις μια λύση, τότε θα σου πρότεινα να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά σε τρώει και προφανώς να μην αναλώνεσαι σε διαδικτυακές συζητήσεις με ανθρώπους που δε γνωρίζουν την κατάσταση αλλά να το συζητήσεις με την κοπέλα πρώτα απ'όλα.
Αυτά...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-07-2012, 16:57 #52
δεν απαντησα καρδουλα μου αλλη φορα στο τοπικ για να με κατηγορεις και να με βαζεις διπλα στους αλλους, ουτε γιατρος της ειμαι για να μπορω να εχω εμπεριστατωμενη αποψη και να γραψω κατι καλυτερο. απλα τη γνωμη μας γραφουμε ολοι εδω μεσα, ετσι κι εγω διαβασα το θεμα κι αφου ειδα οτι ο νηματοθετης κατεληξε πως θελει να χωρισουν, του προτεινα να τη κρατησει εστω για σεξ. αμα και η αλλη δε μπορει να παραμεινει πιστη μονο σε εναν, και τρεχει αμεσως απο δω κι απο εκει προτιμωντας τους πολλους, λες να θελει να κρατησει σχεση? ας παει σε ψυχολογο η κοπελα μπας και ηρεμισει και σταθεροποιηθει λιγακι, ειδικα αν εχει τασεις αυτοκτονιας το χρειαζεται.
24-07-2012, 16:59 #53
εμένα πάντως σαν κακία μου φάνηκε
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-07-2012, 17:02 #54
μα και παλι δε βλεπω το σεξ σαν τιμωρια, αλλα σαν αναγκη, ο καθενας μας το χρειαζεται, αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο. προφανως η κοπελα συνηθισε με πολλους και μαλλον ξενερωνει εχωντας μονο εναν, γι'αυτο και προβληματιζεται τωρα.
24-07-2012, 17:05 #55
Μα δεν ειναι απολυτο αυτο...το αν εκανε κατι στο παρελθον δεν σημαινει οτι το θελει και τωρα.....το πιο σημαντικο ειναι οι αποπειρες αυτοκτονιας..
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
24-07-2012, 17:09 #56
το εγραψα στο τελος της παραπανω απαντησης μου. σε μια κλειστομυαλη κοινωνια που καταδικαζει το διαφορετικο σεξ, ειτε ειναι με περισσοτερους συντροφους, ειτε μεταξυ του ιδιου φυλου, ειτε οτι αλλο, ειναι λογικο η κοπελα να θελει να αυτοκτονισει. ποιος ξερει τι μαλακιες εχει ακουσει και τι κομπλεξ της δημιουργηθηκαν. εδω πρωκτικο μπορει να γουσταρει καποια, και φοβαται να το πει μη της βγει το ονομα.
24-07-2012, 17:09 #57
κενο υποψιαζομαι οτι εχει μεταιχμιακη διαταραχη προσωπικοτητας και δεν ξερω πως να την χειριστω..κατα τα αλλα τα οργια ειναι ενα μερος του θεματος της και οι τασεις αυτοκτονιας ενα πολυ μεγαλυτερο (το κυριοτερο) μερος. τωρα μονο για σεξ δεν μπορω να την κρατησω, εχω αισθηματα απεναντι της. δεν ξενερωνει μονο με ενα ισα ισα που τα παμε πολυ καλα στο ερωτικο κομματι.
24-07-2012, 17:16 #58
Ισως θα μπορουσες να προσπαθησεις για καποιο διαστημα...διαβαζωντας και συ περισσοτερα γιαυτο και μαθαινωντας....
να της δωσεις μια ευκαιρια...να βοηθησει κι αυτη τον εαυτο της.....προκειμενου να ειστε καλα και μαζι....
αυτο στο λεω γιατι εχεις αισθηματα......κι ειναι κριμα να παραιτηθεις απο αυτα χωρις προσπαθεια....βεβαια δεν ξερω τι προσπαθειες εχουν γινει ως τωρα.....
αλλωστε μη ξεχνας οτι για να κερδισει την καρδια σου αυτη η κοπελα....καποια θετικα στοιχεια σε τραβηξαν σε αυτη.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
24-07-2012, 19:30 #59
- In this old house where every door is open
Συμφωνω παρα πολυ με τα παρακατω, ξαναδιαβασε τα.. ειδικα τα τονισμενα..
Η κοπελα κατα τη γνωμη μου εχει εναποθεσει τις ελπιδες της για μια ομορφη ζωη και σχεση και μια ευτυχισμενη εκδοχη του εαυτου της πανω σου, απο εσενα εξαρταται λοιπον η αυτοκετιμηση της, κοινως εχει κρεμαστει πανω σου, και οταν νιωθει οτι σε χανει φυσικα γκρεμιζεται ο κοσμος της.. Εννοειται οτι αυτο δεν ειναι υγιες και εσυ δεν εισαι υποχρεωμενος να το δεχεσαι, αλλα το κανεις!! Το προβλημα λοιπον δεν ειναι τα οργια που γινονταν πριν εκατο χρονια, αλλα η ασθενης ψυχη της. Χρειαζεται καποιον να πιστεψει σε αυτην για να την κανει να πιστεψει και αυτη στον εαυτο της, και οχι καποιον να την αμφισβητει, να της θυμιζει τα λαθη του παρελθοντος και να την κρινει για αυτα, γιατι αυτο την καταστρεφει, δεν την βοηθα.
To oτι δεν δειχνει αν εχει συμβιβαστει με το παρελθον της σου δινει πατημα να κανεις ολα αυτα τα τρομακτικα σεναρια και υποθεσεις. Ομως, σε καμια περιπτωση το οτι αντιδρα με αποπειρες αυτοκτονιες σε εγκαταλειψη, δε σημαινει οτι θα ξανακανει οργια. Εγω δε νομιζω οτι ειναι οι δυο οψεις ενος νομισματος, πιστευω οτι ειναι διαφορετικες εκφανσεις προβληματισμενης προσωπικοτητας. Ειδικα οι αποπειρες οταν την χωριζες, περισσοτερο για χειριστικοτητα, παρα για αυτοκαταστροφικοτητα μου μοιαζουν.
αναρωτιεμαι αν δεν ειχες μαθεις για τα οργια θα την χωριζες? Ο αναμαρτητος πρωτος την πατατα βαλετω. Καταλαβαινω οτι εχει θεματα συμπεριφορας για να λες οτι μοιαζει με οριακη, και οτι μπορει να χωριζες καποια στιγμη στο μελλον για αυτο το λογο, μη χωρισεις ομως για κατι που εκανε πριν τοσο καιρο και φαινεται οτι το εχει μετανιωσει, και δεν το εχει επαναλαβει απο τοτε. Βεβαια αν δε μπορεις να σταματησεις να την κρινεις και να την κατακρινεις μεσα σου, το καλυτερο που μπορεις να κανεις για αυτην ειναι οντως να την χωρισεις.
Κυριως λοιπον ειναι οτι ΦΟΒΑΣΑΙ μη σε κερατωσει, η μη σου βγει η κοπελα ανηθικη και γινεις περιγελος του χωριου?? Επισης δεν εισαι ψυχολογος για να βγαζεις τετοιο συμπερασμα, και ακομα ειναι απολυτα φυσιολογικο να μη θελει να μη σου μιλαει για κατι για το οποιο ντρεπεται και θελει να ξεχασει. Εσυ θα της ελεγες ακομα και κατι πιο απλο που μπορει να σου ειχε συμβει? Πχ αγαπη μου ξερεις οταν ημουν 20 χρονων ειχα κολλησει με μια τυπισσα και πηγαμε να το κανουμε και δε μου σηκωνοτανε και με κοροιδεψε μες στα μουτρα μου και σηκωθηκε και εφυγε και το ειπε και στις φιλες της και οταν πηγα να της μιλησω παλι με κοροιδευε ολη η παρεα της και αυτη σηκωθηκε και με ελουσε με ενα ποτηρι νερο? Δε νομιζω!! Μη σκαλιζετε τα παρελθοντα λοιπον, ασχοληθειτε με τα παροντα!!!!Last edited by λιλιουμ; 24-07-2012 at 19:54.
25-07-2012, 16:16 #60