Results 661 to 675 of 745
Thread: METAIXMIAKH MANA K MONH
-
18-07-2007, 23:11 #661
Χμμ για μενα ειναι πιο απλα τα πραγματα το κεφαλι μου κανει ζαγκ αντι για ζιγκ λογω το πιθανοτερο γονιδιων οπως λενε (δεν ξερουν με σιγουρια...και αυτοι ψαχνονται) ...αλλα δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν για αυτο...ετσι μου εκατσε.
Βεβαια οταν βρω τα λεφτα...χειμωνα μαλλον θα παω σε ψυχολογο και ελπιζω να με βοηθησει να λυσω πρακτικα προβληματα και να μη μου αρχισει για την παιδικη μου ηλικια...γιατι αυτα ηταν παραμυθια για νεογνα οταν η επιστημη ηταν ακομη στα γενοφασκια της.
Βεβαια η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη...κρατα γερα interappted...εγω φρικαρω στην ιδεα να κανω παιδι οχι να το μεγαλωσω και μονος μου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 18-07-2007, 23:34 #662
Originally posted by interappted
ναι αλλα τι κανεις οταν οι ψυχιατροι σου λενε οτι φταινε τα πρωτα 7 χρονια της ζωης σου?
οτι φταινε
λες δεν ηξεραν απο ψυχολογια
αλλα κι εγω τι φταιω?
ποιος τα τραβαει τα ψυχολογικα?
τουλσχιστον να δειξουν κατανοηση
να σκυψουν το κεφαλι
η μανα μου λεει σε εμενα οτι δεν ειμαι καλη μανα
ενω εγω στα 30 μου υποφερω απο τα λαθη της
Και κάτι που ίσως να σου διαφεύγει inter είναι το εξής.
Η μάνα σου μπορεί να σου λέει ότι δεν μεγαλώνεις καλά το παιδί σου και να κρύβεται για τα δικά της λάθη αλλά εσύ εν πλήρη γνώση της κατάστασης που βιώνεις ξέρεις πολύ καλά τα δικά σου λάθη και κάνεις τεράστιο αγώνα να τα διορθώσεις.
22-07-2007, 17:07 #663
καπως ετσι μπορει να εξηγηται αυτη η ανταγωνιστηκοτητα
αλλα ευτυχως για μενα εδω κι εναμιση χρονο παω εγω σε ψυχιατρο κι ο γιος μου σε παιδοψυχιατρο
οποτε κ τα λαθη της βγαινουν στη φορα
οσο κ να με ποναει που ταλαιπωρουμε περα αοπο τα της δυσκολης ζωης μου κι απο μια ακραια διαταραχη προσωπικοτητας κ ξερω οτι τα πρωτα 7 χρονια μου ευθυνονται για αυτο τα συχγωραω ολα με λιγη κατανοηση
απο την αλλη αγανακτει κι αυτη με το δικιο της αλλα γινεται πολυ σκληρη εκεινες τις ωρες
κ ολα γυρνανε πισω 23 χρονια πριν...ολα!
ενα περιεργο πραγμα..σαν να γινομαι παλι 7 με τα ιδια συναισθηματα,ενοχες για την απορριψη της...σαν να μην περασε μια μερα
κ αναρωτιεμαι αν εκεινη η γενια γονιων καταλαβαιναν οτι εκτος απο τη σωματικη υγεια τοων παιδιων τους υπηρχε κ η ψυχικη
που στη σωματικη η ευθυνη ηταν πισω απο εναν ιο γριπης ενω η ψυχικη πισω απο τη δικη τους συμπεριφορα...well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-07-2007, 17:14 #664
inter, αν και η κάθε περίπτωση ειναι ξεχωριστή, με επιφύλαξη λοιπον θα σου πώ: πολύ χλωμό το βρίσκω να σκεφτόντουσαν και πολλά για ψυχική υγεία ή ψυχική ισορροπία. Μάλλον το κύριο μέλημα τους ήταν στο να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους για να μεγαλώσουν άνετα τα παιδιά τους. Πολλές φορές μάλιστα αυτή η άνεση θεωρουν οτι έχει τη δύναμη να αντικαταστήσει τα πάντα: τον διάλογο, την επικοινωνία, την αγάπη ακομα, την προσπάθεια να ρθουν κοντά με τα παιδια (αν γίνεται αυτή).
22-07-2007, 23:47 #665
Πολλές φορές να μην ήταν και οι ίδιοι ισορροπημένοι...
22-07-2007, 23:55 #666
στη δικη μου περιπτωση το θεμα μου ειναι ο πτερας μου ειναι διπολικος κ τα ψυχολογικα μου τα δημιουργησε η μανα μου...
δεν λεω οτι δεν εφταιξε καθολου πατερας μου αλλα εγω απο την μανα μου ειμαι πληγωμενη!
εφαγες? ετσι κ η απαντηση ηταν ναι ολα καλα
ετσι κ ηταν οχι αρχιζε τα μουρουνελαιαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-07-2007, 00:00 #667
Ναι..Ο πατέρας κουκουρούκου με την μάνα μου έχω τα μεγαλύτερα απωθημένα....Μια απόρριψη βίωνα γιατρέ επί 24ωρο.....Πάρε αυτά τα χάπια και θα νιώσεις την αγάπη της...
23-07-2007, 00:15 #668
χαχαχαχαχαχα
παρε αυτα τα χαπια να μαστουρωσεις κ να μην το σκεφτεσαι!!!!
κι εγω μια απορριψη γερη νιωθω
τιποτα δεν κανω σωστα
ολοι οι αλλοι τα καταφερνουν καλυτερα απο μενα
δεν με καταλαβαινει(σκεφτομαι να της γραψω λεξικο τυπου:
η κορη μου=θηλυκο ανθρωποειδες που εγω γεννησα κ μεγαλωσα
συλληψη εμβρυου=-λαμβανει χωρα κατα τη συνουσια ενος αντρα κ μιας γυναικας οταν ο αντρας εκσπερματωνει μεσα στη γυναικα.ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Κ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑ
ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ Κ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.
ενθαρυνση=λογος προτροπης,επιβραβευση
κ κατω απο το λημμα η μανα μου
i can get no satisfaction κ κυριως με την κορη μου!!!!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-07-2007, 02:59 #669
Έτσι...Πάρε και σήμερα τα αντικαταθλιπτικά σου για να καλύψεις τα κενά σου..Να μαστουρώσεις για να μην πονάς..Σαν την μορφίνη στους ετοιμοθάνατους.....
Ωραίο το λεξικό...Εμένα η μάνα μου λέει,είναι οκ γυναίκα που με αγαπούσε και αγαπά αλλά βρε δεν έχει τρόπο να μου το δείξει..Άσε μεγάλο στόρυ που που να κάθομαι να αναλύω διαδικτυακά.....Για αυτό προσπαθεί να με πείσει η ψυχίατρος αλλά δεν της βγαίνει....Με πείθει αυτή κ μετά στο σπίτι η μάνα μου με ξεπείθει....κ γινόμαστε κώλος....Προσπαθώ να ψυχαναγκάζομαι-ας βγει και σε κάτι καλό αυτή η πάθηση-ότι η μάνα μου με αγαπά για να μην πιάνω κρίση.....Ξέρεις επαναλαμβάνεις φράσεις στυλ:Δεν μπορεί να είναι τόσο σκρόφα...Ε,δεν γίνεται να μη με αγαπά.Όλο και κάτι καλό θα έχει....Είναι καλή καρδιά κατά βάθος...Έχει αισθήματα(??????????????............) αλλά δεν τα δείχνει...
Όλα αυτά για να μην την αποτεφρώσω...Χαχα....
Με σκότωσε γιατί δεν μ\'αγαπούσε....
Είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση στον αδερφό μου και δεν ζήλευα καθόλου!!!!!!
Όσο για το όταν με γέννησε...Χμμ..Είπε πως είμαι άσχημη....Μια απόρριψη από γεννησημιού...Άντε μετά να ξεκομπλαριστώ..... Ε και απλά λέω μια μέρα δεν θα με πονά τόσο η απόρριψή της....Το μεγαλύτερο κόλλημα σε φτύσιμο είναι αυτό της μάνας μου..Διαρκεί 21 χρόνια.....
09-08-2007, 10:55 #670
λοιπον μετα απο τοσο καιρο βγηκε επιτελους η συνταξη του γιου μου απο το θανατο του αντρα μου
η ΜΑΝΑ μου
θα ερθω στο ικα μαζι σου να μη δωσουν επιταγη να τους πω οτι δεν πας καλα......................................
τζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ζζ μου καψε τη φλατζα παλι πανω που χαλαρωνα τεχνηταwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
10-08-2007, 01:10 #671
Mlk σε έχει γαμήσει....Έτσι σου λέει;;Ότι δεν πας καλάς και θέλει να το πει και παραέξω;;Καλά οκ...Παραιτούμαι από τον αγώνα..Παίρνω διαζύγιο από τη μάνα μου και δεν πληρώνω διατροφή ένα πράμα....Χαλάρωνες τεχνητά ε;;;Καλό αυτό.....Ρε γράψε ένα χ στη μάνα σου..Μιλάμε κάνεις βήματα μπροστά και σε πάει πίσω με την συμπεριφορά της....
Μου ξαναέρχεται το Γιατρέ βιώνω μια 24 ωρη απόρριψη..Πρέπει να βγουν και τα διαζύγια γονέων...Κακώς δεν προμελετήθηκε αυτό......Μια αναθεώρηση των νομοσχεδίων.....
Πώς να χωρίσετε από τη μάνα σας σε λίγο καιρό..
Πείτε της πόσο την αγαπάτε.
Πείτε την επαναλαμβανόμενα μαμά.
Πείτε της πόσο φταίει που είστε σε αυτό το χάλι.
Σούρτε της σε μορφή μπούμερανγκ όλα αυτά που σας έχει σούρει από καιρού...
Ξακατινιάστε την εν ανάγκη στο σόι,σε κοινούς γνωστούς για το πόσο θεσπέσια σας φέρεται.
Πείτε της όταν αν υπήρχε πτυχίο για μαμάδες θα προτιμούσατε να το δίνατε στην πεθερά σας.
Ξοδέψτε τον αξόδεφτο.....Κοινώς φαλιρήστε την.
Αν τα παραπάνω δεν πετύχουν υπάρχει η έσχατη λύση της τεμαχιτοποίησής της αλά αλλαντικό με γαρνιτούρα όπου θα υποστηρίξετε ότι στην αλλοφροσύνη σας την περάσατε για φαγώσιμο.....
Συμβουλές από το Νο1 περιοδικό Psychopolitan...
10-08-2007, 01:23 #672
Ως πότε παληκάρια μαζί με την μαμά;Να βλέπουμε φεγγάρια,να πλέκουμ κεντητά;
Καλύτερο μιας ώρας πνιγμένοι στην μαστούρα παρά σαράντα χρόνια στης μάνας την μουρμούρα...
Τι σ\'ωφελεί αν ζήσεις στης μάνας την ποδιά;Φαντάσου πως σε ψήνουν του Χάρου τα παιδιά...
10-08-2007, 15:18 #673
λολ..ρε μλκ λολ κ ελεος μαζι με τις μαναδες μας.μανα-κορη καθημερινο ντερμπι απο τη μια εμεις με τις χ κακιες που δικαιολογημενα βγαζουμε επειδη ο,τι ειμαστε δικο τους δημιουργημα ειμαστε στο φιναλε ας βαζανε καποτα, η αφου εγινε το γεννητικο ατυχημα να δινανε τη δεουσα σημασια.μαλλον ειμαι τυχερη που εκανα αγορι γιατι το σηριαλ θα κατεληγε σαπουνοπερα!!!!!!
απο την αλλη βλεπω φιλες μου να εχουν πολυ ζηλευτη σχεση με την μανα να πηγαινουν για καφε σινεμα,ψωνια...εμει το μονο που κανουμε μαζι με την μανα μου ειναι ο αντιλογος..
μπηχτη δικια μου:μη μιλας ετσι στο γιο μου,δεν θελω να βγει οριακος κι αυτος..
- ειδες αν εκανα λαθη εγω εσυ που εισαι οριακη κ σταματα τελος παντων με τα ορια γιατι εχω κι εγω τα δικα μου φαντασου τι εχεις κανει στο μικρο!!!!
η δε σχεση μου με τον γιο μου πλεον ειναι αριστη!μιλαμε,συζηταμε...
η μανα μου ειναι σαν υπενθυμιση κινητου:Η ωρα ειναι 3,ειναι ωρα να φατε
φαγατε?αντε χεστε με τωρα
βεβαια μετα την επισκεψη-ενημερωση στο δρ μου ταπραγματα ειχαν αλλαξει τις 2 πρωτες μερες κ αλλαζουν οποτε τις υπενθυμιζω τι ειπε ο δρ μου!!!!!α ρε δρ
-σε εχω κανει θεο
γμ τον Αυγουστο
κολυμπας κ δεν μπορω να αναλυσω
σε χω κανει θεο
στις 20 θα σε δω
κ δεν ξερω απο που να αρχισω........well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
11-08-2007, 00:29 #674
Ωραίο αυτό..Μη μιλάς έτσι στο γιο μου..Δεν θέλω να βγει οριακός..Η απόλυτη μπηχτή στην μάνα.....Την ισοπέδωσες...Σαν να της είπες δεν φτάνει που είσαι τόσο σκατά που με έκανες οριακή είσαι τόσο σκατά που μπορείς να κάνεις και το εγγόνι σου οριακό.....Η μάνα σου πάντως αντίλογος κι αυτή ε;;Όχι..Εγώ με την μάνα μου ψωνίζω και κατά καιρούς έβγαινα για σινεμά..Τώρα για καφέ δεν θα το έλεγα..Χαχα.....Και κατά καιρούς την πιάνει το τρυφερό της αλλά στο παρελθόν μου άλλαξε τα φώτα και τώρα εν μέρει το κάνει....απλά αλλιώς..και πιο ήπια.....Πάντως εξαρτάμαι πολύ από την γνώμη της που δεν είναι καλό....Με μισώ που καμιά φορά πασχίζω να διεκδικήσω την αποδοχή της.....Να φανταστείς πάντως πως και η δικιά μου μάνα με την μάνα της δεν τα πήγαιναν καλά......Εγώ με την γιαγιά ταιριάζω απόλυτα....Δηλ η αποδοχή που δείχνει μια μάνα στην κόρη της παίζει και με το κατά πόσο την αποδέχτηκαν αυτή σαν κόρη..........Έχουμε κάνει το γεννεαλογικό δέντρο των αλύτων...
11-08-2007, 00:40 #675
Originally posted by kassi_21
Πάντως εξαρτάμαι πολύ από την γνώμη της που δεν είναι καλό....Με μισώ που καμιά φορά πασχίζω να διεκδικήσω την αποδοχή της.....
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή