'Τράβα και ψόφα' - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 73
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Μολις μου με πηρε τηλεφωνο η συναδελφος και μου ειπε οτι της εστειλε το μηνυμα'Α,και να ξερεις δε μου σηκωνοτανε γιατι εισαι χοντρηηηηηηηηηηηηηηη' ποσο ελεος........
    χαουτου, για τα κιλα, υπαρχουν οι ζυγαριες.
    ας ανεβει σε μια η φιλη σου και θα καταλαβει αμεσως αν ειναι χοντρη η οχι,αν εχει μπει σε προβληματισμο. ποιος ο λογος να ασχολειται με τον πικραμενο?

Senior Member
    μα δεν ειναι,αυτο ειναι το θεμα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ισχυουν τα ιδια γι αυτην που αφορα ρε κοπελια. σαμπως ξερουμε ποια ειναι η χαουτου για να ξερουμε ποια ειναι η φιλη?
    και η ιδια σε αλλα μηνυματα της εχει ασχοληθει με σχολια ανδρων για το ατομο της. ειναι γενικο το σχολιο. ισχυει για ολους
    ε όχι ρε κοπελιά κι έτσι δηλαδής.., ακόμα κι αν δεν ξέρεις ποια είναι η χαουτου.., δηλ. κι ίδια να είναι,
    δικαίωμά της είναι να αναφερθεί σε τρίτο πρόσωπο και σε σένα να το λάβεις υπ' όψιν!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ε όχι ρε κοπελιά κι έτσι δηλαδής.., ακόμα κι αν δεν ξέρεις ποια είναι η χαουτου.., δηλ. κι ίδια να είναι,
    δικαίωμά της είναι να αναφερθεί σε τρίτο πρόσωπο και σε σένα να το λάβεις υπ' όψιν!
    μαρκελα σου απαντησα και δεν το ειδες, οτι η γνωμη αγνωστων ανδρων για το ατομο της, εχει απασχολησει επανειλλημενα και την ιδια την χαουτου και γιαυτο το σχολιο αφορα και την ιδια. μαθε να διαβαζεις τι σου απαντουν οι αλλοι, διαφορετικα θα βαριουνται να το κανουν...
    σε καυγα δεν θα μπω μαζι σου οσο και να χτυπιεσαι. βρες κανεναν της δικης σου νοοτροπιας...

Senior Member
    μα δεν ειναι,αυτο ειναι το θεμα!!
    ποιο ειναι το θεμα, χαουτου?

Senior Member
    της καταντιας μερικων ανθρωπων να πεφτουν τοσο χαμηλα....

Senior Member
    της καταντιας μερικων ανθρωπων να πεφτουν τοσο χαμηλα....
    απλα τους αγνοεις και πεφτουν ακομα πιο χαμηλα. στην ανυπαρξια ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαρκελα σου απαντησα και δεν το ειδες, οτι η γνωμη αγνωστων ανδρων για το ατομο της, εχει απασχολησει επανειλλημενα και την ιδια την χαουτου και γιαυτο το σχολιο αφορα και την ιδια. μαθε να διαβαζεις τι σου απαντουν οι αλλοι, διαφορετικα θα βαριουνται να το κανουν...
    σε καυγα δεν θα μπω μαζι σου οσο και να χτυπιεσαι. βρες κανεναν της δικης σου νοοτροπιας...

χαχα ρέμεντυ, μωρέ είδα ότι πρόκειται για την συνάδελφό της γι' αυτό κι επιμένω.. άσε γίναμε όλοι καλούληδες τελευταία δεν έχει κανέναν να τσακωθώ! χαχα

Senior Member
    βρε παιδια ναι, μη μαλωνετε τωρα για βλακειουλες...όντως πρόκειται για συνάδελφο και καλη φιλη αλλα τα παιρνω κι εγω υποψιν μου ενοειται! Ποτε δεν ξερεις!! Με ολα τα καλα που μου συμβαινουν και μενα τελευταια....!!!!

Senior Member
    βρε παιδια ναι, μη μαλωνετε τωρα για βλακειουλες...όντως πρόκειται για συνάδελφο και καλη φιλη αλλα τα παιρνω κι εγω υποψιν μου ενοειται! Ποτε δεν ξερεις!! Με ολα τα καλα που μου συμβαινουν και μενα τελευταια....!!!!
    σόρρυ howtodream8,.. Καλή συνέχεια σου εύχομαι!! :D

Πες της να ρθει να την "γνωρίσουμε". Καλύτερα να τα ακούει από πρώτο χέρι παρά μέσω τρίτου! Θα σου ειναι πολύ κολλητη.
    γιάννης

Senior Member
    Ευχαριστως, θα της μιλησω για το φορουμ και θα την γνωρισετε αν ενδιαφερεστε.

Banned
    Που πατε κι τους βρησκετε!! σορυ δλδη, χωρις κακια , αλλα γτ.?

Μηνυματα, τηλεφωνα, διαδυκτιο, παρακαλητα, κλαματα, πραγματα που η κοπελα θεωρουσε υπερβολικα και παραλογα για τοσο μικρο διαστημα που γνωριζονταν. Της υποσχεθηκε να πανε μαζι ταξιδι, να κανει ο,τι αυτη ζητησει, μονο για να μη τη χασει. Αυτη ομως επεμενε στην αποφαση της. Εφτασε σε σημειο να δωσει το τηλεφωνο της σε φιλους του και να την παιρνουν και να την παρακαλανε και αυτοι συνεχως. Μεχρι και κατω απο το σπιτι της ερχοταν και παρακαλουσε. Και μιλαμε τωρα για 30 ετων, οχι για 15. Εν τελει αυτη του εξηγησε για πολλοστη φορα οτι δε θελει να ξαναβγουν γιατι δεν ειναι αυτο που ψαχνει και επιζητει. Και ο ιδιος της εστειλε ενα μακροσκελες μηνυμα, λεγοντας την οτι ειναι ξεφτιλισμενη ,ψωναρα και 600 κιλα ζωο ,οτι ειναι τρελη που παει στους ψυχιατρους και γι αυτο και ολοι την παρατανε, και πολλα ακομη που δε μπορω να αναφερψ καθως ειναι χυδαιολογιες. Στο τελος δε υπέγραψε με το θρυλικο πηγαινε και ψοφα. Σε τι σκεψεις σας οδηγει ενα τετοιο ατομο ως προσωπικοτητα? Ενδιαφερομαι να διαβασω τις απαντησεις σας.

Senior Member
    Ξερεις...αυτα δε μπορεις να τα προβλεψεις....και τι να κανεις..?να σταματησεις να βγαινεις? να κλειστεις σπιτι...? οκ, ναι, σαφως να προσεχεις τις επιλογες σου....αλλα πως να προβλεψεις μια τετοια αντιδραση?

Banned
    Ξερεις...αυτα δε μπορεις να τα προβλεψεις....και τι να κανεις..?να σταματησεις να βγαινεις? να κλειστεις σπιτι...? οκ, ναι, σαφως να προσεχεις τις επιλογες σου....αλλα πως να προβλεψεις μια τετοια αντιδραση?
    Tιποτα απολυτως δεν ειναι τυχαιο αλλα ουτε και προβλεψιμο απλα θελει να εισαι και λιγο επιφυλακτικος για τον παν ενδεχομενο.....
    Στη προκειμενη περιπτωση μαλλον δεν εγινε τιποτα απ'ολα αυτα με αποτελεσμα να ερθει σε αυτη τη θεση ..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast