Results 466 to 480 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
15-05-2007, 09:21 #466
Originally posted by husband
Originally posted by Existir
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Έχω μια τεράστια ανάγκη να παω διακοπές.
Βλέπω στον ύπνο μου παραλίες, λέμε. Μυρίζω θάλασσα στα καλά καθούμενα. Ονειρεύομαι χωριάτικες σαλάτες με κάπαρες και φέτες. Οραματίζομαι νησιά.
:P
Κατά το λαικό...
Originally posted by husband
Κάτι ξέραν οι παλιοί. Ήρθε ο ΑιΓιώργης? Έξω από το μαντρί. Ήρθε ο ΑηΔημήτρης? Μές την στρούγκα πάλι
Όταν έρχεται η άνοιξη αλλά κυρίως όταν έρχονται ο ζέστες όσο άσχημα και αν νιώθει κάποιος δεν μπορεί να κάτσει σπίτι του. Θα βράσει. Ε λοιπόν σιγοντάρουν και τα λουλουδάκια στους αγρούς την διάθεση για βόλτες, αβαντάρουν τις ορμές και τα \"θεάματα\" στις παραλίες και από εκεί που έλεγε ο κάθε πεσιμιστής \"θέλω να κάτσω σπιτι μου και να βράσω στο ζουμί μου\" τσουπ ξεπηδά και το \"θέλω βόλτα ΤΩΡΑ\"
ΥΓ1 (και σύνδεση με το προηγούμενο) Ναι αμνοερίφια είναι τα αρνοκάτσικα και ναι οι διαδικασίες που περιγράφω ξεκινάν αφού τελειώσει το Πάσχα (και τελειώσουν και οι νηστείες και οι αυτοενοχικές διαδικασίες) και περάσει και η γιορτή του Αγίου Γεωργίου (και έρθουν οι καραζέστες)
ΥΓ2 Καλά ώρες ώρες έχω μία ιδέα ότι αυτά που γράφω είναι τόσο μα τόσο ξεκάρφωτα που λέω να τώρα θα το γράψει κάποιος πόσο out είμαι!!!
ΥΓ3 Αυτό με τα ελληνικά που αρχαιοφαίρνουν δεν ξέρω πως μου βγήκε......
- 15-05-2007, 18:33 #467
huspand κ γω μια ζωη ασχετα πραγματα λεω..ασυνδετα!τωρα που καταλαβα τι λες ναι εχεις δικιο..
-Ανοιξιιιιιιιι
-ανοιχτα ειναι!!!
ανθιζουν τα λουλουδια
κ αρχιζουν τα τραγουδια
κι ο κουκος βεβαιωνει
πως ελιωσε το χιονι
ταριρα ταριρα καλοκαιρι κ χαρα!!!
ελατε τωρα ολοι σε ωραιο περιβολι
κ δωσε τα χερι
καλως το καλοκαιρι!
που λεει κι ο γιος μου....
που κ να πιασουν οι ζεστες!!!
εχεις χρησιμοποιησει αυτο το χιουμορ στη γυναικα σου????
καντο!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-05-2007, 01:10 #468
αλλη μια μερα που νιωθω εντελως αποτυχημενη μητερα...γενικοτερα ποσο μαλλον σε ενα πιτσιρικι που δεν εχει τον πατερα του
ποσο ελλειπης ειμαι θεε μου??
ΠΟΣΟ????
ψυχιατροι,φαρμακα,παιδοψυχ ιατροι κ συνεχως αποτυγχανω οχι απλα να ¨γινω κ μανα κ πατερας\"οπως λεει ο λαος αλλα σαφως κ δεν μπορω να καλυψω τα κενα του πατερα του,αλλα σαν μανα παλι η απομονωση χτυπαει την πορτα μου παλι της ανοιξα παλι τυψεις παλι ενοχες παλι ατελειωτες μουτζες στον εαυτο μου!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-05-2007, 03:01 #469
Πίστεψέ με αυτό το πόσο ελλιπείς είμαι και στα καλίτερά σου θα το έχεις όπως όλοι μας.
Απλά όταν θα είσαι στα καλίτερά σου θα βλέπεις και το πόσο άξια ήσουν και είσαι.
Και το πόσο λίγο (μέσα από τον βούρκο τον δικό σου που περνάς) έχεις καταφέρει αυτό το πιτσιρίκι, που μόνη σου το κουβαλάς χωρίς συμπαραστάτη, μόνο λίγο να λερωθεί (και αυτό ακόμα σε καλό θα του βγεί).
16-05-2007, 04:34 #470
haspand με συγκινεις
το θεμα ειναι ομως οτι ο μικρος ζηταει πραγματα που αδυνατω να του δωσω...εχω παρει σημερα το πρωι 3 χαπια ηρθα ημουν γκολ κ ζητουσε να παιξουμε καρατε!!!!!κι ειχα μια ορεξη...
δεν επαιξα αποφασισα οτι αυτη την περιοδο χρειαζομαι απομονωση..
αλλωστε η ευθεια παει: παρελθον-παρον μελλον
το παρελθον δεν γυριζει πισω...δεν μπορουμε να το αλλαξουμε ο,τι εγινε εγινε!
το μελλον ειναι απροβλεπτο.δεν μπορουμε νε ζουμε σε αυτο
το μπονο που μενει ειναι το παρον!το τωρα
αρα τωρα εχω ανακγη για απομονωση σεβαστο μετα απο ολα οσα εγιναν με τον μικρο τι γινεται???well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-05-2007, 09:50 #471
Αγαπητη ιντερ,
Χαλαρωσε, δεν εισαι η απαισια μανα επειδη δεν επαιξες καρατε...
Ουτε κι εγω παιζω που δεν παιρνω και χαπια!
Και εμενα μου ζηταει να παιξουμε ποδοσφαιρο, καρατε, play station κλπ. αλλα τις περισσοτερες φορες δεν το κανω. Εγω πιστευω οτι εισαι καταπληκτικη μητερα, μην γεμιζεις τον εαυτο σου με ανουσιες ενοχες.
16-05-2007, 10:00 #472
Originally posted by gramle
Αγαπητη ιντερ,
Χαλαρωσε, δεν εισαι η απαισια μανα επειδη δεν επαιξες καρατε...
Ουτε κι εγω παιζω που δεν παιρνω και χαπια!
Και εμενα μου ζηταει να παιξουμε ποδοσφαιρο, καρατε, play station κλπ. αλλα τις περισσοτερες φορες δεν το κανω. Εγω πιστευω οτι εισαι καταπληκτικη μητερα, μην γεμιζεις τον εαυτο σου με ανουσιες ενοχες.
Καμμία μάνα δεν θα παίξει καράτε υπο φυσιολογικές συνθήκες, με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της.
Ιντεράκι μου, στο έχω ξαναπεί, συν τοις άλλοις είσαι και ενοχική γμτ.
Κι εγώ τα ίδια φυσικά.
16-05-2007, 11:36 #473
ποσα ευχαριστω να πω????μου αλλαξαν αγωγη παλι κ για 2 βδομαδες θα ειμαι παρων-απων τι να κανω?
εγω φταιω?
απλα τον εχω ψιλοαμελησει αλλα...εχασα την μπαλα οεο..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-05-2007, 11:55 #474
Βρε ιντερ,
εμενα μια χαρα μου φαινεσαι, με το χιουμορ σου, την αυτοκριτικη σου, την αισιοδοξια σου μεσα απ\' ολα αυτα που περνας.....
Εχεις προσπαθησει ποτε να τα βγαλεις περα χωρις τα ρημαδοχαπια?
Ολα στο μυαλο μας ειναι, αυτο το ξερεις καλυτερα απο ολους μας
16-05-2007, 12:15 #475
εγω να προσπαθησω ο γιατρος μου τα δινει αβερτα!!χαχαχα το φορουμ με βοηθαει Επικοινωνω..απορω πως μιλανε για απομονωση....
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-05-2007, 12:44 #476
Originally posted by interappted
απλα τον εχω ψιλοαμελησει αλλα...εχασα την μπαλα οεο..
1.οτί τον έχεις ψιλοαμελήσει; πόσο δλδ;
2.οτί έχασες τη μπάλα;
Σας είπα οτί έπαθα τα λουμπάγκα μου;
16-05-2007, 17:21 #477
1)δεν μπορω να ασχοληθω με τιποτα ,ουτε με δουλεια ουτε με το μωρο ουτε με τιποτα!παρων-απων παιδι μου!!!
2)εχασα την μπαλα=εχασα προσωρινα τον ελεγχο της καταστασης μου..τον βρισκω τον χανω...ε,τωρα τον εχω χασει!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-05-2007, 19:38 #478
Ιντερ, αν καταφερεις να απαλλαγεις απο τις -δικαιολογημενες εν μερει- ενοχες, νομιζω οτι η αποδοση σου θα βελτιωθει αρκετα σε σχεση με τπ παιδι. Μπορει να φαινεται χαζο που νοιωθεις ενοχες για το καρατε -πραγματι ελαχιστες μαμαδες το κανουν!- μα μου θυμιζει οταν στις πρωτες απουσιες του μπαμπα του, παθαινα ενοχικο σοκ που δεν ειχα διαθεση να μαθω του γιου μου ποδηλατο. Αλλα κατεληξα να πιστευω οτι πρακτικα, ειναι πολυ καλυτερο για το παιδι να ειμαι με αυτοπεποιθηση και αν-ενοχικη, κι ας μη μαθει ποδηλατο. Μαζι μου περναει τις ωρες του καλλιτεχνικα. Ζωγραφιζοντας, τραγουδώντας, ακομα και χορευοντας. Τί σκατα θα παθει;
Επίσης, καθως κι εγω ειμαι τυπος πολυ του \"παρουσα-απουσα\", έφτασα να πιστεύω ότι ακόμα και στα χειροτερα μπορω να σωσω την κατασταση. Θα του πω π.χ. με ενα χαμογελο αυτοπεποιθησης και σταθερότητα στη φωνή, πολύ γλυκά, καθόλου απολογητικά \" επειδή καλέ μου είμαι λίγο στενοχωρημένη /άρρωστη/αδιάθετη/κουρασμένη, παίξε μόνος σου τώρα, μέχρι να νοιώσω καλύτερα, και μετά θα... (παίξουμε λίγο καρατε!)\". φυσικά πρεπει να προσπαθουμε σκληρα για τον καλυτερο εαυτο μας. όχι όμως πέρα του οριου που η προσπαθεια μας χαλάει, γιατί τα αποτελέσματα γίνονται χειρότερα. Χαμηλώνουμε τον πήχυ, μήπως και τον πηδήξουμε ποτέ, όχι να περνάμε συνεχώς από κάτω.
17-05-2007, 02:48 #479
Originally posted by gramle
Βρε ιντερ,
εμενα μια χαρα μου φαινεσαι.......
Ε όποιος τα καταφέρει να τα ενώσει αυτά τα τρία, όποιος έχει μόνο ένα και το αυτό, ε τότε αυτός νιώθει, δείχνει και είναι πολύ καλίτερα από όποιον δε τα έχει καταφέρει.
17-05-2007, 03:47 #480
anitak αρχιζω να καταλαβαινω οτι πραγματικα εχεις περασει απο ενα παρομοιο σταδιο σαν μητερα εχεις δικιο οι ενοχες μοιαζουν με φαυλο κυκλο οσο πιο πολυ τις νιωθεις τοσο οι πραξεις σου προσθετουν κι αλλες..ειναι μεγαλος κ δυσκολος ο αγωνας ισως καμια φορα αφου δεν ειμαι υπερανθρωπος να σκονταφτω αλλα μονο κ μονο η ανθρωπινη μου υποσταση ειναι αρκετη για να μειωσει τις ενοχες!οπως και να το κανουμε λαθη θα γινονται..ναι ,θα θελα να δωσω πολλα παραπανω στο γιο μου αλλα κανω το καλυτερο που μπορω..αλλες μερες περισσοτερο αλλες λιγοτερο..ομως προσπαθω!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή