Results 256 to 270 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
20-04-2007, 13:36 #256
μωρε και γω τωρα που μεγαλωνει..τα βλεπω σκουρα...εχει παθει καραοιδηποδειο!!και τωρα οπως καταλαβαινεις βιωνω σα καταρα ενα πραμα αυτα που εβριζα...προσπαθω ομως να κρατησω ισορροποια στη σχεση μας..ερυχομαι οταν γινει 23 να μην εχω τα ιδια ...λες?θα ειναι σα να με κυνηγαει η καταρα που οδηγησε εκει που οδηγησε την κατασταση..
με βλεπει με χαιδευει(οταν εγω ειμαι στα καλα μου)και αναστεναζει!ασ ελπισουμε οτι το οιδηποδιο θα ληξει την καταλληλη εποχηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 20-04-2007, 13:52 #257
γιατι ξερεις τι λενε.... οτι κοροιδευεις το λουζεσαι!
20-04-2007, 13:57 #258
το ακουγα αλλα δεν το πολυπιστευα τωρα το λουζομαι.....αχ αχ απο δω και περα προσοχη σε ο,τι κοροιδευουμε..ποσο ειναι ο γιος σου?
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-04-2007, 14:09 #259
7, μου λεει οτι δεν θελει να παντρευτει γιατι θελει να ειναι μαζι μου ή αν γινεται να παντρευτει εμενα ή στη χειροτερη να παντρευτει αλλά να μενω μαζι τους. Εγω κανω το λαθος και του λεω \"ερωτα μου, λατρεια μου, αντρα της ζωης μου και τετοια\" ξερω οτι δεν ειναι σωστο και καθε μερα λεω να το κοψω αλλα μου βγαινει ασυναισθητα
21-04-2007, 02:32 #260
το καταλαβαινω..εμνα ειναι 4,5 και ερωτα μου αγιατρευτε τον λεω..ο παιδοχυχιατρος του φρικαρει κ με μαλωνει αλλα δεν ελεγχετε.οπως επισης τσιριζει αν με δει να του δινω φιλακια στι στομα.
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-04-2007, 16:07 #261
στα πανω μια βολτα μακαρι να κρατησει περισσοτερο απο την κατω βολτα..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-04-2007, 20:25 #262
Originally posted by interappted
το καταλαβαινω..εμνα ειναι 4,5 και ερωτα μου αγιατρευτε τον λεω..ο παιδοχυχιατρος του φρικαρει κ με μαλωνει αλλα δεν ελεγχετε.οπως επισης τσιριζει αν με δει να του δινω φιλακια στι στομα.Originally posted by gramle
7, μου λεει οτι δεν θελει να παντρευτει γιατι θελει να ειναι μαζι μου ή αν γινεται να παντρευτει εμενα ή στη χειροτερη να παντρευτει αλλά να μενω μαζι τους. Εγω κανω το λαθος και του λεω \"ερωτα μου, λατρεια μου, αντρα της ζωης μου και τετοια\" ξερω οτι δεν ειναι σωστο και καθε μερα λεω να το κοψω αλλα μου βγαινει ασυναισθητα
ασ ελπισουμε οτι το οιδηποδιο θα ληξει την καταλληλη εποχη
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
Και μη με παρεξηγείτε. Το λεω απο καλή πρόθεση και μόνο.
21-04-2007, 22:35 #263
το ξερω existir αλλωστε κι εγω εχω φαει τις φρικες μου απο το οιδηποδιο χωρις ληξη με τον αντρα μου και την πεθερα μου τα εχω εκφρασει και τα ξερεις το ζητημα ειναι οτι τελικα ξεκιναει απο τα παιδια και απο εκει και περα η μανα πρεπει να το εξισορροπησει..δεν θελω να κανω το γιο μου σαν τον πατερα του ουτε και εμενα σαν την παθερα μου απλα ειλικρινα ειναι δυσκολο να διατηρησεις την ισοροποια.Το οιδιποδειο υπαρχει αναδιαμφησβητητα εγω ισως να δυσκολευομαι να το αντιμετωπισω απο τις πολλες ενοχες μου που δεν ειμαι τοσο κοντα του οσο πρεπει γιατι απομονονωμαι.οποτε αν ειμαι στα καλα μου εκδηλωνομαι ισως παραπανω προκειμενου να καλυψω τα κενα του
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 02:05 #264
Ε,χμμ εδώ ίντερ θα διαφωνήσω μαζί σου.Δεν καλύπτεις τα κενά του αλλά τα κενά σου με αυτό τον τρόπο.Πρέπει να ξεχωρίζουμε την μητρική μας υπόσταση από τις άλλες...Εγώ θα το έβλεπα ως βιασμό της ψυχής μου.Το φιλί στο στόμα παραπέμπει λίγο αλλού.Καλό θα ήταν να κρατάμε την παιδική του αθωότητα.....Τι ξέρει αυτό από έρωτες;;Καλό θα ήταν αυτό να το παλέψεις....
23-04-2007, 02:20 #265
ρε πολυ πεταχτα φιλακια του δινω...και πολυ καλα εκανες και ειπες πως θα το εβλεπες εσυ..ειναι ενα κινητρο και μαλιστα δυνατο.οχι δεν θελω να γινω σαν την πεθερα μου οχι-οχι..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 10:52 #266
τα βλεπω σκουρα...εχει παθει καραοιδηποδειο!!...
με βλεπει με χαιδευει(οταν εγω ειμαι στα καλα μου)και αναστεναζει!ασ ελπισουμε οτι το οιδηποδιο θα ληξει την καταλληλη εποχη
1. ισως ομως η συμπεριφορα του γιου σου εχει να κανει με το οτι καποιες φορες του στερεις την παρεα σου. εφοσον ξερει οτι εισαι εκει και συνειδητα του κλεινεις την πορτα στα μουτρα [θυμασαι τους στιχουσ απο τις Δεκαετις των τζοη;], πως νομιζεις να νιωθει; αν ειναι οπως τα λεω, θα επιδιωκει με καθε τροπο να επιβεβαιωσει οτι τον αγαπας. για τις στιγμες που θα φαινεται (σε εκεινον) σα να του δινεις το αντιθετο μηνυμα.
1β. θα μπορουσες να ισχυριστεις οτι ειναι προτιμοτερο να ΜΗΝ σε βλεπει σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση. να κλαις κι ακομη να σφαδαζεις στο εδαφος. αυτο ειναι ασχημο. τι του δειχνει ομως; οτι η μανα του ειναι (πολυ) στενοχωρημενη. οταν ομως η μαμα του το κλεινει απ\'εξω, τι νιωθει ο μικρος; οτι η μαμα του δεν το αγαπαει. κι ισως, υποσυνειδητα, οτι δεν αξιζει την αγαπη της μαμας του.
κανενα απο τα δυο δεν ειναι προσφορο, και τα δυο ειναι εν Μαιρη αναποφευκτα. αλλα το πρωτο μαλλον προτιμοτερο. αν νοιωσει οτι η μαμα του δεν τον αγαπα, ολο το συστημα αξιων του θα καταρρευσει.
2. η κασι εχει μ\' αλλον δικιο, Ιωαννα μου. να εισαι ειλικρινης: δεν του δινεις πεταχτα φιλακια στο στομα γιαννα καλυψεις τις αναγκες ΤΟΥ. αν ηταν εξ\' αυτου, θα μπορουσες να τον φιλησεις μια χαρα στο μαγουλο, σωστα; δεν θα ειχε διαφορα (ακομη) για το παιδι.
αρα, μαλλον διαχυτες δικες σου αναγκες καλυπτεις. μια πλευρα που θες να εκφρασεις και τη στερεις απο τον εαυτο σου.
χ
23-04-2007, 14:26 #267
master εχεις μπει μεσα 100% και εσυ ναι γινιμαι διαχυτικη γιατι του κλεινω την πορτα καταμουτρα οταν πεφτω σε καταθλιψη και νιωθω αρκετες ενοχες για την αναγκη μου για απομονωση δεν εχω παψει στιγμη να του λεω οτι το θελω να ηρεμισω εχει να κανει μονο με εμενα και τον πατερα του κ του μιλαω πολυ σαν ενηληκα για να του δειξω το ποσο τον αγαπαω..δεν θελω να εχει καμια αμφιβολια οποως εχω εγω με την μανα μου..
τωρα για το πεταχτο φιλι στο στομα δεν εχει να κανει με δικη μου αναγκη αλλα αφου ειναι στο μωρο μου κ ειναι τοσο αθωο και πεταχτο,απλα μου βγαινει οταν τον χαιρεταω να παω στη δουλεια μου..(οταν παω)η οταν κανει κατο και θελει να του πω μπραβο!!!μεχρι εκει...
ειναι τοσο δυσκολο να εχεις αναγκη για απομονωση και το παιδι σου αναγκη απο την παρεα σου................well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 14:38 #268
ειναι τοσο δυσκολο να εχεις αναγκη για απομονωση και το παιδι σου αναγκη απο την παρεα σου................
Χθες μου ζήτησε να την παω στις κούνιες. Δεν αισθανόμουν καλά και έλεγα στον εαυτό μου: \"εσύ; αποκλείεται να πας στις κούνιες!\"
Της λεω λοιπόν, όχι, γιατί η Μαμά έχει πονοκέφαλο. Και εκείνη μου απάντησε \"δεν πειράζει μανούλα\". Κι αυτό το δεν πειράζει λειτούργησε μαγικά. Την αγκάλιασα, την φίλησα και την ευχαρίστησα που μου έδειξε τόσο κατανόηση. Κι ύστερα, σχεδόν ως δια μαγείας, σηκώθηκα όρθια, σκεπτόμενη πως ένα τέτοιο παιδί αξίζει πολλά, και πήγαμε στις κούνιες!!! Ναι, οκ, δεν ξεφαντώσαμε αλλά σίγουρα ξεφύγαμε λιγάκι!
Το λατρεύω το παιδί μου. Είναι άξιο, είναι μεγαλύτερο απο εμένα, είναι σοφό και υπέροχο. Παίρνω μαθήματα απο την ίδια!:) :):)
23-04-2007, 14:59 #269
α ρε existir ποσο σε νιωθω...σου ειπα ειναι μαγικα αυτα τα πλασματα ...εμενα πριν απο αρκετο καιρο μπενει μεσα στο δωματι με βλεπει στα σκοταδια κυριολεκτικα κ μεταφορικα και μου λεει :
μανουλα ανοιξε λιγο το πατζουρι λιγο και μετα ξανακλειστο μα βαρια καρδια το εκανα και του λεω με τσατιλα τι θες?
και μου λεει δες μαμα τον ουρανο,τα συννεφακια, τα δεντρακια τι ομορφα που ειναι!!!!!
σεκος η δικια σου???σεκος!!!
και μετα μια αλλη φορα μου λεει μαμα γιατι κλιαις για το μπαμπακα?ναι αγορι μου,μου λειπει
και τι λεει κι εμενα μου λειπει για αυτο καλυτερα ας κοιμηθω........ενταξει μαμα ο μπαμπας ειναι στον ουρανο εγω και εσυ στη γη κατι πρεπει να κανουμε...
ΖΗΛΕΥΩ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!ασε που με βαζει στη θεση μου
εχει ωριμασει πριν την ωρα του απο τη μια με ανησυχει αυτο αλλα απο την αλλη εχει γινει τοσο δυνατος απο την αποψη οτι εχει ΤΙΣ αμυνεςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-04-2007, 15:00 #270
αλλα οταν θελω να μεινω μονη μου και αυτος τσιριζει εξω απο την πορτα εκει πιανω κοκκινα
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία