METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 50 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 745
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    μεταιχμιακημμανα κα μονη με παιδι που εχει39 πυρετο

ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΩ Κ Η ΟΥΜΠΑ-ΟΥΜΠΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΚΙ ΕΣΥ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ-ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.......ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΓΑΙΔΟΥΡΑ!!!!
    περαστικούλια...
    ξερεις, το νοιωθω πολυ αυτο που λες, ψιλομοιαζει με τη μανα μου -η ανατροφη της ομως δε θα της επετρεπε να πει \"γαίδούρα\"- αλλά δες το κάπως και αλλιως. Αν εισαι τωρα τσακισμενη απο τις ευθυνες του τετραχρονου και σε αγχει το ποσο αναγκη σε εχει, μπορεις να φανταστεις πώς θα μοιαζει να εχεις μια κορη 29 που να σε χρειαζεται και αυτη και το παιδι της; Πραγματικα καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να ξεπερασεις τα απωθημενα που της εχεις, ομως ο,τι εγινε εγινε τοτε παλια οταν σε μεγαλωνε. Τώρα πρεπει καπως να αναπαυτει, εστω απο τις ευθυνες. Κοιτα πως θα μαζεψεις δυναμεις να τα καταφερνεις μονη σου, κάνε της δωρο την αυταρκεια σου και συγχωρα την, ή... ξέχνα την.

Senior Member
    δικιο εχεις δεν αντιλεγω...θελει πολυ δυναμη γιατι δεν ειναι οτι βαριεμαι....ειναι οτι δεν μπορω...αλλα κ το αλλο οτι για τη διαταραχη μου φταιει οτι ποτε τις δεν μου εκδηλωσε τα συναισθηματα της...αρα κ δικες της ευθυνες αναλαμβανει..οσο χαλια κ να ειμαι τουλαχιστον εγω συνεχεια λεω στο γιο μου ποσο μα ποσο τον αγαπαω κι ας τη βγαζω περα με χαπια...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    οσο χαλια κ να ειμαι τουλαχιστον εγω συνεχεια λεω στο γιο μου ποσο μα ποσο τον αγαπαω κι ας τη βγαζω περα με χαπια...
    έλα μου όμως που η αγάπη δεν είναι συναίσθημα. Να σου πω, πιστεύω ότι δεν έχει σημασία να το λες ή να μην το λες. Αλλά η πραγματικότητα, εκείνο είναι που περοσλαμβάνουν τα παιδια. Τώρα, βλεποντας σε με χαπια και σε κατασταση αναγκης το μικρο, ενδεχεται να του κανεις ακομη και κακο λεγοντας του ποσο το αγαπας! μπορει στα ματια του να φαινεσαι σαν ενα προσκολλημενο ατομο που προβαλλεις πανω του τις δικες σου συναισθηματικες αναγκες. Εκεινο μπορει να χρειαζεται πολυ διαφορετικα πραγματα, οπως π.χ. μια ευτυχισμενη και δυνατη μαμα.
    Επίσης, επειδή πολλά από τα δικά σου βιώματα με τη μαμα ειναι κοινα με τα δικα μου, εκ πειρας λεω ότι οσο βρισκεσαι εκτεθειμενη κι εσυ κι εκεινη στα αρνητικα ερεθισματα που εκπεμπει η μια για την αλλη, η ιδεα οτι δε σε αγαπαει και οτι φταιει αυτη για ολα, γιγαντωνεται. Αυτο βασικα συμβαινει οσο διατηρεις προσδοκιες οτι καπου θα φανει/ξεσκεπαστει η παρουσια της μαμας-θεου που ολοι μας θελαμε να γνωρισουμε. Ε, αυτο δεν προκειται. Ειναι πλεον μια γυναικουλα και παρολα τα λαθη της και τις αδυναμιες δεν πρεπει να παραβλεπεις οτι κι αυτη εγινε μητερα οπως εμεις: πηδηχτηκαμε ενα βραδυ και απο δυο ασημαντα κυτταρα γεννηθηκε ενα συμπαν, σε καθε περιπτωση πολυ θεορατων διαστασεων για να μπορεσουμε να γινουμε ο θεος του.
    Τελειώνοντας, κρινω απαραιτητη την αποστασιοποιηση [ψυχολογικη και γεωγραφικη] απο μαμαδες που μας πληγωνουν

Senior Member
    σιμφονο σχεδον απολυτα με τιν ανιτα. επιπλεον, θα ιθελα να σκεφτις τι ακριβος επιδιοκις οχι μονο με το να ανεχεσε αλα κ να προκαλις τιν εν λογο σιμπεριφορα τις μανας σου; εισαι μια γυναικα περηφανη, με τσαγανο. κι ομως, τα \"θυσιαζεις\" προσωρινα (κι ιπποσινιδιτα) προκειμενου να βρεθεις στο ελεος της μαμασ σου. μη μου πεις παλι για τη διαταραχη- θα ανεχοσουν παρομοιους χαρακτηρισμους απο καποιον αλλο ανθρωπο μονο και μονο για να μη σηκωθεις εσυ;

με 2 λογια, σκεφτηκες οτι υπαρχει περιπτωση να διαιωνιζεις το μοντελο μανας-κορης που εχεις μαθι τοσα χρονια, με την βαθια κριμενι ελπιδα οτι ι μανα σου θα αλαξι στασι; οχι ομος επιδι αλαξες κι εσι, αλα επιδι ξαφνικα θα σε συμπονεσει.

μια φιλη μου, σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης της, φαντασιωνε οτι θα καταληξει στο νοσοκομειο κι ολοι οι δικοι της ανθρωποι (= εκεινοι που την ειχαν φερει σαυτο το σημειο), θα τησ συμπαραστεκοταν με χαμογελο κι αγαπη. μου θυμιζει κατι αντιστοιχο.

χ

Senior Member
    kanenas κ anitak σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα ειχατε δικιο >υαρχει ομως μανα να βλεπει το παιδι της να υποφερει να πενθει να τρελλαινεται να πανικοβαλλεται να χαπακωνεται να εχει διαταραχες κ καταθλιψη και να μην ενδιαφερεται για το ψυχολογικο κομματι της ειπα καποια πραγματα για τη διαταραχη μου κ μου λεγε να σωπασω για να δει την Ιωαννα της καρδιας ενω διπλα της υπηρχε η πραγματικοτητα της ζωης??οχι ειμαι 30 και δεν με δικαιολογει να κρεμομαι απο την μανα μου ουτε να εξακολουθω να περιμενω να με αποδεχτει.ξερω ομως οτι δεν ασχολειται με τα ψυχολογικα που αυτη μου δημιουργησε με το να με απορριπτει συνεχως..κ να μη με αποδεχεται..και με ολα αυτα που περναω ισως αν ηταν αλλιως να ημουν καλυτερα..Γιατι στα 30 μου,εχω γινει κ γω μανακαι δεν εχω ακομα νιωσει ενα χαδι της...κι οσο πιο πολυ μεγαλωνει ο γιος μου παρα τα π[ροβληματα που εχω καταλαβαινω ποσο μου ελειψε η στοργη της.Το σπιτΙ να ειναι στην τριχα και το φαι ετοιμο...Το συναισθηματικο,το εκδηλωτικο ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    οσο για εμενα κ το γιο μου σιγουρα δεν ειμαι σε κατασταση να μπορει να με βλεπει χαρουμενη....αλλα να χαπακωνομαι...Ομως το σάγαπω του το λεω με την ψυχη μου κ νομιζω οτι τι εισπραττει...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    GOD IS BUSY. CAN I HELP YOU?

δειτε αυτο..:P

http://img181.imageshack.us/img181/3663/88538628oz3.jpg
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    οσο για εμενα κ το γιο μου σιγουρα δεν ειμαι σε κατασταση να μπορει να με βλεπει χαρουμενη....αλλα να χαπακωνομαι...Ομως το σάγαπω του το λεω με την ψυχη μου κ νομιζω οτι τι εισπραττει...
    Εγω αυτο πιστευω πωσ ειναι το σημαντικοτερο....πολυ πιο ολοκληρομενοσ και ασφαλησ θα ειναι αν νιωθει πωσ τον αγαπασ..παρα αν τα εχει ολα στην εντελεια..να εισαι σιγουρη γι αυτο:)

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    GOD IS BUSY. CAN I HELP YOU?

δειτε αυτο..:P

http://img181.imageshack.us/img181/3663/88538628oz3.jpg

ο αρκάς μου πάει...είναι είρων,σαρκαστικός,περιπαιχ τικός...φυσικά εγώ δεν έχω τις ατάκες του...αλλά τα πάντα στη ζωή είναι θέμα εξάσκησης...

Senior Member
    απαικτος ο αρκας....Αdzik σε ευχαριστω που συνφωνεις με το ουσιαστικο κ οχι με το πρακτικο.χαιρομαι οταν το νιωθουν κι αλλοι..γιατι το πρακτικο μερες σαν τη σημερινη μου ειναι απλα ακατορθωτο....

Αθλος το να εισαι μανα με καταθλιπτικη κριση..

Αdzik φερε μας κι αλλο αρκα!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    μια ερωτηση μια που ειπαμε για Θεο...Τις διαταρχες κ τις κρισεις ο Θεος τα ανακαλυψε???
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    στάνταρ...τον θεό ποιος τον ανακάλυψε δεν ξέρω!

Senior Member
    οποιος και να τον ανακαλυψε ηταν το δευτερο μεγαλυτερι πληγμα για την ανθρωποτητα μετα την ανακαλυψη του Κολομβου..

Βασιλη σου εχει μιλησει κανενας για τα u2u?εχεις1
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    δεν ήρθε τίποτα οεο

Senior Member
    στάνταρ...τον θεό ποιος τον ανακάλυψε δεν ξέρω!
    lollll...οι ανθρωποι..που δεν πιστευαν στον εαυτο τουσ...

Page 9 of 50 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast