METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 50 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 745
    Senior Member
    huspend γιατι τσιτωσες βρε ανθρωπε??αυτο το εμενα μου φαινεσαι ειναι ενα συμπερασμα απο οτι εχει διαβασει ο καθενας απο τον αλλον στο φορουμ.πχ εσυ μου φαινεσαι ανθρωπος με πολυ χιουμορ ομως το συμπερασμα βγηκε επειδη με εχεις κανει να γελασω πολλες φορες!καπ[ως ετσι ειναι
    σε αυτο που λες εχεις δικιο ασυζητητι..με την ψυχοθεραπεια καταλαβα οτι οτι νομιζα κ δεν νομιζα για μενα δεν ισχυε!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    τι δυσκολα θεεεεεεε μουυυυυυυυυυυυ!
    μανα κ μονη?????
    τυφλα να χει ο batman!!!!!
    κι αν εχει κ μια διαταραχα!!!!
    χ...ε μεσα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Καλά τι να τραβούσε και αυτό το παιδί ο batman πάντως.
    Την μιά άνθρωπος την άλλη νυχτερίδα. Και αυτά τα ρημάδια τα σχινιά στα χέρια του. Πρέπει να έχει μπουρδουκλωθεί αυτός σαν παιδί πολύυυ. Ασε το άλλο . Του την έπεφτε ο Ρομπιν όταν αυτός γούσταρε γυναίκες. Ρημαδοκατάσταση είχε και αυτός και ΔΕΝ το παραδέχτηκε και ποτέ. Και έπρεπε και να ανταποκριθεί στο πρότυπο του σουπερ ήρωα.

Senior Member
    Eγω ειπα αυτο που πιστευω και νομιζω, ισως να τα λεω εξω απ\' τον χορο... τι να πω?

Senior Member
    gramle με εχεις πιασει νομιζω ολοι λιγο πολυ νιωθουμε κατα περιοδους ανεπαρκεις για τα παιδια μας..αλλωστε καθε φορα που αλλαζω αγωγη ειναι προτιμοτερο να μη με βλεπει παρα να με βλεπει χαλια...

huspand lol παλι με εκανες να ξεσκιστω στα γελια!!!!ωρες-ωρες πιστευω οτι τελικα μονο το χιουμορ κι ο κουκουρουκισμος θα μας σωσει!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member

Αυτή τη θεωρεία με τον κουκουρικισμό πάντως να την γράψεις (ποιος Γιαλόμ μετά να σε φτάσει) ή αν θές (ασε τον Γιαλόμ και πιάσε την πένα καλό\'μ)

Senior Member
    χαχαχαχχα σε καλο σου!

δεν γινεται να επιβιωσουμε αλλιως τοσκεπτικο μου ειναι οτι η θα τα παρω ολα πολυ κατακαρδα κ .....θα ξεφυγω στο κακο..
    η θα το ριξω στην τρελλιτσα ο δρομος ειναι μονοδρομος there\'s no xay out man..
    το πως θα το αντιμετωπισει κανεις ειναι θεμα επιλογης
    προτιμο τον κουκουρουκισμο!δηλωνω fan του ασχετα αν πεφτω..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    σημερα η μανα μου λειπει ολη μερα ..κατι σαν τεστ να δω αν μπορεσω να τα καταφερω μονη μου με το γιο μου..ισως απο τον χθεσινο καυγα που δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη για την αρρωστεια μου..το συμπερασμα ειναι οτι νιωθω υπερηφανη που δεν επαθα κανενα εγκεφαλικο ακομα..υστεριες εριξα πανω απο 5!αλλα κ το παιδι μου ζωη να εχει ειναι .....τερατακι!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    σημερα η μανα μου λειπει ολη μερα ..κατι σαν τεστ να δω αν μπορεσω να τα καταφερω μονη μου με το γιο μου..ισως απο τον χθεσινο καυγα που δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη για την αρρωστεια μου..το συμπερασμα ειναι οτι νιωθω υπερηφανη που δεν επαθα κανενα εγκεφαλικο ακομα..υστεριες εριξα πανω απο 5!αλλα κ το παιδι μου ζωη να εχει ειναι .....τερατακι!
    Μην εκπλησσεσαι. αν το κρατησει περισσοτερες μερες μπορει να δεις θεορατη βελτιωση!

Senior Member
    Originally posted by anitak
    Originally posted by interappted
    Μην εκπλησσεσαι. αν το κρατησει περισσοτερες μερες μπορει να δεις (θεορατη) βελτιωση!
    Εχει δικιο η αννιτα. Καποια πραγματα φαινονται βουνο ενοσω δεν τα επιχειρουμε και μοναχα αφου τα κανουμε, σκεφτομαστε, \"μα πώς ηταν δυνατο να κολονο σε αυτο;\"

Senior Member
    το ξερω και πραγματικα ευχαριστω για την υπενθυμηση..anitak το ξερω οτι μπορω να τα καταφερω εχω καλα παραδειγματα..Σε ευχαριστω !τελικα ο πιο δυσκολος ρολος των γυναικων ειναι αυτος της μητερας...μιας κ ολα ξεκιναν απο κει!η γυναικα μενει εγγυος, γενναει,θηλαζει,μεγαλωνει το μικρο της με ενστικτο αρκετες φορες..το μητρικο..το αλαθαστο μητρικο..που καποιες φορες ομως..κανει λαθη..νομιζω οτι οσο πιο πολυ μανα ειναι κανεις τοσο πιο ανεπτυγμενο ειναι αυτο το ενστικτο..γινεται το θηλαστικο διαιωνιζει το ειδος..οταν σκεφτομαι ετσι τα βαζω με την μανα μου κατι που πρεπει να το ξεπερασω πια στα 30 μου!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ο μικρος φυσικα δεν θα μαθει σε τι ειδους νοσοκομειο θα μπω..θα μου λειψει αλλα το πιο πιθανο ειναι να μας βγει σε καλο..για να χαμογελασω με την κατασταση θα μου αφιερωσω ενα τραγουδι

Στίχοι: Σώτια Τσώτου
    Μουσική: Κώστας Χατζής
    Πρώτη εκτέλεση: Κώστας Χατζής

Μη μας περιφρονάς, μη μας περιφρονάς
    γράψε βρε ιστορία δυο λόγια και για μας.

Γράψε για μας τους ταπεινούς και τους ανώνυμους της πλάσης
    σκαλί είμαστε για τους τρανούς οι θεατές στις παρελάσεις.

Αν δεν υπήρχαμε εμείς, πως θα υπήρχανε οι άλλοι;
    Αν δεν υπήρχαν οι μικροί πως θα υπήρχαν οι μεγάλοι;

Μη μας περιφρονάς, μη μας περιφρονάς
    γράψε βρε ιστορία δυο λόγια και για μας.

Αρνήσου το αν μπορείς, αρνήσου το αν μπορείς
    από την ίδια λάσπη πλαστήκαμε κι εμείς.

Για μας δεν νοιάζεται κανείς, είμαστε τ\' άγραφο το χιόνι
    μας ξέρουν πέντε συγγενείς, η μάνα μας και οι γειτόνοι.

Κκι οταν με το καλο βγω θα αγκαλιασω το γιο μου κ θα τον εχω συνεχεια αγκαλεια..για τον χρονο που εχασα μαζι του
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ιντερ να σε ρωτησω
    Η πεθερα σου ξερει τι περνας? Για την ψυχολογικη σου υγεια και τα φαρμακα που παιρνεις

Senior Member
    η πεθερα μου δεν ξερει οτι ημουν ανεκαθεν οριακη...καταλαβαινεις γιατι δεν θελω να το μαθει...ψυχολογικα με στηριζει μιας κ της ειπα οτι ολα οσα περναω ειναι απο το πενθος..κ δεν ειναι τοσο ψεμα ημουν οριακη με ολα τα συμπτωματα κ τις εκρηξεις απλα το πενθος επιδεινωσε την κατασταση κατα πολυ..σαν να ψιλοεπεσα απο την οριακη γραμμη..κι τοτε αρχισα αβερτα τα χαπια κ το ξερει 8 τον αριθμο κρυβεται?
    δεν ξερω αν ειμαι τυχερη η ατυχη που η λογικη η κριση κ η αντιληψη παραμενουν ακεραιες μετα τις κρισεις
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    σε στηριζει περισσοτερο απο τη μητερα σου? ψυχολογικα και στην καθημερινοτητα εννοω

Page 33 of 50 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast