METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 50 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 745
    Senior Member
    άκου τον...

http://www.youtube.com/watch?v=0QLvzFSvUAQ

http://www.youtube.com/watch?v=KctobWLRU6M&mode=related&search=

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=0QLvzFSvUAQ

Ιντεράκι βάλε το βίντεο να παίζει και θα καταλάβεις.

Ο τύπος είναι Γερμανός, παίζει ελεκτρόνικα αλλά φοβερή ελεκτρόνικα κι ήρθε με το συγκροτηματάκι του σε ένα μεγάλο κλαμπ που λέγεται Fuzz.

Το κλαμπ ήταν σχεδόν γεμάτο, με ωραίο κόσμο, πολύ κουλ, χωρίς στριμώγματα και κομπλεξισμούς. Τα παιδιά παίξαν μιάμιση ώρα, οι μουσικές τους είναι καταπληκτικές, αν φυσικά αρέσκεται κανείς στην ελεκτρόνικα, κι υπήρχε απίστευτο κέφι και απίστευτη επικοινωνία από τα παιδιά προς τον κόσμο, γιατί η κατάσταση δεν ήταν χαοτική κι έτσι κάποιες φορές μίλησαν και με άτομα απο το κοινό απ\'ευθείας. Φοβερό σας λεω. Είχε έρθει κι η τραγουδίστρια του η Κιμ, μια φοβερή μαυρούλα με πολύ κέφι το κορίτσι, κούκλα και βελούδινη φωνή. Κάποια στιγμή τελείωσαν, βγήκαν για πρώτο ανκόρ, ξαναφύγαν, φωνάζαμε, γκαρίζαμε, βγήκαν για δεύτερο ανκόρ, ξαναφύγαν, κι εμείς εκεί, να φωνάζουμε, να στριγγλίζουμε, να χειροκροτάμε, αισθανόμουν λες κι ήμουν στο Λύκειο πάλι. Και ρε παιδιά, βγήκαν και για τρίτο ανκόρ, και έγινε της μουρλής. Δεν τους αφήναμε να φύγουν. Στο τέλος η μαυρούλα, με τις τόσες φωνές αποφάσισε και τραγούδησε κάτι εκτός προγράμματος α καπέλα. Εξαιρετική. Ε μετά τελείωσε το πανηγύρι, μετά πήγαμε για ποτό Ψυρρή, της πτνς γίνεται σε αυτό το μέρος, σκέτη σφιγκοφωλιά, όλη η Αθήνα κοιμάται και στου Ψυρρή κάθονται όξω, μιλάμε για λαοθάλασσα.

Εμμμ, τι άλλο;:D

Senior Member
    τώρα ζηλεύω πιο πολύ

Senior Member
    Θα ξανάρθει Ραψού μου, θα ξανάρθει, θα κατέβετε τότε να πάμε όλοι μαζί.

:)

Senior Member
    να ξανάρθει γρήγορα πες του

Senior Member
    Τον κόβω χειμώνα να είναι πάλι εδώ.

Ξέχασα να σας πω οτί ο Κρίστοφερ, ο κατα κόσμον Σίλερ είναι και δυό μέτρα παλικάρι, όλο χαμόγελα. Σούπερ, σούπερ σας λεω.

Σειρά έχουν τώρα

12 Ιουνίου Faithless
    14 Ιουνίου Placebo

18 Iουλίου James, Air, Tori Amos

Με κόβω πρώτο τραπέζι πίστα...
    :cool:

Senior Member
    video κολλαει ηχος δεν εχω ηχεια αλλα .....καλε αυτον τον ξερω!!!!!!!!κ μου αρεσει
    faithless
    placebo!!!!!
    σοβαρα????????? λατρευω placebo ,τις κοβω για faithless καλε τετιοιες μουσικες ακου εγω!!!!!!!α και πολu cure, faith no more και αλλα ασχετα

ραπς ραπς 12-14 Ιουνου ειμαστε Αθηνα .-
    κοιτα1 μιση μηνα πιο μπροστα στο λεω.....
    γιατι μα γιατι ο τραγουδιστης των placebo να ειναι gay??????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    νανι τωρα κ στον υπνο μου καμια συναυλια placebo

ενα ονειρο ποθ μπορει κ θα γινει πραγματικοτητα!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Άντε με το καλό να έρθετε να πάμε όλοι μαζί.

Ο Μπράιαν Μόλκο δεν είναι γκέι, είναι αμφί!!

Άρα έχουμε μια ελπίδα Ιντεράκι!!!:P:P:P

Senior Member
    αμφι????ναι????

ε θα τον φαμε μισο-μισο εγω με το αντικουκου αρκουμε στο πανω μισο μερος!!!!γιαβρι το μωρο!!

τελικα ειδα οτι ημουν σε μπουζουκια που δεν τα γουσταρω μια...γμτ ουτε στον υπνο μου δεν περναω οπως θελω!!!!!!

μονο μια φορα ειδα οτι το εκανα με τον μπραντ πιτ
    χαχαχα και το γελοιο του ειπα οτι τωρα που εκανε παιδι με τη τζολι δεν μου το επιτρεπει η συνειδηση μου να το ξανακανουμε.......
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    κ ξανα προς τι δοξα τραβα ,τραβα ,τραβα....

τι περναω η μανα!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    μπουμπουνιζει!!!!σαν κ μενα τη μπουμπουνα

ε ρε να κανα κι εγω ενα μπαμ!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted

μονο μια φορα ειδα οτι το εκανα με τον μπραντ πιτ
    χαχαχα και το γελοιο του ειπα οτι τωρα που εκανε παιδι με τη τζολι δεν μου το επιτρεπει η συνειδηση μου να το ξανακανουμε.......
    Α χα χα χα.:D

Είσαι τζάμι.

Μην ανησυχείς, η Τζολί θα το ξεπεράσει αν το ξανακάνετε. Απο μένα πάντως έχεις το γκόου αχέντ.:cool:

Senior Member
    Originally posted by interappted
    που εισαι ρε Μιχαλη???σημερα μιλαμε βλαντωσα στο κλαμα ο μικρος εμεινε καγκελο γιατι τελευταια το επνιγα και του φερθηκα ασημα μωρε!!!!!αχ το μωρο μου..αλλα κι αυτο σκετο ζιζανιο ειναι πια 2 ηωρα το βραδυ χοροπηδαει,κουραζομαι τοσο πολυ..καμια φορα τον κοιταω και του λεω:τι να σε κανω με την τρελλη τη μανα που σου ελαχε???

Existir σημασια εχει οτι προσπαθουμε και οτι τα αγαπαμε με το δικο μας τροπον πολυ...
    για τα πατζουρια δεν μπορω το φως με πιανει τσιτα μαυρη και κακια

αλλα ξανα θα το πω τοσο μνα τοσο θηριο αυτο το παιδι μου?δεν κουραζεται?δεν ηρεμει δεν κοιμαται!!!!καρατε καρατε 3 την ωρα πια...λιγο πιο ησυχος να ητανε θα τα καταφερνα καλυτερα..εχω τοσες τυψεις σημερα εγω εκλαιγα κι αυτος πηδουσε απο τον καναπε στο κρεβατι στην πολυθιρονα πανω απο το κεφαλι μου
    σε καποια στιγμη τα επαιξα κ του λεω γιατι κανεις ετσι μωρε?????/με τσιριδα ομως...
    αρχισε να μου λεει για τον πατερα του κ του λεω η σκυλλα η μανα κι ετσι πως κανεις νομιζεις οτι θα ερθει?παπαλα μπαμπας καπουτ μας πεθαναι.......το μωρο αρχισε να με βαραει κι εγω......σιχτηρησα τη ζωη μου!!!αλλα αυτη ειναι η αληθεια!!ωρες-ωρες δεν μπορω να ανταπεξελθω σα μανα και ωρες-ωρες πιστευω οτι ειμαι η πιο καλη μανουλα του κοσμου!!παλι τα 2 ακρα!!!τελικα στη μεση εγω δεν παιζω...
    Κατ\' αρχάς μην αγχώνεσαι και μη τα βλέπεις όλα άσπρα ή μαύρα. Δεν γνωρίζω πολλά για παιδοψυχολογία αλλά αν μου επιτρέπεις μία ερώτηση, ο μικρός κάνει τίποτα εξωσχολικά; Κανένα καράτε σε σχολή, κανένα μουσικό όργανο; Εγώ εκδήλωνα πολύ από την ενεργητικότητα μου στον Αθλητισμό και τη μουσική μέχρι και τα 20.

Από εκεί και πέρα, το να ρίξεις και μία στριγγλιά ή ακόμα και καμμία ξυλιά, προσωπικά, δεν το θεωρώ έγκλημα και σίγουρα δεν σε κατατάσει στις χειρότερες μάνες του κόσμου. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ αλλά έχω κρατήσει αρκετές εικόνες από τα παιδικά μου χρόνια, και με γνώμονα αυτές καταθέτω άποψη και ουχί συμβουλή.

Είμαι της άποψης ότι ο μικρός μάλλον περνάει και την περίοδο του \"θέλω όλη την προσοχή\". Αν θέλεις την γνώμη μου καλό είναι κάποιες φορές να αδιαφορείς και κάποιες να ρίχνεις και καμμία στριγγλιά.

Με όλο το σεβασμό, αν μου επιτρέπεις μία παρατήρηση. Δεν ξέρω αν είσαι μετεχμιακή (καλά καλά δεν ξέρω τι είναι αυτό) αλλά με τις περιορισμένες γνώσεις ψυχολογίας που έχω νομίζω ότι είσαι πολύ ενοχική. Απλά κόφ\' το. Σταμάτα να φορτώνεσαι λάθη που δεν σου αναλογούν και να θεωρείς το κάθε λάθος σου ως πηγή καταστροφής. Το ότι δεν απαντάω πάντα δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω, και σε έχω δει πολλάκις να κατηγορείς τον εαυτό σου και να αναλαμβάνεις την πλήρη ευθύνη για πράγματα και καταστάσεις που είχες από λίγη έως ελάχιστη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ συμμετοχή και επίδραση. Κατάλαβε ότι άλλο αυτοκριτική και άλλο αυτομαστίγωμα. Και στην τελική ακόμα και η αυτοκριτική δεν πρέπει να οδηγεί σε καταδίκη αλλά σε συνειδητοποίηση του όποιου λάθους με σκοπό ΤΗ ΜΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.

Δεν σου μιλάει κανένας \"ακούνα ματάτα\"... αντίθετα, είμαι και εγώ αρκετά ενοχικός. Αλλά μέσα από τη δική μου αυτοκριτική έμαθα να μετουσιώνω τα λάθη μου σε εμπειρία και όχι συναισθηματική ή ψυχική αυτοχειρία. Σαφώς και πάντα υπάρχει το συναίσθημα της ενοχής και κάπου είναι και θεμιτό. Αρκεί όμως αυτό να μην εξελίσεται σε τροχοπέδη και μοναδικό καθοριστή της στάσης και συμπεριφοράς σου.

Μίας και αναφέρθηκα στο \"Lion King\" επειδή - όπως ξέρεις - λατρεύω τα διδάγματα των παραμυθιών, θυμήσου την σκηνή που ο Σίμπα (Το Λιοντάρι που θα γίνει Βασιλιάς) λέει στον Σοφό Ραφίκι (την Μαϊμού)....

- Ναι αλλά το να γυρίσω πίσω σημαίνει πως θα αντιμετωπίσω το παρελθόν μου... και τόσο καιρό τρέχω μακριά του

Εκείνη τη στιγμή ο Ραφίκι τον Χτυπάει δυνατά με το μπαστούνι του και ο Σίμπα αντιδρά...

- Άου... γιατί το έκανες αυτό;
    - Τι σημασία έχει... είναι στο παρελθόν
    - Ναι... αλλά ακόμα πονάει
    - Ω ναι.. το παρελθόν πονάει μερικές φορές. Αλλά εγώ νομίζω ότι μπορείς είτε να τρέξεις να κρυφτείς από αυτό... ή να μάθεις από αυτό. Εσύ τι λες να κάνεις....
    - (Ο Σίμπα παίρνει με τα δόντια του το μπαστούνι (την αιτία του πόνου) από τα χέρια του Ραφίκι) Πρώτα θα σου πάρω το μπαστούνι.... και μετά θα πάω πίσω.

Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι... Το \"πίσω\" του Σίμπα ήταν το να γίνει Βασιλιάς... κάτι μου λέει ότι το δικό σου είναι να γίνεις μια φοβερή μητέρα.

Ελπίζω να μη σε κούρασα.

Με εκτίμηση και αγάπη,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Υ.Γ. Έχετε όλοι τα φιλιά και την αγάπη της Άντζικ. Περνάει πολύ όμορφα στην Κρήτη και μου παρείγειλε να σας μεταφέρω την αγάπη της αλλά και την αδυναμία της να συμμετάσχει γιατί δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο εκεί που μένει.

Υ.Γ. 2 Το \"Γνώθι Σεαυτόν\" (γνώριζε δηλαδή τον εαυτό σου) ήταν γραμένο στην μετόπη της εισόδου του Μαντείου των Δελφών. Εκεί που οι άνθρωποι, δηλαδή, πήγαιναν για να μιλήσουν με τον Θεό και να μάθουν και να καταλάβουν το μέλον τους. Δεν ξέρω άν λέει κάτι αυτό.

Senior Member
    που εισαι ρε κορυφη???που εισαι ρε παρηγορια της καθε σαικομανας?????
    να τη χεσω την παιδοψυχολογια οταν μιλαει η πειρα...
    κι εσυ μιλας απο εμπειρια για αυτο οι παιδοψυχολογοι....ο μικρος δεν παει καρατε αλλα εχει πολυ ταλεντο αμα σε κλοτσισει καταλαβαινεις οτι το παιδι εχει ταλεντο στο να βαραει..κι αμα πας να το ανταποδωσεις βλεπεις μια καρααμυνα!!!
    με εφτιαξες το κεφι!!!ναι μπορω να γινω καλη μανα

καλα απαιχτη η φαση με το σιμπα 100 φορες το χω δει κ το 1 κΑΙ ΤΟ 2 αλλα αυτο δεν το προσεξα!!!

δε μας κουραζεις οσα κ να πεις ...με υποκινεις να γινω καλυτερη μαμα....

ειμαι μεταιχμιακη δλδ οριακη..η λογικη παραμενει ακεραια αλλα το συναισθημα στο κοκκινο παντα δεν την αφηνει να περασει!!!

μη μας ξεχνας φιλια κ στην Αdzik
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 23 of 50 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast