θέλω να με θές.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Σίγουρα!, όμως η σκέψη σου αυτή απευθύνεται σε κοινωνίες δίχως κτητικότητα και ιδιοκτησίες. Τέτοιου είδους αισθητικές είναι απαγορευμένες από θρησκευτικές & εθνικιστικές πολιτικές.
    Και στην περίπτωση που τα μέλη του ζευγαριού εκτός από την ανάγκη τρίτων ερωτικών επαφών τύχαινε να αγαπήσουν άλλους, θα μπορούσαμε όλοι μαζί π.χνα μεγαλώνουμε δίχως διάκριση τα τέκνα όλων μας?
    Ιδανικη πολιτεια του Πλατωνα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ιδανικη πολιτεια του Πλατωνα :)
    Άραγε ο Πλάτωνας είχε παιδιά ?

(Σόρρυ αν είναι γνωστό τοις πάσι αν είχε παιδιά, αλλά εγώ είμαι ανιστόρητος ντήπ)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Απο οτι γνωριζουμε οχι!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    εγω προσφερομαι
    χαχαχα τελειος!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by Frini;37102[I
    5]oktoberthird καλημέρα
    Διάβασα το θέμα σου εχθές και κυριολεκτικά μου έκαψε το μυαλο.Διαπιστωνω για άλλη μια φορά ποσο ανησυχο και ανικανοποιητο είναι το ανθρώπινο πνεύμα.
    Έχω αναρωτηθεί μυριάδες φορές αν θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο ελεύθερη κοινωνία, υγιής όμως, που θα μας επέτρεπε να κινούμαστε στις σχέσεις σας όπως επιθυμούσαμε, χωρίς να μας πνίγουν τα πρέπει, χωρίς να πληγωνόμουμε τους ανθρώπους μας, δίχως στερεότυπα.
    Η ανθρώπινη φύση είναι ελεύθερη στην βάση της, μπήκε ομως σε κάποια συγκεκριμένα σχήματα που την περιορίζουν, προφανως για την προστασία ή τον έλεγχο της κοινωνίας και της οικογένειας. Δεν έχει βρεθεί άλλο σχήμα να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον, ίσως γιατί δεν έχουμε εξελιχθεί αρκετά ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τις επιλογές μας και την ελευθερία μας.

Επειδη όμως η κοινωνία είναι αυτή και εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε, θα σου μιλήσω με τα δεδομένα αυτά.

Νιώθω απόλυτα τις ανησυχίες σου. Στα σαράντα μου και εγώ όντας παντρεμένη με παιδιά και με ένα σύζυγο όπου είχαμε μια πολυ καλη κοινή πορεία και σχέση, ένιωθα ότι πνιγόμουν. Ένιωθα πιο όμορφη και ερωτεύσιμη από ποτε και από την άλλη ότι αυτό τελειωνε και κάπου μέσα μου ήθελα με κάποιους τρόπους να το κρατήσω γιατί ήξερα ότι δεν θα κρατούσε πολυ. Δεν ήταν τόσο συνειδητοποιημένο όπως σε σένα, δυστυχώς θα έλεγα, ίσως να μπορούσα να το αντιμετωπίσω καλύτερα .Στην φάση που νιώθεις έτσι , ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις , αφήνεις πόρτες ανοιχτές, και αν δεν είναι πόρτες , είναι παράθυρα, χαραμάδες, πάντως χωράει να μπει το οτιδήποτε.

Και φυσικά μπήκε σε μένα...και με συνεπήρε με ένα απίστευτο πάθος. Αυτό που ήθελα να βιώσω ξανα. Με πλημμύρισε ζωή. Ένιωθα υπέροχα, στον δικό μου κόσμο. Και πίστευα αφελώς πως μπορούσα να το κρατήσω έξω από την οικογένεια μου, σαν να ήταν ένα δικό μου ξεχωριστο κομμάτι ζωής που μόνο εγώ είχα πρόσβαση. Στην φάση αυτή πιστευα ότι δεν μπορώ να πληγώσω κανένα, ηταν ο δικός μου ονειρικός χώρος.

Θες να σου πω πως νιώθω μετά από 5 χρόνια, γιατί φυσικά δεν μπόρεσα να το κρατήσω στο επίπεδο αυτό..Κομμάτια..Γιατί πλήγωσα τον άνθρωπο μου, κατέστρεψα τις ζωές μας, τα πήρα όλα παραμάζωμα.
    Και πρόσεχε, πολυ σημαντικό, ότι ο άνθρωπος που τάραξε τότε τη ζωη μου, είναι ακόμα δίπλα μου, να μου δίνει ακόμα το πάθος και την αγάπη του. Και είναι και αρκετά νεότερος μου, οπότε διαψεύδονται όλες οι θεωρίες ότι οι μικρότεροι μας θέλουν για κάποια συγκεκριμένα πράγματα και και..

Όμως καλή μου ο πόνος που έχω βιώσει και έχω δώσει δεν το άξιζε , για αυτό σου μιλάω για τις προσωπικές μου εμπειρίες. Δεν ξέρέις πόσες μα πόσες φορές έχω ευχηθεί να μπορούσα να πάω τον χρόνο πίσω και να τα άλλαζα όλα. Γιατί μπορεί να ένιωσα ξανά τον έρωτα το πάθος την επιθυμία και την τρελλή αγάπη όμως το κόστος ήταν τεραστιοοοο.

Και θα σου πω και κατι άλλο.
    Εγώ τουλάχιστον είχα μεγάλο παιδί. Εσύ έχεις δυο μικρά παιδιά. Πιστεύεις ότι ο άντρας σου σε κρατάει για να νιώσεις ξανά μια ανέμελη φευγάτη ζωη?Τα παιδιά σου κυριως σε κρατάνε. Γιατί όταν γινόμαστε μητέρες , τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητα μας και όλα γύρω απ' αυτά κινούνται. Φτιάξε μια εικόνα μεσα στο μυαλο σου , εγώ την έχω ζήσει και την έχω δει σε πολυ πολυ κοντινό μου προσωπο. Εσένα μόνη με τα παιδιά σου να μεγαλώνουν, να μπαίνουν στην εφηβεία με τα χίλια προβλήματα , να τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά μόνη, με τον σύντροφό σου εκτος σπιτιου. Ουσιαστικα μόνη σου θα είσαι σ' αυτό, πιστεύεις ότι με δυο παιδιά θα μπορείς να ζήσεις την ζωή σου?
    Και συν τοις άλλοις να εχεις να αντιμετωπίσεις και τα γιατί τους, επειδή τους στέρησες μια καλή οικογένεια.
    Αν με τον άντρα σου είχατε μια κακή σχέση, αν η συμβιωση σας ήταν ανυποφορη, αν δεν ένιωθες αγάπη για αυτόν, δεν θα σου έλεγα όλα τα παραπάνω. Όμως επειδή δεν είναι έτσι , προφύλαξε τον εαυτο σου και τους δικους σου.
    Μια ερωτική εμπειρία μπορεις πολυ εύκολα να την έχεις, ή φλερτ..σιγά το δύσκολο..Μπορεις να διασφαλίσεις ότι αυτό δεν θα φέρει τα πάνω κατω?..
    Επειδή αισθάνομαι την δυναμή αυτού που νιώθεις, η συμβουλή μου μέσα από την καρδιά μου, προσπάθησε να διοχετεύσεις το πάθος σου κάπου αλλου.
    Και μίλησε με τον άντρα σου..μιλησε του..πες του πως νιώθεις, βγάλε τα σώψυχα σου, μπορεί να σε εκπλήξει πολυ πιο ευχαριστα απ' ότι περιμένεις.

Και επειδή μπορεί καποιοι άλλοι που σου μιλησαν εδώ μεσα να μην έχουν την εμπειρία της χρόνιας συμβιωσης με παιδια και πιστεύεις ότι δεν καταλαβαίνουν, το ίδιο δεν ισχύει με μένα , πιστεύω να το καταλαβαίνεις, ναι μπορείς να ξανανιώσεις πράγματα με τον άντρα σου, μπορει η σχέση σας να αποκτήσει άλλη δυναμική επειδή έχει βάσεις, όπως είχε και η δική μου.
    Προκάλεσε εναν μικρο σεισμό. Τετοιον που θα σας ταρακουνήσει αλλά δεν θα σας πλακώσει με τα συντρίμμια του.

Χαιρομαι κατα καποιο τροπο που βλεπω οτι κ αλλες γυναικες νιωθουν η ενιωσαν οπως εγω χωρις να υπαρχει ουσιαστικο προβλημα στο γαμο τους..αυτο σημενει οτι δεν τα χω χασει..!..ακομα τουλαχιστων....Ομολογω οτι το μυνημα σου με αγγιξε πολυ...

Senior Member
    Όχι καλη μου δεν τα έχεις χάσει, κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται ζωντανοί μόνο μέσα από έντονες καταστάσεις, μέσα από το πάθος. Όμως και στο τονίζω, πρόσεχε μην τα χάσεις..Και θα χάσεις πολυ περισσότερα από όσα νομίζεις και το πιο σημαντικό, την αυτοεκτίμηση σου.
    Κάθε μέρα αναπολώ τις απλές στιγμές καθημερινότητας, αναζητώ την παρουσία του συντρόφου μου, την ηρεμία που ένιωθα στην αγκαλιά του. Δεν είμαι συμβατικός άνθρωπος, το αντίθετο, αλλά τη φυλακή μας μόνοι μας την φτιάχνουμε και η ελευθερία μέσα μας κι αυτή βρίσκεται.
    Δεν αξίζει τόσος πονος , πιστεψε με.

Λοιπον χαλαρωσε και προσπαθησε να φτιαξεις την σχεση σου με τον αντρα σου...αλλιως ο δρομος ειναι μονοδρομος..αργα η γρηγορα θα δωσεις δικαιωματα και αυτο που δεν θελεις θα γινει...δηλ να πουνε τον αντρα σου μ******! θελω να πιστευω πως δεν θες κατι τετοιο...πολλες επιλογες δεν εχεις...η φτιαχνεις την σχεση σου με τον αντρα σου.. ή πολυ γρηγορα σε βλεπω να μπλεκεις σε ιστοριες...που δυσκολα θα μεινουν ολα οκ...θα μπεις σε περιπετειες... ζυγισε τα πραγματα πριν κανεις βιαστικες κινησεις...εισαι μικρη για να λες κατι τετοιο οτι βαρεθηκες τον γαμο, την ρουτινα και γενικα ολη την καθημερινοτητα σου... βρες μια λυση που δεν θα πληγωσεις κανενα...

Η γνωμη μου.

τι να πω, πολυ μπερδεμα η ανθρωπινη φυση τελεικα, ισως πραγματικα να μην ειμαστε ευχαριστημενοι με τιποτα ισως να ειμαι απληστη ισως να ειναι μια φαση που θα μου περασει..ουτε εγω δεν ξερω τι θελω, αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι τελεικα δεν πρεπει να κρινει κανενας κανεναν για τιποτα γιατι ολα γυριζουν και απ οτι βλεπω ολοι περναμε πολυ περιεργες φασεις στη ζωη μας κ πραγματα που νομιζαμε οτι ποτε δεν θα ειμασταν εικανοι να κανουμε τελεικα φτανουμε καποιες φορες στο σημειο να φλερταρουμε επικυνδηνα με τα ιδια αυτα πραγματα που αποκλειαμε για τους εαυτους μας..

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345