Ομαδικό Σεξ. Εμπειρία ή πάθος? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Senior Member
    Quote Originally Posted by strj View Post
    αγαπητε/η nflu εχεις κατι να μου συστησεις να διαβασω? οντως εχω αισθηματα και σαφεστατα υπαρχουν και θετικα στοιχεια στην κοπελα που κερδισαν την καρδια μου.. η συγκρουση του αισθηματος μου με την λογικη μου με εχει διαλυσει..κυριολεκτικα..
    Δυστυχως strj...δεν εχω περισσοτερες γνωσεις...νομιζω ομως πως αρκετα μελη εχουν και θα σε βοηθησουν...
    χαιρομαι που θελεις να δωσεις ακομα μια ευκαιρια....σου ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερετε και να φτιαξετε μια πανεμορφη σχεση....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Junior Member
    σε ευχαριστω nflu..μακαρι να μην σκεφτομουνα μονο να ενιωθα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by strj View Post
    σε ευχαριστω nflu..μακαρι να μην σκεφτομουνα μονο να ενιωθα..
    ειναι καλο και να σκεφτεσε και να γνωριζεις και να νιωθεις μαζι....θα σε βοηθησει να βρεις καλυτερα τον δρομο....και να κανεις αυτο που τελικα εσυ θα θεωρησεις σωστο....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    συμφωνω με τον απο πανω τρεχα..............
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Τέτοιες φασεις (gang band) καταλήγουν σχεδον παντα σε μπουμερανκ ειδικά για τις γυναικες. Μια στιγμη αδυναμιας, παθους την "πληρωνει" αυτη η κοπέλα 10 χρονια μετα από το λακαμα που το διαδιδει. Δεν υπαρχει το πολιτισμικο επίπεδο τουλάχιστον εδω στην Ελλάδα να υπαρχει δικαιολογητικη σταση για τέτοιες στιγμες αδυναμιας.

Οσο για σενα strj, θα προπτιμουσα να μη το ξερεις γιατι πιστευω ότι θα σε "τρωει" αν επιλεξεις να την παντρευτεις και να γινει μητερα των παιδιων σου. Αν μπορεις να τα διαχειριστεις όλα αυτα στο μυαλό σου και να το ξεπερασεις έχει καλώς, αλλιώς καλύτερα να χωρισεις να βρει καποιον άλλον που ίσως να μην τα μαθει ποτε για να αισθανεται καλυτερα και η ίδια.

exo paromia empiria me kopela kai mou ekrive polla kai ta ematha monos mou ,eixe by sxesi kai eipa ok.alla
    sinexiza na matheno,brika chat videakia me agnostous ktl kai pios xeri ti allo ekane .tis zitisa exigiseis kai de pira ikanopoiitiki apantisi,1 xrono me kinigouse kai elege pos me agapa kai ithele eykeries meta,alla gia na mpalosi ti ntropi tis ebgale prosopika dika mou sti fora kai me parousiase psixakia!.ayta ta atoma de stamatane se mia empiria stil orgio an to psaxeis tha vreis polla aoma.einai dikaiomatous na diaskedazoun kai tou kathenos kai na zoune opos theloun.pos tha niosis an ti deis se tsonto site kapoia stigmi?pou tin brizoun poytana profanos?poso epirepeis einai sto sex kai de exei anastoles polles de to blepis?einai morfi idonis kai dinati kai isos tin xanazitisei.de leo omos oti de ti gemizeis esy...KAI AN ITAN ANETI KAI EIXE AYTOPEPITHESI SE EMPISTEYOTAN K ITAN DINATI THA STO ELEGE MONI TIS KAI THA ENIOTHES KAI ESY POLI KALITERA!!!!!PIOS XERI TI AKOMA KRIBEI..xero einai mperdema to exo perasi ...ZIGISE KALA TA DEDOMENA KAI TI ANTEXIS...

A KAI TO OTI EXEI GOMENO KAI PAI KAI ME TO FILO TOU TAUTOXRONA DE SE PROVLIMATIZEI?AN ITAN MONI KALOS!PROSEXE TI THA APOFASISIS

ego ean ekana kati tetoio tha to elega ,itan siniditi epilogi mou kai tha imoun perifanos ,an de to katalabene ti na po kai tha ti dikaiologousa.alla sigoura mia sxesi kali einai apotewlesma empistosinis kai ilikrinias oxi mono gia ta kala pou kaname alla kai gia ta asxima.tha eniothes poli kalitera gt tha ixeres oti einai ilikrinis mazi sou ...

Junior Member
    τελικα χωρισαμε..3 μηνες τωρα.. :( :(

Senior Member
    Δεν πειραζει αγαπητε μου!! Εμεις να ειμαστε καλα και θα ρθουν καλυτερες μερες!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345