Άνδρες για.....δεσιμο!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    κι εγω πιστευω...πως πρεπει να ξαναβγεις....οκ...το να σου πει ετσι στεγνα για αλλη ηταν μεγαλο φαουλ....αλλα να ξερεις κιολας οτι ενας αντρας που πραγματικα εχει κατακτησεις ...απλα δεν μιλα για αυτες...αυτο ειναι σχεδον κανονας :)
    και για μενα δεν ειχε νοημα να σου το πει ...μονο και μονο για να ξεκαθαρισει οτι δεν θελει σχεση τοσο νωρις...δεδομενου...οτι δεν εχετε καν οχι σχεση...αλλα ουτε καν ηρθατε σε ερωτικη συνευρεση.....
    αρα ....ηταν ενα φαουλ....ανασφαλειας και ανωριμοτητας....γραψε ενα μειον...και δωσε μια δευτερη ευκαιρια.....αν στην πορεια διαπιστωσεις οτι τα μειον αρχιζουν να γινοντα περισσοτερα απο τα συν.....κοψε ροδα μυρωμενα...:)
    αλλα...εφοσον γνωριζεστε τοσο λιγο....μη βγαζεις βιαστικα συμπερασματα.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Το να μη θελει σχεση ειναι κατι σεβαστο, αλλα εχοντας περασει μια ομορφη βραδια οι δυο σας οπως την περιγραφεις το να σου ξεκαθαρισει το οτι δεν θελει σχεση με αυτον τον τροπο ηταν τουλαχιστον ακομψο. Σε κουφανε! Ποσο χρονων εισαι αν θελεις να αναφερεις? Εγω αν σου αρεσει πολυ αυτος ο αντρας θα προτεινα να τον ξαναδεις, να διερευνησεις λιγο περισσοτερο την κατασταση, μην επενδυσεις συναισθηματικα, αλλα απολαυσε το μεχρι οπου θελεις να παει...
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Για να καταλαβετε ακριβως,ειναι 35 αυτος. Χθες ηταν ολη μερα για μπανιο και μου ειπε οτι θα ηθελε το επομενο σκ να παμε μαζι....ε, τα μηνυματα συνεχιστηκαν ολη τη διαρκεια της ημερας, με ρωτησε μαλιστα αν θα παω και πουθενα το βραδυ μηπως βγαιναμε.. επισης, επειδη το ραντεβου μας ηταν φιλικο, με την εννοια οτι δε βγηκαμε αυτο που λενε ραντεβου, αλλα πηγαμε για ενα φαγητο να συζητησουμε ενα θεμα επαγγελματικο, απλα πηρε μεγαλη παραταση.....και μαλιστα το βραδυ μου εστειλε σε ενα μηνυμα οτι θα ηθελε πολυ η συναντηση αυτη να ηταν ενα κανονικο date και ελπιζει την επομενη φορα να γινει ετσι....χθες λοιπον μιλουσαμε ολη μερα με μηνυματα, παρολο που ηταν στη θαλασσα με παρεα και τα λεγαμε...το καλο ειναι οτι επειδη με περναει 10 χρονια και προφανως εχει περισσοτερες εμπειριες απο μενα, με συμβουλευει και σε καποιους προβληματισμους μου.....ετσι χθες μου ελεγε να παρω τα πανω μου, να μη πτοούμαι γιατι εχω πολλες δυνατοτητες και γενικα με ενθαρυνε πολυ σχετικα με ενα θεμα που συζητουσαμε.....και ξαφνικα μπαμ....μου γραφει σε ενα μηνυμα αυτο για τη μεγαλυτερη..... και δεν ηξερα τι να πω....του εστειλα ενα.....'αληθεια?α,ωραια!' τελειως προσποιητο βεβαια, αλλα και τι να εστελνα και απο τοτε δε μου ξανααπαντησε.....

Senior Member
    Συμφωνώ με nflu και carry.
    Αυτό με την άλλη πιστεύω ότι είναι μπαρούφα και το πέταξε για να βολιδοσκοπήσει πώς τον βλέπεις εσύ και αν θα τσιμπήσεις.
    Αν πράγματι κάτι έπαιζε με άλλη, δεν είχει λόγο να στο πει.
    Ναι, πρόκειται για αστοχία, ανωριμότητα αλλά έχει σημασία πώς το είπε, αν τα είχε πάρει με τα τηλεφωνήματα που σου έκαναν την προηγούμενη μέρα και ήθελε να σου δείξει ότι και αυτός έχει ευκαιρίες.
    Τώρα, αν απλά έχει ανάγκη επιβεβαίωσης και μόνο, αν θέλει μόνο σεξ, αν το σεξ εξελιχθεί σε κάτι άλλο, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να το πει κανείς.
    Θα μπορούσες να του δώσεις μια ακόμη ευκαιρία και να μην τον καταδικάσεις τόσο εύκολα. Στο κάτω - κάτω το ζητούμενο είναι να περάσεις καλά και όλα τ' άλλα έπονται.
    Χαλάρωσε, σταμάτα να επικεντρώνεσαι στον προορισμό και απόλαυσε το ταξίδι. Και όπου σε βγάλει. Στην ανάγκη, κατεβαίνεις στο επόμενο λιμάνι.

Senior Member
    ρε συ μηπωσ εισαι ανασφαλησ κ τουσ δινεισ πολυ αερα κ την βλεπουν γαματοι

Senior Member
    Προσπαθω γενικα να κραταω τις ισορροπιες....δηλαδη, ουτε το παιζω ντιβα οπως προαναφερθηκε, ουτε ομως καημενη. Θελω να ειμαι ο εαυτος μου...και τελικα...δεν καταφερνω τιποτα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Για να εισαι ο εαυτος σου, πρεπει να μην προσπαθεις να εισαι....

Senior Member
    μακαρι καποιος να εκτιμουσε αυτο που γνωριζε....απο χθες δεν εχει δωσει σημεια ζωης...προφανως....θα τα βρηκε με τη μεγαλυτερη.

howtodream8 άκου τη συμβουλή μου και φύγε μακριά...ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ...άνθρωπος 35 χρονών που κάνει αυτές τις μ@λ@κίες και παίζει με μηνύματα και σου λέει για date και τέτοια είναι τελείως ανώριμος και το μόνο που κοιτάει είναι πως να σε ρίξει στο κρεβάτι και μετά να το διηγηθεί στους φίλους του...αν θες να γίνεις το θύμα be my guest...

Μη χάνεις την υπομονή σου...υπάρχουν τόσα καλά παιδιά εκεί έξω που δεν κοιτάνε μόνοτο σεξ και αναζητουν αυτό που θες κι εσύ....7 μήνες δεν είναι και τεράστιο χρονικόδιάστημα...τα καλά αργουν να έρθουν...

Senior Member
    κ εγω ψηφιζω την ανασφαλεια.. καποιος που θελει απλα να πηδηξει θα πρεπει να ειναι πολυ καφρος για να περναει τοσες πολλες ωρες σε ραντεβου προσποιουμενος οτι τον ενδιαφερεις.. αλλα επειδη δεν ξερεις σε αυτες τις εποχες που ζουμε,κρατα μικρο καλαθι,κ να εισαι προπαντως ο εαυτος σου!μην προσποιεισαι οτι εισαι καποια αλλη..

επισης,θα σου ελεγα επειδη μονο εσυ ησουν στο ραντεβου κ μονο εσυ ξερεις πραγματικα το πως περασες μαζι του κ το τι λεγατε ολες αυτες τις ωρες, μην περιμενεις απο αλλους να σου πουνε το τι ειναι σωστο κ τι οχι,γιατι ολοι μιλανε με βαση τις δικες τους εμπειριες χωρις να εχουν γνωρισει τον τυπο.. να εχεις εμπιστοσυνη στα αισθηματα σου κ στο ενστικτο σου κ να μην περιμενεις απο τους αλλους να σε διαψευσουνε...

στις προσωπικες σχεσεις κανενας απ'εξω δεν μπορει πραγματικα να εχει ολοκληρωμενη εικονα κ να το θυμασαι αυτο,γιατι οκ, εδω μεσα δεν υπαρχει προσωπικο συμφερον ουτε ζηλια κλπ, αλλα δυστυχως ακομα κ πολλες "φιλες" μπορει να ζηλεψουνε μια καλη σχεση κ να στη χαλασουνε με τις λαθος συμβουλες τους κ μετα οταν θα μεινεις μονη αυτες να το παιζουν υπερανω.. αυτο το τελευταιο στο λεω γενικοτερα, γιατι φαινεται οτι δεν εμπιστευεσαι πολυ το ενστικτο σου κ εισαι προθυμη να δεις γρηγορα την κακη πλευρα των πραγματων επειδη ενδεχομενως δεν πιστευεις οτι αξιζεις κατι καλο.. απο προσωπικη εμπειρια μιλαω παντα! :)

και ενα τελευταιο σχολιο για τα μηνυματα... καλυτερα στο τηλεφωνο να μιλατε,με τα μηνυματα σχεδον παντα η καταληξη ειναι η παρεξηγηση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    κ εγω ψηφιζω την ανασφαλεια.. καποιος που θελει απλα να πηδηξει θα πρεπει να ειναι πολυ καφρος για να περναει τοσες πολλες ωρες σε ραντεβου προσποιουμενος οτι τον ενδιαφερεις.. αλλα επειδη δεν ξερεις σε αυτες τις εποχες που ζουμε,κρατα μικρο καλαθι,κ να εισαι προπαντως ο εαυτος σου!μην προσποιεισαι οτι εισαι καποια αλλη..

επισης,θα σου ελεγα επειδη μονο εσυ ησουν στο ραντεβου κ μονο εσυ ξερεις πραγματικα το πως περασες μαζι του κ το τι λεγατε ολες αυτες τις ωρες, μην περιμενεις απο αλλους να σου πουνε το τι ειναι σωστο κ τι οχι,γιατι ολοι μιλανε με βαση τις δικες τους εμπειριες χωρις να εχουν γνωρισει τον τυπο.. να εχεις εμπιστοσυνη στα αισθηματα σου κ στο ενστικτο σου κ να μην περιμενεις απο τους αλλους να σε διαψευσουνε...

στις προσωπικες σχεσεις κανενας απ'εξω δεν μπορει πραγματικα να εχει ολοκληρωμενη εικονα κ να το θυμασαι αυτο,γιατι οκ, εδω μεσα δεν υπαρχει προσωπικο συμφερον ουτε ζηλια κλπ, αλλα δυστυχως ακομα κ πολλες "φιλες" μπορει να ζηλεψουνε μια καλη σχεση κ να στη χαλασουνε με τις λαθος συμβουλες τους κ μετα οταν θα μεινεις μονη αυτες να το παιζουν υπερανω.. αυτο το τελευταιο στο λεω γενικοτερα, γιατι φαινεται οτι δεν εμπιστευεσαι πολυ το ενστικτο σου κ εισαι προθυμη να δεις γρηγορα την κακη πλευρα των πραγματων επειδη ενδεχομενως δεν πιστευεις οτι αξιζεις κατι καλο.. απο προσωπικη εμπειρια μιλαω παντα! :)

Έχεις πολυ δικιο σε ολα τα παραπανω...αν και οπως προανεφερα δε νομιζω τελικα οντως να του αρεσα γιατι σημερα δεν ειχα κανενα νεο του.

Senior Member
    καλα,μην τον σκεφτεσαι,αν θες αυριο παρε τηλ. να δεις τι κανει..μην μασας,στην τελικη απλα θα ξεκαθαρισει μια αβεβαιη κατασταση..δεν θα χασεις κατι να ξερεις τελικα τι παιζει με αυτον τον τυπο

Banned
    Γειά σου howtodream8,

Καταρχάς να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη που δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω όλα τα σχόλια του θέματος παρά μόνο τα πρώτα και συγγνώμη που θα έχω χάσει την κουβέντα αλλά θέλω να πω τα εξής πράγματα.
    Δε γνωρίζω την ηλικία σου αλλά θα έπρεπε να ξέρεις πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιαιτερότητές του ανεξάρτητα απ'το φύλο του.

Όσο για τον δικό σου πιστεύω πως απλά είναι κάπως άγαρμπος κι εσύ ψάρωσες με την πρώτη, χωρίς να είμαι και σίγουρη φυσικά.
    Στη θέση σου θα τον ρωτούσα χύμα: το ότι βρήκες μία να παίξεις σ'εμένα βρήκες να το πεις; Δεν καταλαβαίνω γιατί δε μιλάνε ευθέως οι άνθρωποι και εκφράζουν τις απορίες τους σε ανώνυμα φόρουμ, λες και ο τύπος αυτός δεν έχει χαρακτήρα και προσωπικότητα και δεν μπορεί να σου δώσει μια απάντηση!!

Αν σε βλέπει για σεξ μόνο είναι βλάκας, γιατί είναι ξενέρωτο και απλά που σου αναφέρει την γκόμενα. Και για ποιό λόγο να θέλει μόνο σεξ αν πέρασε καλά και φάνηκε αυτό;
    Επίσης για το φιλικό δεν το συζητώ... Ούτε καν...

Απλά μου φαίνεται λίγο λούζερ :)

Καλή τύχη!

Senior Member
    Yeah....Μάλλον έχετε όλοι ενα δίκιο....fuch him,σημερα αποφασισα να παρω λιγο τα πανω μου και να αρχισω σιγα σιγα να ξαναβγαινω απο το σπιτι πιο συστηματικα....θα αρχισω παλι το τρεξιμο το βραδακι,κατι ειναι και αυτο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Yeah....Μάλλον έχετε όλοι ενα δίκιο....fuch him,σημερα αποφασισα να παρω λιγο τα πανω μου και να αρχισω σιγα σιγα να ξαναβγαινω απο το σπιτι πιο συστηματικα....θα αρχισω παλι το τρεξιμο το βραδακι,κατι ειναι και αυτο...
    πιο καλα νωρις το πρωι, το βραδινο θα σου φερει αυπνιες

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast