Ομαδικό Σεξ. Εμπειρία ή πάθος? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Junior Member
    skeftomai na thn xwrisw oristika

Banned
    ή κρατησε την μονο για σεξ. σαν ελευθερη σχεση. καλεσε και 3-4 φιλους και δωστε της αυτο που θελει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by strj View Post
    Νομιζω strj...πως αυτο το σκεφτοσουν πριν καν ανοιξεις το θεμα....θελω να πω δηλαδη...εχω την εντυπωση..πως τις απαντησεις τις ειχες ηδη μεσα σου....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Junior Member
    nai ontws apla h8ela kai alles gnwmes den mou ksanatuxe auto, pleon 8ewrw oti den stamatane pote

Senior Member
    να κανεις αυτο που σου λεει το ενστικτο και η καρδια σου....εσυ ξερεις καλυτερα τι σου ταιριαζει....και με ποιον ανθρωπο θελεις να ζεις...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ή κρατησε την μονο για σεξ. σαν ελευθερη σχεση. καλεσε και 3-4 φιλους και δωστε της αυτο που θελει.
    όχι αυτό που θέλει κενό.
    Αυτό που νομίζετε εδώ μέσα ότι μπορεί να θέλει αφού βέβαια καταφέρατε ως έμπειροι ψυχολόγοι να κατανοήσετε πλήρως και να βγάλετε και τη σχετική διάγνωση.
    Ούτε καν τη γνωρίζετε τη γυναίκα αυτή ούτε τον θεματοθέτη ούτως ώστε να έχετε τόσο αποκρυσταλλωμένη άποψη για το άτομό της και να δίνετε και "σοφές" συμβουλές για το πως θα πρέπει να το χειριστεί ο strj.
    Εσύ θεματοθέτη, απλώς επιβεβαίωση της προειλημμένης απόφασής σου ήθελες.
    Είναι προφανές ότι ξενέρωσες με την τύπισσα.
    Δεν το χωράει η "ηθική" σου.
    Εάν θέλεις να βρεις μια λύση, τότε θα σου πρότεινα να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά σε τρώει και προφανώς να μην αναλώνεσαι σε διαδικτυακές συζητήσεις με ανθρώπους που δε γνωρίζουν την κατάσταση αλλά να το συζητήσεις με την κοπέλα πρώτα απ'όλα.
    Αυτά.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    όχι αυτό που θέλει κενό.
    Αυτό που νομίζετε εδώ μέσα ότι μπορεί να θέλει αφού βέβαια καταφέρατε ως έμπειροι ψυχολόγοι να κατανοήσετε πλήρως και να βγάλετε και τη σχετική διάγνωση.
    Ούτε καν τη γνωρίζετε τη γυναίκα αυτή ούτε τον θεματοθέτη ούτως ώστε να έχετε τόσο αποκρυσταλλωμένη άποψη για το άτομό της και να δίνετε και "σοφές" συμβουλές για το πως θα πρέπει να το χειριστεί ο strj.
    δεν απαντησα καρδουλα μου αλλη φορα στο τοπικ για να με κατηγορεις και να με βαζεις διπλα στους αλλους, ουτε γιατρος της ειμαι για να μπορω να εχω εμπεριστατωμενη αποψη και να γραψω κατι καλυτερο. απλα τη γνωμη μας γραφουμε ολοι εδω μεσα, ετσι κι εγω διαβασα το θεμα κι αφου ειδα οτι ο νηματοθετης κατεληξε πως θελει να χωρισουν, του προτεινα να τη κρατησει εστω για σεξ. αμα και η αλλη δε μπορει να παραμεινει πιστη μονο σε εναν, και τρεχει αμεσως απο δω κι απο εκει προτιμωντας τους πολλους, λες να θελει να κρατησει σχεση? ας παει σε ψυχολογο η κοπελα μπας και ηρεμισει και σταθεροποιηθει λιγακι, ειδικα αν εχει τασεις αυτοκτονιας το χρειαζεται.

Senior Member
    εμένα πάντως σαν κακία μου φάνηκε
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    μα και παλι δε βλεπω το σεξ σαν τιμωρια, αλλα σαν αναγκη, ο καθενας μας το χρειαζεται, αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο. προφανως η κοπελα συνηθισε με πολλους και μαλλον ξενερωνει εχωντας μονο εναν, γι'αυτο και προβληματιζεται τωρα.

Senior Member
    Μα δεν ειναι απολυτο αυτο...το αν εκανε κατι στο παρελθον δεν σημαινει οτι το θελει και τωρα.....το πιο σημαντικο ειναι οι αποπειρες αυτοκτονιας..

Banned
    το εγραψα στο τελος της παραπανω απαντησης μου. σε μια κλειστομυαλη κοινωνια που καταδικαζει το διαφορετικο σεξ, ειτε ειναι με περισσοτερους συντροφους, ειτε μεταξυ του ιδιου φυλου, ειτε οτι αλλο, ειναι λογικο η κοπελα να θελει να αυτοκτονισει. ποιος ξερει τι μαλακιες εχει ακουσει και τι κομπλεξ της δημιουργηθηκαν. εδω πρωκτικο μπορει να γουσταρει καποια, και φοβαται να το πει μη της βγει το ονομα.

Junior Member
    κενο υποψιαζομαι οτι εχει μεταιχμιακη διαταραχη προσωπικοτητας και δεν ξερω πως να την χειριστω..κατα τα αλλα τα οργια ειναι ενα μερος του θεματος της και οι τασεις αυτοκτονιας ενα πολυ μεγαλυτερο (το κυριοτερο) μερος. τωρα μονο για σεξ δεν μπορω να την κρατησω, εχω αισθηματα απεναντι της. δεν ξενερωνει μονο με ενα ισα ισα που τα παμε πολυ καλα στο ερωτικο κομματι.

Senior Member
    Ισως θα μπορουσες να προσπαθησεις για καποιο διαστημα...διαβαζωντας και συ περισσοτερα γιαυτο και μαθαινωντας....
    να της δωσεις μια ευκαιρια...να βοηθησει κι αυτη τον εαυτο της.....προκειμενου να ειστε καλα και μαζι....
    αυτο στο λεω γιατι εχεις αισθηματα......κι ειναι κριμα να παραιτηθεις απο αυτα χωρις προσπαθεια....βεβαια δεν ξερω τι προσπαθειες εχουν γινει ως τωρα.....
    αλλωστε μη ξεχνας οτι για να κερδισει την καρδια σου αυτη η κοπελα....καποια θετικα στοιχεια σε τραβηξαν σε αυτη.....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Συμφωνω παρα πολυ με τα παρακατω, ξαναδιαβασε τα.. ειδικα τα τονισμενα..

Quote Originally Posted by nflu View Post
    για μενα βεβαια αυτα τα ατομα , ακριβως επειδη ειναι πολυ ευαλωτα πεφτουν ευκολα θυματα πολλων καταστασεων....
    Το οτι μονη της βγηκε απο την κατασταση αυτη αηδιασμενη και μαλιστα προσπαθησε να αυτοκτονησει....ειναι κατι που σε μενα λεει...οτι δεν ηταν συνειδητη επιλογη και επειδη απλα γουσταρε να αποκτησει εμπειριες(κατι που δεν ειναι κακο) αλλα αποτελεσμα ψυχαναγκασμου.......
    πιστευω...πως σε αυτο το ατομο....πρεπει να δωσεις πολλη αγαπη....και να την κανεις να νιωσει....πως μπορει να αγαπηθει χωρις δουναι και λαβειν....χωρις ορους...μονο και μονο επειδη ειναι αυτο που ειναι......κι αυτο που ειναι αγαπησες....
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τα οργια ειναι το θεμα, η το τι συμβαινει σε αυτην την κοπελα και κανει αποπειρες? ειναι βεβαιο οτι χρειαζεται ψυχιατρικη βοηθεια κι εμεις δεν ειμαστε εδω για κατι τετοιο, ουτε για διαγνωσεις. αν την πεισεις να δεχτει βοηθεια, θα εισαι σε καλο δρομο.
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Μπορει καποιος να συμμετεχει σε τετοιες καταστασεις χωρις να ειναι αυτοκαταστροφικος ή να εχει καποιο ψυχικο προβλημα, απλα για την εμπειρια, την απολαυση και το βιτσιο, αλλα δεν νομιζω οτι κατι τετοιο ισχυει στην περιπτωση της κοπελας σου. Μοιαζ ει οριακος χαρακτηρας, φαινεται να φοβαται πολυ την εγκαταλειψη, οι αποπειρες που λες οτι δεν ανηκουνστο παρελθον ειναι σιγουρα ανησυχητικες και νομιζω πως θα επρεπε να δει εναν ειδικο. Μαλλον αισθανεται ντροπη και δεν θελει να σου μιλησει για ολα αυτα.
    Η κοπελα κατα τη γνωμη μου εχει εναποθεσει τις ελπιδες της για μια ομορφη ζωη και σχεση και μια ευτυχισμενη εκδοχη του εαυτου της πανω σου, απο εσενα εξαρταται λοιπον η αυτοκετιμηση της, κοινως εχει κρεμαστει πανω σου, και οταν νιωθει οτι σε χανει φυσικα γκρεμιζεται ο κοσμος της.. Εννοειται οτι αυτο δεν ειναι υγιες και εσυ δεν εισαι υποχρεωμενος να το δεχεσαι, αλλα το κανεις!! Το προβλημα λοιπον δεν ειναι τα οργια που γινονταν πριν εκατο χρονια, αλλα η ασθενης ψυχη της. Χρειαζεται καποιον να πιστεψει σε αυτην για να την κανει να πιστεψει και αυτη στον εαυτο της, και οχι καποιον να την αμφισβητει, να της θυμιζει τα λαθη του παρελθοντος και να την κρινει για αυτα, γιατι αυτο την καταστρεφει, δεν την βοηθα.

@axl 100 αυτο που με επηρεαζει ειναι 1ο το οτι δεν εχει συμβιβαστει η ιδια με το παρελθον της και 2ο οτι οι ακραιες συμπεριφορες (αποπειρες αυτοκτονιας) εμφανιζονται και στο παρων
    To oτι δεν δειχνει αν εχει συμβιβαστει με το παρελθον της σου δινει πατημα να κανεις ολα αυτα τα τρομακτικα σεναρια και υποθεσεις. Ομως, σε καμια περιπτωση το οτι αντιδρα με αποπειρες αυτοκτονιες σε εγκαταλειψη, δε σημαινει οτι θα ξανακανει οργια. Εγω δε νομιζω οτι ειναι οι δυο οψεις ενος νομισματος, πιστευω οτι ειναι διαφορετικες εκφανσεις προβληματισμενης προσωπικοτητας. Ειδικα οι αποπειρες οταν την χωριζες, περισσοτερο για χειριστικοτητα, παρα για αυτοκαταστροφικοτητα μου μοιαζουν.

αναρωτιεμαι αν δεν ειχες μαθεις για τα οργια θα την χωριζες? Ο αναμαρτητος πρωτος την πατατα βαλετω. Καταλαβαινω οτι εχει θεματα συμπεριφορας για να λες οτι μοιαζει με οριακη, και οτι μπορει να χωριζες καποια στιγμη στο μελλον για αυτο το λογο, μη χωρισεις ομως για κατι που εκανε πριν τοσο καιρο και φαινεται οτι το εχει μετανιωσει, και δεν το εχει επαναλαβει απο τοτε. Βεβαια αν δε μπορεις να σταματησεις να την κρινεις και να την κατακρινεις μεσα σου, το καλυτερο που μπορεις να κανεις για αυτην ειναι οντως να την χωρισεις.

Αυτο που με απασχολει ειναι αν υπαρχει περιπτωση να επαναληφθουν στο μελλον η αν ανηκουν στο παρελθον και παραμεινουν εκει.
    Παντως θεωρω οτι οι ομαδικες συνευρεσεις (ακομα και υπο την επηρρεια αλκοολ) με τις τασεις αυτοκτονιας ειναι δυο οψεις του ιδιου νομισματος..μακαρι να πεφτω εξω..
    Ναι δεν μου τα εχει πει η ιδια και κραταει μυστικοπαθεια ως προς το κομματι αυτο.
    Κυριως λοιπον ειναι οτι ΦΟΒΑΣΑΙ μη σε κερατωσει, η μη σου βγει η κοπελα ανηθικη και γινεις περιγελος του χωριου?? Επισης δεν εισαι ψυχολογος για να βγαζεις τετοιο συμπερασμα, και ακομα ειναι απολυτα φυσιολογικο να μη θελει να μη σου μιλαει για κατι για το οποιο ντρεπεται και θελει να ξεχασει. Εσυ θα της ελεγες ακομα και κατι πιο απλο που μπορει να σου ειχε συμβει? Πχ αγαπη μου ξερεις οταν ημουν 20 χρονων ειχα κολλησει με μια τυπισσα και πηγαμε να το κανουμε και δε μου σηκωνοτανε και με κοροιδεψε μες στα μουτρα μου και σηκωθηκε και εφυγε και το ειπε και στις φιλες της και οταν πηγα να της μιλησω παλι με κοροιδευε ολη η παρεα της και αυτη σηκωθηκε και με ελουσε με ενα ποτηρι νερο? Δε νομιζω!! Μη σκαλιζετε τα παρελθοντα λοιπον, ασχοληθειτε με τα παροντα!!!!
    Last edited by λιλιουμ; 24-07-2012 at 19:54.

Junior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Ισως θα μπορουσες να προσπαθησεις για καποιο διαστημα...διαβαζωντας και συ περισσοτερα γιαυτο και μαθαινωντας....
    να της δωσεις μια ευκαιρια...να βοηθησει κι αυτη τον εαυτο της.....προκειμενου να ειστε καλα και μαζι....
    αυτο στο λεω γιατι εχεις αισθηματα......κι ειναι κριμα να παραιτηθεις απο αυτα χωρις προσπαθεια....βεβαια δεν ξερω τι προσπαθειες εχουν γινει ως τωρα.....
    αλλωστε μη ξεχνας οτι για να κερδισει την καρδια σου αυτη η κοπελα....καποια θετικα στοιχεια σε τραβηξαν σε αυτη.....
    αγαπητε/η nflu εχεις κατι να μου συστησεις να διαβασω? οντως εχω αισθηματα και σαφεστατα υπαρχουν και θετικα στοιχεια στην κοπελα που κερδισαν την καρδια μου.. η συγκρουση του αισθηματος μου με την λογικη μου με εχει διαλυσει..κυριολεκτικα..

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast