Άνδρες για.....δεσιμο!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Απ'ο τι πηρα πρεφα χθες με καποια μηνυματα που μου εστειλε, εμμεσως πλην σαφως μου ειπε οτι θελει να κοιμηθει μαζι μου και σκεφτηκα οκ....τον ελκυω σεξουαλικα υποθετω.....το ραντεβου μας πηγε αψογα.....θελει να με ξαναδει.....ενδιαφερθηκε για μενα.....ολα εδειχναν καλα....μεχρι που μου ειπε για την αλλη.....και εφαγα την απολυτη ξενερα. Σαφως εειναι καλο να βγαινεις με διαφορο κοσμο μεχρι να καταληξεις καπου αλλα θα προτιμουσα να μη μου το ελεγε...γιατι τωρα αυτο μας κανει κατι σαν 'φιλαρακια', Απο την αλλη δεν σας κρυβω οτι οσο ημασταν εξω μαζι δεχτηκα κι εγω αρκετα μηνυματα και τηλεφωνηματα απο αλλους και σε καποια φαση του το ειπα, γιατι ο ανθρωπος αρχισε να καταλαβαινει οτι κατι παιζει εδω...
    οχι, δεν σας κανει καθολου φιλαρακια.
    το μονο που αποκλειει το γεγονος οτι παιζει με αλλες και παιζεις με αλλους, ειναι το θεμα της σχεσης. σου κανει σαφες οτι παιζει, ωστε να μην εχεις απαιτησεις.

Senior Member
    Καλα κανεις και μου τα λες ετσι, γιατι μαλλον πρεπει λιγο να ξυπνησω....σου λεει οκ, γιατι να μην κανω και ενα σεξακι με το μικρο, θα με ανανεωσει κιολας...αλλα μεχρι εκει...αυτος ειναι καταξιωμενος, πετυχημενος, με μενα θα κατσει που ακομη την παλευω με τα μεταπτυχιακα και τα διδακτορικα, λες και ειμαι φοιτητονι? Μαλλον επιζητα κατι αλλο.....κριμα παντως, γιατι φαινεται να ειναι πολυ ενδιαφερον τυπος και πολυ χαμογελαστος, πραγμα σπανιο στην εποχη μας.

Senior Member
    Καλα κανεις και μου τα λες ετσι, γιατι μαλλον πρεπει λιγο να ξυπνησω....σου λεει οκ, γιατι να μην κανω και ενα σεξακι με το μικρο, θα με ανανεωσει κιολας...αλλα μεχρι εκει...αυτος ειναι καταξιωμενος, πετυχημενος, με μενα θα κατσει που ακομη την παλευω με τα μεταπτυχιακα και τα διδακτορικα, λες και ειμαι φοιτητονι? Μαλλον επιζητα κατι αλλο.....κριμα παντως, γιατι φαινεται να ειναι πολυ ενδιαφερον τυπος και πολυ χαμογελαστος, πραγμα σπανιο στην εποχη μας.
    ε δεν θα κατσει να μπλεξει με μια πιτσιρικα που ψαχνεται ακομα τι θελει, τετοιες σχεσει σπανια εχουν καλη ποιοτητα και το ξερει πολυ καλα

Senior Member
    μαλιστα.....:( :(

Senior Member
    μαλιστα.....:( :(
    ο αντρας εξιταρεται απο την ιδεα πως ειναι απαραιτιτος και αναγκαιος, εσυ του εδειξες ακριβως το αντιθετο - εχεις πολλους θαυμαστες, κανενας αντρας δεν κανει σοβαρη σχεση με καποια που το παιζει ντιβα

Senior Member
    μα δεν το παιζω ντιβα ,ουτε καν ασχολουμαι με ολους αυτους και του το ειπα κιολας....οτι υπαρχουν κανα δυο που επιμενουν πολυ, φαντασιωνονται σχεσεις κι εγω απλα αδιαφορω γιατι κανενας τους δεν εχει αυτα που θελω...με ρωτησε επισης ποσο χρονων ειναι αυτοι και οταν του ειπα την ηλικια τους, που ειναι σαφως μικροτεροι τους, γελασε και ειπε οτι εγω χρειαζομαι καποιον μεγαλυτερο διπλα μου και συμφωνησα σε αυτο....φανηκε βεβαια λιγο να ψιλοτσιμπαει , καθως μου πεταξε το υπονοουμενο οτι εχω πολλες κατακτησεις και πως θα παρουμε κι εμεις σειρα και τετοια....αλλα πραγματικα του εδειξα οτι απαξιω για ολους αυτους και οντως ετσι ειναι, αλλιως δε θα εβγαινα μαζι του καν.

Senior Member
    μην το βλεπεις ετσι το θεμα της ηλικιας.
    μπορει να τον εξιταρει και μαλιστα πολυ ,που εισαι μικροτερη.
    ενας ανδρας δεν ψαχνει σε μια γυναικα την καταξιωση, αλλα τον αισθησιασμο, την ομορφια, την προσωπικοτητα .αν τα δικα σου , του ταιριαζουν, μπορει να προχωρησει σε οτιδηποτε, ασχετως ηλικιας.

Senior Member
    Αλλο τα λογια και αλλο οι πραξεις. Ο καθενας πιστευει αυτα που βλεπει και οχι αυτα που ακουει, με αυτο τον τροπο του εδειξες πως πιθανον θα μιλας πισω απο την πλατη του, τοποθετησε τον εαυτο του στην θεση των αλλον και φρηκαρε. Αλλη φορα οταν βγαινεις ραντεβου εχε τα κινητα σου κλειστα :)

Senior Member
    Τωρα δεν ξερω τι να κανω....να ξαναβγω μαζι του ή οχι......ααααν δε ζει ηδη τον ερωτα με τη μεγαλυτερη.......και ααααααν ποτε μου το ξαναζητησει...που δεν το κοβω μετα το χθεσινο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μην το βλεπεις ετσι το θεμα της ηλικιας.
    μπορει να τον εξιταρει και μαλιστα πολυ ,που εισαι μικροτερη.
    ενας ανδρας δεν ψαχνει σε μια γυναικα την καταξιωση, αλλα τον αισθησιασμο, την ομορφια, την προσωπικοτητα .αν τα δικα σου , του ταιριαζουν, μπορει να προχωρησει σε οτιδηποτε, ασχετως ηλικιας.
    Αν ψαχνει για συνοδο για τις εξοδους του ναι, αν ψαχνει για λιμανακι οχι

Senior Member
    Τωρα δεν ξερω τι να κανω....να ξαναβγω μαζι του ή οχι......ααααν δε ζει ηδη τον ερωτα με τη μεγαλυτερη.......και ααααααν ποτε μου το ξαναζητησει...που δεν το κοβω μετα το χθεσινο..
    εγω καταλαβαινω οτι η γνωριμια ηταν τυχαια.
    εισαι σιγουρη οτι ειναι ελευθερος? μπορει να ειναι ακομα και παντρεμενος και να ψαχνει ξεπετες.
    να τον ξαναδεις ΜΟΝΟ αν θες κι εσυ ξεπετα, κοπελια.
    αν στην πορεια προκυψει το κατι παραπανω, εχει καλως. αν ομως μεινει στις ξεπετες, θα πρεπει να νοιωθεις κι εσυ εξισου καλα με εκεινον και να πας παρακατω, οταν σε παρατησει.

Senior Member
    κανε αυτο που σου κανει κεφι, βγαις για να περασεις καλα

Senior Member
    Μαλλον δεν το κοβω να ξαναβγαινω....πανικοβληθηκα λιγο στην ιδεα οτι ακομη ενας θα με παρατησει και θα γεμισω ΠΑΛΙ ανασφαλειες...

Senior Member
    Μαλλον δεν το κοβω να ξαναβγαινω....πανικοβληθηκα λιγο στην ιδεα οτι ακομη ενας θα με παρατησει και θα γεμισω ΠΑΛΙ ανασφαλειες...
    ναι, αλλα μην προιδεαζεσαι με τον καθενα οτι "θα σε παρατησει".που το ξερεις δλδ, οτι δεν θα τον παρατησεις, εσυ?
    κανε ενα βημα την φορα και μην σκεφτεσαι το απωτερο μελλον με καποιον που δεν γνωριζεις καν!
    σιγουρεψου πανω απ ολα οτι καποιος ειναι ελευθερος και αν θες την γνωμη μου, παντα γνωριμιες απο παρεες, οχι απ το νετ.

Εγώ πιστεύω ότι είναι τυχερά όπως λένε ότι ο γάμος είναι λαχείο συμφωνώ βλέπεις κάποιες παίρνουν κάτι παιδιά και κορίτσια που δεν υστερούν σε τίποτα κάθονται έτσι μπορείς να δεχτείς μία ελεύθερη σχέση από επιλογή σου η τον ξεκόβεις ψάχνωντας κατι καλύτερο για σένα αυτός φυσικά όπως οι περισσότεροι άνδρες κάνει την δουλειά του σαν τους παντρεμένους επιβεβαιώνονται με μία εξωσυζυγική σχέση πως περνάει ακόμη η μπογιά τους . Μου χει τύχει και μένα με έναν παντρεμένο πρίν χρόνια μου την έπεφτε δεν ήθελα να δεθώ κιόλας να κολλήσω μαζί του τον άφησα να φύγει όσο και αν με έλκυε σαν άντρας .

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast