Results 1 to 5 of 5
Thread: KAΛΟ ΠΑΣΧΑ
-
08-04-2007, 12:21 #1
KAΛΟ ΠΑΣΧΑ
Καλό Πάσχα σε όλους κ σε όλες κ προπαντός υγεία, ψυχική κ σωματική, να περάσουμε όσο μπορούμε καλύτερα κ καλή επιστροφή σε όσους έφυγαν.
- 08-04-2007, 13:09 #2
http://i37.photobucket.com/albums/e8...er/osterng.jpg
kalo mas pasxa:):):):):...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
08-04-2007, 14:58 #3
καλο πασχα παιδια..να ειστε ολοι καλα..
να περασετε τελεια σημερα χωρις προβληματα.
μακια.
08-04-2007, 15:56 #4
Γλυκά μου παιδιά χρόνια πολλά και από εμένα και εύχομαι ολόψυχα να βρει η ψυχή σας τη δική της αληθινή και δημιουργική ανάσταση, χωρίς φοβίες και προβλήματα!!!!!!!:)
Μπορεί να μην μπαίνω πλέον συχνά εξαιτίας αυξημένων υποχρεώσεων , αλλά η σκέψη μου πηγαίνει πάντα με ζεστά συναισθήματα στα παιδιά που γνώρισα και μιλούσαμε ώρες ατέλειωτες τα βράδια χωρίς να περιμένουμε κάποιο απτό αντάλλαγμα , αλλά και στα νέα μέλη που διαπίστωσα ότι θέλησαν να μπουν στην ανοιχτή αγκαλιά του e-psychology. ;)
Ευελπιστώ τα παλιά μέλη να έχουν ήδη εμβαθύνει στα θετικά του forum, ενώ στα νέα μέλη εύχομαι να βρουν τα ψυχικά τους φιλαράκια και τους συντρόφους που επιθυμούν ώς σύντροφους στον αγώνα που δίνουν για την λύτρωση της ψυχής τους από κάθε φοβία , χωρίς να δημιουργούν ανούσιες λεκτικές κόντρες.......
Άλλωστε οι κόντρες και οι εντάσεις δεν οφελούν στην επίτευξη του κοινού μας στόχου........;)
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!:):)
08-04-2007, 16:58 #5
επίσης ολγα φιλιά :):)
Dum spiro spero (?)
Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά;
12-07-2025, 14:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία