METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 50 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 556 to 570 of 745
    Senior Member
    Εμενα αρχιζει να ουρλιαζει και οταν του λεω να σταματησει μου λεει \"εσυ γιατι μπορεις να φωναζεις ενω εγω οχι?\" κι εχει δικιο. Και η αληθεια ειναι οτι προσπαθω να ειμαι υπομονετικη. Και ολοι μου το λενε οτι ειμαι τερας υπομονης αλλά και παλι ερχονται στιγμες που δεν αντεχω και ξεσπαω. Αλλά το κακο ειναι οτι γινεται σε πολυ λαθος στιγμη.

Senior Member
    Απίστευτο. Το ίδιο ακριβώς λένε και για μένα. Μόνο που δεν είμαι τελικά. Από πλευράς μου προσπαθώ να μετράω μέχρι το δέκα ή να της βρω κάποια ασχολία να κάνει έτσι ώστε να της αποσπάσω την προσοχή από ότι είναι που κάνει και με ενοχλεί. Πάντως δεν τα καταφέρνω πάντα και νιώθω τρομερές τύψεις για αυτό και φυσικά εκείνη το καταλαβαίνει και υπάρχουν φορές που το χρησιμοποιεί πολύ πετυχημένα για να με χειριστεί.

Senior Member
    να σε ρωτησω και κατι αλλο βρε τασ, σε εχω ταραξει στις ερωτησεις. Πως τα πας με τον γιο του αντρα σου? Αυτος με την πωην γυναικα του τι σχεσεις εχει?

Senior Member
    Μπα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ερωτήσεις, απεναντίας μου αρέσουν κιόλας, πολύ.

Οι σχέσεις μου με τον μικρό (10 χρ.) είναι πολύ καλές. Δεν τον πίεσα να με δεχτεί αλλά τον άφησα να με πλησιάσει μόνος του και δείχνει να με αγαπάει πάρα πολύ, να φανταστείς πως όποτε υπάρχει κάποια διαφωνία για κάτι (απλά πράγματα, μην φανταστείς κανένα καυγά, π.χ. αν θα βάλουμε λεμόνι ή αλάτι) πάντα διαλέγει το δικό μου μέρος ενώ η κόρη μου το μέρος του πατέρα του (!). Επίσης όποτε θα κάνουμε πως μαλώνουμε αμέσως θα μπει στην μέση και θα με υπερασπιστεί. Αφού ο πατέρας του το έχει πλέον μόνιμο παράπονο. Εχει γούστο γιατί το δικό μου παιδί υποστηρίζει εκείνον και το δικό του εμένα.

Οι σχέσεις του με την πρώην είναι από ανύπαρκτες μέχρι άκρως τοξικές. Δυστυχώς είναι πολύ χολερικός χαρακτήρας εκείνη και με πολλά απωθημένα, δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό τους ακόμα και μετά από 8 χρόνια και εκδηλώνει συχνά μίση και πάθη. Μέχρι και σε μένα έκανε κάποια φορά που πήγα μαζί του από το σπίτι της να πάρουμε τον μικρό επίθεση με πολύ άσκημο τρόπο και εντελώς αναίτια αλλά φυσικά δεν αντέδρασα και έτσι της στέρησα την χαρά του να νιώσει υπεράνω.

Ρώτα με κι άλλα!

Senior Member
    Πολυ σωστη σε βρισκω και παλι. Για σενα χωρισε μαζι της ή τον βρηκες χωρισμενο?

Senior Member
    Τον παρέλαβα χωρισμένο και έτοιμο για καινούργια σχέση με προοπτική για γάμο. Σαν να λέμε τυλιγμένο με την κορδέλα ένα πράγμα....

Senior Member
    οποτε δεν \"φταις\" εσυ που χωρισανε. Τοτε γιατι τα μουτρα και η εχθρα σε σενα? τον γουσταρει ακομα πιστευεις? πως και δεν εχει μπολιασει με μισος το παιδι της για σενα? μου κανει εντυπωση, με τον χαρακτηρα που λες οτι εχει

Senior Member
    Το έχει προσπαθήσει αυτό το μπόλιασμα που λες αλλά ευτυχώς το παιδάκι έχει γεννηθεί με δική του βούληση και από ότι δείχνει ξέρει να αξιολογεί τους ανθρώπους.

Ναι, πιστεύω ακράδαντα ότι τον θέλει ακόμα, άλλωστε ποτέ μία γυναίκα χωρισμένη η οποία έχει αποδεχτεί μέσα της αυτό τον χωρισμό δεν φέρεται έτσι. Το ότι προβάλει το μίσος της σε μένα στην ουσία είναι μία αντανάκλαση που στόχο έχει τον πρώην άντρα της. Αυτόν προσπαθεί να χτυπήσει και να πληγώσει, εγώ της είμαι μία άγνωστη με την οποία δεν έχει κάτι να μοιράσει. Προσπάθησε βέβαια να βρει κάποιο κοινό σημείο μεταξύ μας το οποίο είναι ότι είμαστε και οι δύο μάνες όμως αυτό το γεγονός ουδεμία σχέση έχει με το ότι έχω σχέση με τον πρώην (χωρισμένο νομίμως από εκείνη) σύζυγό της κι έτσι δεν μπόρεσε να του δώσει συνέχεια.

Senior Member
    Αυτη δεν ξαναεφτιαξε την ζωη της με καποιον αλλον? Σου μιλησε ασχημα μπροστα στο παιδι?

(απαντησε μου στο δικο μου θρεντ \"πως να φερομαι στις κρισεις πανικου κλπ\" γιατι δεν ειναι σωστο να κανουμε δικη μας κουβεντα σε ξενο θεμα)

Senior Member
    Ιντερ... συγνώμη που καταχραστήκαμε το θέμα σου και πιάσαμε το πίτσι-πίτσι.

Οσο για τον γιό σου... αν το δεύτερο βγει κορίτσι ενδιαφέρεσαι; Λέω εγώ τώρα..

Senior Member
    οχι δεν πιασαρε πιτσι-πιτσι οπως λες :)
    ισα-ισα που σε πολλα πιανω τον εαυτο μου
    οταν ειμαι στη δουλεια σκεφτομαι ποτε θα ερθει η ωρα να δω το παιδι μου κ με το που μπενω μεσα σε 10 λεπτα μας ακουει ολη η οικοδομη να μην πω ολη η περιοχη!
    κ αναρωτιομουνα ποσο κακη μανουλα ειμαι κ πως γινεται αυτο που αγαπαω τοσο στη ζωη μου να με νευριαζει τοσο!!!

κ τελικα ολες οι μανες περιπου ετσι ειμαστε!οκ εγω ειμαι κ οριακη, πενθω κι ολας αλλα μαλλον πρεπει να απενοχοποιηθω.κ να προχωρησω μπροστα
    αλλωστε εχω προσεξει οτι οσο παλευω να τα βρω μαζι του κ τρωγομαι να μη μαλωνουμε τοσο χειροτερευει το κλιμα

Τass δεν καταλαβα καλα η κορη σου ειναι απο τον αυτον τον αντρα σου?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Οχι Ιντερ μου, από τον προηγούμενο γάμο μου.

Senior Member
    μια χαρα αφου τα βρηκατε ετσι Τass!!

εσυ πως τα πας με τον πρωην σου κι αυτος με τη σειρα του με την κορη σας?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Για τον πρώην μου λέω πάντα ότι μπορεί να μην είχαμε ένα πετυχημένο γάμο είμαχε όμως ένα πετυχημένο διαζύγιο. Τα πάμε πολύ καλά και συνεργαζόμαστε στενά πάνω στο θέμα του παιδιού μας. Τον εμπιστεύομαι και τον αγαπώ πολύ παρόλο που δεν θα γυρνούσα ξανά κοντά του. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πολύ καλός πατέρας.

Οσο είμασταν παντρεμένοι είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον εγωϊσμό του και δεν ασχολιόταν καθόλου σχεδόν με το παιδί. Οταν χωρίσαμε και εκ των πραγμάτων αναγκάστηκε να το κάνει έδειξε ότι είναι πολύ καλός και σωστός μπαμπάς. Η κόρη μου τον λατρεύει και περνάει πάντα όμορφα μαζί του.

Γενικώς μετά τον χωρισμό μας έκατσε και δούλεψε πολύ με τον εαυτό του και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει πολύ καλύτερος σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι πάντοτε καλά και ευτυχισμένος.

Senior Member
    Εχει ξαναπαντρευτει? εχει κανει αλλο παιδι? Πολυ σημαντικο για το παιδι που εχετε καλο διαζυγιο

Page 38 of 50 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast