Results 616 to 630 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
19-06-2007, 11:41 #616
το προσπαθω ρε Τασ, αληθεια πολυ. Αλλά πολλες φορες ξεφευγω και η συμπεριφορα μου γινεται απαραδεκτη χωρις στην ουσια να υπαρχει λογος σοβαρος. Και το τραγικο ειναι πως η συμπεριφορα μου ειναι τετοια μονο στο παιδι και στον αντρα μου. Στο παιδι πολυ λιγοτερο φυσικα. Αλλά πολλες φορες με τσαντιζει ο αντρας μου και φερομαι ασχημα στο παιδι γιατι εχω νευρα.
- 19-06-2007, 12:01 #617
εμενα μου κραταει μουτρα
ωρες,μερες ειναι δυνατον????
εγω δεν κραταω ποτε κ σε κανεναν αλλα αυτος...
κληρονιομια απο τον πατερα του ειναι?
με φτυνει,με χτυπαει,δεν ζηταει κατι αλλα το απαιτει...
την Τεταρτη στις 8 θα βοηθηθω
μολις πηρα τον παιδοψυχιατρο κ μου ειπε να κρατησω μια αποσταση μεχρι αυριο απο το μικρο
δεν ειναι κ δυσκολο αν σκεφτει κανεις οτι ουτε να με φτυσει δεν θελειwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
19-06-2007, 12:03 #618
Μήπως είμαστε δίδυμες και δεν το ξέρουμε; Μα τόσες ομοιότητες πιά....
19-06-2007, 12:05 #619
Καλημέρα Ιντερ (Ιωάννα, σωστά;)
Τα παιδιά είναι φοβεροί εκβιαστές, οι πιό πετυχημένοι γλυκοί τρομοκράτες της ζωής μας...
19-06-2007, 12:13 #620
χαχαχα
Ιωαννα με λενε ναι
χθες παιδια ακολουθησα μια γραφικη συμβουλη
\"εκει που δεν πιανει ο λογος πιπτει ραβδος\"
για 10 λεπτα ξανακερδισα τον χαμενο μου σεβασμο
μετα μου πεταξε το γλυφιτζουρι στο κεφαλι......
εχω αρχισει να γελαω με ολα αυτα
αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν τον πηγαινα τακτικα στον παιδοψυχιατρο ειχα γινει αυτο που ηθελα
αξιοσεβαστη μαμα σταθερη κι οχι αυστηρη και εδειχνα εντονα την αγαπη μου σωστα κ ισορροπημενα
καπου εχασα τη μπαλα..κι ομικρος τη σουταρε ακομα πιο μακρια ε,κ οι γιαγιαδες την ξεφουσκωσαν κι ολας
παλι απο την αρχη!
η πιτσα η κατσουφιτσα το ξερεις το τραγουδι?
εγω εχω το Σακη το διαολακι!αλλα ειναι τοσο γλυκο μωρε..αλλα με κανει κ τρεμω μωρε...well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
19-06-2007, 12:16 #621
Βρε ιντερ μου, μην το βλεπεις ετσι. \"Δεν θελει ουτε να σε φτυσει\". Σε υπεραγαπαει, απλα περναει πολλα και με το μυαλουδακι του δεν μπορει να τα φιλτραρει ολα αυτα που περναει και αντιδραει ετσι. Αλλωστε, μονο εσυ του εχεις μεινει.... Ειναι δυνατον να τα εννοει οσα κανει και λεει? θελει να σου περασει απλως καποιο μυνημα και το κανει σιγουρα με λαθος τροπο, γιατι τοσο μπορει να κανει τοσο κανει. Μην ξεχνας ειναι ΠΑΙΔΙ.
19-06-2007, 12:18 #622
Originally posted by Tass
Μήπως είμαστε δίδυμες και δεν το ξέρουμε; Μα τόσες ομοιότητες πιά....
19-06-2007, 12:27 #623
Λες ;!;
χαχαχαχαχαχαχα...... γκουχ, γκουχ, γκουχ!
19-06-2007, 12:50 #624
Originally posted by interappted
εμενα μου κραταει μουτρα
ωρες,μερες ειναι δυνατον????
εγω δεν κραταω ποτε κ σε κανεναν αλλα αυτος...
κληρονιομια απο τον πατερα του ειναι?
με φτυνει,με χτυπαει,δεν ζηταει κατι αλλα το απαιτει...
την Τεταρτη στις 8 θα βοηθηθω
μολις πηρα τον παιδοψυχιατρο κ μου ειπε να κρατησω μια αποσταση μεχρι αυριο απο το μικρο
δεν ειναι κ δυσκολο αν σκεφτει κανεις οτι ουτε να με φτυσει δεν θελει
Επίσης τα παιδιά δεν έχουν ικανότητα ιεράρχησης των αναγκών τους. Για αυτά όλα είναι απαιτώ. ένα πράγμα σαν την ΤΙΜ. ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ δε πα εσύ να μην μπορείς. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ.
Επίσης, νομίζω στο έχω ξαναπεί, το παιδάκι σου δεν έχει παει παιδικό. Δεν έχει κοινωνικοποιηθεί ακόμα. Ετσι αντιδρά πιο \"περίεργα\" από ότι θα περίμενες. Και ναι τα αγοράκια πιο πολύ χρυπάνε όπως και τα κοριτσάκια πιο πολύ κλαίνε.
19-06-2007, 12:59 #625
Γιατι δεν το εχεις στειλει ακομα παιδικο? ποσο χρονων ειναι?
19-06-2007, 14:45 #626
ιντερ το ραντεβου κλειστηκε για 28/6 στις 11 το πρωι (το κακο μ\' αυτα του Δημου ειναι οτι δουλευουν μονο πρωι). Θα μας δει καποια κα Βλαχου εμας και το παιδι καποια κα Χαρις. Τις ξερεις αυτες τις παιδοψυχιατρους?
20-06-2007, 01:34 #627
απο εναμιση χρονων το στελνω!
η επιθετικοτητα αυξηθηκε κατα πολυ οταν χασαμε τον πατερα του κ ησχεση μου μαζι του
εδω κ λιγους μηνες για τριτη φορα
στον παιδικο ειναι πιο επιθετικος απο τα αλλα αγορια αλλα κι αυτα δεν ειναι αγγελουδακια!
του χει βγει κ το ονομα
καμια φορα χτυπανε κ ανταποδιδει κ βγαινει ο φταιχτης!ο,τι γινεται ο μικρος μου τα φταιει
Δημοσιος παιδικος..ευτυχως τωρα θα παει νηπια
αλλα η σχεση του μαζι μου δεν εχει να κανει κε τη συμπεριφορα του απεναντι σε κανεναν αλλον
σημερα σκεφτομουν οτι του βγαινει περισσοτερο οσο ξεχναι πραγματα για τον πατερα του(τη φωνη του κτλ)εδω εγω παθαινω,να μην παθει ο μικρος...
αλλα δεν βρηκαμε ακομα ενα κοινο κωδικα να το αντιμετωπισουμε μαζι σαν 1
το ξεπερναει καθενας μας μονος του κι εδω χρεωνω φυσικα τον εαυτο μουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-06-2007, 10:05 #628
Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται και ξεπερνάει γεγονότα και καταστάσεις μόνος του και όχι ομαδικά, είτε είναι 4,5 χρ. είτε είναι 84,5 χρ.
Υπάρχουν πληγές που δεν κλείνουν τόσο απλά ή γρήγορα και ακόμα και μετά από χρόνια τσούζουν και ενοχλούν. Ετσι είναι και η δική σας.
Κάποιες στιγμές θα έρθετε κοντά μέσα στην κοινή σας πορεία και κάποιες άλλες θα βαδίσετε δίπλα μεν εξ΄αποστάσεως δε. Το σημαντικότερο δεν είναι τόσο να κρατιόσαστε από το χέρι και πορεύεστε όσο το να γνωρίζετε και οι δύο πως όταν το χρειαστείτε θα είστε εκεί ο ένας για τον άλλον, πως έχετε και οι δύο αυτή την επιλογή.
Η γνώση ότι υπάρχει κάποιος/α που μας προσέχει και μας αγαπά ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι πολύ μεγάλη δύναμη. Και εσείς μανούλα και γιός την έχετε.
Οσο ξέρει ότι τον αγαπάς και δεν τον απορρίπτεις να είσαι βέβαιη πως ότι κι αν κάνει θα το ξεπεράσει, είναι μία φάση και αυτό, και στο τέλος πάλι κοντά σου θα έρθει. Αλλωστε μάνα είναι μόνο μία... και καταβάθος το γνωρίζει όπως όλοι μας πολύ καλά αυτό.
20-06-2007, 11:03 #629
α ρε tass σηκωθηκα κ μου ηρθαν τοσο αισιοδοξα ολα αυτα!
σημερα ειναι κ η μερα που θα ακουσω τις συμβουλες κ θα προσπαθησω να τις τηρησω
αλλωστε ο,τι μου χει πει ο δρ του πιανει με τη μια
θα μας βρει τους τροπους να ξαναμπουμε σε ταξηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-06-2007, 11:05 #630
Κράτα ψηλά τόσο την διάθεση όσο και το κεφάλι σήμερα.
The sky is the limit!
Ολα θα πάνε καλά. Καλημέρα!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή