Results 706 to 720 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
21-08-2007, 22:01 #706
[quote]Originally posted by interappted
Originally posted by kanenas
Originally posted by interappted
Originally posted by kanenas
ορθογραφημενα οταν αναφερομαι σε κατι που μπορει να θεωρηθει σημαντικο απο αλλα ατομα.
απλοπιημενα οταν γραφο αμιγος για party μου.
Χαχαχα
interappted,
σ\' ευχαριστώ γι\' αυτά που έγραψες αλλά απλά σου είπα τι αισθάνομαι και πέντε πράγματα για το μεγάλωμα μου. Νοιάζεσε το παιδί σου, δεν θέλω να νομίζεις ότι θα πάθει τίποτα από την απουσία πατέρα. Είναι λίγο σκληρό αυτό που λέω άλλα όλα είναι στα χέρια σου. Και δεν μπορείς, εκ των πραγμάτων, να είσαι και μάνα και πατέρας. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην ανησυχείς. Χαίρομαι που αγαπάς το γιό σου τόσο πολύ και σου εύχομαι τα καλύτερα :)
- 21-08-2007, 22:08 #707
σε ευχαριστω
κ γω καποιες στιγμες ξερω οτι θα τα παω καλα κ νιωθω δυνατη
αλλωστε δεν ειμαι η μονη που μεγαλωνει παιδι χωρις πατερα.Στο πενθος του θελω να του σταθω κ να μειωσω τις φορες που νιωθω οτι δεν αντεχω
κ να σου πω στην τελικη υπαρχουν κ παιδια που μεγαλωνουν με πατερα κ ειναι πιο δυστυχισμενα απο οτι σε αυτα που η μανα ειναι εκει.Σημερα νιωθω βραχος
ερχονται στιγμες που σπαω
αλλα ας το μαθει κι αυτο ο γιος μου ετσι ειναι η ζωη
μερικες φορες σπαμε,τσακιζομαστε αλλα συνεχιζουμε!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-08-2007, 22:11 #708
κι αυτο το τελευταιο θελω να το μαθει καλα η ζωη θελει μαγκια θελει κοτσια κ πεισμα
μια θα πεφτει κ 100 θα σηκωνεται.ειναι δυσκολο να του το \"περασω\"μιας κι ο πατερας του διαλεξε το θανατο αλλα...εγω κ το παιδι μου θα ζησουμε
επαναστατης Ποπολαρος την ειδα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-08-2007, 22:15 #709
σε ευχαριστω
κ γω καποιες στιγμες ξερω οτι θα τα παω καλα κ νιωθω δυνατη
αλλωστε δεν ειμαι η μονη που μεγαλωνει παιδι χωρις πατερα.Στο πενθος του θελω να του σταθω κ να μειωσω τις φορες που νιωθω οτι δεν αντεχω
κ να σου πω στην τελικη υπαρχουν κ παιδια που μεγαλωνουν με πατερα κ ειναι πιο δυστυχισμενα απο οτι σε αυτα που η μανα ειναι εκει.
Σημερα νιωθω βραχος
ερχονται στιγμες που σπαω
αλλα ας το μαθει κι αυτο ο γιος μου ετσι ειναι η ζωη
μερικες φορες σπαμε,τσακιζομαστε αλλα συνεχιζουμε!
Να σου πως και κάτι ακόμα: το παιδί έχει εσένα ως σημείο αναφοράς. Αν εσύ δρας με το σκεπτικό ότι η έλλειψη του πατέρα δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε το παιδί σου θα εισπράξει: \"η έλλειψη του πατέρα δεν αποτελεί πρόβλημα\".
Ότι σκέφτεσαι εσύ το παιδί σου το διαισθάνεται και τίποτα να μην του πεις. Αυτό που θα ήθελα και το λέω με κάθε συνείδηση είναι να απενοχοποιηθείς από κάποια σκέψη ότι ίσως έφταιξες εσύ που το παιδί σου μεγαλώνει χωρίς πατέρα. Ήταν δική του (του άντρα σου) επιλογή. Και ναι, όλα είναι δικές μας επιλογές για το τι συμβαίνει με μας. Κανενός άλλου.
Ο άντρας σου έφυγε από τη ζωή (με τον τρόπο που έφυγε) και άφησε το παιδί του μόνο του. Φταίει αυτός και κανένας άλλος. Σκληρό αλλά έτσι ακριβώς είναι.
Συνεχίζεις, με την αγάπη σου προς το παιδί σου, και χωρίς ενοχές.
21-08-2007, 22:44 #710
alexandre τι να σου πω?μονο ευχομαι να καταλαβεις την ενθαρρυνση που δινεις με τα λογια σου.Απο την πειρα σου κι απο τη ζωη σου ο,τι λες το βρισκω βοηθιτικο κ αφυπνιστικο
καμια φορα θελω σκουντημα για να στροφαρω ξανα...well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-08-2007, 11:31 #711
κ κατι που μου ειπε ο δρ μου
η μαμα σου σε γεμιζει αντιφασεις.Τωρα που εισαι 30 τις διακρινεις αλλα οταν ησουν παιδι μπερδευοταν ολος ο ψυχικος σου κοσμος!κ για να γινω πιο σαγης θα πω τι του ειπα
μανα μου: ειμαι μεγαλη γυναικα πια,κουραστηκα,ολα στο σπιτι τα κανω εγω,ψωνια εγω,δουλευω,κοιταω το γιο σου εσκασα πια(γεμισα ενοχες)
εγω: ρε συ μανα μη δουλευεις αλλο αφου δουλευω θα τα κουτσοκαταφερουμε
Originally posted by alexandros3
Ο άντρας σου έφυγε από τη ζωή (με τον τρόπο που έφυγε) και άφησε το παιδί του μόνο του. Φταίει αυτός και κανένας άλλος... έτσι ακριβώς είναι.
Συνεχίζεις, με την αγάπη σου προς το παιδί σου, και χωρίς ενοχές.
23-08-2007, 12:25 #712
Χρηστο μολις σταθω λιγο παραπανω στα ποδια μου το πρωτο που θα κανω ειναι να παρω το γιο μου κ να φυγουμε απο αυτο το σπιτι....κ ειναι πολυ κοντα η στιγμη σου λεω με χαρα!!!!!!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-08-2007, 14:24 #713
Χρηστο μολις σταθω λιγο παραπανω στα ποδια μου το πρωτο που θα κανω ειναι να παρω το γιο μου κ να φυγουμε απο αυτο το σπιτι....κ ειναι πολυ κοντα η στιγμη σου λεω με χαρα!!!!!!
Μονο κανοντας τα δικα σου λαθη, μπορεις να προχωρησεις.
24-08-2007, 01:52 #714
ακριβως!
κι ειμαι διαθετημενη να κανω λαθη κ να τα πληρωσω αρκει να προσπαθησω..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
07-09-2007, 17:31 #715
ρε σεις τι αντρασ την παντρευτικε την μετεχμιακη? εμενα κανενασ δεν με θελει απο τα ψυχιλογικα που εχω
07-09-2007, 17:32 #716
μου λενε οι γιτριο οτι μπορω να παντρευτω μα ποιος αντρασ θα παρει μια ψυχωτικη?
07-09-2007, 17:39 #717
συγνωμη επειδη δεν τα διαβασα ολα ο αντρασ τησ αυτοκτονησε?
08-09-2007, 04:30 #718
Εσύ ποιόν άντρα θα πάρεις? Όχι ποιός άντρας θα πάρει εσένα!!!!!!!!!
09-09-2007, 11:52 #719
ναιι lina αυτοκτονησε!κι αφησα εμενα την ταχαμ δηθεν δυνατη να ανταπεξελθω σε συναισθηματικα απιστευτα κενα κ πρακτικες δυσκολιες
ε λοιπον με 8 ψυχοφαρμακα κ διαλυμμενη τα κουτσοκαταφερνω
τελικα βγηκα πιο δυνατη...λεμε
με τεχνητη υποστηριξη...ναι μεν αλλαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-09-2007, 04:01 #720
Μαλάκα σε λέει σκρόφα η μάνα και τελικά οδηγήσε από το γνωμικό της και σκοτώνεις τον άντρα σου...Άντε μετά να αντεπεξέλθεις.............Άντε μετά να πειστείς ότι δεν \"σκοτώνεις\"...........Η μάνα μου σε φάση κρίσης μου μού απαντά με αγάπη \"Θέλω να αυτοκτονήσω\" \"Αυτοκτόνα!!!!!!\" Καλό;;;;;;;;Μόνο που μου κάθεται πλέον καλά γιατί όσο κάποιος με μισεί τόσο πεισμώνω.........Δεν θα σου κάνω την χάρη μωρή να αυτοκτονήσω...Εδώ θα ζω και θα σου βγάλω το λάδι......και πολλές φορές ως γνωστό θύμα θα ζητάω την αποδοχή σου που ποτέ δεν θα πάρω αλλά θα την ζητώ.....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....