Results 181 to 195 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
04-04-2007, 02:27 #181
Άτσα το ο Μπίλυ.Πες μας για να ξέρουμε...Ρε,ο ψυχίατρος τι ρωτάει τους διπολικούς μη χέσω;Παίρνει ψυχανάλυση το θέμα;Ή παίζει καμιά υποστηρικτική θεραπεία;Μπίλυ για πες τι σου λέει γιατί το έχω απορία...
- 04-04-2007, 10:20 #182
Originally posted by interappted
μιλαω πολλα ,ε?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
04-04-2007, 10:22 #183
Originally posted by kassi_21
Ρε πούστη μου ,Ιωάννα ξέρεις τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό;Δεν βλέπω φαντάσματα αλλά νομίζω μια δυο φορές ότι έχω κοζάρει έναν πρώην μου με άλλο αμάξι κάθε φορά...Και είδα τουλάχιστον ένα που του έμοιαζε σήμερα γαμτ....Τι διάλο ολοι καρικατούρες πια;Το μυαλό μού παίζει παιχνιδάκια πάλι.....Ακούω πάντως για ταβόρ και τέτοια.Εγώ παιδιά με ένα αναφρανίλ την βγάζω και είμαι κυρία...γιατί αλλιώς και να\'θέλω να πάρω θα είμαι η Ωραία κοιμωμένη........Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
04-04-2007, 11:28 #184
ρε Μαρια μου δεν τα βλεπω τα φαντασματακια κ τα στοιχειά κατοικουν μεσα μου...την εχουν βρει κ καλοπερνανε...εγω υποφερω.ως ιδιοκτητης του \"σπιτιου \"νομιζω οτι ηρθε η ωρα να τα κανω εξωση..αρκετα τα φιλοξενησα...τα ταβορακια τα περνω διπλα το βραδυ μπας και ηρεμισω κ ριξω κ κανα υπνο κατα τα αλλα τα εφεξορακια λειτουργουν κατι σαν ξεκολημματικα..δεν με αφηνουν να τρωω κολημματα...με διπλη δοση κατι γινεται...απλα πολλες φορες χανω τον οιρμο μου κ ξεχναω...μαζι με τα ξερα η μπορα περνει κ τα χλωρα πχ(τα πηρα τα φαρμακα????)καμενος εγκεφαλος ο καψερος viva la τρελλα
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
04-04-2007, 16:04 #185
Άτσα το ο Μπίλυ.Πες μας για να ξέρουμε...Ρε,ο ψυχίατρος τι ρωτάει τους διπολικούς μη χέσω;Παίρνει ψυχανάλυση το θέμα;Ή παίζει καμιά υποστηρικτική θεραπεία;Μπίλυ για πες τι σου λέει γιατί το έχω απορία...
(ζηλεύεις, το ξέρω αλλά...)
05-04-2007, 11:18 #186
ρε Μαρια μου δεν τα βλεπω τα φαντασματακια κ τα στοιχειά κατοικουν μεσα μου...την εχουν βρει κ καλοπερνανε...εγω υποφερω.ως ιδιοκτητης του \"σπιτιου \"νομιζω οτι ηρθε η ωρα να τα κανω εξωση..αρκετα τα φιλοξενησα...τα ταβορακια τα περνω διπλα το βραδυ μπας και ηρεμισω κ ριξω κ κανα υπνο κατα τα αλλα τα εφεξορακια λειτουργουν κατι σαν ξεκολημματικα..δεν με αφηνουν να τρωω κολημματα...με διπλη δοση κατι γινεται...απλα πολλες φορες χανω τον οιρμο μου κ ξεχναω...μαζι με τα ξερα η μπορα περνει κ τα χλωρα πχ(τα πηρα τα φαρμακα????)καμενος εγκεφαλος ο καψερος viva la τρελλα
05-04-2007, 13:38 #187
kassi η αληθεια ειναι οτι εγω την επαθα την ζημια παραπανω με τα για 8 μηνες hipnosedon ξυπνουσα το πρωι κ εβλεπα οτι ειχα στειλει μνμτα στο κινητο που δεν θυμομουν,εβλεπα διπλα απο το κρεβατι μου σοκολατοχαρτα κ γαριδακια κι επισης δεν θυμωνουν,μου κλειναν ραντεβου τα οποια δεν θυμωνουν...τα efexor λειτουργουν σαν ξεκολληματικα...η δουλεια θα φανει λενε μετα τη θεραπεια(1 μιση χρονο μετα ακομα αναρρωτιεμαι...)αλλα νομιζω οτι κατι κανουν!τα φαντασματα που εχω μεσα μου τα βαφτισε ετσι ο dr μου ολα τα αρνητικα συναισθηματα που με αποκλειουν κατα πολυ απο τους ΔΗΘΕΝ NORMAL...τους κωλοφαρδους...οι σκεψεις μου,οι διαλογοι με τον εαυτο μου,η καχυποψια μου,οι φοβοι μου με μια λεξη ο dr μου τα βαφτισε φαντασματα....
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-04-2007, 13:54 #188
παρεπιπτωντως οι νορμαλ ειναι νορμαλ?γιατι εγω θεωρω αυτους βαρεμενους κ εμενα οκ?
γιατι αυτοι δεν εχουν διαταραχες?
τι θα πει normal?
μπορω να γινω κι εγω normal?
οι normal εχουν συναισθηματα??????iq?
πως περναει ενας νορμαλ τη μερα του????
σκεφτεται αρα υπαρχει???
θα θελα να παρω συνεντευξη απο εναν normal
στο τελος της συνεντευξης θα παραμεινει νορμαλ????
αφου ειναι τοσο νορμαλ γιατι δεν τους κοβει τι εστι διαταραχη??κ με τι φοντα-προσοντα δινουν συμβουλες??
παιδια για να ολοκληρωσω ΜΕ ΧΑΛΑΝ!!!!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
05-04-2007, 13:58 #189
ειναι μια πληοψηφια που κανουν ο,τι περναει απο το χερι τους να μας αποδειξουν οτι δεν ειμαστε normal!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
06-04-2007, 00:52 #190
Originally posted by raphsssodos
(ζηλεύεις, το ξέρω αλλά...)
06-04-2007, 01:03 #191
ειναι μια πληοψηφια που κανουν ο,τι περναει απο το χερι τους να μας αποδειξουν οτι δεν ειμαστε normal!!!
06-04-2007, 01:19 #192
κωλοφαρδοι ειναι kassi μου, γιατι κ εγω θα θελα να την βγαλω πιο ελαφρια ..αλλα απετυχα
σε οσους φιλους εχω ανοιχτει κραξιμο ακουω...Εγω στη θεση σου μπλα-μπλα-μπλα
να μην μιλησω για τα αρσενικα που με θεωρουν ακρως μαζοχα...ομως αντιδραω πια δεν τους αφηνω να το παιζουν δασκαλοι...γιατι η τρελλα μας το ξερεις κι εσυ τι ειρωνικη μπορει να γινει...
δεν καταλαβαινουν οτι απο ενα σημειο κ μετα δεν εχει να κανει με τη λογικη αλλα με τον υπερσυναισθηματισμο(σε ολο του το μεγαλειο απο χαρα μεχρι-οργη)στον παρορμητισμο και κυριως στον ανυπαρκτο αυτοελεγχο..παντως ο καινουργιος μου ψυχιατρος εχει αρχισει να ανοιγει το κουτι της Πανδωρας(ετσι λεω εγω τα σωψυχα μου κ με πιανει!!!!!επιτελους γιατρος που με καταλαβαινει..
ασε που στιγμες νιωθω κατι σε super ηρωα κ θελω να τους βαλω ΟΛΟΥΣ στη θεση τους κ τα καταφερνω...Ηδονη της επαναστασης κι απο θυμα γινομαι θυτης...το καλυτερο μου!!!!ετσι παει η ζωη μου....κατω αλλα πατο κατω κ πανω αλλα πολυ πανω...στη μεση δεν εχω βρεθει ακομα...ισως εκει παιζουν οι νορμαλ...κι οπως πολυ καλα μου απαντησε ο συμπαθεστατος ραπς..τα ακρα ειναι γι αυτους που τα αντεχουν!!!!POWERwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
06-04-2007, 01:34 #193
Ενθαρρυντικό..Τα άκρα είναι γι\'αυτούς που τα αντέχουν......Εμένα προσπαθεί να με πείσει η γιατρός(παλεύει πολύ όμως)ότι αν δείξεις την ευαίσθητή σου πλευρά δεν θα γίνεις θύμα.....Παλεύει πολύ η γυναικούλα.....Πάντως εκεί που έλεγα ότι είμαι των άκρων και τέτοια..συναντώ έναν τύπο μου τρόμαξα πράγματι...Και λέω δεν σε παίρνει φιλενάδα να είσαι ακραία εδώ..Τουμπεκί η δικιά σου...Απ\'ότι μου τον ανέλυσε η ψυχίατρος είναι της αντικοινωνικής σχολής...Στην αρχή είπα βρήκα έναν καθαρά οριακό αλλά τσου τσου είχε αντικοινωνική διαταραχή...Νομίζω ότι και ο οριακός μπροστά του πάει πάσο.Μας ανταγωνίζεται ρε πούστη..Ο τύπος 24 και τα είχε κάνει όλα.Μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα,ήταν ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής του,οξύθυμος,βίαιος,πρώην ναρκομανής αλλά εμένα με συμπάθησε λέει και την γλίτωσα..Παιδιά είχα κόψει να του μιλάω ενώ με ήξερε δύο μέρες και με απειλούσε ότι αν δεν απαντήσω θα με βρει όπου κι αν είμαι και δεν θα μου αρέσει..Μπροστά στην τόση ωμώτις και καφρίλα είπα να βελτιώσω λίγο τα οριακά μου στοιχεία......έχουμε απλά σκαμπανεβάσματα και η άποψή μας αλλάζει πολύ γρήγορα.....Την μία μέρα λέω τι τέλειος που είναι αυτός ο φίλος που έχω και την άλλη τι κωλοχαρακτήρας..Πώς τον ανέχομαι;Δεν είναι αυτός για εμένα...Και έτσι βαδίζοντας όταν οι άλλοι μου έδειχναν τα ελαττώματά τους τους πήγαινα στη μαμά τους...Γι\'αυτό άλλωστε δεν είχα φίλους ή δεσμούς σταθερούς..Το θέμα είναι να καταλάβω μου είπε ότι καλά και κακά στοιχεία απαρτίζουν τον ίδιο άνθρωπο...Δεν μπορώ να εθελοτυφλώ και να βλέπω μόνο την καλή του πλευρά...Πρέπει να δεχτώ πως όλοι έχουν και τα ελαττώματά τους και με πληγώνουν..(Εκτός από εμένα που απλά είμαι καλή ,τρυφερή..Με μια λέξη ΤΕΛΕΙΑ!)Οι μόνοι οι οποίοι συμβιώνουν μαζί μου είναι οι γονείς μου.....Χαρά στα κουράγια τους.....Αυτό που λέω πάντως είναι Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε πατούν......Λογικά θα αντιδράς με οξυθυμία όταν οι άλλοι πάνε να σου σπάσουν την άμυνα και να δουν την ευαίσθητη Ιωάννα..Θέλω επιβεβαίωση ή διάψευση......Εγώ εκεί είναι που γίνομαι ατμομηχανή που σφυρίζει αλλά προσπαθώ να το ελέγχω.....
06-04-2007, 01:56 #194
αλλη ατακα του κουμουνιστη γιατρου μου...εχω τις σημειωσεις του εδω διπλα μου..
Δεν υπαρχει μονο το καλο και μονο η μαλακια >Υπαρχει το καλο κ η μαλακια
τι εννοει οτι το να εισαι καλος σημαινει οτι γινεσαι κ μαλακας..μπορει να δειχνεις μονο καλος αλλα οχι μαλακας-θυμα...
κι εγω δεν μπορω τα θολα τοπια...ξεκαθαρα πραγματα :επιβεβαιωση η διαψευση οπως ειπες
μη με παρεξηγεις αν λεω οτι να ναι σημερα εχω τα νευρα τσαταλια ο μικρος μολις κοιμηθηκε ενω ολη την ημερα γκρινιαζε κ εφτασα σε σημειο να βγαζω καπνους απο τα νευρα και τωρα ειναι η δυσκολη ωρα που παω να χαλαρωσω απο τις 12 π-ου ξυπνησα περναω μια περιοδο αποσυντωνησης για να περασω απο τηντσιτα στην χαλαρωση...θα συνελθω σε λιγακιwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
06-04-2007, 02:57 #195
Ούτε που φαίνονται τα νεύρα σου...Μάλλον εννοεί κάτι σε Είμαι καλός μαλάκας......Σόρυ γιατρέ αλλά αυτό μου ήρθε....Εννοεί ότι πρέπει να συγκερνάμε καλοσύνη και μαλακία......στο ίδιο άτομο....Γιατρέ από την ίδια πηγή νερό με τον μαλάκα δεν πίνω.....έτσι πως τα έλεγε πάντως μου φαίνεται χαβαλετζής τύπος...Θα τα πηγαίναμε καλά εμείς τα δυο.....Εκτός αν από δουλειά τα έξυνε και έβγαινε με το σφυροδρέπανο στην Παπαρήγα..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....