Results 586 to 600 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
16-06-2007, 20:01 #586
α ρε Αντουλα....
απο χθες ειναι ο γιος μου στην πεθερα μου
δεν μου μιλησε καν στο τηλ...δεν ηθελε...
δεν με θελει
οσο του λειπει ο πατερας του..τοσο τα βαζει μαζι μου..σαν να φταιω
δεν ειμαι καλα
το παιδι μου δεν με θελει..εχει θεοποιησει τον πατερα του κ εμενα..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ!!!!
θα τον αφησω μεχρι αυριο να ηρεμισουμε
αλλα εφαγα γερη μαχαιρια σημεραwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 16-06-2007, 22:11 #587
ειναι πολυ σκληροσ αλλα ολα τα παιδια ειναι πολυ σκληρα και ωμα....και αυτο γιατι δεν εχουν αναπτυξει την ικανοτητα τουσ να νιωθουν το τι προκαλουν στον αλλον.... τι ακριβωσ νιωθουν οι αλλοι..
οταν τον ρωτασ...γιατι εισαι σκληροσ με την μαμα?...το ξερεισ οτι η μαμα στεναχωριοταν 2 μερεσ παααρα πολυ γιατι νομιζε ποσ δεν την θελισ και δεν την αγαπασ???.... η μαμα σε αγαπαει τοοοσο πολυ και προσπαθει οσο μπορει.....
....γιατι εισαι σκληροσ με την μαμα και την πονασ? ...η μαμα δεν θελει να στεναχοριεσαι αλλα ουτε να στεναχωριεται κι αυτη.... εχει και αυτη καρδουλα οπωσ εσυ....
και την μαμασ τησ λειπει πολυ ο μπαμπασ...αλλα τωρα εχει εσενα.... .....
τι απανταει?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
17-06-2007, 17:47 #588
Ε,χμμ.Νομίζω ότι τα παιδιά δεν είναι σκληρά απλά αρνούνται να είναι με κάποιον που δεν τα χαροποιεί με λίγα λόγια....Και είναι φυσικό η Ίντερ να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση να καλύψει όλες τις συναισθηματικές ανάγκες που έχει ο γιος της.....Δεν χρειάζεται να σε πληγώνει.Εν μέρει ίσως είναι καλύτερα να είστε λίγο χωριστά.Η αποφυγή σου είναι γι\'αυτόν νομίζω ένας τρόπος άμυνας..Οπότε καλό θα ήταν να σεβαστείς την επιθυμία του.Μετά θα ξαναγυρίσει σε εσένα εφ\'όσον θα του έχεις λείψει....Δεν χρειάζεται να έχεις τύψεις για τον γιο.Θα σε γκρεμίσουν κι άλλο.Ψυχραιμία και Focus on Therapy......
17-06-2007, 23:42 #589
τον πηρα σημερα η σχεση εξακολουθει να ειναι με μια λεξη σκατα!ναι δεν μπορω να καλυψω τις ολες του σθναισθηματικες αναγκες
το θελω αλλα δεν ειμαι σε θεση...
αλλα γινεται τοσο σκληρος μαζι μου που τσατιζομαι, ενω μεσα μου βαραει αβερτα η ενοχηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 01:45 #590
Χμμμ,δεν ξέρω την λύση ομολογώ.....Ο παιδοψυχίατρος κάτι παραπάνω θα ξέρει απ\'την μικρή Κάσυ...Λένε σώσε πρώτα τον εαυτό σου αν θες να μπορείς να σώσεις και άλλους......
18-06-2007, 05:56 #591
ΝΑ πώ κάτι και εγώ και ας είναι βλακεία????
Ρε συ Ιντερ ξέρεις κανένα παιδάκι που ιδίως καλοκαιριάτικα να μη θέλει να είναι με τη γιαγιά του? Που την κάνει ότι θέλει? Που του κάνει ότι θέλει? Που δεν έχει μη και μη αλλά όλο ναι και ναι?
Για να μη πω το άλλο. Ξέρεις κανά μεγάλο που ιδίως καλοκαιριάτικα να μη θέλει έστω και λίγο να αφήσει το παιδάκι σε καμιά γιαγια και κανά παπού να ηρεμήσει λίγο και αυτός?
Αντιλαμβάνομαι ότι οι δικές σου συνθήκες είναι διαφορετικές αλλά μη ξεχνάς και εσύ ότι τα βασικά είναι ίδια σε όλους.
Μη φορτώνεσαι λοιπόν με \"extra\" ενοχές.
18-06-2007, 11:24 #592
ευχαριστω
να αλλος ενας τομεας μου για βελτιωση
η απενοχοποιηση τησ μαμας Ιωαννας!
αλλο ενα τεστ για την ιω!!!!!κ δε διαβασα καθολου
οσο πιο ενοχη νιωθω τοσο οι κεραιες του το αντιλαμβανονται κ απομακρυνεται..
πρεπει να τον πιασω παλιwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 11:32 #593
Παίζει πράγματι πολύ μεγάλο ρόλο το πως αντιλαμβανόμαστε εμείς τα πράγματα και τις καταστάσεις... Δώστου λίγο χρόνο να χαλαρώσει και χαλάρωσε και εσύ. Τόσες τύψεις, τόσες ενοχές δεν βοηθούν κανένα σας. Εκμεταλλεύσου αυτόν το προσωπικό χρόνο που σου δίνεται και είμαι βέβαιη πως πιό χαλαρωμένη θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία.
18-06-2007, 11:37 #594
ακομα κ στον ελευθερο μου tass μου αυτο σκεφτομαι..τη σχεση με το γιο μου
πριν 4 μηνες ηταν αψογη τωρα παλι χαλασε
δεν ξερω τι να κανω να ξαναφτιαξω την καταστασηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 11:40 #595
Υπομονή και επιμονή... ή όπως το είπε ένας πολύ χαριτωμένος πιγκουίνος στην Μαδαγασκάρη (αλήθεια την έχετε δει αυτή την ταινία μαζί με τον μικρό;) με χαρά και τσαχπινιά (το μότο μου!).
18-06-2007, 12:11 #596
Inter είμαι μαμά μιας κόρης 8 ετών και καταθλιπτική. Πέρασα πολύ δύσκολα τώρα είμαι καλύτερα. Η βάση στην σχέση μας με τα παιδιά μας είναι ότι κανείς δεν μπορεί να τα αγαπήσει περισσότερο από ότι εμείς οι μάνες τους. Πάψε να κατηγορείς τον εαυτό σου , δεν φταις για τίποτα και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Η ζωή στα έφερε πολύ δύσκολα. Αυτό είναι μια σκληρή πραγματικότητα απλά δέξου το δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για το παρελθόν. Inter είσαι πολύ δυνατή ακόμη και αν έχεις στιγμές αδυναμίας και στιγμές που πιάνεις πάτο. Σκέψου την ημέρα που θα λες τώρα είμαστε καλά , βάλτη σαν στόχο αυτή τη μέρα. Και πάψε να ασχολήσε τόσο πολύ με τις αντιδράσεις του μικρού. Εσύ μάλλον πιστευεις ότι ο γιος σου σκέφτεται όπως εσυ. Ερμηνευεις τις αντιδράσεις του σύμφωνα με τον δικό σου τρόπο σκέψης. Ενα παιδάκι είναι. Μωρό είναι. ΔΕν βασανίζεται αυτό από τα δικά σου προβλήματα εσύ βασανίζεσαι. Καταλαβέτο αυτό. Τα παιδιά ακόμη και τις άσχημες στιγμές τς ξεχνούν αν πάνε μία βόλτα στο πάρκο. Δεν ξ\'ερω αν γίνομαι αντιληπτή. Το παιδί σου ζει στον δικό του κόμσο όχι σοτν δικό σου. Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι αισθάνεται την αγάπη σου, ότι σε εσένα στηρίζεται ανεξάρτητα από το αν θέλει να μέινει στη γιαγιά του. Μπορεί κάτινα στραβ\'ωσει με τη γιαγιά που ίσως δεν του κλανει ένα χατίρι και να πει θέλω να πάω στη μαμά μου.Ετσι είναι τα παιδιά. Σε παρακαλώ βγες από αυτή τη διαδικασία στην οποία έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανένα σας. Κοίτα τον εαυτό σου πρώτα. Και τι σημαίνει αυτό σημαίνει τουλάχιστον για μένα φάρμακα, ψυχοθεραπεία αλλά και προσωπική προσπάθεια και καλύτερα όχι προσπάθεια απόφαση. Πάρτο απόφαση ότι θα γίνεις καλά, όλα τα άλλα θα έρθουν απόμόνα τους. Τα λέμε .
18-06-2007, 12:23 #597
ναι την ειδαμε
να μια καλη ιδεα
θα τον παω σινεμα!
τοσο απλο αλλα χαθηκα μεσα στην ζαλη μου...
τελικα οταν χανεις τη μπαλα με τα παιδια σου ξεφευγουν τα πιο απλα πραγματα
κι εγω την εχω χασει κ θελω να την ξαναβρωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 12:25 #598
Originally posted by giota73
Inter είμαι μαμά μιας κόρης 8 ετών και καταθλιπτική. Πέρασα πολύ δύσκολα τώρα είμαι καλύτερα. Η βάση στην σχέση μας με τα παιδιά μας είναι ότι κανείς δεν μπορεί να τα αγαπήσει περισσότερο από ότι εμείς οι μάνες τους. Πάψε να κατηγορείς τον εαυτό σου , δεν φταις για τίποτα και κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Η ζωή στα έφερε πολύ δύσκολα. Αυτό είναι μια σκληρή πραγματικότητα απλά δέξου το δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για το παρελθόν. Inter είσαι πολύ δυνατή ακόμη και αν έχεις στιγμές αδυναμίας και στιγμές που πιάνεις πάτο. Σκέψου την ημέρα που θα λες τώρα είμαστε καλά , βάλτη σαν στόχο αυτή τη μέρα. Και πάψε να ασχολήσε τόσο πολύ με τις αντιδράσεις του μικρού. Εσύ μάλλον πιστευεις ότι ο γιος σου σκέφτεται όπως εσυ. Ερμηνευεις τις αντιδράσεις του σύμφωνα με τον δικό σου τρόπο σκέψης. Ενα παιδάκι είναι. Μωρό είναι. ΔΕν βασανίζεται αυτό από τα δικά σου προβλήματα εσύ βασανίζεσαι. Καταλαβέτο αυτό. Τα παιδιά ακόμη και τις άσχημες στιγμές τς ξεχνούν αν πάνε μία βόλτα στο πάρκο. Δεν ξ\'ερω αν γίνομαι αντιληπτή. Το παιδί σου ζει στον δικό του κόμσο όχι σοτν δικό σου. Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι αισθάνεται την αγάπη σου, ότι σε εσένα στηρίζεται ανεξάρτητα από το αν θέλει να μέινει στη γιαγιά του. Μπορεί κάτινα στραβ\'ωσει με τη γιαγιά που ίσως δεν του κλανει ένα χατίρι και να πει θέλω να πάω στη μαμά μου.Ετσι είναι τα παιδιά. Σε παρακαλώ βγες από αυτή τη διαδικασία στην οποία έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου δεν κάνει καλό σε κανένα σας. Κοίτα τον εαυτό σου πρώτα. Και τι σημαίνει αυτό σημαίνει τουλάχιστον για μένα φάρμακα, ψυχοθεραπεία αλλά και προσωπική προσπάθεια και καλύτερα όχι προσπάθεια απόφαση. Πάρτο απόφαση ότι θα γίνεις καλά, όλα τα άλλα θα έρθουν απόμόνα τους. Τα λέμε .well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-06-2007, 13:29 #599
Inter μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις, εγώ τα πρωινά μπάινω στο Chat θα σε περιμένω
18-06-2007, 14:45 #600
οκ θα σε ρωτησω εκει
αν κ θελω να μαθω αν υπαρχουν μητερες που περνουν φαρμακευτικη αγωγη
μαλλον ειναι πιο δυσκολο για μας που περνουμε κ τα χαπια μας να ειμαστε καλα στα παιδια μας
αλλα κ παλι θα προσπαθησωwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....