METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 50 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 745
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    ναι...οταν το καλοσκεφτεσαι μετα...αλλιως μη ξεχνας οτι εγω πρεπει να του δινω δυναμη....κι οχι αυτος σε εμενα..κ;αι την εχω και περισσια παναθεμα με..τι να σε πω??
    είναι μια κινητοποίηση κι αυτό μάλλον
    (είμαι αλλού τώρα, δεν είμαι για να εκφέρω γνώμες)

Senior Member
    που εισαι ηωρα 3:54??????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    στη ζάλη μου

Senior Member
    σκατα ολη η αληθεια ειναι αυτη:
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    το ονομαζω εγωισμο αν και ποναω πολυ ακομα για αυτον γιατι δεν σκεφτηκε ουτε τη μανα του ουτε εμενα αλλα ουτε κ το παιδι..μονο να την κανει απο τα προβληματα..Δεν μπορω να μην εχω τυψεις τον ειχα τοσο δεδομενο στη ζωη μου που δεν του φερθηκα οπως ηθελα η οπως ενιωσα.Περασα και μια επιλοχια ψυχωση...θα το πω και σε εσας ετσι να φυγει απο μεσα μου..ο αντρας μου ηταν μαμακιας Η μανα του πανω απο ολα..εγω στα λοχεια μου...κ του ελεγα θα σοκαρω πολλους αλλα για να καταλαβεται τι νιωθω τωρα..ζηλευα υπερβολικα και παραδοξα την μανα του κατεληξα σε ψυχιατρο αλλα δεν ακολουθησα ιατρικη αγωγη γιατι μισουσα οτι αυτος αντιμετωπιζε με akineton τις δυσκολιες κ ηθελα να του αποδειξω το αντιθετο..του ελεγα λοιπον οτι το κανει με την μανα του..τη μια σουρωσε...κ ηρθε και εσπασε οτι εβρισκε μπροστα του..εγω εφυγα με το μωρο απο το σπιτι αλλα η εμμονη συνεχιζοταν τα ξαναβρισκαμε,κι εγω εκει το κανεις με την μανα σου...την τελευταια φορα που του το ειπα...ηπιε πολυ πηρε 40 Αkineton K τελειωσε..ο,τι και να μου πουνε για να με καλμαρουνε μπορω να μην εχω τυψεις???ο ψυχιατρος μου μου ειπε οτι επρεπε να ειχα παρει χαπια απο πολυ πιο μικρη..τωρα εχω γινει κολλητη με την πεθερα μου γιατι κι αυτη μου ελεγε οτι της τον πηρα..καθε μια εχει τις ενοχες της...πιο πολυ τυψεις νιωθω που δεν του ειπα ποτε οτι τον αγαπαω..κι οτι ηθελα να με αγαπαει πιο πολυ απο ολους..
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    δεν αντεχα να το κρυβω αλλο............................νιωθω δολοφονος του αντρα μου που αγαπουσα αλλα τοσο αρρωστα κ του πατερα του παιδιου του..οταν βρηκα το ημερολογιο του εγραφε για εμενα :τη μισω οσο την αγαπαω...και εγω αυτο ενιωθα.................................
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ιωάννα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το είπες.είναι φοβερό όντως- αλλά όχι τόσο όσο νόμιζες.

Senior Member
    χμμμμ...θα το ξαναεπεξεργαστω...ουτως η αλλως η κατασταση δεν αλλαζει..ειχα ακουσει σε μια τηλεοπτικη σειρα κατι που μου εκανε απο τοτε πολυ κλικ...η ζωη λεει ειναι ενα παιχνιδι με τραπουλα..ο,τι φυλλα κ να σου μοιρασει πρεπει να παιξεις το παιχνιδι οσο καλυτερα μπορεις....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    σημερα....ειναι απο τις μερες που αμφιβαλλω αν μπορω να ανταπεξελθω οχι μονο σα μανα αλλα κ σαν ανθρωπος....
    γαμω την διαταραχη μου με εχει πηδηξει πια σημερα....πανω-κατω-πανω-κατω ε,με αφησε στο κατω τελικα αλλα στο πολυ κατω..πιο κατω δεν εχω...κωλομερα να περασει μπας κ γινει κανα θαυμα αυριο...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by Pappas10
    Σας ευχαριστώ κατ\' αρχάς για τα καλά σας λόγια. Ειλικρινά πιστεύω ό,τι γράφω. Αλλιώς δεν θα το έγραφα.

Φίλε Ραψωδέ, η μετάφραση έχει ως ακολούθως:

Φιλοκαλούμεν Γαρ = Γιατί μας αρέσει το ωραίο

μετ ευτελείας = με απλότητα (χωρίς δηλαδή \"νεοπλουτισμούς\" στα νεοελληνικά)

και Φιλοσοφούμεν = το αυτό με την έννοια του \"καλιεργούμε το πνεύμα μας\"

άνευ μαλακίας = χωρίς να γινόμαστε μαλθακοί, (δηλαδή χωρίς να γινόμαστε ψευτοκουλτουριάρηδες στα νεοελληνικά.) Την \"Μαλακία\" μπορείς να την αποδώσεις και ως \"έλλειψη ανδρισμού\".

Οπότε νεοΕλληνικά μία σωστή απόδωση έχει ως ακολούθως:

Γιατί μας αρέσει το ωραίο χωρίς όμως να γινόμαστε νεόπλουτοι και αγαπάμε την μόρφωση χωρίς να γινόμαστε ψευτοκουλτουριάρηδες.
    Μου άρεσε πολύ η μετάφρασή του...

Senior Member
    α ρε Μιχαλη που εισαι να μας δωσεις λιγο κουραγιοοοο?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    H μανα του το ξερει αυτο? οτι δηλαδη την ζηλευες και του ελεγες αυτα?

Senior Member
    δεν ξερω ...ξερει οτι ολες οι φασαριες γινοταν για αυτη αλλα δεν νομιζω να τολμησε να της ειπε τις χοντραδες μου με τιποτα.μονο μια φορα την πηρα 1 το βραδυ και της ειπα οτι ζηλευεις που κανω με το γιο σου αυτα που δεν μπορεις να κανεις εσυ..ακουσα ενα βρισιδι κατσε καλα..και τις επομενες 6 μερες την εβγαλα στο μπαλκονι με τη μανα μου να προσεχει το παιδι και να μην την αφηνω να παει στο σπιτι της...επρεπε να επαιρνα φαρμακα...αλλα τα μισουσα..οπως μισουσα και την πεθερα μου τοτε αλλα τωρα εχω κολλησει σα βδελα πανω της
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    νομιζω οτι αν τα ηξερε θα με σκοτωνε
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    φοβερο, εχω και εγω πολυ μεγαλο κολλημα με τον γιο μου. Λες οταν μεγαλωσει να γινουμε ετσι? Να με ζηλευει η νυφη μου?

Page 17 of 50 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast