METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 50 FirstFirst ... 384647484950 LastLast
Results 706 to 720 of 745
    Senior Member
    [quote]Originally posted by interappted
    Originally posted by kanenas
    Originally posted by interappted
    Originally posted by kanenas

ορθογραφημενα οταν αναφερομαι σε κατι που μπορει να θεωρηθει σημαντικο απο αλλα ατομα.

απλοπιημενα οταν γραφο αμιγος για party μου.
    τι θες να πεις Χρηστο???οτι σε εμενα ουδεποτε μιλησες σοβαρα???:P
    ε, εσυ ισε δικια μας- εκφραζομαι αυθορμητα!
    Ήρθα σα ξένος στη ζωηηηη και παραμέεεεενω ξεεεενος!!!
    Χαχαχα

interappted,
    σ\' ευχαριστώ γι\' αυτά που έγραψες αλλά απλά σου είπα τι αισθάνομαι και πέντε πράγματα για το μεγάλωμα μου. Νοιάζεσε το παιδί σου, δεν θέλω να νομίζεις ότι θα πάθει τίποτα από την απουσία πατέρα. Είναι λίγο σκληρό αυτό που λέω άλλα όλα είναι στα χέρια σου. Και δεν μπορείς, εκ των πραγμάτων, να είσαι και μάνα και πατέρας. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην ανησυχείς. Χαίρομαι που αγαπάς το γιό σου τόσο πολύ και σου εύχομαι τα καλύτερα :)

Senior Member
    σε ευχαριστω
    κ γω καποιες στιγμες ξερω οτι θα τα παω καλα κ νιωθω δυνατη
    αλλωστε δεν ειμαι η μονη που μεγαλωνει παιδι χωρις πατερα.Στο πενθος του θελω να του σταθω κ να μειωσω τις φορες που νιωθω οτι δεν αντεχω
    κ να σου πω στην τελικη υπαρχουν κ παιδια που μεγαλωνουν με πατερα κ ειναι πιο δυστυχισμενα απο οτι σε αυτα που η μανα ειναι εκει.Σημερα νιωθω βραχος
    ερχονται στιγμες που σπαω
    αλλα ας το μαθει κι αυτο ο γιος μου ετσι ειναι η ζωη
    μερικες φορες σπαμε,τσακιζομαστε αλλα συνεχιζουμε!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    κι αυτο το τελευταιο θελω να το μαθει καλα η ζωη θελει μαγκια θελει κοτσια κ πεισμα
    μια θα πεφτει κ 100 θα σηκωνεται.ειναι δυσκολο να του το \"περασω\"μιας κι ο πατερας του διαλεξε το θανατο αλλα...εγω κ το παιδι μου θα ζησουμε

επαναστατης Ποπολαρος την ειδα!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    σε ευχαριστω
    κ γω καποιες στιγμες ξερω οτι θα τα παω καλα κ νιωθω δυνατη
    αλλωστε δεν ειμαι η μονη που μεγαλωνει παιδι χωρις πατερα.Στο πενθος του θελω να του σταθω κ να μειωσω τις φορες που νιωθω οτι δεν αντεχω
    κ να σου πω στην τελικη υπαρχουν κ παιδια που μεγαλωνουν με πατερα κ ειναι πιο δυστυχισμενα απο οτι σε αυτα που η μανα ειναι εκει.
    Αυτό ξαναπέστο... Έτσι είναι.

Σημερα νιωθω βραχος
    ερχονται στιγμες που σπαω
    αλλα ας το μαθει κι αυτο ο γιος μου ετσι ειναι η ζωη
    μερικες φορες σπαμε,τσακιζομαστε αλλα συνεχιζουμε!
    Καλό είναι να μην σε βλέπει το παιδί σου όταν \"σπας\". Να έχει ένα μοντέλο δυνατό τουλάχιστον μέχρι να αυτονομηθεί.
    Να σου πως και κάτι ακόμα: το παιδί έχει εσένα ως σημείο αναφοράς. Αν εσύ δρας με το σκεπτικό ότι η έλλειψη του πατέρα δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε το παιδί σου θα εισπράξει: \"η έλλειψη του πατέρα δεν αποτελεί πρόβλημα\".
    Ότι σκέφτεσαι εσύ το παιδί σου το διαισθάνεται και τίποτα να μην του πεις. Αυτό που θα ήθελα και το λέω με κάθε συνείδηση είναι να απενοχοποιηθείς από κάποια σκέψη ότι ίσως έφταιξες εσύ που το παιδί σου μεγαλώνει χωρίς πατέρα. Ήταν δική του (του άντρα σου) επιλογή. Και ναι, όλα είναι δικές μας επιλογές για το τι συμβαίνει με μας. Κανενός άλλου.

Ο άντρας σου έφυγε από τη ζωή (με τον τρόπο που έφυγε) και άφησε το παιδί του μόνο του. Φταίει αυτός και κανένας άλλος. Σκληρό αλλά έτσι ακριβώς είναι.

Συνεχίζεις, με την αγάπη σου προς το παιδί σου, και χωρίς ενοχές.

Senior Member
    alexandre τι να σου πω?μονο ευχομαι να καταλαβεις την ενθαρρυνση που δινεις με τα λογια σου.Απο την πειρα σου κι απο τη ζωη σου ο,τι λες το βρισκω βοηθιτικο κ αφυπνιστικο
    καμια φορα θελω σκουντημα για να στροφαρω ξανα...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    κ κατι που μου ειπε ο δρ μου
    η μαμα σου σε γεμιζει αντιφασεις.Τωρα που εισαι 30 τις διακρινεις αλλα οταν ησουν παιδι μπερδευοταν ολος ο ψυχικος σου κοσμος!κ για να γινω πιο σαγης θα πω τι του ειπα

μανα μου: ειμαι μεγαλη γυναικα πια,κουραστηκα,ολα στο σπιτι τα κανω εγω,ψωνια εγω,δουλευω,κοιταω το γιο σου εσκασα πια(γεμισα ενοχες)
    εγω: ρε συ μανα μη δουλευεις αλλο αφου δουλευω θα τα κουτσοκαταφερουμε
    Μαλιστα. Ρε Ιωαννα, μηπως αντι να σκεφτεσαι πως θα συντηρησεις τη μανα σου, χωρις αυτη να δουλευει, να δοκιμαζες να φευγες απο κει;;

Originally posted by alexandros3
    Ο άντρας σου έφυγε από τη ζωή (με τον τρόπο που έφυγε) και άφησε το παιδί του μόνο του. Φταίει αυτός και κανένας άλλος... έτσι ακριβώς είναι.

Συνεχίζεις, με την αγάπη σου προς το παιδί σου, και χωρίς ενοχές.
    Σωστος κ παλι, αλεχαντρε.

Senior Member
    Χρηστο μολις σταθω λιγο παραπανω στα ποδια μου το πρωτο που θα κανω ειναι να παρω το γιο μου κ να φυγουμε απο αυτο το σπιτι....κ ειναι πολυ κοντα η στιγμη σου λεω με χαρα!!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Χρηστο μολις σταθω λιγο παραπανω στα ποδια μου το πρωτο που θα κανω ειναι να παρω το γιο μου κ να φυγουμε απο αυτο το σπιτι....κ ειναι πολυ κοντα η στιγμη σου λεω με χαρα!!!!!!
    Μπραβο ρε, πολυ χαιρομαι!

Μονο κανοντας τα δικα σου λαθη, μπορεις να προχωρησεις.

Senior Member
    ακριβως!
    κι ειμαι διαθετημενη να κανω λαθη κ να τα πληρωσω αρκει να προσπαθησω..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ρε σεις τι αντρασ την παντρευτικε την μετεχμιακη? εμενα κανενασ δεν με θελει απο τα ψυχιλογικα που εχω

Senior Member
    μου λενε οι γιτριο οτι μπορω να παντρευτω μα ποιος αντρασ θα παρει μια ψυχωτικη?

Senior Member
    συγνωμη επειδη δεν τα διαβασα ολα ο αντρασ τησ αυτοκτονησε?

Senior Member
    Εσύ ποιόν άντρα θα πάρεις? Όχι ποιός άντρας θα πάρει εσένα!!!!!!!!!

Senior Member
    ναιι lina αυτοκτονησε!κι αφησα εμενα την ταχαμ δηθεν δυνατη να ανταπεξελθω σε συναισθηματικα απιστευτα κενα κ πρακτικες δυσκολιες
    ε λοιπον με 8 ψυχοφαρμακα κ διαλυμμενη τα κουτσοκαταφερνω
    τελικα βγηκα πιο δυνατη...λεμε
    με τεχνητη υποστηριξη...ναι μεν αλλα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Μαλάκα σε λέει σκρόφα η μάνα και τελικά οδηγήσε από το γνωμικό της και σκοτώνεις τον άντρα σου...Άντε μετά να αντεπεξέλθεις.............Άντε μετά να πειστείς ότι δεν \"σκοτώνεις\"...........Η μάνα μου σε φάση κρίσης μου μού απαντά με αγάπη \"Θέλω να αυτοκτονήσω\" \"Αυτοκτόνα!!!!!!\" Καλό;;;;;;;;Μόνο που μου κάθεται πλέον καλά γιατί όσο κάποιος με μισεί τόσο πεισμώνω.........Δεν θα σου κάνω την χάρη μωρή να αυτοκτονήσω...Εδώ θα ζω και θα σου βγάλω το λάδι......και πολλές φορές ως γνωστό θύμα θα ζητάω την αποδοχή σου που ποτέ δεν θα πάρω αλλά θα την ζητώ.....

Page 48 of 50 FirstFirst ... 384647484950 LastLast