Results 406 to 420 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
08-05-2007, 13:34 #406
όπου και να το βλεπε τουλάχιστον σε ξύπνησε!
- 08-05-2007, 14:45 #407
ειχα ξυπνησει την πρωτη τζουρα καφε μου αφησε ανεκληρωτη
καμια φορα νομιζω οτι αδυνατω να ανταπεξελθω:(well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
08-05-2007, 15:58 #408
υπό τις παρούσες συνθήκες ανταπεξέρχεσαι μια χαρά.
08-05-2007, 23:27 #409
τον τουλουμιασα στο ξυλο!!!!
αααααααα !!!!!τυψεις αχ!γμτ αλλα τον εχω πει 1000 φορες να μην πειραζει το pc για να μου αποσπασει την προσοχη...τον κανει σακο του box και μετα εγω αυτον και μετα κλαιω και λεω οτι ειμαι μια κακια μαμακα!!!:(well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
08-05-2007, 23:47 #410
Κάθισα και διάβασα αυτό το thread από την αρχή του. Δεν το συνηθίζω να διαβάζω τόσο μεγάλα thread γιατί για να πώ κάτι πρέπει να το διαβάσω από την αρχή του.
Μαθαίνω, ψάχνω, τραβάω ότι χρειάζομαι, παίρνω ιδέες, λύσεις
Πρέπει να πώ ότι έκλαψα διαβάζοντας το thread, συνειδιτοποίησα, έμαθα καλίτερα, βαθύτερα τι είναι να είσαι μάνα και ευχαριστώ βαθύτατα όλους τους γράφοντες τα εσόψυχά τους εδώ μέσα. Τα αποτελέσματα που έχουν σε εμάς που διαβάζουμε και περιστασιακά γράφουμε είναι μόνο θετικά (μικρή λέξη αλλά γ δέσμη δεν πήγα)
Τώρα όμως πρέπει να πώ και μάλιστα με κεφαλαία το εξής
ΠΟΤΕ ΞΥΛΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙ. ΠΟΤΕ.
Δογματικό? ναι. Δύσκολο για σένα? Ναι. Αδύνατο να το καταφέρεις? ΌΧΙ. Η λογική σου σε κρατάει ζωντανή όπως και η αγάπη σου για το αγγελάκι σου.Ξέσπασε σε τοίχο, ξέσπασε στο κρεβάτι, ξέσπασε εδώ.
\"Και ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς τι να κάνω ή τι θα έπρεπε να κάνω ή τεσπα δεν πα να πάρεις τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία?\" Το δέχομαι εκ τον προτέρον το όποιο αρνητικό συναίσθημα από το δογματικό χαρακτήρα του post μου αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω γιατί σε συμπάθησα ρε Ιωάννα
08-05-2007, 23:52 #411
Και πάντως όχι για να σου γλυκάνω κανένα χάπι σου λέω πως ο δικός μου άγγελος είναι κοριτσάκι και δεν χρειάστηκε ποτέ μα ποτέ να φτάσω σε σημείο να σκεφτώ να σηκώσω χέρι. Αν ήταν αγόρι μπορεί να μην έγραφα τα ανωτέρο.
Όσο για τις τύψεις έχουν ένα και μοναδικό σκοπό. Ο Θεός που αναφέρθηκε σε παλαιότερα post σε αυτό το thread μας έδωσε τις τύψεις και την συνείδηση για να μας μιλάει και να μας λέει τι δεν είναι καλό. Και δεν μιλάω για τα taboo. Αυτά οι κοινωνίες και οι ανθρώποι τα δημιουργούμε. Μιλάω για τις εκ βάθων τύψεις. Ε λοιπόν αυτές έχουν ένα σκοπό. Αξιοποίησέ τες.
08-05-2007, 23:55 #412
κακιά μαμάκα άσε και λίγο το πισί και τράβα τον στο πάρκο μια βόλτα! παιδί είναι, παιχνίδι θέλει!
08-05-2007, 23:57 #413
Κακιά μαμά δεν εισαι. Δεν είσαι γενικώς κακιά. Αυτό ήδη πρέπει να γνωρίζεις. Απλά στο υπενθυμίζω. Είσαι σε μιά (βάλε όποιο υπερθετικό του πολύ θέλεις) δύσκολη φάση (πάντως όχι κατάσταση)
09-05-2007, 01:35 #414
σε ευχαριστω πολυ huspend!ειλικρινα μεχρι και σε αυτο το φορουμ τρωω απιστευτο βρισιμο κ ηρθαν τα καλα σου λογια να με ηρεμισουν..
τα αγορια ειναι οντως πιο ζωηρα κ ο δικος απο το θανατο του πατερα του κ μετα εγινε παραπανω επιθετικος.τον καταλαβαινω γιατι εγω που ειμαι 30 χρονων γαιδουρα κ παλι η οργη απο το πενθος μερικες φορες κυριαρχει..ποσο μαλλον σε ενα μωρο?αλλα ειναι δυσκολα κ για τους 2 μας!εχω κ τη διαταραχη..αλλα θα το παλεψουμε οχι απλα δεν εβγαλα κανενα αρνητικο σε οτι ειπες αλλα θελω να σε ευχαριστησω πολυ με συγκινησεςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-05-2007, 01:37 #415
ραπς θα παρω καμια κουνια αγκαλια κι εγω να κουνιεμαι περα δωθε μου φαινεται
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-05-2007, 01:50 #416
πάρε.
09-05-2007, 01:56 #417
Originally posted by interappted
ειλικρινα μεχρι και σε αυτο το φορουμ τρωω απιστευτο βρισιμο
Απλά έχω διαβάσει πολλά τελευταία και η εντύπωσή μου είναι ότι ναι μεν εσύ δεν αφήνεις μύγα να πέσει( καλά για νέο σου το είπα αυτό) αλλά δεν ακούς και τα καλύτερα αρκετές φορές. Ε άσε και τους άλλους στο χαβά τους. Εσύ κοίτα μόνο να παίρνεις τα ωραία. Άσε και καμιά μύγα τέλος πάντων να πέσει κάτω. Διάβασε μόνο ότι σε (αυτό το θεσαλονικιό πολύ το γουστάρω) κάνει καλό
Πριν το ξεχάσω ήθελα από το πρωί που διάβαζα το thread να στο πώ γιατί δεν το είδα γραμμένο πουθενά.
Ρε συ ο γιόκας σου από σεπτέμβρη πάει (παιδικό προνήπια ή νήπια ) σχολείο επί μόνιμης καθημερινής βάσης τελοσπάντων, σωστά?
Ε λοιπόν μετά τους 1-2 πρώτους μήνες (μέχρι να τα βρει με την δασκάλα του) τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Πολύ καλύτερο μιλάμε.
Χρόνος για πάρτη σου περισσότερος
Διάθεση του παιδιού καλλίτερη
Εκτόνωσή του εκτός σπιτιού (καλά αυτό θα το δείς από την πρώτη μέρα)
Δικαιολογία \"πάνε να κάνεις τα μαθήματά σου\" σε άμεση χρήση.
Δικαιολογία \"μπράβο καλά τα έκανες, κάτσε να δείς και τα έργα σου στην TV\" σε δεύτερη άμεση χρήση
Χωρίς να θέλω να επεκταθώ παραπάνω αλήθεια πιστεύω ότι τα δύσκολα χρονια για την ανατροφή του μωρού πέρασαν. Πλέον παιδάκι γίνεται.
09-05-2007, 02:01 #418
σωστός.
09-05-2007, 02:05 #419
για τις μυγες θα μπορουσα καλλιστα να ειμαι μυγοσκοτωστρα!!!]
ο μικρος του χρονου παει νηπια
θα τον στειλω αν μου το επιτρεψει ο παιδοψυχιατρος κ κανενα καρατε..
σε ευχαριστω πολυ κουραγιο μου εδωσες ειλικρινα!
εσυ τι κανεις ετοιμαζεις το δευτερο αγγελουδι?(το δικο μου τωρα που κοιμαται ειναι αγγελουδι το αγαπαω τοσο μωρε αλλα ειμαι τοσο πιεσμενη για να του το δειξω...)well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-05-2007, 02:10 #420
Originally posted by interappted
το δικο μου τωρα που κοιμαται ειναι αγγελουδι το αγαπαω τοσο μωρε αλλα ειμαι τοσο πιεσμενη για να του το δειξω...)
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....