METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 50 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 745
    Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    Originally posted by Adzik
    ...και ειπε \"αυτα παθαινεισ οταν μπλεκεισ με εξυπνη γυναικα...σου τη λεει και απο πανω..\"
    όπως λέει και ο αρκάς δεν τις μπορώ τις διανοούμενες φαντασιώσεις!!
    λολλλ...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by interappted
    ρωτας δηλαδη εγω μλκας εσυ?τοσο ευκολο ηταν...ετσι μπραβο ρε να μην χαλαμε κ τον χρονο μας μια κ εξω!τι δεν εισαι μλκς????αει κ γαμ... αρχιμαλκα!!!!
    έτσι
    μετά παίζει να φας ξύλο αλλά δεν βαριέσαι..

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Κανενούλη γιατί θέλουμε να καλύψουμε τα κενά και μόλις βλέπουμε δέσιμο φεύγουμε με τα χίλια ή πέφτουμε εν καταθλίψει(να χέσω τα αρχαία μου);Αυτό δεν εξηγεί το διαδίκτυο,την τύχη του μέσα,τον λόγο για τον οποίο έχω χαλάσει όλες τις σχέσεις μου και όπως είπε στην προηγούμενη συνεδρία η ψυχίατρος η οπτική μου είναι επιφανειακή,ως προς τις σχέσεις φαντάζομαι.
    Ισος θα πρεπε να το συζητησεις με την ψυχιατρο. νομιζω τζαμπα την πλιρονις!

Η γνομι μου ινε απλι. Μιλοντας απο τον εαφτο μου, τρεμεις το δεσιμο διοτι φοβασαι:
    α). τις ευθυνες και τη δουλεια που απαιτει. αλλωστε, δεν το εχεις ξανακανει.
    β). οτι θα αποδειχτει μουφα (εδο πεζουν οι εμπιριες- οχι μονο τις ενιλικις ζωης). βλεπε το δικο σου: \"Ίσως όπως παλιά σκότωσαν κάθε τι όμορφο που αγαπούσα...\"

το διχτιο, χρυση μου, δεν ειναι δεσιμο. οπια ορα μου τι βιδοσι, κλινο τον ιππολογιστι κε χεστικα. οταν εχο τιν αλη μπαστακα πανο αποτο κεφαλι μου, τι θα κανο; θα τιν κλισο; αρα, δεν την ανοιγω/ξεκιναω καν.

Senior Member
    Originally posted by kassi_21

Συμφωνώ και επαυξάνω αν το δω αντικειμενικά αλλά κι εγώ με τύψεις θα ζούσα ότι τον σκότωσα όπως σκοτώνω κάθε τι όμορφο που αγαπώ....Εγώ φίλη μητέρα,σύζυγε δεν μπορώ να σου πω να μην κατηγορείς τον εαυτό σου γιατί θα είναι ψέμα αν σου δώσω τον εαυτό μου για παράδειγμα....Δεν το έχω καταφέρει...Το θέμα είναι να βρεις τι έφταιξε γιατί κάνεις στον άλλο τη ζωή κόλαση με το θέμα της ψυχιάτρου....
    ρε σι, πεσ οτι τα χο με τι μαρια. κ τελικα μου τι βιδονι, αποφασιζο οτι δε μου αρεσι πλεον κ τι χοριζο. θα πρεπι να νιοθι ενοχες για αφτο ι μαρια, ιδιος αν ι ιδια δεν αλαξε τι σιμπεριφορα τις; οχι, βεβεα. ε, περι αφτου προκειτε.

Senior Member
    Originally posted by kanenas

ρε σι, πεσ οτι τα χο με τι μαρια. κ τελικα μου τι βιδονι, αποφασιζο οτι δε μου αρεσι πλεον κ τι χοριζο. θα πρεπι να νιοθι ενοχες για αφτο ι μαρια, ιδιος αν ι ιδια δεν αλαξε τι σιμπεριφορα τις; οχι, βεβεα. ε, περι αφτου προκειτε.
    παιζει να εχει τυψεις και να παραεχει ασφου το φταιξιμο ειναι της συμπεεριφορα της κι αφου ξερει οτι αν ηταν αλλιως...ισως και να ηταν τα πραγματα αλλιως..μιλαω απο προσωπικη πειρα...κι οατν συνερχεαι..με τον εαυτο σου τα βαζεις γιατι ξερεις οτι εισαι ακυρος κ καποιος εσπευσε να σε επιβεβαιωσει
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    κι αν δεν πρέπει αλλά τις νοιώθει;

Senior Member
    πρεπει???
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    εγω τις νιωθω πρεπει δεν πρεπει...γιατι για ολα νομιζω οτι τα φταιω εγω...που τρωω φρικες που ειμαι ετσι ,ε την κανει ο αλλος δεν ειναι ολοι μαζοχες!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    δεν φταις εσύ για την αρρώστεια σου οπότε δεν χρειάζεται να νοιώθεις ενοχές

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos

κι αν δεν πρέπει αλλά τις νοιώθει;
    Μαθιτις: το ον που δεν προσεχι τι του λες! ;)

λιπον προσεξε, τις τιψις/ενοχες δεν τις νιοθις προτεγενος. αξιολογις μια καταστασι κι αποφενεσε οτι κατι κακο επραξες, αρα τορα οφιλις να πλιροσις. ι ερινιες τον ελινον. αφτο δεν ινε κακο αναγκαστικα. το θεμα ινε οταν καταλογιζις εφθινες στον εαφτο σου για πραγματα που αφορουν (= ινε στιν διακριτικι εφχερια) τις αλις.

Senior Member
    kanenas κ τι κανεις στην περιπτωση που ξερεις οτι μεν φταις αλλα ουσιαστικα δεν φταις εσυ αλλα η διαταραχη σου???σου το ξαναειπα το να ξερεις τι παιζει αλλα να μην μπορεις να το αποβαλεις ειναι το χειροτερο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    kanenas κ τι κανεις στην περιπτωση που ξερεις οτι μεν φταις αλλα ουσιαστικα δεν φταις εσυ αλλα η διαταραχη σου???σου το ξαναειπα το να ξερεις τι παιζει αλλα να μην μπορεις να το αποβαλεις ειναι το χειροτερο
    οχι χρυση μου. το δεχομε μονο για αφτο που εγραφε σε αλο θεμα ο Κιιπ. αλα ι τιψις, ι χαμιλι αφτοεκτιμισι κλπ. δεν εινε ορμονικο ζιτιμα, μα λογικης. σινεπος, το ατομο μπορι να τα δουλεψι. εκτος αν προτιμα τον εφκολο δρομο- του βολεματος στιν ιφισταμενι καταστασι

Senior Member
    ξερεις ποσο καιρο προσπαθω να βρω την εξοδο???τωρα η χαζη ειμαι η ανεπιδευτη μαθησεως!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    δάσκαλε καλά τα λες αλλά μερικές φορές το μυαλό γίνεται μπάχαλο και τότε όλα αυτά τα λογικά που λες πάνε περίπατο

Senior Member
    κ οκ ορμονικο δεν ειναι αλλα οταν λεμε διαταραχη τι εννουμε?αυτουποβολη??αφου δεν το θελω πως γινεται???
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 7 of 50 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast