'Τράβα και ψόφα' - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Banned
    Συγνωμη, εχεις δικιο, δεν ηθελα να υπερβαλω! απλα, λιγο προσοχη!! τοσα αγορια μια χαρα υπαρχουν γυρο!! απλα εχω προσεξι οτι τους κομπλε, νορμαλ, ανδρες που ειναι μετριμενοι τους τρωει η μαρμαγκα! κι κατι τετοιους ειναι ολο με γυναικες !!

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Ξερεις...αυτα δε μπορεις να τα προβλεψεις....και τι να κανεις..?να σταματησεις να βγαινεις? να κλειστεις σπιτι...? οκ, ναι, σαφως να προσεχεις τις επιλογες σου....αλλα πως να προβλεψεις μια τετοια αντιδραση?

Senior Member
    Πού ειναι οι νορμαλ ανδρες???Που?? Πες μου....απο τον Ιανουαριο που χωρισα εχω βγει τουλαχιστον 10 ραντεβου...το τι εχω ακουσει....τί παντρεμενοι ειναι, τι πληγωμενοι απο πρηων, αλλοι γυρνανε σε πρωην, αλλοι εχουν απιστευτα φετιχ και ανωμαλιες....δηλαδη τι να πω πια....λιγο ελεος....δεν υπαρχουν καποιοι που να ειναι λιγο, ελαχιστα ,πιο φυσιολογικοι, πιο συζητισιμοι και να μην παντρευονται ή γυρνανε σε πρωην?

Banned
    Ψαξε καλυτερα , οι νορμαλ αντρες δεν εχουν εξαφανιστει , προφανως καπου στη διαδρομη περνεις λαθος στροφη και πεφτεις στις ιδιες λουμπες .....

Senior Member
    Τερμα το ψαξιμο, τερμα τα ραντεβου, τερμα ολα. Κουραστηκα, απογοητευτηκα, οοοοτι και να κανω ποτε δεν ειμαι αρκετη για κανεναν. Φαινεται ολες οι γυναικες εκει εξω εχουν κατι που εγω δεν εχω.

Banned
    Αμα απογοητευεσαι απο τοσο νωρις ειναι δυσκολο γιατι εχεις ακομα μπροστα σου.... Η σαλονικα εχει καλα παιδια ρε σιγουρα θα βρεις καποιον να σε γεμισει και να σε θεωρει αρκετη οπως και εσυ λες

Senior Member
    Ναι βεβαια...υπεροχα παιδια....ο τελευταιος που βγαιναμε μου αποκαλυψε οτι τα χριστουγεννα παντρευεται.....ο προηγουμενος ελειπα στο Λονδινο 10 μερες και βρηκε αλλη, ο προηγουμενος τα εφτιαξε με μια συναδελφο....χμμμμ ναι...ολοι ειναι καταπληκτικοι....και ξερω ξερω...ολοι θα γυρισετε να μου πειτε οτι μαλλον εγω δεν κανω κατι σωστο και ολοι με αφηνουν. Πιθανον....αλλα ποσο ακομη να μειωσω τον εαυτο μου?

Banned
    Ναι βεβαια...υπεροχα παιδια....ο τελευταιος που βγαιναμε μου αποκαλυψε οτι τα χριστουγεννα παντρευεται.....ο προηγουμενος ελειπα στο Λονδινο 10 μερες και βρηκε αλλη, ο προηγουμενος τα εφτιαξε με μια συναδελφο....χμμμμ ναι...ολοι ειναι καταπληκτικοι....και ξερω ξερω...ολοι θα γυρισετε να μου πειτε οτι μαλλον εγω δεν κανω κατι σωστο και ολοι με αφηνουν. Πιθανον....αλλα ποσο ακομη να μειωσω τον εαυτο μου?
    Δε σου ειπε κανενας να μειωσεις τον εαυτο σου , ισα ισα να εισαι ο εαυτος σου παντοτε ( Αυτο μου το εμαθε μια ψυχη πολυ προσφατα) ....
    Μη το βαζεις κατω ποτε ολες οι επιλογες που κανεις δεν ειναι ιδιες απλα νομιζω οτι το ψαχνεις παρα πολυ και αυτα τα πραγματα δε θελουν τοσο ψαξιμο ... Συγνωμη αλλα δε το λεω για να σε θιξω

Senior Member
    Δε με θιγεις, ουτε προσβαλομαι τοσο ευκολα, μη σε απασχολει αυτο...το μονο που ηθελα ηταν να παρω τα πανω μου μετα τον χωρισμο μου και να ξανανιωσω πως ειναι να εισαι ενθουσιασμενος....αλλα δε μου βγηκε σε καλο....ωστοσο δε θελω να χανω την ελπιδα μου....ισως η εποχη για μενα να ειναι για να επικεντρωθω σε ενα διδακτορικο ή τελοσπαντων σε κατι αλλο.

Senior Member
    κοριτσι ξεκολλα...!
    ουτε τους παντρευεσε ουτε κανεις παιδι μαζι τους...μια γνωριμια κανεις δεν περπαταει...πας παρακατω.....
    απλα πραγματα...
    κι αν δεν ψαξεις πως θα βρεις τον σωστο....παντως οχι αν απογοητευτεις και κλειστεις σπιτι....
    για μενα μια χαρα το πας.....ειναι θεμα χρονου.....και ο καταλληλος θα βρεθει....
    αλλωστε βρε...δεστο απο την θετικη του πλευρα.....ολα αυτα γινονται...γιατι το μελλοντικο σου ταιρι,ειναι κι αυτο στο δρομο για να σε βρει.....και αυτη την στιγμη,ισως καπου παραπονιετε οπως εσυ...κι ολοι αυτοι οι ασχετοι καθαριζονται αυτοματα απο τον δρομο σας...γιατι το γραφτο ειναι να συναντησετε στο τελος ο ενας τονα αλλον ;)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    :) thank u so much for the support....Σήμερα αυτο συζητουσαμε με τη γιατρο μου και προσπαθουσε να με κανει να δω καθαρα και να πιστεψω σε ολα αυτα που εχω καταφερει μεχρι στιγμης στη ζωη μου, οχι να κοιταω αυτες τις περιστασιακες αποτυχιες...αν με εκτιμουσα οπως επρεπε ολα θα ηταν αλλιως.

Banned
    Ετσι αυτο νομιζω πως ειναι το σωστο πνευμα ..... Ολα για καποιο γινοντε και οπως προειπε το παραπανω μηνυμα καποια στιγμη θα βρεθεις με το ταιρι σου ....
    Καλα να περνατε εως οτου παιδες ειλικρινα αυτο εχει μεινει ...........

Υ.Γ Να επικεντρωθεις στο διδακτορικο σου μη το αφησεις

Senior Member
    Δε θελω να το αφησω....την εκπαιδευση μου ποτε δεν την παραμερισα, απλα εχω ενα κενο...κατι λειπει...πολλες φορες σκεφτομαι οτι ο Θεος με βαζει σε ολες αυτες τις δοκιμασιες και τις δυσκολιες για να μου δωσει εν τελει το καλυτερο.

Banned
    Δε θελω να το αφησω....την εκπαιδευση μου ποτε δεν την παραμερισα, απλα εχω ενα κενο...κατι λειπει...πολλες φορες σκεφτομαι οτι ο Θεος με βαζει σε ολες αυτες τις δοκιμασιες και τις δυσκολιες για να μου δωσει εν τελει το καλυτερο.
    Λενε οτι ο Θεος δινει στον ανθρωπο οσα μπορει να αντεξει , δε στο λεω και παλι για να σε θιξω , κανενας δε ξερεις τι σοι καμπουρα κουβαλαει απο πισω του ....
    Θα ερθει η στιγμη που η δοκιμασια σου οπως λες θα ερθει σε ενα τελος ... Μη τρελενεσαι τα καλα λενε ερχοντε εκει που δε τα περιμενεις ..

Senior Member
    Μακαρι...ωρες ωρες νιωθω τοση μοναξια..απομονωση....μου λειπουν εκεινες οι μερες που με κοιτουσε ο αγαπημενος μου και ενιωθα ευτυχισμενη.

Banned
    Μακαρι...ωρες ωρες νιωθω τοση μοναξια..απομονωση....μου λειπουν εκεινες οι μερες που με κοιτουσε ο αγαπημενος μου και ενιωθα ευτυχισμενη.
    Κοιτα λογικο ειναι αυτο που λες , ολοι οι ανθρωποι νιωθουν την αναγκη αυτη .... Ειδικα οσοι περνανε καιρο στη μοναξια αλλα αυτο δε θα επρεπε να σε περνει απο κατω .... Να το βλεπεις σαν μια νοσταλγια και τιποτα παραπανω ....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast