METAIXMIAKH MANA K MONH - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 50 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast
Results 601 to 615 of 745
    Senior Member
    Κοίτα, χωρίς να θέλω να μειώσω την σοβαρότητα του θέματος που σε ταλανίζει θα σου πω το εξής. Ακόμα και εγώ που ανήκω την κατηγορία των μαμάδων που δεν ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή αλλά έχω τα θέματά μου (όπως κατάθλιψη, δυσκολία διαχείρισης θυμού κ.α.) οφείλω να ομολογήσω πως μου είναι πολλές φορές πολύ δύσκολο να κρατήσω τις ισορροπίες στην σχέση μου με την κόρη μου και να μην αντιδράσω υπερβολικά (είτε σε θετικό βαθμό είτε σε αρνητικό). Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι γονιός, ούτε και υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο με οδηγίες ή κάποια κλίμακα με άριστα το 10 που θα αξιολογήσει την απόδοσή σου. Ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί τελικά κρατώντας τα δάχτυλά του σταυρωμένα και ευχόμενος να κάνει το σωστό κι όλοι μα όλοι ζούμε με τις ενοχές μας. Το θέμα είναι να μην τις αφήνουμε να μας καταπιούν. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.

Senior Member
    σε ευχαριστω Tass
    μαλλον μου εχει γινει εμμονη η σχεση με το γιο μου κι οσο γινεται αυτο μαλλον ο μικρος το πιανει στον αερα κ απομακρυνεται..

θα επανελθουν καποια στιγμη οι σχεσεις μας
    θα κανω οτι μπορω κ μαλλον η καλυτερη αρχη ειναι να ηρεμισω να παψει αυτη η εμμονη
    τα μικρα εχουν τετοιο ενστικτο τελικα..
    μαλλον θα ξεκινησω απο αυτο κ η συνεχεια ευχομαι να ερθει απο μονη της
    θελω να συζητησω κ με το παιδοψυχιατρο το οτι πολλες φορες μου κοπανει οτι φταιω για το θανατο του πατερα του κι οτι θα προτιμουσε να ειχα πεθανει εγω(δεν με χαλαει κι αυτο ενοχες μου φερνει..)
    καποια στιγμη ¨\"δουλεψα καλα\"με το γιατρο του κι αυτες οι ατακες ειχαν εξαφανιστει κ τωρα ξαναεμφανιστηκαν
    αφου το διορθωσα μια θα το διορθωσω κι αλλη!
    πλησιαζει η ηληθια ωρα που πρεπει να παω στην κωλοδουλεια!
    κι δεν εχω καμια ορεξη!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα στο θέμα δουλειάς. Με τη διάθεση να πας όταν έχεις άλλα που σε βασανίζουν...

Το τριπάκι της ενοχής το περνάω και εγώ με την κόρη μου η οποία ξέρει να μου πατάει πολύ καλά τα κουμπιά μου. Της έχω φωνάξει τόσο πολύ και αδίκως που πλέον και να υψώσω φωνή για κάτι που πρέπει δεν με παίρνει, κατευθείαν με κατακεραυνώνει με ένα \"Μαμά, μην μου φωνάζεις γιατί δεν σε αγαπάω όταν συνέχεια με μαλώνεις χωρίς λόγο και ούτε και εσύ με αγαπάς!\" και εκεί φυσικά εγώ είτε ξεσπάω χειρότερα είτε απλώς βάζω την ουρά στα σκέλια, μαζεύω τα κομάτια μου και αποσύρομαι από σκηνής...

Καταραμένες ενοχές!

Senior Member
    ο,τι κ να σου λεει ξερεις τι πρεπει να απαντας,ε?
    οτι η μανουλα οτι κ να λες σε αγαπαει πολυ
    (συμβουλη του παιδοψυχιατρου)

δυσκολη οταν εισαι με την τριχα ορθια απο τα νευρα
    η οταν εχεις γυρισει απο τη δουλεια κ λες\"αχ ηρεμια\"κι ακους¨:μπαμ!!!!!μαμα εσπασα το τραπεζι!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Πανδύσκολο....

Πάντως επιδιώκω να της λέω σ΄αγαπώ σε όσες ευκαιρίες μου δίνονται και θέλω να πιστεύω πως καταβάθος το ξέρει και εκείνη. Οι περισσότεροι που μας ξέρουν και μας βλέπουν μαζί μου λένε συνέχεια πως η μικρή μου με λατρεύει και είναι κολλημένη επάνω μου και γι΄αυτό νιώθω ακόμα πιό άσχημα όταν αισθάνομαι ότι με τις πράξεις ή τα λεγομενά μου την απογοητεύω..

Senior Member
    μια απο τα ιδια περναω
    ολοι μου λενε οτι ειναι κολλημενος με την μανα
    κι εγω λεω ε,,,,καποιες φορες η μανα δεν ειναι κολλημενη με το γιο...(απο μεσα μου)
    αλλα να σου πω κ το πολυ-πολυ δεν ειναι καλο!
    η πεθερα μου ειχε αρρωστη σχεση με τα παιδια της κ τελικα...να τα αποτελεσματα!
    οποτε παν μετρον αριστον κι οποτε αφου τα μικρα ειναι κολλημενα πρεπει να κρατησουμε εμεις τις αποστασεις
    απο δω το ειχα απο κει το ειχα παλι καλες μας εβγαλα!:P
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ναι ρε γαμώτο είδες, χαχαχα!

Πάντως έχεις δίκιο, είναι δική μας δουλειά να κρατάμε τις αποστάσεις, τις ισορροπίες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Κρίμα που είναι τόσο γλιστερές οι ρημάδες και συνεχώς βρίσκουν τρόπο να ξεφεύγουν!

Senior Member
    μολις μπηκα απο τη δουλεια
    με υποδεχτηκε φουλ στην γκρινια....

εκανε απο εκδικηση το σπιτι μανταρα
    κ απαιτει.....

επαναλαμβανει τη λεξη αμεσως
    προσπαθω να διατηρησω την οποια ψυχραιμια μου....
    γραφω για να ηρεμισωωω

τα παιδια βγηκαν οντως απο την λεξη παιδευω!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Εμένα χθες ήρθε τρέχοντας στην αγκαλιά μου και όλο το βράδυ έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να είναι κοντά μου και να με βοηθάει. Ηταν μία καλή μέρα χθες, ευτυχώς. Ενιωσα λίγο πιό ανθρώπινη όσο αφορά τις αντιδράσεις μου στην μικρή μου και πιό καλά για το πως χειρίστηκα κάποιες καταστάσεις....

Senior Member
    Εμενα μου εδωσε σφαλιαρα χτες επειδη δεν πηρα τηλεφωνο ενα φιλο του για να ερθει να παιξουν. Για να μην αρχισω να ουρλιαζω πηγα και κλειδωθηκα στην κρεββατοκαμαρα. Ηρθε απ\' εξω και με παρακαλουσε να ανοιξω. Εκλαιγε και μου ζητουσε συγνωμη. Μετα απο 2 με 3 λεπτα του ανοιξα. Με αγκαλιασε και μου ειπε οτι δεν θα το ξανακανει. Δεν ξερω αν εκανα καλα, εκανα?

Senior Member
    Κατ΄εμέ πολύ καλά ιδιαίτερα στο ότι δεν ανταπέδωσες την σφαλιάρα (εγώ δεν θα κρατιόμουν να πω την αμαρτία μου). Του είπες έπειτα ότι αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο και ότι δεν σηκώνουμε χέρι στους γονείς μας;

Senior Member
    Εννοειται πως του τα εχω πει ολα αυτα. Εχω την εντυπωση πως και ο γιος μου δεν μπορει να συγκρατησει τον θυμο του οπως και εγω. Σε πολυ λιγο του φευγει ο θυμος και γινεται πολυ γλυκο παιδακι, δεν το κραταει βαπορισιο, αλλά την στιγμη που θυμωνει κανει πραγματα που και ο ιδιος δεν τα αποδεχεται. Δεν μπορει να κρατηθει ομως. Πως να του αλλάξω συμπεριφορα? Πολυ φοβαμαι πως οταν μεγαλωσει πολυ πιθανον να χτυπαει και την γυναικα του (λεω τωρα εγω).

Senior Member
    Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο... Τι να σου πω.. δεν ξέρω και γω πως να σε συμβουλέψω, το ίδιο πρόβλημα έχω βλέπεις. Από όσο γνωρίζω πάντως στα παιδιά παίζει μεγάλο ρόλο και το πως βλέπουν τους γονείς τους να φέρονται. Ισως δουλεύοντάς το με τον εαυτό σου και ηρεμώντας του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό πρέπει να κάνει και εκείνος. Τουλάχιστον κατά κει οδεύω εγώ ελπίζοντας να μου βγει σε καλό.

Senior Member
    Αυτο που με πληγωνει και με στεναχωρει περισσοτερο ειναι πως ισως εγω να του εχω μαθει αυτη την συμπεριφορα. Δεν ειναι τραγικο?

Senior Member
    Είναι και δυστυχώς η γνώση αυτή μας γεμίζει ακόμα περισσότερες ενοχές, το θέμα όμως είναι να μην τυφλωθούμε από αυτές αλλά να μάθουμε να είμαστε καλύτερες μανούλες..

Page 41 of 50 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast