'Τράβα και ψόφα' - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Senior Member
    Παντως εχω την απορια....ειναι αραγε ολοι τοσο χαρουμενοι εκει εξω με τους αγαπημενους τους?

Banned
    Δε θα το ελεγα οτι ολοι ειναι χαρουμενοι , αυτοι που σιγουρα ειναι ομως χαρουμενοι ειναι αυτοι που το νιωθουν..........

Senior Member
    Γιατι οι περισσοτεροι απο τον κοινωνικο μου περιγυρο εχουν καποιον διπλα τους και σκεφτομαι....ποσο πια προνομιουχοι και τυχεροι ειναι ολοι αυτοι συγκριτικα με μενα......

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Παντως εχω την απορια....ειναι αραγε ολοι τοσο χαρουμενοι εκει εξω με τους αγαπημενους τους?
    Άλλο το "είναι" και άλλο το "φαίνεσθαι". Χρειάζεται να τους ζησεις από κοντα για να καταλάβεις, επειδή μπορεί να σου δειχνουν τη βιτρίνα... τόσο επιφανειακες που έχουν καταντήσει οι σχέσεις.
    γιάννης

Senior Member
    ολο αυτο μου κάνει για μικρό παιδί που που μεγάλωσε σε ασχημο οικογενειακό περιβάλλον κ εξελίχθηκε σε έναν απροσάρμοστο ενήλικα σε διάφορες καταστάσεις μέσα στη ζωή του,σίγουρα είναι μια προβληματική προσωπικότητα κ θελει ειδικό χειρισμό .
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Παιδιά, σήμερα ο τύπος έστειλε ξανα μήνυμα, λέγοντας οτι την σκέφτεται και οτι τη θέλει και ότι όλα αυτα τα βρισιδια τα εστειλε αλλος , φίλος του....μα καλα.....πόσο χαζές μας έχουν ???? Και πως εχει το θρασος μετα απο ολα αυτα να στελνει μηνυματα ξανα, σε θελω, γυρνα πισω.....αρρωστημενο τελειως....

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Παιδιά, σήμερα ο τύπος έστειλε ξανα μήνυμα, λέγοντας οτι την σκέφτεται και οτι τη θέλει και ότι όλα αυτα τα βρισιδια τα εστειλε αλλος , φίλος του....μα καλα.....πόσο χαζές μας έχουν ???? Και πως εχει το θρασος μετα απο ολα αυτα να στελνει μηνυματα ξανα, σε θελω, γυρνα πισω.....αρρωστημενο τελειως....
    φαινεται η κοπελα απο την στεναχωρια που τον εχασε ....επεσε σε αυστηρη διαιτα κι εγινε κορμαρα μεσα σε χρονο dt....αυτος την ειδε και ερωτευτηκε ξανα μανα...:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    χαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα.. ..ναι ναι.....μεσα σε μια βδομαδα εγινε απο σκουπιδι,μπαζο,ξεφτιλισμεν η και 600 κιλα,αξιολογη,κουκλαρα και σωματαρα!!!!!

Senior Member
    εεεε...μα...τετοιον αντρα...τετοιον αντρα....θα πουλησω και τα γιδια και την μαντρα.......:) που λεει σοφα και το ασμα!

Senior Member
    Την εκλιπαρει....την παρακαλαει....δεν υπαρχει ολο αυτο το σκηνικο.....και νομιζα οτι εγω εχω την προβληματαρα που παω εδω και εναν χρονο στον ψυχιατρο...

Senior Member
    Πεστης να μην απαντα...ανησυχω που ξερει την διευθυνση της...αν και αυτοι οι τυποι συνηθως ειναι θρασυδειλοι....

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Παιζει το σεναριο παντως αυτα τα βρισιδια να μην τα εστειλε φιλος του, αλλα "φιλη" του.. Η υποθεση ζεχνει βεβαια οπως και να χει...

Senior Member
    γκομενικο λες λιλιουμ???? ασε και επιμενει να περασει να την παρει να τη δει, αλλα ποιος ξερει τι ειναι ικανος να κανει....οχι οτι αυτη θα πηγαινε βεβαια....

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345