METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 50 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 745
    Senior Member
    κουμουνας λεμε....μακρυμαλλης,μουσατο� � με ενα καρο χαιμαλια σε χερια κ λαιμο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Πω,με φτιάχνεις τώρα......Με την ψυχιατρική πέρασε και δεν άγγιξε μήπως;Θε να πω τι σχέση έχει με την ψυχιατρική το κουμμούνι;χεχε..ρατσίστρια. .Τους ψυχιάτρους τους φαντάζομαι αγγελικές μορφές(!!!!!!) ή τέλος πάντων λεπτεπίλεπτους....Γιατί τον παρατήσαμε;;;Τι μέρα είναι σήμερα γιατρέ;;;;

Senior Member
    αυτος που εχω τωρα ειναι αλλο στυλ..καμια σχεση..το κουμουνι το αφησα γιατι προκειμενου να φευγει ηρεμος τα σαββατοκυριακα με φλομωνε στα hipnosedon λιγο ακομα να τα επερνα κ θα εμπενα σε λεωφορια να αναζηταω ευρω...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χμμ κατάλαβα.Εκεί που έπαιζε την κιθάρα και κούναγε τη σημαία σνίφαρε και ολίγο και είπε να περάσει ο φροϋδικό του στίγμα στους ασθενείς...Υπνοστεντόν ενέσεις πρέπει να έκανε αυτή που δεν ήξερε τι ρούχα να βάλει..Πίκρα η γυνή....Ήταν μιλάμε τόσο ράκος που ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε...

Senior Member
    εγω τα χαπακια επερνα...ας τα η πληρης απενεργοποιηση του εγκεφαλου!!!
    δεν τα αντεξα...εχασα κι ενα δοντι εξαιτιας τους ευτυχως απο τα πισω να μη μου χαλαγε κ το χαμογελο....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    παρεπιπτωντως οι νορμαλ ειναι νορμαλ?γιατι εγω θεωρω αυτους βαρεμενους κ εμενα οκ?
    γιατι αυτοι δεν εχουν διαταραχες?
    τι θα πει normal?
    μπορω να γινω κι εγω normal?
    οι normal εχουν συναισθηματα??????iq?
    πως περναει ενας νορμαλ τη μερα του????
    σκεφτεται αρα υπαρχει???
    θα θελα να παρω συνεντευξη απο εναν normal
    στο τελος της συνεντευξης θα παραμεινει νορμαλ????
    αφου ειναι τοσο νορμαλ γιατι δεν τους κοβει τι εστι διαταραχη??κ με τι φοντα-προσοντα δινουν συμβουλες??
    παιδια για να ολοκληρωσω ΜΕ ΧΑΛΑΝ!!!!!!!
    Καλησπέρα,

Όπως δήλωσα στο αρχικό μου μήνυμα, δεν έχω - ακόμα - καμία διάγωνση ψυχικού νοσήματος να με συνοδεύει. Υπό αυτή και μόνο την ένοια απαντάω ως \"νορμάλ\" στα ερωτήματα σου.

Originally posted by interapptedπαρεπιπτωντως οι νορμαλ ειναι νορμαλ?γιατι εγω θεωρω αυτους βαρεμενους κ εμενα οκ?
    Καλή ερώτηση. Νομίζω απλά ότι είσαι θύμα της πλειοψηφίας. Ξέρεις το παραμύθι με τον Βασιλιά;

Ήταν κάποτε σε μία χώρα ένας βασιλιάς που ζούσε σ\' ένα παλάτι και είχε ένα προσωπικό πηγάδι για νερό. Όλη η υπόλοιπη χώρα υδρευόταν από ένα άλλο πηγάδι στο οποίο μία μέρα έπεσε ένα μαγικό φυτό και τους έκανε όλουν όσους έπιναν να τρελαίνονται.

Σταδιακά όλοι οι υπήκοοι του βασιλείου έχασαν τα λογικά τους. Ο Βασιλιάς, που έπινε από το δικό του αμόλυντο πηγάδι, προσπαθούσε να τους συνεφέρει αλλά η μόνη απάντηση που έπαιρνε ήταν \"ο Βασιλιάς μας είναι τρελός\". Όλοι οι υπήκοοι του που τον άκουγαν έλεγαν \"ο Βασιλιάς μας είναι τρελός\" και \"τι θα κάνουμε με τον τρελό βασιλιά;\" Αφού είδε κι αποείδε και κατάλαβε την αιτία της συμπεριφοράς των υπηκόων του, ο Βασιλιάς σκέφτηκε τη λύση και αποφάσισε να πιεί κι αυτός από το πηγάδι του λαού του. Έτσι, έχασε κι εκείνος τα λογικά του αλλά διατήρησε το θρόνο του μιας και όλοι οι υπηκόοι του πανηγύριζαν φωνάζοντας \"Ζήτω ο Βασιλιάς μας που έγινε καλά\".

Δεν ξέρω αν απαντάει το παραμύθι στην ερώτηση σου... μπορεί και όχι οπότε με συγχωρείς αν σπατάλησα το χρόνο σου άδικα.

Originally posted by interapptedγιατι αυτοι δεν εχουν διαταραχες?
    Σαφέστατα, ενίοτε και περισσότερες από τις δικές σου ή όσων έχουν διαγνωσθεί ως \"μη νορμάλ\". Ίσως, επαναλαμβάνω ΊΣΩΣ, η διαφορά να εντοπίζεται στην συχνότητα και την βιαιότητα εκδήλωσης της διαταραχής, καθώς και στη \"δημοφιλία\" της. Για παράδειγμα η δική σου διαταραχή μπορεί να εκδηλώνεται με το να πετάς πιάτα στον τοίχο και να φωνάζεις μία φορά την εβδομάδα, ενώ η δική μου με το να τρώω τα νύχια μου κάθε μέρα. Εσένα σε εντοπίζουν ως \"μη νορμάλ\" ενώ εμένα δεν μου λέει κανένας τίποτα κι ας είμαι 3 φορές πιο διαταραγμένος από εσένα.

Το ξέρω ότι δεν είναι δίκαιο. Αλλά έτσι είναι.

Originally posted by interapptedτι θα πει normal?
    Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω κάτι που κοινωνικά, πολιτιστικά και λειτουργικά - σε συνάρτηση με την ανθρώπινη διαβίωση και συμπεριφορά πάντα - δεν προκαλεί διαταραχή και πρόβλημα είτε στον άνθρωπο που το υιοθετεί είτε σ\' εκείνους που το αντιμετωπίζουν. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός... αν ναι, εξήγησε το και σ\' εμένα σε παρακαλώ. :)

Originally posted by interapptedμπορω να γινω κι εγω normal?
    Τόσο εύκολα όσο και το νορμάλ να γίνει σαν κι εσένα. Έτσι πιστεύω και δεν κάνω πλάκα...

Originally posted by interapptedοι normal εχουν συναισθηματα??????iq?
    Μ\' αρέσουν τα παραμύθια που λες... λένε ότι οι ζωή ενός ανθρώπου είναι ένα άρμα με 2 άλογα. Το ένα το λένε \"συναίσθημα\" και το άλλο \"λογική\". Στις ευθείες και τα 2 άλογα πρέπει να τρέχουν με την ίδια ταχύτητα γιατί αν κάποιο πάει πιο γρήγορα το άρμα θα ανατραπεί. Στις στροφές, ανάλογα με την κλίση που έχει η κάθε στροφή αλλά και τη φορά, ένα από τα δύο θα πρέπει να τρέχει λίγο γρηγορότερα από το άλλο ή αντίστροφα πιο αργά.

Οι \"νορμάλ\", απλά είναι λίγο καλύτεροι ηνίοχοι ή έστω πιο προσεκτικοί. Εκτός και αν \"νορμάλ\" είναι η πλειοψηφία των ηνίοχων αρμάτων με άλογα που δεν μπορούν να τα ανατρέψουν γιατί απλούστατα δεν μπορούν να τρέξουν. Παίζει κι αυτό.

Originally posted by interapptedπως περναει ενας νορμαλ τη μερα του????
    Ομοιοτρόπως ποικιλότροπα φαντάζομαι. ;););):)

Originally posted by interapptedσκεφτεται αρα υπαρχει???
    Μπορεί και όσο ζει να ελπίζει... ντε και καλά Καρτέσιος δηλαδή; :D

Originally posted by interapptedθα θελα να παρω συνεντευξη απο εναν normal
    στο τελος της συνεντευξης θα παραμεινει νορμαλ????
    Ρώτα με αφού τελειώσω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου... αν φυσικά αυτές θεωρείς ότι στοχειοθετούν \"συνέντευξη\". Τώρα βέβαια, παίζει και το κατά πόσο ήμουν \"νορμάλ\" ΠΡΙΝ τις απαντήσω... τέλος πάντων. ;)

Originally posted by interapptedαφου ειναι τοσο νορμαλ γιατι δεν τους κοβει τι εστι διαταραχη??κ με τι φοντα-προσοντα δινουν συμβουλες??
    Το ότι κάποιος είναι συναισθηματικά και ψυχολογικά \"νορμάλ\" δεν τον κάνει και οξύνοο. Άλωστε, η ψυχολογική διαταραχή είναι - συνήθως - δίδυμη αδελφή της ευφυίας και όχι το αντίθετο. Η προσωπική μου καθαρά άποψη είναι ότι το \"νορμάλ\" είναι να μη δίνεις συμβουλές για κάτι που δεν ξέρεις. Αν το κάνει κάποιος/α χωρίς να έχει την γνώση ή έστω την εμπειρία τότε μάλλον πάσχει από κάτι και απλά δεν έχει διαγνωσθεί.

Originally posted by interapptedπαιδια για να ολοκληρωσω ΜΕ ΧΑΛΑΝ!!!!!!!
    Εμένα να δεις πόσο με χαλάω πολλές φορές!!!!.

Για να ολοκληρώσω κι εγώ, απάντησα κατόπιν προτροπής του δεσμού μου που επιμένει να με θεωρεί \"νορμάλ\", μολονότι ο Ψυχίατρος που επισκεφθήκαμε μαζί είναι δικός μου φίλος.

Ελπίζω να μη σε κούρασε η απάντηση μου, αν ναι, ζητώ συγνώμη.

Να περνάς καλά.

Μιχάλης.

Senior Member
    MIXAΛΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ... με καλυψε η συνεντευξη τοσο που αρχισα κ να ζηλευω και να παραδεχομαι τους οποιους normal ειναι σαν κι εσενα..Η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο να εισαι μειωνοτητα ,να το καταλαβαινεις,κ να αναρωτιεσαι γιατι δεν ανηκεις κι εσυ σε αυτην..
    οχι απλα δεν με κουρασε η απαντηση αλλα κ το χαρηκα κ την καλοπροαιρετη πλακα της ειχε κ πολυ εξυπνα τα ειπες κι αλλη τοση να ητανε θα συνεχισα απτοητη να το χαιρομαι

1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

να εισαι παντα καλα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ναι ομολογώ Μιχάλη πως έγραψες....Αυτά δε τα ποικιλοτρόπως και ομοιοτρόπως με έριξαν έτσι;Καλή υποστήριξη στο δεσμό...

Senior Member
    κ απο μενα τα καλυτερα στον δεσμο αν κ ειμαι σιγουρη οτι βοηθας πολυ Μιχαλη!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    δευτερο Πασχα απο τοτε
    01.02.06 13:25 ηταν που εχασε ο αντρας μου τη ζωη του
    ηταν τοσο αισθητη η απουσια του σημερα....κι σε μενα κ στο γιο μας...
    γνωρισα τοσο πολυ μαζι του το θανατο που με τρομαξε η ζωη....
    εχασε την ισχυ του ο θανατος,τον φοβο που θα μπορουσε να μου προξενει η σκεψη του...

καποιο εσπευσαν να με χαρακτηρισουν κλαψιαρα..δεν θα τον δεχτω τον ορο..
    οχι...γιατι οσο και αν πεφτω σηκωνομαι να παλεψω την ******* τη ζωη...
    δυνατος αντιπαλος δε λεω...
    αλλα μου θολωνει το ματι και το μυαλο θελω να την χτυπησω κατω...
    να τις ανταποδωσω τα χαστουκια...
    το ξερω οτι την εχω προσωποιησει τη ζωη...
    ναι για να την δω αντιπαλο κ να την τσακισω....
    να χανω μαχες..να τραυματιζομαι,βρε στην εντατικη να μπενω...
    αλλα εκει να συνεχιζω να με βλεπει απορημενη μπροστα της να μη τσακιζομαι...
    της εχω πολλα κρατημενα...
    μπουνια μου δωσε?????
    μπουνια θα της δωσω...
    οταν την βλεπω σαν εχθρο....
    ξερω οτι απο το πεισμα μου θα την νικησω...

νιωθω εκεινη την ελευθερια...
    ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ολο το μεγαλειο της ελευθεριας απο φοβους κι ελπιδες....

κι αν ωρες-ωρες μοιαζω σαν κλεισμενη σε μαυρο κυβο..
    καπου θα υπαρχει ενα ανοιγμα..
    θα το βρισκω και θα εμφανιζομαι φαντης μπαστουνι μπροστα της..

ναι τελικα αν δεις την ζωη σαν εχθρο,σαν αντιπαλλο
    μπορεις να διεκδικησεις τη νικη σου...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    δευτερο Πασχα οσες φορες και να το πω κ παλι δεν θα καταλαβω τη διαφορα απο το πρωτο...κι ομως ειναι δευτερο...περασε ενας χρονος απο το πρωτο..κι οσο κι αν ποναει το περυσι,θα γινει προπερσυ,θα γινει πριν 3 χρονια κοκ...τελικα καπως ετσι ειναι οταν ο πονος σου γινεται συνηθεια..περνανε μερες χρονια περιμενοντας το μαυρο να γινει γκριζο...περιμενοντας να τσουλησει η ζωη δινοντας βαση μονο στο παιδι...πουθενα αλλου...
    ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΙΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Interappted:ναι τελικα αν δεις την ζωη σαν εχθρο,σαν αντιπαλλο
    μπορεις να διεκδικησεις τη νικη σου...

Θα μπορούσαμε και να συμπλεύσουμε.......

Senior Member
    ειναι κι αυτο μια αποψη παντως νορμαλ να τη ζησουμε δεν ξερω κατα ποσο παιζει....

ειπαμε αν..τοτε Γκινες!!!!!lol
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    μετα τις πολυ σημαντικες συνεδρειες για μενα που εριξα φως στα φαντασματακια μου κι ολα ξεκινουν απο την παιδικη ηληκια ειπα οτι θα ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ....Κ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΑΠΙΑ...
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΣΤΑ 2 ΑΣ ΚΟΒΟΜΑΙ,ΑΣ ΦΡΙΚΑΡΩ,ΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΣ ΑΣ ΑΣ ΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 14 of 50 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast