METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 50 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 745
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    το φυσιολογικό τρόπον τινά(αγνωστη λεξη κωδικος μη επιτρεπτος παρακαλω δωστε αλλο pin)
    αχαχααχαχαχα

τι εκανες ρε προταση γαμου?
    ναι κάτι τέτοιο έκανα και τώρα standbye

Senior Member
    που καλε?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    γκούχου γκούχου

Senior Member
    γκούχου γκούχου τωρα βηχα εχεις η δεν θεσ να με πεισ?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    Originally posted by kassi_21
    1. Τη γνωστική τους λειτουργία, η σκέψη χαρακτηρίζεται διχοτομική, και βρίσκονται σε σύγκρουση όσο αφορά τις ανάγκες εξάρτησης (Τι εννοεί ο ποιητής;)

2. Πού το βρήκες αυτό;Θέλω κι άλλα αν έχεις στοιχεία για το τι μπορεί να προκάλεσε τη μεταιχμιακή...

1. ινε καπος κινεζικα. εγο τουλαχιστον καταλαβενο οτι οσες εχουν μεταιχμιακη διαταραχη βλεπουν συχνα τα πραγματα μαυρο- ασπρο (= διχοτομικα) κ οτι θελουν να προσκολλονται σε ατομα (ισως για να καλυφθουν τα κενα της παιδικης ηλικιας που αναφερει παραπανω), ενω απο την αλλη, αποφευγουν το δεσιμο.

2. το εγραψα ρε. ινε απο το http://users.auth.gr/~avdie/Psycho_trans.htm

στο ελινικο διχτιο δεν νομιζο να ιπαρχι κατι αλο. θες μιπος αγγλικα (κ τα γνοστα κινεζικα);

Κανενούλη γιατί θέλουμε να καλύψουμε τα κενά και μόλις βλέπουμε δέσιμο φεύγουμε με τα χίλια ή πέφτουμε εν καταθλίψει(να χέσω τα αρχαία μου);Αυτό δεν εξηγεί το διαδίκτυο,την τύχη του μέσα,τον λόγο για τον οποίο έχω χαλάσει όλες τις σχέσεις μου και όπως είπε στην προηγούμενη συνεδρία η ψυχίατρος η οπτική μου είναι επιφανειακή,ως προς τις σχέσεις φαντάζομαι.Ένα τραγουδάκι για εμένα..Όπου φυσάει ο άνεμος πάω,κι είμαι καλά δεν γέρνω,δεν σπάω.Όπου φυσάει ο άνεμος, γίνομαι άνεμος...Και ενώ εγώ τις διαλύω δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμα ρίχνω...Σα να αισθάνομαι καταδικασμένη....You are damned to have only shallow relationships.....Ρίξε την αγγλική παρτιτούρα αλλά με ελεύθερη παρακαλώ..Το έβαλα σκοπό να αντέξω πάνω από εβδομάδα σχέση με το επόμενο ΚΑΛΟ παιδί.......Αν δεν έχω πάρει 10 κιλά σε ένα μήνα σχέσης απ\'την καταπίεση και τη δυσφορία που θα αισθάνομαι να μη με λένε Κάσσι-που δεν με λένε...Χαχα!!!!!

Senior Member
    μαλλον αν συκγρινω την απαντηση της kassi τη δικια μου κ της dalia με καθε επιφυλαξη μπορει τη ζημια να την κανουν τα δυο ακρα υπερπροστασια απο τη μια κ αδιαφορια να το πω?ελλειψη εκδηλωσης της αγαπης?πχ εγω μια ζωη συμπερασματικα καταλαβαινα οτι με αγαπαει.πχ μου πηρε πατατακια αρα..με αγαπαει!αρρωστησα κ με πηγε στο γιατρο..αρα με αγαπαει..
    Η μητέρα μου ήταν στυλ αγαπάω κι αδιαφορώ...Κάτι τέτοιο....Μάλλον αυτό το στυλ το είχε ο πατέρας μου.Η μάνα μου ήταν σε ταϊζω,σε ποτίζω,σου ψωνίζω,σου συγυρίζω,οικονομικά σε στηρίζω πάει να πει πως σ\'αγαπώ!!!!Μού είπε η ψυχίατρος βέβαια ότι είναι στυλ ανθρώπων που δυσκολεύονται να έρθουν σε επαφή με το συναισθηματικό τους κόσμο και προτιμούν τις πράξεις(κι ούτε κι αυτές) απ\'τα λόγια..Όπως έλεγε και η φίλτατη μαθηματικός....έπρεπε να ήσουν...Μάντης ή βοηθός φακίρη...για να λύσεις τη εξίσωση μαμά+κόρη=?

Senior Member
    κάσσυ από που η υπογραφή σου;

Senior Member
    εχω την αισθηση οτι κατηγορεις τον εαυτο σου περισσοτερο απο,τι αρμοζει. οταν ενας ενηλικας αποφασιζει, αναλαμβανει τις ευθυνες των πραξεων του. ο αντρας γνωριζε την προσωπικοτητα σου οταν νυμφευθηκατε. δεν εκρυψες τιποτα (φανταζομαι). συνεπως, ο τροπος με τον οποιο χειριστηκε τη σχεση σας, συνιστα δικη του ευθυνη.
    Συμφωνώ και επαυξάνω αν το δω αντικειμενικά αλλά κι εγώ με τύψεις θα ζούσα ότι τον σκότωσα όπως σκοτώνω κάθε τι όμορφο που αγαπώ...Ίσως όπως παλιά σκότωσαν κάθε τι όμορφο που αγαπούσα...Όλα ένας φαύλος κύκλος...Ας προσπαθήσω να ξεφύγω.....Τέλος πάντων.Εγώ φίλη μητέρα,σύζυγε δεν μπορώ να σου πω να μην κατηγορείς τον εαυτό σου γιατί θα είναι ψέμα αν σου δώσω τον εαυτό μου για παράδειγμα....Δεν το έχω καταφέρει...Το θέμα είναι να βρεις τι έφταιξε γιατί κάνεις στον άλλο τη ζωή κόλαση με το θέμα της ψυχιάτρου....Έχεις να ζήσεις....πράγμα δύσκολο για μια καταθλιπτική(θα αρχίσω τα σταθεροποιητικά τελικά) αλλά μιας και στο λέμε όλοι και το ψάχνεις Άσε το μνήμα του άντρα σου και φρόντισε να το κλείσεις καλά ώστε να μη χωράς δίπλα του.Θα έρθει κι η ώρα σου.Όμως τώρα είσαι στον κόσμο των ζωντανών για λίγο....Ζήσε το γιατί το άλλο είναι μη αναστρέψιμο!!!!!

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    ποιος ξέρει τι είναι μεταιχμιακή διαταραχή εκεί έξω;
    πια ξερη τινε εκι μεσα;

Πολύ συμβολικό αυτό που έγραψες....
    Με δύο ερμηνείες..Και οι δύο σωστές για την κατάσταση..

Ποιά ξέρει τι είναι εκεί μέσα;Απ:Καμιά
    Ποιά ξέρει τι είναι εκεί μέσα;Απ:Δεν ξέρει

Εξηγώ....1.Ποιά οριακή ή μη ξέρει τι είναι εκεί μέσα στο χάος της ψυχής;(ή της διαταραχής...)
    2.Εκεί μέσα,ποια ξέρει τι είναι;Δηλαδή ποια ξέρει την ταυτοτητά της...Όπως :\"ποιός ξέρει τι είμαι;\" κ.τ.λ
    Σημαντικό στην μεταιχμιακή είναι η απουσία σταθερής ταυτότητας....

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    κάσσυ από που η υπογραφή σου;
    Hi Billy.It\'s from \"Save me\" by Embrace which I can\'t unfortunately download..Damned limewire!!!!!

Senior Member
    ωραίο ρεφρέν
    άμα το βρω θα στο στείλω

Senior Member
    κανενας δεν ξερει τι υπαρχει μεσα του...30 χρονια με ψαχνω κ δε με βρισκω καμια αλλαγη απο τα 17!!!!kanenas ειμαμε σου ζηταμε να μας επναφερεις σε ταξη!!!παιδι τα ταβορακια μου μιλανε πολθ εντονα cu
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Έτσι,έτσι..Παιδιά να χαρείτε τη ζωούλα σας αλλά μη μου μιλάτε για Θεσσαλονίκη για τρεις μέρες τουλάχιστον....θα πέφτει το κόκκινο το χ......Βασίλη στείλε.Ελπίζω να το κατεβάσεις....Α,επειδή διάβασα τις απαντήσεις σας..Ραψωδέ φίλε η Ιντερ είναι οριακή που δεν έχει και πολύ σχέση με τα δικά σου σκαμπανεβάσματα ως διπολικού.....έτσι νομίζω δηλαδή....Να σου πω κάτι ραψωδέ...Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να είχα την χαρά της μανίας ή υπομανίας πάντως.Μια χαρά μου ακούγεται και free.Την κατάθλιψη ευχαριστώ αλλά την έχω αυτούσια....Όσο για το ότι όταν έχεις αυτά τα χάλια μέχρι να κουνήσεις το ένα έχει βρωμίσει το άλλο ισχύει....Εδώ δεν έκανα ούτε τα βασικά.Φαντάζεσαι να έχεις και ένα παιδί ή να είσαι αναγκασμένη να πηγαίνεις στη δουλειά;Παιδιά ίσως γι\'αυτό δε μένω πολύ στς δουλειές.Με πιάνουν οι μαύρες μου και δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στα καθήκοντά μου και όταν έχω τις καλές μου δεν έχω χρήματα..Χαχα!!!!!Πώς θα αυτονομηθώ γαμώ την ασθένειά μου μέσα;Ένα πολύ ωραίο για να κατεβάσεις που εμένα τουλάχιστον μου έφτιαξε τη διάθεση είναι το Malaguena Salerosa-Kill Bill.Vol2 Soundtrack.....

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να είχα την χαρά της μανίας ή υπομανίας πάντως.Μια χαρά μου ακούγεται και free.
    μπα...είναι άρρωστο κι αυτό κάσσυ...στην αρχή είναι ωραία αλλά τι να το κάνεις...είναι ψεύτικο...και μετά μύρια έπονται...

Senior Member
    Ραψ..μου διλαδη εχει τυχει πχ να κανεισ πραγματα σε φαση μανιασ...που δεν τα ελεγχεισ και μετα να λεσ..πωπω τι εκανα ο Τυπασ.....?πχ?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 5 of 50 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast