Results 46 to 49 of 49
Thread: Άνδρες για.....δεσιμο!!
-
24-07-2012, 11:46 #46
λες ε?αν και με τα φαρμακα που παιρνω ξερενομαι στον υπνο....ωστοσο πρεπει ενα δικιο να το εχεις...
- 24-07-2012, 12:09 #47
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Αναρωτιεμαι πως αντιδρας οταν καποιος σου λεει τετοια, γτ. παιζει ρολο κι αυτο ξερεις. Επισης -χωρις να θελω να μειωσω την αξια του ανδρα που βγαινεις - μιμπος ο τυπος θελει να κανει λιγο εντυπωση? να ζηλεψεις λιγο?
Αποψη μου ειναι οτι σπαει καποιους βασικους κανονες οπου υπαρχουν στην αρχη μιας γνωριμιας. Πωτες δεν λεμε εμεις οι ανδρες για προιν η για νιν η για μελουσες - οχι μονον οταν εχεις πολλες αλλα ειναι λιγο λαθος, προσβαλεις την κοπελα που ειναι μπροστα σου, μετα πιστευω οτι πρεπει να εχει κανει κατι ωστε να εχεις μια καθαρη γνωμη για το τι θελει απο σενα! δλδη η να στην πεσει στεγνα για σεξ, η να ειναι ροματσα λιγακι , η φιλοι! αν κι το τελευταιο για μενα δεν παιζει αναμεσα σε ανδρα κι γυναικα αλλα ο.κ. λεμε. Πρωσοπικα πιστευω - κι ετσι κανω γω- οτι μια κοπελα οταν πρωτο βγαινεις πρεπει να ξερει τι θες, πρεπει να ειναι ξεκαθαρος σε αυτο ποθ ζητα!
Τελος θα λεγα οτι αμα σε κανει να νιωθεις γυναικαρα! αμα σε κανει να ανεβαινεις ψυχικα τωτες αξιζει για να του δθσεις ευκερια.
Ευχομαι οτι καλυτερο , αξιζεις να βρεις καποιον σωστο , συμβουλη σαν ανδρας στο λεω! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!! - κι εγω οταν το ακουω, ακομα κι αν το θελω τρομαζω!! φιλικα στα λεω .
24-07-2012, 12:31 #48
θεωρεις οτι ειμαι τοσο αφελης και να τους λεω...ελα να ζησουμε για παντα μαζι?Με κανετε να φαινομαι τελειως pathetic ενω δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα, ισα ισα, ουτε εγω η ιδια δεν ειμαι ακομη σε φαση για μια τοοοοσο σοβαρη σχεση, σαφως δε θα ηθελα απλα να κανω σεξ καθε μερα και με αλλους, αλλα ειπαμε....το να βγαινουν δηλαδη 2 ανθρωποι και να περνανε καλα δεν παιζει?τοοοοοοοοοσο δεσμος σας ακουγεται?σιγα πια......ΣΙΓΑ!!!
24-07-2012, 15:33 #49
καλα ! δεν σου πα κατι κακο! φυσικα δεν ειναι κακο! μακαρι να μπορουσα κι γω να βγαινω καθε λιγο κι λιγακι ραντεβου με αλλη κοπελα! εδω κι λιγεσ μερες(3-4) που εχω σπασει με το αλλο μου μισο δεν εχω βγει, ουτε εχω την δυναμη να το κανω!
Μακαρι να μπορουσα ,θα κανε καλο στην προιν μου αλλα κι σε μενα.
Δεν στην ειπα, ισα ισα που θαυμαζω το οτι εχεις την ακρι να βγαινεις κι να μπορεις να διαλεξεις απο τοσες επιλογες !
Ευχομαι παντος οτι καλυτερο!