Results 541 to 555 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
13-06-2007, 11:03 #541
θελω ομως να τα βγαλω απο μεσα μου νιωθω τοσο εγωιστρια με το να γινω καλα να ψαξω την αρρωστεια μου να την μελετησω
θελω χρονο μονη μου πολυ, ξαναρχισα κ τη δουλεια μετα απο 1 μηνα αποχης τον μικρο τον βλεπω ελαχιστα κι οταν σκεφτομαι τις ωρες που ειναι στον παιδικο οτι ποναει κι αυτο με την ορφανια του οτι μια βλεπει(οταν με βλεπει)να προσπαθει να ορθοστατησει..με πιανουν τοσες ενοχες για το παιδακι μου..
το χω αφησει μονο να αντιμετωπισει το θανατο του πατερα του!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 13-06-2007, 11:14 #542
Originally posted by interapptedμηπως η καλυτερη αντιδραση στη ζωη ειναι το γελιο??
Όσο για τον μικρό, για άλλη μία φορά απενοχοποιήσου. Από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι έξυπνος (πήρε από την μάνα του προφανώς... άμα ήσουν ντουβάρι δεν θα είχες πάθει τίποτα). Τα έξυπνα παιδιά έχουν απίστευτο emotional intelligence. Δεν χρειάζεται να τους εξηγήσεις πολλά... καταλαβαίνουν.
Την απώλεια του πατέρα του ούτως ή άλλως μόνος του θα την αντιμετωπίσει. Τόσο τώρα όσο και αργότερα. Και θα στο πω για άλλη μία φορά. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον μικρό θα είναι να δει εσένα καλά. Εσύ υπάρχεις κι εσύ τον ενδιαφέρεις. Όσο καλύτερα είσαι εσύ, τόσο καλύτερα θα είναι και το παιδί.
Όσο για τον χρόνο που λες ότι είναι περιορισμένος, να είσαι σίγουρη ότι και αυτό το καταλαβαίνει. Άλλωστε σου δίνει άλλο ένα κίνητρο... τον λίγο χρόνο που θα είσαστε μαζί να λειτουργείς πιο δημιουργικά μαζί του.
Θα στο πω για άλλη μία φορά. Εσύ θα κερδίσεις...
Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
13-06-2007, 11:24 #543
Κατα κοσμον Μιχαλη για αλλη μια φορα βρεθηκες να μου κανεις μικρα εγκεφαλικα θετικα ηλεκτροσοκ!
χθες δεν τον ειδα καθολου το μικρο..
ειχα συνεδρεια κ μετα εκανα βολτα στο Θερμαικο κ χαρηκα που δεν επεσα μεσα οταν ηρθα κοιμοταν!
λες να πιανει που εστω κ στα 5 λεπτα που τον βλεπω λεω ενα\"σε αγαπω πολυ\"?
λες να κανω καλο που του ζηταω να καταλαβει οτι ο χρονος μου ειναι περιοπρισμενος κ χρειαζομαι χρονο να βαλω την οικογενεια μας σε ταξη μετα το θανατο του πατερα του κι οτι εχουν παθει τα νευρα μου?
κανω καλα? η ειναι μικρος για τετοιες κουβεντες?
ακομα κ τα 5 λεπτα μη κ μη ημουνα
καταλαβαινω οτι κανει παραλογα πραγματα για να μου κερδισει την προσοχη εγω θυμαμαι τον εαυτο μου μικρη κ απλα αδιαφορω μονο κ μονο για να μην του γινει τροπος συμπεριφορας οι ακρεαιες αντιδρασεις
ισως στο μυαλο του να νομιζει οτι αδιαφορω γενικοτερα??
να σου πω κ κατι αλλο?ασχετο αυτη η φραση στο τελος
με εκτιμιση κτλ μου κανει κατι σαν αποχαιρετηστηρια καθε φοραwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
13-06-2007, 11:48 #544
Καλή μου Ίντερ,
Κατ\' αρχάς να δηλώσω ότι ΔΕΝ είμαι ψυχολόγος ούτε ψυχίατρος. Από ένα σημείο και μετά δηλαδή δεν ξέρω. Ίσως για κάποια πράγματα να ήταν καλύτερο να συμβουλευτείς έναν ειδικό.
Originally posted by interappted
Κατα κοσμον Μιχαλη για αλλη μια φορα βρεθηκες να μου κανεις μικρα εγκεφαλικα θετικα ηλεκτροσοκ!
χθες δεν τον ειδα καθολου το μικρο..
ειχα συνεδρεια κ μετα εκανα βολτα στο Θερμαικο κ χαρηκα που δεν επεσα μεσα οταν ηρθα κοιμοταν!
Originally posted by interapptedλες να πιανει που εστω κ στα 5 λεπτα που τον βλεπω λεω ενα\"σε αγαπω πολυ\"?
λες να κανω καλο που του ζηταω να καταλαβει οτι ο χρονος μου ειναι περιοπρισμενος κ χρειαζομαι χρονο να βαλω την οικογενεια μας σε ταξη μετα το θανατο του πατερα του κι οτι εχουν παθει τα νευρα μου?
κανω καλα? η ειναι μικρος για τετοιες κουβεντες?
Originally posted by interapptedακομα κ τα 5 λεπτα μη κ μη ημουνα
καταλαβαινω οτι κανει παραλογα πραγματα για να μου κερδισει την προσοχη εγω θυμαμαι τον εαυτο μου μικρη κ απλα αδιαφορω μονο κ μονο για να μην του γινει τροπος συμπεριφορας οι ακρεαιες αντιδρασεις
ισως στο μυαλο του να νομιζει οτι αδιαφορω γενικοτερα??
Originally posted by interapptedνα σου πω κ κατι αλλο?ασχετο αυτη η φραση στο τελος
με εκτιμιση κτλ μου κανει κατι σαν αποχαιρετηστηρια καθε φορα
Μία τελευταία παρατήρηση αφού ξανατονίσω ότι ΔΕΝ είμαι ειδικός. Να είσαι σίγουρη ότι ο μικρός καταλαβαίνει πολύ περισσότερα απ\' όσα νομίζεις... ίσως και απ\' όσα είναι σε θέση να σου δείξει ο ίδιος. Νομίζω ότι ο εαυτός σου είναι πολύ σημαντικός ΚΥΡΙΩΣ για τον μικρό. Μην τον φέρνεις λοιπόν σε αντιπαράθεση με τον μικρό. Πρέπει να σκέφτεσαι ότι όταν εσύ νικήσεις, θα είναι εφαλτήριο για τον μικρό να ξεπεράσει τις όποιες φοβίες ή ανασφάλειες μπορεί να του προκαλεί τώρα η κατάσταση.
Θα στο πω για άλλη μία φορά. Εσύ θα νικήσεις... φαίνεται γαμώ την τρέλα μου.
Μιχάλης κατά διαδίκτυο Παππάς10
13-06-2007, 12:16 #545
ναι Μιχαλη ειμαι δυνατη οπαναθεμα με !ειδικος δεν εισαι αλλα εχεις εμπειρια απο μανα με προβληματα κ δεν τα διαβασες σε βιβλια
ερωτηση:εμπειρια ζωης η βιβλια τελικα?
μου αρεσε πολυ η αλλαγη της υπογραφης!!!!
παλι θα σε ευχαρηστησω..
πως σε ειχα πει καποτε?
ενθαρρυνση της καθε μανουλας με ψυχολογικα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
13-06-2007, 12:35 #546
ναι Μιχαλη ειμαι δυνατη οπαναθεμα με !ειδικος δεν εισαι αλλα εχεις εμπειρια απο μανα με προβληματα κ δεν τα διαβασες σε βιβλια
ερωτηση:εμπειρια ζωης η βιβλια τελικα?
Και υπάρχει και μία βασική διαφορά. Εγώ από την εμπειρία μου μπορώ ίσως να καταλάβω... ο Ψυχολόγος ή ο Ψυχίατρος όμως με τις γνώσεις του μπορεί και να θεραπεύσει.
Μιχάλης.
13-06-2007, 15:26 #547
ναι ρε δεν ειπα οτι θα σε αντικαταστησω με τον ψυχιατρο μου η με τον παιδοψυχιατρο...
η υπογραφη σου οσο παει κ μικραινει...
Ιωαννα!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
13-06-2007, 16:43 #548
ναι ρε δεν ειπα οτι θα σε αντικαταστησω με τον ψυχιατρο μου η με τον παιδοψυχιατρο...
η υπογραφη σου οσο παει κ μικραινει...
Ιωαννα!
Με εκτίμιση και φιλική διάθεση, θα τα ξαναπούμε σύντομα, Παππάς10 ή κατά φυσικόν κόσμον Μιχάλης
13-06-2007, 16:44 #549
Ακούς εκεί μικραίνει η υπογραφή μου... τσ τσ τσ τσ τσ... :ρ
14-06-2007, 01:31 #550
παντως ενα χ εκτιμιταιο κουραγιο μας δινεις!
μακαρι κι ογιος μου μεγαλωνοντας να τα δει τα πραγματα ακριβως οπως κι εσυ
να ειναι υπερηφανος για την μανα του κ να μου συγχωρεσει την περιοδο που δεν μπορεσα να ανταπεξελθω σε αυτα που χρειαζοταν..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-06-2007, 13:46 #551
οσο δυσκολο κ να ειναι...οι σχεσεις μου με το γιο μου με μια λεξη ειναι σκατα
κι ομως σημερα ξυπνησα με τη διαθεση να τις φτιαξω
σκεφτηκα γιατι δεν με θελει ουτε να με δει...ποναει αυτο!
αλλα κατι στο καλο θα σκαρφιστω ειτε με τη χ λογικη μου ειτε βασιζομενη στο συνδιασμο του μητρικου ενστικτου
τι στο καλο εβλεπα εχθες ενα ντοκιμαντερ με τσιταχ στο σκαι εδω αυτα εχουν μητρικο ενστικτο εγω δεν θα χω?????
αμα πια!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
14-06-2007, 14:20 #552
οταν ξυπναει το πρωι τι γλυκος που ειναι.... ολο γλυκες του ειμαι. Οταν ομως βραδιαζει στο τελος της ημερας που τα νευρα μου ειναι τεντα παραφερομαι μερικες φορες και ξεσπαω πανω του..... Γαμο τι μου, πως να κοντρολαρω τα ρημαδονευρα μου?
14-06-2007, 14:45 #553
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ και πολύ περισσότερο τώρα με την εγκυμοσύνη. Ενώ την λατρεύω την κόρη μου και όταν είμαι μακριά της συνεχώς την έχω στο μυαλό μου, όταν γυρνάω το απόγευμα από την δουλειά τα νεύρα μου είναι κρόσια και δεν αντέχω και πολλά πολλά, οπότε προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά μοιραία κάποια στιγμή όλο και θα μου ξεφύγει κάποια έντονη κουβέντα, με αποτέλεσμα μετά να μπαίνω στον φαύλο κύκλο των ενοχών. Τι κουραστικό πράγμα και τι ψυχοφθόρο.
14-06-2007, 14:48 #554
και καθε φορα λεω \"δεν θα το ξανακανω, τι φταιει το παιδακι? να παιξει θελει, να αστειευτει\" αλλά παλι το ιδιο κανω. Του φωναζω και του αγριευω εκει που πραγματικα δεν χρειαζεται. Μου φωναζει κι αυτος, (με μιμειται) το εχω κανει νευρικο το παιδι.
14-06-2007, 14:51 #555
Εμένα η δικιά μου όταν της φωνάζω σοβαρεύει απότομα, κάθεται όσο πιό μακριά μου γίνεται και όταν αφού ηρεμήσω της λέω \"έλα κοντά\" μου και έρχεται μου λέει με περίσσιο παράπονο \"Μαμά, γιατί δεν με αγαπάς; Ολο μου φωνάζεις, δεν είναι σωστό...\" και φυσικά με κάνει σούπα....
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία