Results 1 to 15 of 18
Thread: Ο κύριος Ψ.
-
22-07-2012, 20:18 #1
Ο κύριος Ψ.
Μα ποιός είναι επιτέλους αυτός ο κύριος Ψ;
Θα το ανακαλύψετε στη συνέχεια. Είναι ένας πρωταθλητής αλλά τι πρωταθλητής. Δύσκολο να συγχωρέσεις ένα τόσο ξακουστό πρωταθλητή.
http://www.examiner.com/article/deat...e-catastrophic
Οι ψυχίατροι λοιπόν έχουν τα πρωτεία στους θανάτους πελατών με τα θανατηφόρα τους φάρμακα. Πήρα χθές λοιπόν τον ψυχίατρο που με διέγνωσε εσφαλμένα όπως με διέγνωσε και του είπα: Αν ξαναβαλεις τη μανα μου να μου δωσει στα κρυφά απο το δηλητηριο που πουλας θα ερθω εκει και θα σου ανοιξω το κρανιο στα δυο. Εκείνος τρόμαξε και με παρακάλεσε να μην τον πειράξω. Τίποτα δεν έγινε, αστειεύομαι, απλώς εξιστόρισα μια ιστορία που παραλίγο να γίνει γιατί τα νεύρα υπάρχουν και δεν υπάρχουν τυχαία. Βλέπετε είναι σκληρά τα πράγματα.
Οι συνθήκες διαβίωσης του μοντέρνου ανθρώπου είναι τρομακτικές μπορώ να πω. Δεν είναι κόσμος αυτός να γεννηθεί ένα παιδί, να ευδοκιμήσει ένας έρωτας, να συντηρηθεί ζωή. Και να υπάρχει μια μοντέρνα στρατιά στον χώρο της υγείας με αποστολή να εξολοθρεύσει ένα μεγάλο μέρος του πλυθισμού, όσους "βάζουν στο μάτι". Γύρω από αυτό το χορό, στήνετε ένα πανηγύρι, που δημιουργεί συνεχώς νέα πελατεία στα στέκια των δολοφόνων.
Όσοι παίρνετε ψυχοφάρμακα αφήστε με να σας καθοδηγήσω. Κόψτε τα. Όλοι. Όλα. Σας στέλνουν μιαν ώρα αρχίτερα στο θάνατο και μάλιστα με το να ζήτε χειρότερα από ότι θα ζούσατε χωρίς αυτά. Αυτοί που σας τα προκάλεσαν έχουν στήσει ένα χορό κέρδους γύρω από την κατάσταση σας, την απελπισία σας.
Και άλλωστε τι ποιο φυσικό από το να έρθει απρόσκλητος ο χάρος.
Κάπου υπάρχει ένας σκουπιδιάρης που του αρέσουν τα τερταγωνάκια. Αυτό το ρομποτάκι θα συνεχίσει να κάνει τετραγωνάκια ακόμα και μετά το τέλος του κόσμου το οποίο έχει έρθει από λίγο παλαιότερα. Είναι εδώ. Το ζούμε.
Στο ρομποτάκι μας νούμερο ένα λοιπόν, να τα χει 400 λοιπόν και να κρατάει τα πρωτεία.
https://www.youtube.com/watch?v=alIq_wG9FNk
Για το κέρδος λοιπόν, έτσι είναι, τι να κάνουμε (σόρρυ σκίτζος) και σε δεύτερη μοίρα τα αξιολύπητα ανθρωπάκια εδώ μέσα που από ζήλεια θέλουν να γίνουν τέτοιου είδους πρωταθλητές.
Ειδάλως ξέρετε τι λένε. Νους υγιής εν σώματι. Καμιά δικαιολογία για τόσους θανάτους και αυτοκτονίες.
Μόνο κύριος Ψ. και οι ζηλότυποι του είναι τέτοιοι μέρτ του λόγου που δικαιολογούν τα πάντα περί της εξοχώτητας της ιδιότητας του.
Κόψτε τα όλα. Ακόμα και το τσιγάρο αν μπορείτε.
Και ίσως κάποιες φορές να προτιμήσετε να σας εκτελέσουν σε ξύλινο δοκούν για αναρχία, πολιτισμένη αναρχία, από το να ζείτε σαν σκλάβοι σκλαβάκια που τα έκαναν σκουπιδάκια χάρη της τεχνολογίας. Βλέπετε αυτοί οι πλούσιοι δεν μας έχουν τόσο ανάγκη. Μια ****** έχουν και αυτοί και δεν θα τους πείραζε να είναι πιο λίγες οι πούτσες και να γίνουν εκείνοι πρωταθλητές στο άλμα επί δοκούν.
Πω πω έκθεση που γράφω. Όπως είπα ήθελα να γράψω αφιέρωση στον κύριο Ψ. που μου χάρισε ένα στίγμα.
Ευχαριστώ κύριε Ψ. Είσαι ένα ρομποτάκι και κάνεις ότι σου λένε αλλά είσαι ένα πολύ κουτό ρομποτάκι.
Βλέπεις ένα έξυπνος βασιλιάς δεν αφήνει ούτε ένα στομάχι παραπονεμένο. Ούτε ένα κύριε Ψ. Ειδάλως δεν είναι βασιλιάς. Είναι πρωθλητής και αυτός στα ψέματα καταρχάς, για το πόσο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή. Ω ναι. Το κόστος των αυτοκτονιών είναι μεγάλο γράφουν οι δημοσιογράφοι. Ρομποτάκια και αυτά εξαιρετικά. Και πόσο κοστίζει το δικό σας ρομποτικό κεφαλάκι ηλίθια ανθρωπάκια που στεναχωριέστε για τις αυτοκτονίες επειδή "κοστίζουν ακριβά;" Καμία δικαιολογία κύριε Ψ. Σε όποια περίπτωση αυτό σημβαίνει. Βλέπετε είναι τόση η ανάγκη για ανθρωπιά που με κάβνει, όσο τη διατηρώ ακόμα, να εκφράζομαι με τον τρόπο αυτό.
Τα αέρα και τα υγρά του σώματος μου που απαρτίζουν το πνεύμα μου θέλουν να απαντήσουν με ένα πρωτόγωνο τρόπο κύριε Ψ. Ο κύριος Ψ. είναι χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο. Είναι περίφανοι και βγαίνουν στις τηλεοράσεις κιόλας, μήπως βρεθεί ο ένοχος της δολοφονίας η της αυτοκτονίας.
Μπα, τι μας λέτε. Η μήπως η γυναίκα που ήταν άνδρας , η μήπως ο άνδρας που ήταν γυναίκα και έγινε κύριος Ψ και αυτός, αρχιδοκράτωρ.
Όλα είναι περαστικά κύριε Ψ. σημασία έχει να μην πηγαίνουμε πολύ κόντρα στη φύση γιατί δεν ξέρεις ποτέ πόσο χαμηλά μπορεί να σε ρίξει η αλαζονία.
Έτσι κύριε Ψ. η εξουσία κάνει τους πελάτες σου να αισθάνονται πολύ αδύναμοι μπροστά σου και εσύ όμως πάντα με μια τρανή δικαιολογία.
Πόσου σκότωσες προχθές κύριε Ψ; 12. Ουάου, θα λέω κύριε Ψ. είσαι θεός γίνε μέμπερ στο κλάμπ με τους σήριαλ κίλερς του φόρουμ. Εξαιρετική κυβέρνηση. Η κυβέρνηση των δολοφόνων.
Και τι είπαμε κύριε Ψ; Αλαζονία. Να σου πω άνθρωπος δεύτερη θέση σε ότι έχει να κάνει με το σώμα. Γιατί είμαστε κάτι σαν φαντάσματα και η πραγματικότητα πολύ τετράγωνη μας βγήκε. Τη ζωή όμως τη κυβερνά μια μπάλα και μ ερικές μποάλες μας βγήκαν πολύ κακές κύριε Ψ. άνθρωπος λοιπόν με ζώα σε Ολυμπιακούς, άνθρωπος τελευταία θέση, ακόμα και με τη βοήθεια των χημικών σου κύριε Ψ.
Πολύ κακές μερικές μπάλες κύριε Ψ. Η απάντηση δεν είναι κακία στη κακία. Η απάντηση είναι να μην υπάρχει απάντηση. Αυτές κάνουν κουμάντο κι ας μην είναι πιο πλούσιες. Ακόμα και ένα κουτορνήθι σαν αυτό δε λέει όχι. Λέει εγω παλιά δεν τα είχα αυτά να χαρώ και νιώθω τη μεγαλειότητα μου τόσο τρανή.
Καμία ελπίδα να οργανωθούμε. Όποιος δεν ανήκει στους πρωταθλητές του είδους αυτού δεν έχει εξουσία. Είναι άλλωστε ένα μπορδέλο αυτό που μας κυβερνάει.
Βρήκα εξαιρετικό τη καμπή προς μια πιο φυσική κατεύθυνση. Σαν να δείχνει πως υπάρχει και ο καλός και ο κακός κύριος Ψ.
Ποιός όμως από τους δύο θα νικήσει;
Ο κακός αν νικούσε θα είχαμε να λέμε για πολύ μεγάλη κρίση κύριε Ψ. αφού ως γνωστόν πίσω από κάθε θηρίο ακολουθεί ενα νέο πιο άγριο κάθε φορά.
Και ο καλός θα είναι από μόρφωση. Αν διαβάσεις βιβλία θα δεις ότι σου προσφέρουν μια μεγαλύτερη αγάπη για την ανθρώπινη ζωή. Και άσε αυτη τη κυβέρνηση να παλεύει για το βασίλιο των άγριων θηρίων. Εγώ θέλω τον καλό κύριο Ψ. την επόμενη φορά και με μεθοδους που να βοηθάνε αληθινά. Σαν το αληθινό χάδι της φύσης. Αυτό που μας λείπει κύριε Ψ.
Όσο για μένα, υπάλληλος δεν είμαι, έχω ένα μικρό μαγαζί για να μπορώ να τρώω (τα απαραιτητα), πληρώνω τους φόρους μου αλλά προκοπή δεν βλέπω. Τι θα γίνει επιτέλους με μας που δεν είμαστε πλουσίοι; Είμαστε άραγε όλοι του ίδου επιπέδου; Όσον αφορά τις αληθινές μας επιλογές γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα. Η μήπως τα ξεχνάμε όλα για λίγες πενταροδεκάρες; Η ιστορία ΔΕΝ ειναι οικονομική.
Και σαν καλό παιδί που είμαι και πληρώνω τους φόρους μου θέλω να πω ένα ντροπή κύριε Ψ. γιατί φέτος διαβάζω κάθε μέρα στις ειδήσεις για αυτοκτονίες. Η μήπως δε χωράμε όλοι; Χωράμε. Ποιά είναι η δικαιολογία επιτέλους; Ένα σκέτο "κέρδος"; Δεν νομίζω. Ανθρωπότητα το πειραματόζωο. Και πότε θα δούμε τον καλό και πότε τον κακό κύριο Ψ;
- 22-07-2012, 21:54 #2
Εξαιρετικο κειμενο sball.........
ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
23-07-2012, 14:09 #3
Λοιπόν οι ψυχίατροι έχουν βγάλει όνομα "τρελογιατροί". Έχουν να κάνουν με ένα δύσκολο πρόβλημα. Και από τη μία μπορώ να καταλάβω όταν η δουλειά κάποιου είναι να βρίσκει τα (ατομικά) προβλήματα να εστιάζει εκεί. Από την άλλη ξέρετε τι λένε κάποιοι άλλοι κάπου αλλού. Μόνο η σκιά ξέρει τι κρύβει η ψυχή του ανθρώπου. Μου ήταν δύσκολο να καταλάβω (ακόμα και σε μετάφραση) τι σημαίνει αυτό το "η σκιά ξέρει...". Αν παρομοιάζει τη σκιά με κάποια ομάδα ανθρώπων (τον ασθενή για παράδειγμα) η αν το λέει μεταφορικά ο (οι) συγγραφέας, η σκιά δηλαδή κανένας. Και πόσο καλά κρυμμένα είναι αυτά τα μυστικά.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον ψυχίατρο ως κάτι άλλο πέρα από κάποιον απόλυτο εργάτη, εύκολο στα συμπεράσματα, η ακόμα και βοηθό στον θάνατο, που λόγω του ότι έχει δει το "από μέσα" όλων να το βλέπει στεγνά το όλο θέμα. Ξέρετε ρε παιδιά το στίγμα ψυχασθενής μπορεί να καλύψει τους πάντες, συμπτωματικά και τυχαία κάποιες φορές, εφόσον σε όλο το κόσμο οι μισοί (και μισοί) άνθρωποι χαρακτηρίζονται ψυχασθενείς, τρελοί, οι ανεπιθύμιτοι βασικά. Δε παίζει κάτι το εξαιρετικά επιστημονικό. Και μέσα σε αυτούς τους "ψυχασθενείς" ενδέχεται να είναι και ικανοί άνθρωποι, και όπως λέει και το άρθρο, άνθρωποι οι οποίοι χωρίς το στίγμα θα μπορούσαν να είχαν ζήσει μια φυσιολογική κοινωνική η ακόμα και σπουδαία ζωή.
Τα φάρμακα (θανατηφόρο δηλήτήριο σε πολλές περιπτώσεις) είναι στην ουσία κάτι σαν χουντική εντολή και το στίγμα κάτι σαν λαική εντολή.
Να το ξέρετε αυτό. Δεν είναι όλοι μόνοι. Αλλά όσοι είστε να ξέρετε όλους σας έχουν ανάγκη γιατί παίρνουν από όλους κι ας δίνουν λαικές η εντολές από μεγαλειώτατους.
23-07-2012, 22:29 #4
Με βάση το γεγονός αυτό http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4740298 έγραψα το φανταστικό αυτό άρθρο με υψηλή δόση ειρωνείας.
Λοιπόν, του δίνω και ένα μικρό δίκιο. Όταν βλέπει τους πάντες γύρω του να διασκεδάζουν και εκείνου να μην του κάνει κανένας παρέα είναι λογικό επακόλουθο να του στρίψει και όλο και κάτι στραβό να κάνει. Άλλωστε λένε όλοι έχουν και από λίγο δίκιο όσο και να ναι αυτό το δίκιο. Είναι βέβαια βαρύ αυτό που έκανε.
25-07-2012, 02:55 #5
25-07-2012, 14:24 #6
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
http://4.bp.blogspot.com/__TWxEZrRPz...thumbs_040.jpg
Η φύση θα επιβάλλει τη λογική!
Μόνο που αυτά τα πράγματα αργούν!
Πρέπει να περιμένουμε τη λάσπη να στεγνώσει,
γιατί αν είναι υγρή θα κολλήσουμε!
Να σταθούμε στα πόδια μας!
Μεσσίες δεν υπάρχουν!
Υπομονή!Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
25-07-2012, 14:47 #7
Τον χαρακτήρισαν εφυή (καλό μαθητή) σπουδαστή νευρολογίας και όταν παρουσιάστηκε μπροστά στους αστυνομικούς είπε ότι είναι ο Τζόκερ. Η μάνα του είπε ότι έπιασαν το σωστό άτομο (ωραία μάνα!). Οι συνομίληκοι του δεν του έκαναν παρέα και εκείνος είχε εκρηκτικά σπίτι του. Όλοι αυτοί θα νιώθουν λιγότερο ένοχοι έτσι;
25-07-2012, 14:54 #8
Δεν θα μαθουμε ποτε....οτι κανενας δεν προοριζεται για να γινει το μαυρο προβατο μιας κοινωνιας....οτι πρεπει να περιβαλλουμε ολους τους ανθρωπους με αγαπη και κατανοηση και να μη τους βαζουμε στην ακρη απομωνονοντας τους...γιατι απλα μας φαινονται διαφορετικοι.....
το πιο ευκολο ειναι να κανεις πως δεν βλεπεις και να στρεψεις το κεφαλι αλλου....κι αυτο με καποιο μαγικο τροπο σε απαλλασσει απο καθε ευθυνη.....και προχωρας ησυχος πως εσυ εισαι με τους καλους......οι καθησυχασμενες συνειδησεις ...δημιουργησαν αυτο το αισχος που ονομαζουμε κοσμο.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
25-07-2012, 14:55 #9
Η φύση είναι μια λέξη που δώσαμε στο φαινόμενο της ζωής πιο επιστημονική αντί για τη λέξη Θεός αφού ο άνθρωπος στην υψηλή του κλίμακα νιώθει σαν Θεός και έτσι έχει απορρίψει την λέξη Θεός ώς κάτι ανώτερο του, αφου νιώθει κατακτητής που έχει νικήσει τη φύση, είναι μεγάλος αλαζόνας και όσοι είναι πιο ταπεινοί προειδοποιούν και δίνουν παραδείγματα ανάλογα με την εξαφάνιση των δεινόσαυρων. Όσο πιο έξυπνος καλλιεγημένος είναι κάποιος τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να αφήσει απογόνους οι πλούσιοι είναι πλέον εγκληματίες και οι διεθνή τραπεζικοί και κυβερνητικοί οργανισμοί κλέφτες με στήριξη από τον νόμο, μας δουλευουν κάθε χρόνο πληρώνουμε περισσότερα και όμως χρωστάμε περισσότερα αφού χορεύουν κάθε χρόνο και περισσότεροι, από χιλιάδες Τσοχατζόπουλους έπιασαν ένα όπως είπε και ο Παπαδόλπουλος για να δείξουμε πόσο εμείς οι υπόλοιποι αθώοι καταδικάζουμε έναν Τσοχατζόπουλο, είμαστε ένα αστείο έργο της φύσης και τραγικό επικίνδυνο συνάμα αφού η ηδονή μας για την εξουσία μετέφερε τη γνώση στα πεζοδρόμια σύμφωνα και με ένα καλλιτέχνη ζωγράφο του οποίου η γνώμη με βρήκε σύμνφωνο.
Οι δυνατότητες μας για επιβίωση είναι σπουδαίες αλλά έχουν και αυτές ένα όριο. Είμαστε τόσοι πολλοί πλέον αφού είναι τόσο εύκολο με την ιατρική και τεχνολογία να επιβιώσουμε και ειδικά αυτές που ξέρουν πόση δύναμη κρύβουν στο βρακί τους μπορεί να είναι η αιτία οι γυνάικες που θα σωθεί η θα καταστραφεί ο κόσμος.
25-07-2012, 14:59 #10
Πράγματι η άγνοια είναι η εύκολη λύση και για τα παιδιά που μπαίνουν από νωρίς στα βάσανα μια ευκαιρία να χαρούν πρίν μεγαλώσουν και δουν τι σημβαίνει γύρω τους η πως το αναλύουν οι μεγαλύτεροι. Αν δείτε στο youtube τα παιδιά του Αυγανιστάν πόσο χαρούμενα είναι και αυτά σαν όλα τα παιδιά στον κόσμο ίσως νιώσετε λίγο πιο παιδιά και εσείς.
25-07-2012, 15:03 #11
αυτο θα φανει...
αλλα η αλαζονεια δεν γιατρευεται λενε..και αλιμονο σε οποιον την εχει..θα πονεσει..θα πεινασει...θα χαθει...και αυτο δεν αργει...
οι υπολοιποι ας κρατηθουν γερα απο τις αρχες...δυσκολα μεν...αλλα θα αντεξουν στο τελος...μιας και αυτοι εδειξαν ανοχη για ολα αυτα...Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .
25-07-2012, 16:02 #12
επιστημονικες ερευνες κατεληξαν στο συμπερασμα οτι ο Τζοκερ ηταν καλυτερος κακος του Μπεην (διχως Μπρεην). ο Μπεην εκανε φιλοτιμες προσπαθειες χαρης τη σωματικη του διαπλαση, αλλα δε καταφερε να νικησει τη μουρλα του Τζοκερ, που τον εκανε να φανταζει πιο επικινδυνο κι απροβλεπτο. τον λογο τον βλεπουμε στο Μπατμαν: ο σκοτεινος ιπποτης η επιστροφη, που κυκλοφορει τον αυγουστο στους ελληνικους κινηματογραφους.
27-07-2012, 00:49 #13
Δεν ξέρω αν έχει δυσαρεστηθεί κανείς άλλος, αλλά το να υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ενδόμυχα υποστηρίζουν τέτοιες πράξεις μου φαίνεται τραγικό! ειδικά αν άτομα που μιλάν με τον τρόπο που μιλά το συγκεκριμένο άτομο, δίνουν συμβουλές σε άλλους και διακινούν απόψεις.
Τραγικό
Διαχείριση εδώ καμία?
Η μόνο για να μπανάρει κανένα μπινελίκι ?
27-07-2012, 01:22 #14
ορίστε; υποστήριξα τέτοια πράξη; μηπως σου εκανα και προταση γαμου;
28-07-2012, 00:43 #15
interesting
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=468703
Οι δικηγόροι ισχυρίζονται ότι το περιεχόμενο του δέματος αυτού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο στη δίκη γιατί «ο Χολμς ήταν ασθενής της δρ (Λιν) Φέντον και οι συνομιλίες τους προστατεύονται» από το ιατρικό απόρρητο.