METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 50 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 745
    Senior Member
    Οχι δεν έχει ξαναπαντρευτεί ούτε έχει άλλο παιδί και τον βλέπω πολύ επιλεκτικό στις σχέσεις του οπότε μάλλον θα αργήσει αν γίνει και ποτέ. Κρίμα για εκείνον αλλά είναι επιλογή του.

Οντως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή σχέση μετά από ένα διαζύγιο. Οι περισσότεροι ξεχνάνε μέσα στον εγωϊσμό τους ότι εκτός από ζευγάρι είναι και γονείς (όταν υπάρχουν παιδιά) και δυστυχώς 100 στις 100 εκείνα είναι που την πληρώνουν και υποφέρουν..

Senior Member
    πιστευεις οτι θα ηθελε να ξαναειστε μαζι?

Senior Member
    Ναι, μου το είχε ζητήσει κιόλας λίγο πριν γνωριστώ με τον τωρινό μου σύντροφο. Εγώ ήμουν εκείνη που το απέρριψα, βλέπεις αν το έκανα θα ήταν μόνο και μόνο για χάρη του παιδιού οπότε καταβάθος δεν θα ήμουν καλά και θα το έβγαζα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Αν έκανα καλά ή άσχημα; Θα δείξει. Πάντως ένιωσα καλά με τον εαυτό μου. Ελπίζω αυτό να λέει κάτι.

Senior Member
    Ειναι πολυ σημαντικο που το παιδι ηταν τοτε μικρο. Λενε πως οσο μικροτερο ειναι τοσο το καλυτερο. Και εφοσον βλεπει πως ο μπαμπας του ειναι πολυ καλυτερος τωρα που ειστε χωρια

Senior Member
    Ναι. Ηταν μόλις 3 χρονών το μικρούλι μου. Βέβαια μην νομίζεις ότι δεν είχε αντίκτυπο και σε κείνην. Μέχρι και σήμερα της έχει μείνει το απωθημένο του να με προστατεύει, κάτι που προσπαθώ να της το βγάλω από μέσα της αλλά δυστυχώς δείχνει βαθιά ριζωμένο...

Senior Member
    κι εμενα ο γιος μου εχει παρει το ρολο του προστατη
    στην ουσια εμεις πρεπει να ειμαστε προστατες τους

Tass πως κ δεν ηθελες να τα ξαναβρεις με τον αντρα σου?
    σε ειχε ξενερωσει τοσο?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως ναι. Μετά από διάφορα γεγονότα στον γάμο μας έχασα την εμπιστοσύνη μου. Επιπλέον με πολλά που μου είπε και έκανε ένιωσα κάποια στιγμή ότι άδειασα και δεν είχα άλλα να δώσω σε αυτό τον άνθρωπο. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ ως μπαμπά και ως άνθρωπο αλλά ως σύζυγος-σύντροφος αισθάνομαι ότι δεν μου στάθηκε και δεν θα ήθελα χωρίς να είμαι καν ερωτευμένη μαζί του να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία...

Senior Member
    και πολυ καλα εκανες, αλλιως θα ειχες την δικη μου κατασταση

Senior Member
    Ναι, το πιθανότερο θα ήταν αυτό. Από την στιγμή που έκανα την κίνηση και ξέφυγα από όλο αυτό κρίμα δεν θα ήταν να ξαναπέσω στο ίδιο λούκι και να πάει στράφι η προσπάθειά μου να φτιάξω την ζωή μου;

Senior Member
    οπως κ να χει μια λαθος επιλογη (ο αντρας μου για μενα μια λαθος επιλογη ηταν)δεν πρεπει να ακολουθει ολη μας τη ζωη κ των παιδιων μας

Tass πολυ καλα εκανες
    αλλαξες πορεια στη ζωη σου
    σαν καπετανιος μου κανεις κατι κ μπραβο σου!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by Pappas10
    Originally posted by interapptedμηπως η καλυτερη αντιδραση στη ζωη ειναι το γελιο??
    Μεγάλη και σωστή κουβέντα...

Όσο για τον μικρό, για άλλη μία φορά απενοχοποιήσου. Από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι έξυπνος (πήρε από την μάνα του προφανώς... άμα ήσουν ντουβάρι δεν θα είχες πάθει τίποτα). Τα έξυπνα παιδιά έχουν απίστευτο emotional intelligence. Δεν χρειάζεται να τους εξηγήσεις πολλά... καταλαβαίνουν.

Την απώλεια του πατέρα του ούτως ή άλλως μόνος του θα την αντιμετωπίσει. Τόσο τώρα όσο και αργότερα. Και θα στο πω για άλλη μία φορά. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον μικρό θα είναι να δει εσένα καλά. Εσύ υπάρχεις κι εσύ τον ενδιαφέρεις. Όσο καλύτερα είσαι εσύ, τόσο καλύτερα θα είναι και το παιδί.

Όσο για τον χρόνο που λες ότι είναι περιορισμένος, να είσαι σίγουρη ότι και αυτό το καταλαβαίνει. Άλλωστε σου δίνει άλλο ένα κίνητρο... τον λίγο χρόνο που θα είσαστε μαζί να λειτουργείς πιο δημιουργικά μαζί του.

Θα στο πω για άλλη μία φορά. Εσύ θα κερδίσεις...

Με εκτίμιση και πάντα φιλική διάθεση,

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.

Inter moy... gia des....

http://www.parents.gr/index/

http://www.parents.gr/psych/
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ευχαριστουμε Adzik
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    λες να πιανει που εστω κ στα 5 λεπτα που τον βλεπω λεω ενα\"σε αγαπω πολυ\"?

θα σου απαντησω σαν γυναικα ..σαν μελλουσα μητερα...και σαν κορη...

δεν εχει σημασια ο χρονοσ..πιστεψε με καταλαβαινει πωσ ετσι ειναι τα πραγματα η μαμα πρεπει να λειπει πολλεσ ωρεσ για το καλο και των 2 σασ.... σημασια γι αυτον εχει την λιγη ωρα που εισαι κοντα του...να εισαι αληθηνα και ολοκληρωτικα κοντα του...οχι να τον υπερπροστατευεισ και να τον κανακευεισ υπερβολικα...

αλλα να τον κανεισ να νιωθει το σημαντικοτερο σηναισθημα για τα παιδια....την βαση για μια ισσοροπηημενη μελλοντικη ψυχολογια...

να τον κανεισ να νιωθει ασφαλησ.....

...πωσ οσο μακρια και αν εισαι ..εισαι παντα κοντα του και πωσ παντα αν σε χριαστει θα εισαι εκει να τον αγκαλιασεισ να τον κρυψεισ και να νιωσει πωσ τον αγαπασ....

...δεν εχεισ ιδεα ποση δυναμη κατι τετοιο μπορει να του δωσει......οσο 1000 ωρεσ περασμενεσ παρεα....

λες να κανω καλο που του ζηταω να καταλαβει οτι ο χρονος μου ειναι περιοπρισμενος κ χρειαζομαι χρονο να βαλω την οικογενεια μας σε ταξη μετα το θανατο του πατερα του κι οτι εχουν παθει τα νευρα μου?

πιστευω πωσ ειναι καλο...στα παιδια πρεπει να μιλαμε και να τουσσ τα εξηγουμε ολα.....γιατι οσο παραξενο κι αν ειναι τα καταλαβαινουν ολα ειναι απλα...πολυυυ μικροι ενηλικεσ.... με απλα λογακια και χωρισ δραματισμουσ...με πολυ αγαπη και υπομονη....... ειμαι σιγουρη πωσ οχι μονο καταλαβαινει ...αλλα και σε νιωθει δυνατη..και σιγουρη.

κανω καλα? η ειναι μικρος για τετοιες κουβεντες?
    ..αν του τα εξηγεισ απλα και κατανοητα....πισυευω οπωσ σου προειπα πωσ ειναι καλο...ειναι δικαιο...

ακομα κ τα 5 λεπτα μη κ μη ημουνα
    καταλαβαινω οτι κανει παραλογα πραγματα για να μου κερδισει την προσοχη εγω θυμαμαι τον εαυτο μου μικρη κ απλα αδιαφορω μονο κ μονο για να μην του γινει τροπος συμπεριφορας οι ακρεαιες αντιδρασεις
    ισως στο μυαλο του να νομιζει οτι αδιαφορω γενικοτερα??

και οι μεγαλοι κανουν οτι περναει απο το χερι τουσ για να τραβηξουν την προσοχη αυτου που τουσ ενδιαφερει....
    .....μηλα του...ρωτα τον πωσ θα ειναι χαρουμενοσ???αν η μαμα κανει μαζι του τι?.... μπορει να σου πει...στα ισα... λιγο λιγο...

με αγαπη Αντουλα

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Αντουλα σε ευχαριστω κοπελα μου
    ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις πολυ καλη μαμα..
    ετσι ειναι ειτε λεμε στα παιδια μας αληθεια ειτε την κρυβουμε \"κατω απο το χαλι\"αυτα εχουν κατι σαν κεραιες κ τα πιανουν ολα
    για αυτο η αληθεια ειναι το πιο σημαντικο πραγμα
    ειναι ασφαλεια η αληθεια!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    http://www.fhw.gr/imeakia/

http://www.baby.gr/

http://www.shopcorner.gr/catalog_details.asp?ID=484

http://woman.pathfinder.gr/relations/108530.html

Page 39 of 50 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast