Results 496 to 510 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
26-05-2007, 00:42 #496
στην καθημερινοτητα κ στην πραξη με στηριζει μονο η μανα μου
συναισθηματικα κ ψυχολογικα μονο μα μονο η πεθερα μου!
οσο κουλο κ να φαινεται ψυχικα η πεθερα μου ειναι μανα μουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 26-05-2007, 11:27 #497
Έχεις υποκαταστήσει την μάνα σου με την πεθερά σου. Αλλά εφόσον λες οτί η μάνα σου σε στηρίζει πρακτικά, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πολύ σημαντικό.:)
26-05-2007, 11:44 #498
μωρε ειναι καλο ποιος αντιλεγει αλλα ψυχολογικα μου κανει κακο αντι για καλο..
πιστεψε με!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
26-05-2007, 11:56 #499
τωρα πχ μπηκε κ ενω φαινεται η ηρεμια μου μου την εκανε θριψαλα με το αγχος της κ το i can\'t get no sutisfaction της!!!!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
26-05-2007, 14:33 #500
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί οι σχέσεις μάνας κόρης είναι σχέσεις ιδιαίτερα πολύπλοκες. Αισθάνομαι οτί πολλές φορές οι μητέρες μας μας απορροφούν δική μας ενέργεια. Είναι κάτι που έχω συζητήσει με την ψυχολόγο μου. Εμένα όταν έρχεται στο σπίτι, κάνει κουμάντο, εγώ βάζω τις φωνές και γινόμαστε μπάχαλο. Είναι συγκρουσιακή η σχέση, έχει δυσκολίες. Φαντάζομαι οτί θα ήταν πολύ χειρότερα αν μέναμε μαζί. Φυσικά θα ήμουν καλύτερα οικονομικά, αλλά δεν το θέλω.
26-05-2007, 16:20 #501
κι εγω σαν μονη λυση σκεφτομαι μολις νιωσω καλυτερα να παρω τον πιτσιρικα κ να την κανω.ασε που μου χει πει ο ψυχιατρος οτι εχω αρρωστη εξαρτηση.50 λεπτα στη συνεδρεια μονο για την μανα μπυ μιλαω!χαχα δεν απογαλακτηστικα ακομα μαλλον.η προσπαθω να την κανω ακομα και στα 30 μου να με αποδεχτει!
σου αλλαζει τις θεσεις των πραγματων??αυτο ειναι το χειροτερο!σε τι σου κανει κουμαντο?well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
26-05-2007, 18:47 #502
Κοίτα, εγώ είμαι της άποψης τα παιδιά κάποια στιγμή να φεύγουν απο το σπίτι, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες. Για σένα δεν ξέρω, εφόσον έχεις και το θέμα της διάθεσης σου, ίσως θα πρέπει να πειραματιστείς λιγάκι νοικιάζοντας κάποιο σπίτι και με μικρά βηματάκια να δεις τι γίνεται, πηγαίνοντας εκεί να δεις πως λειτουργείς. Εγώ είμαι υπέρ αυτού, είναι σίγουρο γιατί με κάνεις να αισθάνομαι πως μπορείς και πως ίσως το χρειάζεσαι κιόλας. Αν το κάνεις κάποια στιγμή θα σου βγάλω το καπέλο.
Εγώ ήμουν ευαίσθητη στην κριτική της, κάτι το οποίο πήγαινε αντίθετα σε όλη μου την προσωπικότητα γιατί σε γενικές γραμμές δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για μένα αλλά η δική της γνώμη σα να με εξόργιζε. Το συζητάω με την ψυχολόγο και απο τότε έχω αρχίσει να την βλέπω με μεγαλύτερη επιείκια και η σχέση μας έχει αλλάξει πολύ απο τότε. Άλλαξα εγώ και της μιλάω καλύτερα, της μιλάω πολύ \"ψυχολογικά\" κι έτσι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι σημαίνει \"ψυχολογική σκέψη\". Είναι πολύ μορφωμένη γυναίκα αλλά είχε πολύ μικρή επαφή με την ψυχολογία μέχρι τώρα. Θύμωνα πάντα πολύ μαζί της γιατί ενώ είναι τόσο καλλιεργημένος άνθρωπος, ο χαρακτήρας της επισκίαζε την καλλιέργειά της και πολλές φορες συμπεριφερόταν άξεστα και θύμωνα πραγματικά πάρα πολύ μαζί της. Γιατί αν ήταν αμόρφωτη θα την δικαιολογούσα. Γενικώς είχα πολύ θυμό μαζί της. Για πολλά πράγματα. Αλλά ξέρεις τι; Θυμώνουμε με την μάνα μας και την φορτώνουμε με όλες εκείνες τις απαιτήσεις τις οποίες τελικά έχουμε απο την ζωή μας. Όχι, δεν γίνεται να μας λύσουν οι μαμάδες μας όλα τα προβλήματα. Και για αυτό θυμώνουμε μαζί τους, επειδή τελικά δεν είναι τα παντοδύναμα πλάσματα που νομίσαμε. Θαρρώ έτσι θα με αντιμετωπίσει και μένα η κόρη μου κάποτε. Όταν θα καταλάβει οτί οι δυνάμεις μου έχουν όρια και δεν μπορώ να την προστατέψω τόσο όσο επιθυμώ.
27-05-2007, 11:55 #503
πωπω existir μου..θελω χρονο να επεξεργαστω αυτο που ειπες με εστειλες!ναι η μαναδες επειδη οταν ημασταν μικρα μας βαζαν ιωδειο στην πληγη,επειδη μας βαζαν το χερι στη κουκλα που ειχε βγει κατα το παιχνιδι..δεν ειναι υπεροντα οπως τις βλεπαμε με τα παιδικα μας ματια..οι πληγες τωρα δεν ειναι εξωτερικες..ουτε οι κουκλες παιχνιδια..
ευχαριστωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
27-05-2007, 14:41 #504
Ακριβώς Ιντερ.
Εγώ σε ευχαριστώ που με άκουσες.
02-06-2007, 01:11 #505
Interrapted αρκετό καιρό διαβάζω το θέμα σου και δεν στο κρύβω μ΄εχεις συγκηνήσει. Μην σου φανεί υπερβολικό όμως μου θυμίζεις δελφίνι . Τα δελφίνια όταν χάσουν το ταίρί τους κολυμπούν προ στην στεριά βγαίνουν έξω και πεθαίνουν , δεν ξερώ όμως τι κάνουν όταν έχουν μικρό.
Εσύ όμως δεν είσαι δελφίνι.
Μετά από μια τέτοια απώλεια τίποτα δεν είναι όπως πρίν, έχεις όμως υποχρέωση κατ΄ αρχήν στο παιδί σου και μετά σε εσενα να σταθείς όρθια.
ΔΥΣΚΟΛΟ.
Όμως μπορείς .
Απ΄ότι γράφείς παράκολουθήσε από ειδικούς .
ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΟΥΣ.
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματά στην ζώή, σκέψου το.
Σίγουρα περνάς από τις πιο δύσκολες καταστάσεις αλλά δεν είσαι η μόνη .
Αυτόν που ΄΄έχασες ΄΄ τον φέρνεις μέσα σου δεν θα τον ξαναχάσεις, συνέχισε στον κόσμο που βρίσκεσαι.
Καλά κάνείς και ζητάς βοήθεια απο το παιδί σου αλλά με μετρο, το πόσο μπορεί να μας βοηθήσει ενα παιδικό χαμόγελο η μιά παιδική αγκαλίά όταν καταρέουμε είναι απέρίγραπτο.
Προσπάθησε να μην σκευτεσαι, μην μιλάς συνεχώς για προβλήματα , πάρε το παιδί σου βγές έξω από το σπίτι σου,διασκέδασε μαζί του.
Εμπιστέψου την ΖΩΗ που είναι ο πιο απρόβλεπτος σεναριογράφος.
Μπορεί την γαλήνη της ψυχή σου να την ψάχνεις σε λάθος τόπο.
ΥΓ : Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
02-06-2007, 05:44 #506
anemos αυτη η παρομοιωση με τα δελφινια..κ εμενα με εχεις συγκινησει ειναι απο τις λιγες φορες που λογια με αγγιξαν τοσο..
\"Αυτόν που ΄΄έχασες ΄΄ τον φέρνεις μέσα σου δεν θα τον ξαναχάσεις, συνέχισε στον κόσμο που βρίσκεσαι.\"
κι αυτο επισης
\"Εμπιστέψου την ΖΩΗ που είναι ο πιο απρόβλεπτος σεναριογράφος. \"
τελευταια εχει ξανακεντριστει το ενδιαφερον μου κ για το παρον κ για το μελλον
εμαθα με τον ασχημο τροπο ποσο απροβλεπτη ειναι η ζωη
υπαρχει κ καλος
Μεσα απο την καρδια μου σε ευχαριστω
για την ουσιαστικη σου βοηθειαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
11-06-2007, 10:47 #507
σημερα ειναι απο τις πιιο δυσκολες μερες
σαν χθες ειχε ο αντρας μου γεννεθλια..θυμαμαι το τραγουδι του..\"Θε μου κι ας ηξερα ποια μερα θα πεθανω κ του θανατου μου γεννεθλια να κανω...\"
1 Φεβρουαριου...αλλα δεν μπορω να τον ενημερωσω πια..
εχω αναγκη απο ηρεμια κι ο γιος μου ξυπνησε με πολλα νευρα κ απαιτησεις...
η ζωη ειναι μια προκληση που πρεπει συνεχως να αποδυκνυεις τις μαχητικες σου δυναμεις!μια συνεχης προκληση που πρεπει να γινεις πρωταγωνιστης κ ηρωας του εργου της για να την αντιμετωπισεις
παλι νιωθω το ποσο ζωα ημαστε εμεις οι ανθρωποι..βασιζομαι στο ενστικτο της επιβιωσης κ στο μητρικο ενστικτο!κι ευχομαι η φυση να αποδειχτει τελεια!οπως στα αγρια ζωα της Αφρικης..
συνεχες αγωνας με αλαθητο οδηγο το ενστικτοwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
11-06-2007, 10:49 #508
κατι τετοιες στιγμες θυμαμαι το πρωην γιατρο μου να μου λεει οτι η ζωη ειναι ενα θεατρικο εργο που καλουμαστε να παιξουμε αξιοπρεπεστατα τον πρωταγωνιστικο ρολο απο μωρα χωρις να ξερουμε συμπρωταγωνιστες, διαλογους , σκηνικα κ σεναριο..
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
11-06-2007, 11:07 #509
Originally posted by interappted
κατι τετοιες στιγμες θυμαμαι το πρωην γιατρο μου να μου λεει οτι η ζωη ειναι ενα θεατρικο εργο που καλουμαστε να παιξουμε αξιοπρεπεστατα τον πρωταγωνιστικο ρολο απο μωρα χωρις να ξερουμε συμπρωταγωνιστες, διαλογους , σκηνικα κ σεναριο..
11-06-2007, 11:13 #510
να σου πω τοτε κι ακομα μια θεωρια του λιγο σιχαμενη αλλα μου την ελεγε συχνα μιας κ οτυπος δεν κραταει τυπους ισως κ να την εχω ξαναπει:
\"Η ζωη ειναι ενα μεγαλο σκατο που ξεκιναει με το σφυξιμο του κωλου κ καταληγει με το πατημα του καζανακιου!\"well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....